World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Azt is el tudom képzelni, hogy már nem izgatja, csak funból játszik, vagy el is adhatta akár 😊
durva.... azt gondolná az ember ennyi csataszám mellé párosul egy brutális stat.... de nem
SÕT! minden statja... avg damage, performance rating, wr, wn diagramm lefele megy <#conf> érdekes
pointer4
Gondolom olyan lesz mint a master tanker, vagy a nemzetek enginer medálja, ha rajta tartod az egeret, kiírja mi nincs meg, de az érme ott van.
JeffDunham
Kis adalék még, annak aki nem ismerné õt. Seletchi magyar, 62.078 csata és a HAC-S -ben tevékenykedik. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Csak azért kérdezem, mert a leírásban mindenhol az van, hogy új tankoknál érvényét veszti.
De ha te mondod, biztos úgy van. <#nemtudom>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Vicc nem ?! semmi soha nem jó,csakis a másé,a saját az szar,de neki milyen van,ezt kis csatolmányban hozzá tenném a felvetésedhez!
JeffDunham
Biztos. A legjobb példa Seletchi. Neki már egy éve meg van. Akkor még csak 4 nemzet volt, amit meg is csinált. Azóta is színesen virít neki, pedig 2 nemzet még be sincs fejezve.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Biztos ez?

Senior Technical Engineer

Research all vehicles in all tech trees.

In the event of new vehicles being added to the tech trees in the future, the award becomes void until the new vehicles have been researched.

JeffDunham
Itt a legjobb része. Ez soha nem tûnik el ha jönnek új tankok. Ez a medál marad szép színes, nem lesz szürke.

JeffDunham
Pár megveszekedett bolondnak igen. A többi normális meg élvezi a játékot. <#papakacsint>

JeffDunham
Szigorúan csak csillagozva. Úgy egy év múlva talán kész lesz. <#nyes>

Eagle16
Nem mindenkinek, nekem legalábbis biztosan nem. Nem kapok rohamot ha nincs kifejlesztve minden ágon minden tank 😄

A vége most elvileg a klánháború, de engem az se érdekel...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

wot eu-ról
pointer4
Most olvastam az esti köszöntést, kösszi 😄
Most akkor ez lenne a játék végcélja?
Érdekessss....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Eagle16
Honnan töltötted le?

Ezt töltsd le szerintem: link

CRC hibát ír, szóval sérült a fájl amit letöltöttél.

pointer4
Nanaá, különben elvonási tüneteim lennének 😄
JeffDunham
Szép. 24k csata alatt. Nekem 27k kellett úgy emlékszem. Sajnos itt jön ki hogy mennyivel jobb játékos vagy (sajnos 😄 ).

Nekem is még hármat kellene vennem, 25 milla, de már tele a puttony a T34-el...

Játszanék én, csak olyankor mindig szólnak, hogy inkább dolgozzak. 😊

25/06/2013 10:48:20 ERROR: patch installation: what="system error", msg="(0x80070017)"Adathiba (CRC)""
25/06/2013 10:48:20 ERROR: Patch installation: FAIL
Höhö.

"Véletlenül pont mindig nálam vannak a leleteim." 😊

Gratula hozzá neked is.

Kár hogy a köv. két patchben jön két új ág és akkor ez semmivé válik <#mf1><#puszi>

Mivan nem játszol most így nyáron?
Minden nap, minden második kör tuti hisztérikál battle a babuinok miatt 😄
Én legalábbis elég hisztérikusan zárom be a csába a játékot.

JeffDunham
Ez mekkora szöveg! Szét röhögtem magam rajta.
És milyen igaz...

Grat mind kettõtöknek a kitartásért! Csak egy kérdés, ha bejönnek az új artyk akkor azokat is kihúzzátok?
Új medeknek mindig örülök, de lassan kellene valami plusz is a játékba. Játékmódokat akarok! Hisztérikál báttlét, meg ilyeneket!

Van bõven. 26 százaléknál kritikus hiba
Jordánia királyát csak óvatosan küldeni el a francba. 😊

pointer4
Juhuu Jeff, én is végig vittem a WOT-ot XD

Tegnapi uccsó nap, összejött 92k xp 😄 De bazira kifárasztott 😄

A végére hagytam a fincsiségeket 😄

Researched:121 researched.
Undistributed experience spent: 179541
Free Experience spent: 459

Service Record:
Technical Engineer: China.

Researched:Leopard 1 researched.
Undistributed experience spent: 215793
Free Experience spent: 207

Service Record:
Technical Engineer: Germany.

Researched:FV215b (183) researched.
Undistributed experience spent: 234597
Free Experience spent: 403

Service Record:
Technical Engineer: U.K., Senior Technical Engineer.

Most már csak 42 milla kell magvenni a hét TierX et 😄
Magyarok vagyunk, nemzetünk védjegye a hõbörgés. Én szívem szerint az alkotmány elsõ pontjába ezt irnám:

"1. Minden magát magyarnak valló köteles naponta legalább 15 percet nyilvánosan hõbörögni és "régen minden jobb volt" mondatokat alkotni."

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Eagle16
A meghajtókon van elég hely? Mert akkor szokta ezt csinálni, ha nincs, de persze ezt nem írja ki, hanem azt mondja hogy nézd meg a napló fájlokat.

Újratelepítettem ezt a .. Vagyis csak szerettem volna mert a kliens frissítése nem sikerült. Azt írja nézzem meg a napló fájlokat. Mit kell nézni?
Megmondom õszintén tényleg hihetetlen ez a rinyálás!Eddíg az arty volt a "fõgonosz" tényleg egy rakás szar volt a játék T9ben meg Tx-ben is ,ö T7-T8-as arty,amint kigyulladt a kis rinyalámpa elevenen temettek el az arty-k,most hogy nincs 5 db belölük már egyesknek az a baja hogy megy mindenki,mint a mérgezett egér!komolyan mondom a patch óta 2x ültem le a gép mellé de 25-el emelkedett az effem(szarokrá)de mondom megnézem mert T-9 Txben el merek indulni egy hegymenetnek,vagy ki merek állni egy nyilván-való artysplash helyre,mert tényleg kissebb a splash is meg nem 5 darab baromállat nézi az az egy kis egér lyukat!sokkal játszhatobb lett most "EDDÍG MÉG" a játék,de valóban már megint kezdõdik a csata /3 arty felállás de még mindíg jobb mint elõtte volt!70-el gurulok le a dombon Tx-ben és útközbe kaptam egy 1600 dmg-t ami lánc meg az 5-ös legénységbõl 2-t alapból kiszedett,és még boldog lehettem ,hogy nem gyulladt ki az a szar!
JeffDunham
Ez a beszéd! Leírtad a tutit barátom. Ugyan így vagyok vele. Igaz vannak nehéz és keserves napok, de azokon túl kell lenni. A lényeg hogy legyen elõtted egy cél. Ha a duplázó nem úgy sikerül, morogsz magadban kicsit és mész tovább. Na bumm, gurulsz még egy kört. A cél a lényeg, nem az oda vezetõ út. Minél nehezebben szerzel meg valamit, annál büszkébb vagy rá késõbb. Ennyi.

Egy nagy pluszt beróttam neked Frankie.

Én amióta átkonfiguráltam magamban a játékhoz való hozzáállásom, azóta lényegesen kevesebbet idegeskedem. Egyszerûen elfogadtam, hogy ez egy szerencsejáték, semmi több. Természetesen ez csak is randomban, és egyedül játszva érvényes. A szakasz, század és CW az más tészta.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Nézõpont kérdése! Engem szórakoztatott eddig. Most olyan, mintha bringával próbálnék lépést tartani a MotoGP-ben.

sempike: volt szerencsém ilyenhez, event 5x bonusnál nyertes csapatban kaptam 155 expet, mert a mögülem induló tüzér egy lövéssel kilõtt. Majd udvariasan elnézést kért, mert véletlenül nyomta meg az egérgombot. Persze a csapat nyert.

hála istennek 😊
én eladtam az összeset a picsába 😄
Tegnap próbálkoztam 2 kört artyval. Talán ha hármat-négyet tudtam lõni, aztán meguntam, és elindultam foglalni. Persze, gyors halál lett a vége.

"Amúgy annyira felszabadultak a játékosok, hogy nincsen annyi arty, hogy mennek össze-vissza ész nélkül...
Ez betesz a maradék artyknak is, de a tankosoknak is. Hiába sebzek többet a pontosság növelés, meg a kevesebb arty miatt, ha közben gyorsabban kihal a csapatom 😄."

Semmi nem jó...

És ez most baj?<#nevetes1>

Egy kis "átalakításon" estek át semmi több...T10-es rendszer,tank szerû mm(ami mostanság nincs igazán a helyzet magaslatán...),lassabban töltenek+céloznak de általában a megszokottnál kisebb célok ellen is mennek.
Állandóan azt olvasom, hogy milyen gáz a szobanövényekbõl álló csapat. Engem sokkal jobban idegesít, mikor bekerülök egy OP csapatba és még nem is sebeztem, de már lehentelték az ellent. Ez akkor igazán szopacs, ha a napi duplázódat nyomod éppen.

Más: full T3 meccs kivéve a top tankokat. Nálunk t34 az ellennél KV1... Ez mégis hogy? (végül foglalással nyertünk mert hátulról sem tudtok sebezni a ruszki heavyt)
Pedig tuti fognak buffot kapni. Alig van belõlük a csatákban, és az xp buff is érdekes, többet sebzek kevesebb expet kapok 261el😄. Érdekes ez a +50%os xp 😄.

Amúgy annyira felszabadultak a játékosok, hogy nincsen annyi arty, hogy mennek össze-vissza ész nélkül...
Ez betesz a maradék artyknak is, de a tankosoknak is. Hiába sebzek többet a pontosság növelés, meg a kevesebb arty miatt, ha közben gyorsabban kihal a csapatom 😄.

Hali,
Nem játszottam az utóbbi idõben, szóval azért kérdem: mi történt arty téren? Játszhatatlanul rossz lett.

Eagle16
Nem megy nekem se.

A dinamikus kamera amúgy nem valami jó, de bekapcsolva hagytam és felraktam a Jimbo féle célkör modot, az alapból kikapcsolja a rázkódást, de az a rázkódás megmarad, amikor lövést kapsz be, vagy amikor te lõsz, tehát úgy néz ki minden mint a patch elõtt.
Annyi hibája van, hogy jelenleg van egy-két bug, néha halál után beragad a kamera és csak a saját roncsodat tudod nézni, valamint külsõ nézetben egy picit rázkódik a tank, de nem vészes.

Koridor
Mert eltartott egy darabig amíg rájöttek hogy nem a topgunnal kell használni az artykat. Én a SU14/2-ön a 203mm-est kicseréltem a 152mm-re, kisebb a sebzése de cserébe 22,30s töltés idõm van és pontosabb is mint a 203mm-es. A patch óta kaptam 2 mesterlövész plecsnit.

Eagle16
Remélem nem...a mostani helyzet tökéletes, nem kéne megint visszasüllyedni a patch elõtti szintre.

Orpheuslow: a hülye csapattársak mindig is zavarni fognak, de azok fele olyan idegesítõek sincsenek mint az SPG-k. Tegnap is voltam hülyék között, de legalább nem kellett egy szikla mögött kempelnem 10 percen át és a tankos játékban tankokra tudtam lövöldözni.

Én ilyen anomáliákat meg bugokat egyáltalán nem látok...

A WT tankos részét majd mindenképpen kipróbálom, mert a repülõs is tetszik, hátha a tankos is jó lesz.

be tudok
Dettó.
patchaou
Ti be tudtok jelentkezni a worldoftanks.eu-ra? Állandóan 405-öt dob :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú