World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is elsõ dolgom volt kikapcsolni az elsõ csatám után.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Én csak tegnap próbáltam a patch óta. A becsapódó lövedék hangjai rémesen gagyik lettek. Ami jó ahhoz miért kell hozzányúlni? A dinamikus kamerának értelmét nem látom. Jojózott tõle a szemem.
Ez volt az "Arty kérdés végsõ megoldása" Endlösung des Artyfrage.

de jó... kövi peccs angol artyk....
utánna orosz medek....
egy ideig nem fog nekem sok (új) élvezetet nyújtani a wot...
az artihelyzet tényleg rengeteget javult,bár már azt is látom ahogy szép lassan szivárognak vissza az artijátékosok ahogy egyre többen jönnek rá hogy nemis olyan használhatatlan az artijuk csak türelmük nem volt hogy rászûküljön a célra,
viszont a játék többi idegesítõ momentuma a helyén maradt,és van ami nem fog változni,akik nem tudják hova kell menniük a pályán,akik nem tudják hsználni a tankjukat,akik épp kipróbálják mivan ha tövig nyomják a gázt,valamint az eltünõ lövedékek,a nulla sebzések,és az álcázási rendszer anomáliái mindig is rányomják majd a bélyegüket a játékélményre,
rajtunk áll mennyit viselünk el ebbõl és mennyit nem,de tankos játék egyenlõre csak ez van,akkor derül majd ki milyen is ez a játék ha megjöb a konkurencia és kiderül annak a fényében,ez valójában milyen is..
Mazel tov...na izé...MUZZLE TOV<#nevetes1>

(na egy valószínûsíthetõ érdekelt máris van az izrael-treere<#idiota>)

A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.

Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!

Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:

-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet

Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
JELENTKEZÉS ITT

Ez tényleg így van. Vagyis lenne, mert olyan szerencsétlen vagyok, reggel este, délben, mindegy, EU1 EU2 mindegy...csak rémes csapatokba kerülök, pluszban akármivel vagyok lehetõleg a lista aljára.

De arty-kkal tényleg kevesebb a gond, bár egy GW tiger ha megküld, vége a dalnak, láttam amint egy KT-s kollegát fél HP-rõl elpárologtatott, és volt belém is belém vert valami arty egy ezrest, de jobb a helyzet.

Aztán hogy a KV-5-el gondok lesznek? Aha. Két IS3-et megettem vele uzsira)( igaz tök hülyék voltak) de nem lett ezzel baj.

Pontosság: hát amikor több mint 600 méterrõl lõttem ki KT-val a SU-152-õt, kicsit sajnáltam is érte. ( azon viszont beszartam, hogy tegnap este nyolcból minden lövésem lepattant...baszki)

Összegezve, elégedett lennék...csak nincs szerencsém a csapattal. Soha.

Ne aggódj majd kapnak az artyk egy kis buffot, nehogy így maradjon 😄!
Tesztszerveren próbáld ki azt a 3-4et, ami szimpi és azután dönts.

Nekem sp és 122 44 van, mindkettõ tetszik.
A két legfontosabb szempont sztem a játékélmény és, hogy feküdjön a játékstílusodnak.
Eagle16
Tegnap T30-al mentem pár kört... Kb. a körök 60-70%-ban egy darab SPG sem volt, a tankok olyan helyre mentek, ahol eddig nem is láttam õket, nem kempelt senki és egy csata sem volt amiben az "OP TD-k" mindent kilõttek, senki sem nyavalygott, hogy miért nincs SPG támogatás, érdekes módon mindenki talált magának feladatot így is...

Ha meg esetleg megtalált egy SPG akkor nem anyáztam, mert tudtam hogy az én hibámból lõtt ki, esetleg számítottam is rá, vagy amúgy is mindegy volt mert olyan volt a csapat.

Lehet hogy csak én érzem így, de a patch óta olyan a játék amilyennek lennie kellene már 3 éve, kevesebbet idegeskedek, több sebzést tudok csinálni és nagyobb kedvem is van így játszani.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

"Jordánia királya az EU szerverein játszik."
Lehet, hogy õt küldtem el az édesanyjába a múltkor?<#nevetes1>

"A játékbeli chatet ki lehet majd kapcsolni."
Nem jó ötlet, a spammelést kéne tiltania az automatikának, néha helyzetet ment a chatre küldött info.

"A WG születésnapjának alaklmából mindenki kap majd egy alacsony tierû prémiumtankot."
Jó hír, a karácsonyi T1E6 kis kedvencem, remélem valami hasonlót kapunk.

"Skill alapú MM nem lesz randomban."
<#rinya>

Tono34
Su100-ra én felraktam, igaz nem nagyon néztem, hogy mi mennyibe került, de akit eltaláltam az nagyon megérezte 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mivel ide elég sok hozzáértõ, nálam sokkal tapasztaltabb és jobban informált emberke jár, ezért meg szeretném tõletek kérdezni, hogy melyik prémium tank nyújtja szerintetek a legjobb ár/farm/élvezhetõségi faktort? Úgy egy hónapon belül szeretnék egy élvezhetõ, jó farm tankot venni, ami mindig stabilan hozná arany lõszer és prémium nélkül is a kreditet. Esetleg ha infótok van valamilyen jövõbeni leárazási vagy egyéb akciókról, azt is megköszönném!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

GabeE3e: nézd a jó oldalát: legalább nem lett vereség, tudok küldeni olyan screnshotot ahol 9 killes vereségem(!) van, mert egy ellenséges tank 0 damagéval átjutott a bázisra és befoglalta, én meg nem értem vissza idõben...

lammaer: még kettõ eszembe jutott: a francia heavy B1 amin van egy 75mm bunkerromboló mozsár, és a Churchill 1 amibõl szintén kilóg valami szívószál pöcs alul.

Pares: ez végre egy megnyugtató hír, szép lassan haladok a grinddel az indián felé, de eddig csak azt hallottam, hogy mekkora fos. Ha a 90-es ágyúval jobb, akkor máris jobb kedvvel grindelek tovább...

Kérdés: su-100-ra érdemes rátenni a 122mm gunt? Kifejleszteni amúgy is ki kell, de nem vagyok biztos benne, hogy érdemes feltenni (lõszerár, ROF, dam/min)

csaba90
bocsánat nem azt akartam mondani hogy úgyis szar lesz.. hanem hogy teljesen más lesz a játék mente... de egyébként igazad van majd ha kijött akkor lehet igazából véleményt mondani.. csak mondd meg a WT-s gyerekeknek is akik a WOWP-t szarozzák 😄 azért nem tudom melyik itt a legnagyobb pénzhajcsár.. de a WT is béta ha jól tudom és már bétában beszedik a pénzt? :S:S

Csaby

Zegi Norbi HUN
Na ezt hiányoltam eddig is, hogy miért nem kapunk valami jutalmat a medálokért? Mondjuk egy Top Gun +50xp, Acélfal megint +50xp vagy valami hasonló. Mert így kb lehet 1000 Top Gun-om, semmit nem érek vele, max nézegethetem, hogy "de szép!😮"

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Igen, igazad van,de azért mókás lenne közben a kisebbik ágyúval pl: HE-vel lövöldözni 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Én esküszöm neked, hogy az összes top gunomat odaadnám, ha végre nem látnék rendszeresen 10-13 vadbarom vérpiros idiótát magam mellett.
Van vagy 55-60 nap premem, minden reggel erõt veszek magamon, de ez kb. 30-60 percig tart. Egyszerûen megöli a játékélményt a folyamatos idegeskedés.

Prem nélkül most biztosan tartanék pár hét szünetet.

Pont a múltkor beszélgettük egy haverral, hogy itt egy játék, amit imádok.
Belépés után fél órával már káromkodok, 10 percenként járok cigizni, vörös a fejem a méregtõl, és még fizetek is érte. Noooooormáááááális?<#idiota>
Megcsinálhatnák checkbox-al, mint a játékmódokat.

Amúgy nekem nem tetszene, hogy lenne sok topgunom meg XPm ha nem lövöldözhetnék ügyetlenekre 😊

Hát, biztos nem illik bele a koncepcióba.

De amúgy, van egyáltalán olyan tank ahol van értelme?

Mert ugye mindemkinek a Lee jut az eszébe elsõ blikkre, de úgy tudom annak a tornyában csak vmi szutyok 37mm-es cucc volt amit az ember a hajára kenhet (max akkor lenne értelme használni ha egy scout beblokkol és nem tudsz ráfordulni, egyébként nem éri meg hogy a seggedet mutasd)....

Meg van ugye a Mausnak a második ágyúja, ami egy 75mm-es volt (ami TierXben megint sokat ér)....

Szóval, csak emiatt a kettõ miatt tényleg nem éri meg a befektetett munkát, kb zéró használhatóság miatt.

"-Skill alapú MM nem lesz randomban."

Szóval a szobanövény csapatok évekre garantálva.
Ma eddig 6 csatából 6 zakó, a legnagyobb gyõzelmi sansz 39%.

Csak tudnám, hogy miért fájna nekik, ha a 300 effis vérpistikék egymást boldogítanák, és nem a játszani akaró, és talán tudó playereket.
"-A jármû sebességét nem befolyásolja a lõszerrekeszek telítettsége."

Hihetetlen hogy még mindíg mindenki a lõszerrekeszel agyal... emlékszem egy idõben terjesztették hogy ha nincs tele a lõszerrekesz akkor kisebb az amoorack esélye, és a WG-sek heteken át mantrázták hogy nem igy van, fejezzék már be az emberek.

Most meg vmi idióta azzal jön hogyha kevesebb a lõszer akkor gyorsabb a tank... 😊

Nem csoda hogy a WGnek (is) néha tele van a töke már a hülyékkel 😄

Zegi Norbi HUN
"A többtornyos tankok mechanizmusa nem fog egyhamar jönni, vannak annál fontosabb dolgok is."

Ebbõl azt szûröm le, hogy rohadtul bonyolult lenne megcsinálni és inkább hagyják a fenébe😄

Shit... az eredeti angol akkor is jobb.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ezt nézzétek! Sok sok érdekes hír:

- 0.8.7 will come by the end of July or beginning of August and will bring British arty and the Chinese premium 112
- 0.8.8 will bring 2nd branch of Soviet medium tanks with Object 430
- Superpershing will recieve a new gun (current M26 Pershing’s top gun) and its maneuverability will be improved
- 2nd German TD line will be after 0.8.8, it’s top vehicles will be the Waffentragers, tier 10 will have a 4-round autoloader (SS: I WAS RIGHT! Damn, I really was 😊 4 rounds and not 3… that means 128mm FlaK 45 I think, expect amazing accuracy and brutal penetration, but low alpha)
- Type 59 was removed from shops because there were too many of them and because there will be another tier 8 Chinese premium MT
- no details are known, but there WILL be special tier 10 tanks (like M60, VK7201 and Object) available for random battle players
- in the future, Germans will shoot more accurately on extreme distances
- this year will also bring a premium medium French tank
- Chinese tree has a TD branch upcoming, either by the end of 2013, or in 2014
- it is yet not decided whether Sturmtiger will come as TD or artillery, if it becomes an arty, it will have a very short range, it won’t come in 2013
- roaming test is planned for autumn, it will be released around New year
- there will be an option to switch whole chat off ( ez kell, majd a sok nyomorék agyatlan zombit emiatt nem tudom elküldeni a kurva anyjába, remélem a minimap is kikapcsolható lesz idõvel, sõt az egész képernyõ)
- national crew voices will come
- during WG’s birthday event, players will recieve a free lowtier tank
- Soviet premium medium tank (early T-44 with 85mm gun) will come this Fall
- there will be massive changes in graphics – weather and night battles will come, as well as turrets being ripped off by explosions and pieces of armor flying off when hit
- garage battles are really complicated to do in randoms, so they will be done in CW’s/companies, possibly this year
- combat missions aka “miniquests”, awarding top 3 damage dealers of the team, will come apparently again during the WG birthday event

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Reggeli wot hírek:

-A világ 80 országából játszanak a WoT-tal.
-Jordánia királya az EU szerverein játszik.
-A 0.8.7-es patch július végén/augusztus elején fog jönni, és a brit arty-kat fogja hozni.
-A 0.8.8-as patch a második orosz közepes tank ágat fogja tartalmazni, ami az Object 430-al fog végzõdni tier X-ben.
-A Superpeshing új löveget fog kapni (A jelenlegi Pershing top löveget.) és a mozgékonyságán is növelni fognak.
-A játékbeli IS-7 páncélzata vastagabb, mint a való életben, de így fog maradni.
-A tankok azért nem borulnak fel, mert úgy a játék játszhatatlan lenne.
-A második német TD ág a 0.8.8-as patch után fog jönni, a top jármûvek a Waffenträgerek lesznek. A tier X-es TD lövege 4 lövéses loaderrel lesz felszerelve. Valószínûleg 128mm-es löveg lesz nagy pontossággal és átütéssel, viszont alacsony sebzéssel.
-2013 õszéig a játék ekonómiai modelljét(tank/modulok árai, tapasztali pont követelményei) nem dolgozzák át.
-A Type 59-et azért vették ki a boltból, mert túl sok volt belõlük. Majd kapnak valami más prémium közepes tankot a kínaiak.
-A többtornyos tankok mechanizmusa nem fog egyhamar jönni, vannak annál fontosabb dolgok is.
-Olyan prémium csomag, ami valahány órányi prémiumidõt ad csak, nem lesz bevezetve, mert nem lenne eléggé jövedelmezõ.
-Nincsenek még adatok róla, de lesznek olyan tier X-es bónusz tankok (mint az M60), amiket random csatában lehet majd megszerezni.
-A jövõben a német tankok lövegjei még pontosabbak lesznek.
-A jövõben a WG 3 játéka valamilyen szinten összekapcsolódik majd.
-Idén lesz még egy prémium közepes francia tank.
-A kínaiak 2013 végén vagy 2014 elején megkapják a TD águkat.
-Még nem tudják, hogy a Sturmtigen arty vagy TD lesz, de nem is fog a játékba kerülni 2013-ban.
-A klánháborúk webes felületét be akarják rakni magába a játékkliensbe. Majd 2014 elsõ negyedévében fog ez megtörténni.
-A roaming tesztje újév körül lesz kipróbálható.
-A jármû sebességét nem befolyásolja a lõszerrekeszek telítettsége.
-A játékbeli chatet ki lehet majd kapcsolni.
-A játék motorját nem fogják lecserélni csak fejleszteni.
-A legénység adott nemzetiségû tankban adott nyelven fog majd beszélni.
-A WG születésnapjának alaklmából mindenki kap majd egy alacsony tierû prémiumtankot.
-A szovjet prémium közepes tank (egy T-44-es 85mm-es löveggel) õsszel fog jönni.
-Óriási változtatások lesznek a grafikában. Lesznek esti csaták, és az idõjárást is bevezetik majd.
-A Type 59 sosem kerül vissza a boltba.
-Skill alapú MM nem lesz randomban.
-A 30 vs 30 csatákat elhalasztják, mert nagyon megterhelik a szervert.
-Az AMX ELC-nek nem lesz 360 fokban forgatható tornya, mert az nem igazi torony, és levágná a sofõr fejét.
-Az aknamezõs fogyócikként fognak CW-re bekerülni.
-Az XboX-os és PC-s wot soha nem fog egyesülni.
-Nem lesznek tier 9-10-es prémiumtankok.
-A WG születésnapi akció során lesznek miniküldetések.
Összességében nekem is az volt az érzésem, hogy a WT-ben nagyon sok az üresjárat, kezdve a csata betöltõdésének idejétõl egészen magában a csatákban az akció elkezdéséig. Csak repül az ember, csak repül, hosszú percek telnek el mire beindul az akció.

Yossnak viszont teljesen igaza van, nem hasonlítható össze egy tankos játék egy repülõssel. (sajnos - vagy szerencsére - nekem a repülõs játék túl egysíkú, valahogy az egész mindig ugyanolyan, ugye a repülés mivoltjából adódóan pl a pályáknak semmi jelentõsége nincsen, szóval elég hamar beleuntam).

Azt én is észrevettem,itt azt hittem meglesz a majszter tanker,de alig adott xp-t...Többet vártam volna.Prém nélkül 1180,több mint 7k damage...

Solten
Big grat. pointer 4! Ja es...:

GET A LIFE!!! <#vigyor>

Saor Alba

Ami a WoT szempontjából érdekes az a löveg és a páncélzat.

A lövege a 100 mm U-8TS, ami a WoT-ban a T-62A is fel van szerelve, kb ugyanazokat a paramétereket kapná.
A páncélzata homogén és van is róla képem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maga a harckocsi tervezését 1954-ben írták ki, 1955-ben el is készültek a tervek és ’56-ban a fa makett, ’57-ben az elsõ két prototípus. A harckocsita harkoviak tervezték, a fótervezõ Morozov volt.
A T-54 leváltására készült, Morozov a tömegcsökkentéssel próbálkozott. Ennek következménye lett az ellendugattyús kétütemû 5TD motor. Amelynek a befoglaló méreteibõl számított térfogat kétharmada (0,79 m3) mint a V-54/V-55 motoroké (1,17 m3), de teljesítményben ugyanannyit tud: 580 LE (igaz nyomatékban jóval gyengébb). Azt hiszem keresztbe lett beépítve. Nagyon kicsi helyigény volt. Ez a motor került a T-64-be is és nem igazán lett sikeres, mert elég megbízhatatlan volt. Azóta is ezen a motoron alapulnak a harkovi harckocsik motorjai.
A harckocsi négy fõs, tehát a löveg töltése még manuális. A torony hátulján van egy nyílás a hüvely kidobására. A löveg a 100 U-8TS ami megegyezik a 100 mm D-54TS lövegge. Kettõ közt a legnagyobb különbség, hogy a U-8TS nem a villám, hanem a meteor nevû stabilizátort kapta. Mindkettõ kétsíkú, nem igazán értem mi a különbség a kettõ közt. Van még egyéb apró eltérés is, csak nem találom, hogy micsodák. A harckocsi sztereoszkópikus távolságmérõvel és infra lámpával is fel volt szerelve.
Amúgy a D-54 család átütése:
AP-vel (sehol nem írják melyik): (90°/30°)
1000 m – 235/85
2000 m – 200/75
APDS-el (ennél sincs pontos típus): (90°/60°/30°)
1000 m – 310/300/122 mm
2000 m – 290/280/108 mm
3000 m – 270/260/93 mm

Volt egy Object 430U verzió is, ami erõsebb páncélzatot kapott. Allítólag elérte az IS-4, T-10 nehéz harckocsik védelmét. De errõl nincs több adatom.

Késõbb ezen alapul az Obejct 432, 434 és 435 és meg talán az Object 287 is.

Többet nem igen sikerült róla összeszednem, mert megszünt az a jó oldal ahol a Техника и вооружение magazin utolsó fejezeteit feltöltötték.
GabeE3e
9 kill-em volt, egy kellett volna a pool-hoz, erre le tk-zott supakev60 - nevû játékos,hogy befoglalhasson.

Replay megvan, remélem a Wg foglalkozik az ilyenekkel...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mert még nincsen elpasszolva az accom, így ajánlatokat olvasva be kell lépnem :S

Így kerek 50 csata után azt mondom, hogy ez az Indien-Panzer a 9cm-es löveggel eszméletlen jó tank. Szinte mindent átüt, iszonyat pontosan és gyorsan lõ. Szégyen gyalázat, hogy ehhez az ágyúhoz képest a stock /56-os olyan, mintha nem is lenne ágyú a tankon. Van egy olyan érzésem, hogy ez az egyik kedvenc tankom lesz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha annyira ótvar, akkor miért rontod mindig itt a levegõt?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hopp ez nem ide akart jönni. sorry.

Üdv. Ezem van : egy szenzációs accom eladó :Type 59-cel a garázsban !

Amerikai td ág hellcatig heavy ág t32ig,
angol kinai ágon csak a med tier 5 ig kihuzva,
francia scout ág csak 13 75ig vagy 90ig asszem,
német ágon tdk ferdinándig med ág panther 2 ig heavy ág e100ig de az accon csak az e75ig van megvéve arti ágon gw panther
[ ruszki ágon a med vonal teljesen kinyomva és meg is véve t44-tõl fölfele minden, heavy ágon csak az is4
t59 prémium, is4, e75, párduc 1-2, t44,t54,t62a, tigris 1,

Másfél óra múlva nekiállok és leírom. Most minnél többet ki kell sajtolnom a legénységbõl amíg tart nekik a dupla xp. Már nem kell olyan sok, hogy újra legyen legénység az IS-7-esemhez...
Valaki végig tudta játszani ezt az ótvar játékot ?! Grat neki. Nagy mazochista lehet.

Dávid, Object 430-ról mid van?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Grat neki, képet ahogy meg kapta !!!!44
Grat neki hozzá 😄.
Am már eladta az artyjait? <#eplus2>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
Megyek aludni, mivel holnap munka. DE!
Az elsõk között szeretnék gratulálni Pointer4 klántársamnak hogy "kijátszotta" a játékot és megszerezte a Senior Technical Engineer medált. Igaz hogy kb még 5-6000 Tp hiányzik, és egy órán belül meglesz, de akkor én már mélyen fogok aludni...

Két év munkájának gyümölcse most ért be.
GRATULÁLOK POI!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez egyébként WT-ben is bevett taktika, nagyobb bombázók mikor már a vesztüket érzik, addig süllyednek amíg a hasuk szinte a talajt súrolja, és kioldják a legnagyobb bombáikat, hátha magukkal tudnak vinni egyet-kettõt az õket üldözõ vadászok közül.

Én azt mondanám, ne magyarázzuk elõre a bizonyítványt. Majd ha már megvan a WT tankos szekciója, akkor kritizáljuk, addig ilyen "úgyis szar lesz"-eket tök fölösleges hangoztatni.
Azért néha csak a felhasználók miatt szeretek csatázni. T-34-2-vel megyek, pár t8 a többi t7-t6. Mondom könnyû csata lesz, Murovanka, magic forest kezdés, gondoltam beállok az erdõ szélére hagy pörögjön a spot damage. Na szépen spottolok is aztán látom a bandából mindenki el akarja a bázist foglalni (encounter) és senki! nem maradt az erdõben. Jó, legyetek hülyék nagy nehezen visszavonultam. Természetesen nem sikerült nekik mire jön a móka.
Kv1s-t vezetõ mike1010 kolléga beszól mekkora faszok vagyunk, hogy a fenébe kaptunk t8 gépet. Aztán még rohadt lengyel anyánkra is tett megjegyzést. Eredményeknél látom srácnak 0 sebzés 7 lövésbõl (550 wn6). Na itt felröhögtem. Tudom, semmi extra de kellet ez a kis mosoly.

csaba90
na látod, errõl még csak nem is beszéltem 😄
nekem volt olyan is a WT-be hogy berakott csatába.. kibaszott nagy pálya... mire odaértem hogy tudtam volna bár mit is csinálni vége volt a csatának.. vagy bombázóval amit bombázni kellett leszedtek mert a sok okos baszott jönni "védeni"...
WOWP-be nincs ilyen ott még úgy is van igaz nem sok esélyed ha többen vannak ellened és csak te vagy ellenük...
ma pl IL-2-essel voltam mögöttem két vadász szedett folyamatosan nem tudsz mit csinálni ugye... alacsonyan lebombáztam egy csatahajót.. lassan mentem a másik kettõ közel volt hozzám és a robbanásban meghaltak 😄 probléma megoldva 😄 két nagyobb tierû vadászt "szedtem le"

WT tankosával ugyanez lesz.. kibaszott nagy pálya stb.. örülsz majd ha egy tankot kilõsz vagy eltalálsz.. mert a csatának vége valami miatt biztos... 😄

na mindegy.. ez csak az én véleményem 😄 sok helyen a "rossz" oldalon állok 😄 F1-be is olyan csapatoknak szurkolok akik még pontszerzésre is szinte esélytelenek 😄DD

Csaby

Sunsetjoy
Szívesen! Végülis kb. egy tucat csata alatt összehoztál egy tank ászt, egy top gunt is azzal a szarral, meg a legények fejlõdtek is. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tényleg igazad van!!!! tök objektív vagy<#idiota>

Fenét. A WoWP-t össze sem lehet hasonlítani a WT-vel, utóbbi sokkal jobban összerakott játék, míg az elõbbi csak egy félrokkant kezdemény. Ami miatt én nem maradtam a WT-nél az az, hogy egyszerûen sokszor olyan érzésem volt, hogy tök mindegy ki ül egy gépben, játéktudástól tök független a légiharcok kimenetele. Aki épp jobb pozícióban tud beszállni egy dogfightba, és akinek épp több csapattársa van a helyszínen, az jön ki belõle jól. Lehetsz te akármilyen jó, ha a seggedbe álltak sokat már nem tudsz tenni. Ergo a "skillnek", vagy nevezzük ahogy akarjuk, semmi jelentõsége. Ez persze a realistic játékmódban lehet hogy másképp van, de van a rossebnek élethû szimulációkkal, átesésekkel és dugóhúzókkal szenvedni hulla fáradtan melóból hazajõve😊 Körülbelül olyan érzés, mint mikor CoD-ban egy 50 négyzetméteres pályán 26 játékos kaszálja egymást sörétesekkel meg LMG-kkel. Ettõl függetlenül, kifejezetten szép (igen, WoT-nál szebb), jól optimalizált (WoT-nál jobban optimalizált), és kellemes játék a WT, de engem a fent említett dolgok zavartak ahhoz eléggé, hogy abbahagyjam.
csaba90
ez egy vicc 😄 a két játékot nem lehet összehasonlítani szerintem...
a WOT és a WOWP gyors taktikai csatárkról szól.. amig a WT-ben kibaszott sokat várok egy szar csatára még arcade-ban is és utána elég sokáig elhúzódnak a csaták... nem tudsz fejleszteni... a menü meg minden elég gagyinak néz ki a modellek is, inkább csak skin és kevésbé van kidolgozva.. (az jó hogy van belsõnézet) és a tankos része sem lesz jobb mint a wot 😊
wowp fórumon is ahogy látom minden WT-es igen nyomatja hogy szar a wowp játszunk a WT-vel 😄 vajon miért mondják ezt? már elõre félnek hogy nem 5 perc múlva fogják berakni õket csata után hanem 15-perc után ha kijön a wowp??? 😄 szánalmas... mindenki azzal játszik amivel akar...
és igen! szerintem jobb a wot és a wowp mint a WT van és lesz!!!

Csaby