World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.18. 15:23:30
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Matrix has you...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Conway el van átkozva.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.18. 10:31:27
Tiertöl függöen vàltozik a kapott darabszàm.
Az a 111,az biztos a bond-os küldetéskor volt.
Akkor adott 1x100at+amit a medàlokra kaphatott.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Sta2 JpzE100 Jpanther 2 vízbe fulladt,Strv1 padlógázzal belerohant az ellenségbe induláskor.<#szomoru1>#szomoru1>
Mire eljutottam a helyemre ahova állni akartam már körbe vettek.Nagyon durva volt.Pedig a Conway nem lassú.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.18. 10:07:59
Jó kis Dead Island/Far Cry hangulata van annak.

angelus1991ster.blogspot.hu

The Matrix has you...
The Matrix has you...
-ezekkel az NPC katonákkal a régi garázsba is vihetnének életet 😊 szerelnék a tankokat, káromkodnának 😄 stb.
"Mellette a többi, ahogy figyeltem a saját garázsodban lévő tankok"
- ha a sátor alattiakra gondolsz, szerintem azok is prémiumok. Pl. egy IS-2-t, egy SU-122S-t és egy T-54 mod 1.-et látok a sátrakban. a 4. tank meg ma egy Skorpion Gay. helyesbítek: ami speciálisként bennt van a shop-ban. A csata után egy Chrysler jelent meg.
", meg egy premium amire rá is lehet klikkelni, hogy beadja a tulajdonságait és mivel nincs meg akár meg is veheted. Jó kis basztatás, hogy mutogatja Neked a tankot, de nem mehetsz vele. Szerintem sokan bele fognak esni és növekszik a premium tankok eladása 😊 "
- nem akarom ismerni azt azt az alakot aki csak e miatt venne meg egy prémium tankot 😄
de ilyen a Sabaton tankos event idején is volt 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.02.18. 09:28:53
angelus1991ster.blogspot.hu
Vereség
Csata: Karelia
Járművek: 59-16
Szerzett tapasztalat: 354
Szerzett kredit: 11 294 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 190)
Előre mentem spotolni,hat tankot sikerül spotolni szikla mögül,erre valahonnan a bázisról agyonlő a csapattárs O-I.<#idiota>#idiota>
ez a T62A gondolom már ment pár kört a kezeid alatt és nem kezdők ülnek benne, mi? de amúgy is brutál ahogy nézem, 6mp-es töltés, az szép lehet T-10-ben. meg ez a löveg átvisz mindent bakker, láncon keresztül is sebez, meg minden ahogy néztem. őrület...
The Matrix has you...
Tegnap is mentem pár tesztkört. Most már ilyen erdőben lesz a tank és tábori körülményeket faragtak köré, nem garázst, de ott voltak a legények, fát vágtak, ültek a tábortűznél, meg ilyenek..hangulatos 😊
Mellette a többi, ahogy figyeltem a saját garázsodban lévő tankok, meg egy premium amire rá is lehet klikkelni, hogy beadja a tulajdonságait és mivel nincs meg akár meg is veheted. Jó kis basztatás, hogy mutogatja Neked a tankot, de nem mehetsz vele. Szerintem sokan bele fognak esni és növekszik a premium tankok eladása 😊
The Matrix has you...
Házon levő lyukon keresztül is lehet vele operálni,rhm-et háztetön keresztül lőttem,T57-en meg egy kis résen.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.18. 07:34:10
Huh... Csata elején láttam, hogy jó a setup, redshiret is imádom, úgyhogy egyből töltöttem az aranyat... Megérte. Végre haladhatok az O260-as küldik másodikjain. :-) Még szerencse, hogy ennél a sorozatnál megvan a 15. másodlagossal együtt. :-D
---
Mondjuk ahogy néztem a hajósat, az kb. már ezen az enginen fut a kezdetek óta... Szóval kb úgy fog futni WoT is, ahogy az, vagy rosszul látom?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.18. 00:18:39
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerencsére megvan már az új kártyám,csak bele kell rakatnom a gépbe és megint mehet a full graf<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.02.17. 22:50:01
The Matrix has you...
A lendületed csodálatra méltó, mert semmi negatívot nem írtam ma.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 20:36:44
De biztos csak poénból/heccből/brahiból "néztünk ki" téged, mint a WG aki direkt a te oldaladra rakja a gyenge játékosokat..
Keresőszavak: lehúzod a csapatot + kétgyermekes családapák.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 20:24:17
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Éppen kérdezni akartam,hogy nem lenne-e kedve valakinek,napi szinten lengyeleket vagy szlàvokat gyalàzó posztokat irogatni.Olyan hiàny pótló lenne.
9esek mindig jobb XPt kapnak. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 19:37:29
Érdekes egész nap ksban volt.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 18:58:21
Mondjuk a találati aránya 100 %.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 18:13:37
Bár ma még nem osztották azt észt, de 10 percen belül kielégítik egymást az tuti.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 18:06:20
De majd megnézem a programmal amivel lehet ezt tesztelni az új verziót, hogy mit tud a PC-m. Biztos jó lesz az új motorral, csak valószínűleg nem nekem. Kétlem hogy a régi HD7870 VGA-m alapbeállításoknál feljebb bírná. És a jelenlegi helyzetben egy belépű szintű VGA-nál jobb kártya már megfizethetetlen, ha egyáltalán lehet kapni...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 18:04:38
Szemben persze ott a lila unikum.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 18:04:06
Ha jól tudom ugy volt az elözö,hogy a gyöztes top10 xp.és a vesztes top3 xp-t gyüjtö jàtékos lépett rangot.
Én pl olyanra raktam amivel szeretek,jàtszani.