418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Hmm, nem te vótá' az? Pedig valamelyik gyűjtő volt itt a fórumon. :-D
  • Plata
    Nincs semmi probléma.
    Csak cset bannt kaptál.
    XD
  • joe662
    Ezt mikor óhajtják kijavítani??Vagy fel kell rakni valami modot hogy működjön?
  • bekescsaba
    Végre megvan az object 260 TD 15-ös küldije kiválóra.

Győzelem!
    Csata: Airfield
    Járművek: FV4005 Stage II
    Szerzett tapasztalat: 1 850 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 3)
    Megszerzett kötvények: 3
    Szerzett kredit: 74 943 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 696)
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

MoE: 43.65% (+3.17%) CMD: 8 210

Javítás: -4 831
    Lőszer: -122 250
    Fogyócikk: -6 000
    Összes: -58 138 WN8: 12 151 (100)
  • gemihu
    Utánaszámoltam, hogy a British Challenge mennyi xp-t igényel és ez kb mennyi csatát is jelent az átlagos xp-vel.. :) úgyhogy nem erőltetem a dolgot..

• TiborTamas
    Mikor vártad te az én nem létező véleményem a SU76i-ről? Nem is játszottam még azzal a tankkal, meg sincs :D
  • Maala
    Mekkora élmény volt vele T95 oldalába kerülni Himmelsen haverral, és nevetve kinyírni. :-D
  • Plata
    És mekkora élmény volt a fél ellenséges csapat közt cikázni úgy hogy nem találtak el.
  • haflac
    Mekkora élmény volt az s-51-el kilőni full hp-ról miközben cika-cikázott 1000-el.Na azt "híták" skillnek. :)
  • Plata
    De szerettem ezt a szart amíg bent volt.
    Rohadt gyors volt,irtó jó volt vele rallyzni.
  • Sherman0070
    Vajon ez is szarrá lesz nerfelve kikerülésig, mint az ELC EVEN?
  • Plata
    Már kb két és félórája próbálom le duplázni a tankjaim.
    Lehetetlenség.
  • Gyuszopapa
    De jó hogy nem érdekel ez a Caern maraton.Ugyanis 2 csata után okádhatnékom van a csapattársaim értelmi képességeitől.
  • Plata
    Láttatok már olyat hogy csatában a tankotoknak nincs festése?
    T54 ltw-t tankomon van álcafestés,a garázsban szép foltos meg minden,van rajta nyári téli sivatagi.
    De ha bemegyek vele csatába nincs rajta festés.Téli pályán van sivatagi nyári pályán kopasz.
  • Nirz
    Jelenleg már amúgy se ér annyit, a fő különlegesség a limitált MM volt, hogy tier 3ként csak tier 4-ig megy, viszont azzal hogy most minden tier 3 csak max tier 4-et lát ,az egyfajta nerf
  • tutyimutyi2
    Meddig lesz még szar a barátlista és a chat?
  • Maala
    T1-től T5-ig 20mp várakozás után elkezdi az MM feltölteni a csatát botokkal. Minimum 3-3 emberi játékos továbbra is lesz oldalanként. A botoknak a neve ;-vel kezdődik (és végződik?).

Nagyjából ennyi. :-) Botrendszer a Latin-amerikai szerverre, nálunk sajnos nem lesz. :-(
  • Desmodromic
    17.847.-ba kerül a Caern alapáron, mondjuk ebből van hova kedvezményt adni.
  • Plata
    Mi a ragya az a botrencer?
    Csak nem legálisan lehet bot-ot használni? Vagy mi a szent szalamandra vérre gondolsz?
  • joe662
    Emlékszem,gondoltam majd meló utàn megveszem,azt akkor màr nem volt mit:-DD
  • Maala
    Én is, pedig csak annyi volt, hogy TibiTomi véleményét megvártam, de mire beírta, már nem is lehetett kapni. Kb. 2 órát árulták összesen?
  • joe662
    Sajna nem fog menni,mert ezek nincsenek meg.
    A 76i-t azt sajnàlom hogy kihagytam.
  • Maala
    Na, ahogy látom, bejött tesztszeróra T1-T5 között a botrencer'. Majd mutass valami alázós replayt Su76i-vel, vagy KV-220-al. Bár lehet, én is felnézek utóbbival egy 14-15 killes kör erejéig. :-D
  • ROMOTO
  • Maala
    Akiket én láttam, szerintük meg nem rossz tank, de mindenképpen csak min 60, de inkább 70-80-90%-al leárazva érdemes megvenni. Nem a tank minősége miatt, hanem a WG túlárazása miatt.
  • ROMOTO
    Valószínüleg összekeversz valakivel, csőpályákról nem szokásom írni, a most jövő JT buff részleteire meg nem emlékeztem, van még pár tierlimites amivel együtt kapott egy korrekciós buffot, mindenre számjegyre sajnos nem emlékezhetek, kösz hogy ilyen akkurátusan leírtad. (jut eszembe asszem elírtam a Caern ax 4sec töltésidőt is, mert 5 sec alatt tölt nemsokkal és úgy éri el a maxos 2970dpm et).
    Álltalában azt írom le amit a streameken látok+tank statok, a véleményemmel nem kell egyetérteni, sőt ki lehet indulni az ideális helyzeteket alapul véve, egyenlőre a dolgok állása szerint az a tank attól még mindig olyan hogy senki nem ajánlja megvételre azok közül akik kipróbálták...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.09.14. 01:02:25
  • TiborTamas
    Jó, hát ez relatív, hogy kinek mi a sok... :D Én most éppen 1 hét alatt nem tudok 3 órát játszani, nemhogy naponta, szóval ahhoz képest sok. :) Egyébként megértem, nekem is kellenek ezek a plusz kihívások a játékba. Az első kampányban már mindent megcsináltam kitüntetéssel több mint 1 éve, azóta vártam, hogy bekerüljenek az újak. Erre most meg amikor bekerülnek, persze nem jut rá idő... :)
  • Maala
    Hmm, "tegnap" még az volt a baj, hogy "csőpályák vannak". Oda aztán kell a forgás, de nagyon. Mindig az a probléma, ami épp nagyon fáj ilyen-olyan okokból.

Előbb-utóbb minden tierlimites kapni fog buffot, de hát a JT sem a forgására kap jelen állás szerint, hanem a hátramenetére, HP-jára, a penjére (203->212), és az aiming time-ra.

Caern AX-nek szépen leírtad, hogy 200mm UFP, csak nem tudom, hogy jön ki. Ha egy SConq meg tudja oldani, hogy mindig hulldownban legyen, akkor ez nem fogja magát -10°-ban tartani állandóan? De. Úgy meg 260-285 mm lesz máris az az UFP.

A leggyengébb pontja még mindig az ágyú melletti része lesz, amit meg vagy eltalál az RNG és jöhet az érmedobás az átütésért, vagy nem, és akkor 270-től kezdődő részek vannak jobbra-balra-fentebb. Már, ha nem a 400mm-es részekre húzza a random...

Vagy nem értem, ha nem a legjobb módot alapul véve jellemzünk egy tankot, akkor ne inkább ott kezdjük, hogy "fú de szar XY tank, ha háttal állsz vele az ellennek, akkor átlövik még HE-vel is"?

Ha abból indulok ki, hogy én az FV 4202 ~210-éről is rendszeresen pattogok T10ekkel, akkor nem lesz az olyan rossz, nyilván, amikor én ülök benne, senki sem pattan majd róla. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.13. 23:54:07
  • joe662
    Igen.
  • ROMOTO
    Aha, ahogy látom így kicsit elbeszélünk egymás mellett, hogy jön ide a JT? Komolyan az szerinted a legnagyobb hibája hogy átlövik az lfp-t rajta és nem az hogy rohadt lassú és szarul fordul és esetleg nem üt át td létére komolyabb páncélt? Mióta kell átlőhetetlen lfp ahhoz hogy jó legyen egy td? Egyébként meg a nem olyan rég történt buffjai után most megint kapni fog majd forgás buffot meg még pent hogy használhatóbb legyen, attól még nem kellett régen sem most hozzá különösebb skill hogy használd, max monotónia tűrő képesség...
  • Maala
    Yea, sure. Amíg kanyarban vagy, hogy sidescrapelj, addig biztos. (POS)?
  • Angelus1991ster
    Ez tesztszerveren van?
  • joe662
    Nem tudom,csak végignyálaztam a küldetéseket
  • Nirz
    Jelenleg viszont Alfa > ROF (POS)
  • Maala
    Van erről van valami összesítés?
  • Maala
    Ja, hát fakezűeknek a JT 8.8 sem ajánlott, pedig csak az alja egy kalap kaki, ha azt sikerül elrejtened (a mostani csőpályákon ez irtó nagy kihívást jelent ám!), akkor megkapod a T9 JT felépítményét, amit még T9esek is csak golddal lőnek át kb 50-50 eséllyel, és tierlimittel...
  • joe662
    Ha már adtak 25 ordert hogy ki lehessen húzni a chimera-t,akkor abba a másik 11 be belepusztultak volna,ha odaadják,és meglegyen a 279 is
    Egyébként az obj-s küldik adnak majd 3750 kötvényt koalíciónként+ rengeteg kötvényes kiegészítőt,és egyéb dolgot is.
  • ROMOTO
    Progettoról sem írthattam semmi valótlant, igaz nem emlékszem már rá pontosan de vlmi olyasmit írtam hogy papír és fakezüeknek nem ajánlott, ezt azóta is tartom.
  • Maala
    Leírtad a tankot, ahogy te látod. A Progetto 46-ot is milyen jól leírtad, és lám, tényleg teljesen használhatatlan. (szarkazmus vége) Ettől ez még nem valami isteni kinyilatkoztatás, csak a __TE__ véleményed.

Mi van mostanában az ingame chattel? Mindig arra hivatkozva tagadja meg a játékosok Blacklistre rakását, kicsit bosszantó már, hogy utólag a screenshotról kell beírkálni kézzel, hogy kit kell megölni legközelebb a csatában, ha mellé/ellene rak. :-s
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.13. 22:35:58
  • ROMOTO
    Legyen lelkiismeretfurdalásom hogy "leírtam" a tankot?