World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért bammeg ez, Serb elemében van megint😄:

Q: (paraphrased) “It is a known fact that diesel electric engines such as Porsche system, can go with the same speed forward and backward, why is it not implemented into the game?”
A: “Take your car. Now remove the rear mirror. Cover the rear glass and leave only a small slit. On the rear seat, put your mother in law (she won’t be missed that much) so that she covers the small slit. And now drive cross crountry at full speed backwards, while obeying your mother-in-law’s commands. And don’t forget to include a wish in your testament so that your widow sends us the video of the whole event.”

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Most már azért van konkrétabb, nem merték meglépni a 8.8-at a 2. td ágnak.😄xD

- 0.8.9 will bring 2nd German TD branch, everything was already decided, Storm will also tell later

- the 0.8.8 patch with Soviet mediums was somewhat confirmed, it is already decided from which tank will the branch start, but Storm will tell in a couple of months
- 0.8.8 tier 10 alternative Soviet tank will be the Object 430, the introduction of this branch does not mean there will be changes in current branches
- 0.8.8 will bring 5 new vehicles along with the Object 430, but other than that, Storm states that it’s too early to talk about it, wait until August/September

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Hi.Persze messzirõl lõttem,ahogy a Jtigerrel is.

olvasgatom a for the recordban a tegnapi fejleszoi kerdez-feleleket:

http://ftr.wot-news.com/2013/06/24/developers-answer-in-odessa/

konkretan megeskudnek ra, h a felet mar tavaly iylenkor is olvastam csak mas evszammal..

- masodik nemet td-ag majd osszel
- multiturret mechanizm majd egyszer
- sturmtiger meg nem tudjuk mi legyen, de majd jon egyszer
- national crew voice majd egyszer
- garage battle, meg fejlesztjuk, majd egyszer
- historical battle, majd jovore talan
- 30 vs 30 csata majd talan
még nem jött meg a "cucc"... talán majd holnap 😊
Jaja! 😄 nagy ritkán :-)
pointer4
De pénzt azt azért szarásig kaptál 😄
A sebzésért XP, pedig nagyon távolság függõ. Gondolom messzirõl lõtted mind.

Egyébként, hogy ne csak üres leírt szavak legyenek. "A" jelû bázisnál kezdtem. A 3k sebzés egy részét valamint a patrol duty-t a sárga nyíllal jelzett "pagoda" mögött és attól jobbra elhelyezkedõ bokorcsoportnak köszönhetõen tudtam összeszedni. Sokan nem ismerik még a pályát és teljes nyugalommal állnak meg a kék vonallal jelzett területeken pedig nagy hiba. A pagodához közelebb esõ kék vonal mentén levõ tankokat simán fel tudtam spotolni 370m látótáv + periszkóppal. A távolabbi kék vonalba nem vagyok teljesen biztos, de ha valaki az "A" bázisból jobbra vezetõ úton elindul arrafele akkor ha megvilágítja az ott levõ tankokat akkor lehet lõni õket a pagoda mögül óvatosan kibújva.

jól sejtem hogy amig nme elérheõ a weboldaluk addig nem kapom meg a regisztrációhoz szükséges konfirmációs kódot emailben?
Tegnap Jtiger-el volt 4.7k dmg,adott rá 655xp-t,néztem is...+elvileg +33%xp a td-nek..Hihetõ..😊+ráadásul bukó csata volt.

Ha xart nem csinálok csak állok 1 helyben is adott volna 300xp-t,szal nem értem én már ezt az xp-t.

Hi.Fogalmam sincs mi miatt.
Ami szép benne,h tier 7es csata volt,utolsó elõtti voltam.Tehát magamnál nagyobbakat lõttem.
Mesterlövészt nem kaptam,mert volt a 11/11es lövésû vki,míg én csak 24/23at tudtam felmutatni.
Kapják be,mert az ilyenre illene nekem adni a medált,de már rengetegszer volt ilyen sajnos..

Ne adj fel új ticketet, hanem nyittasd újra. Mivel a ticket megoldások száma alapján mérik õket általában, az újranyitást nem szokták szeretni. 😉

Minden elismerésem. Én egyet sem tudtam végignézni, engem ez a zene rettentõen zavar benne.

Lassan meg lesz az 1200 csatám KV5-l,ammo racket még soselötek rajta.
Eddig, egy type betalált.
patchaou
Na lezárták ezek a buzik a tickettem, de adtak egy linket a vgam driverével, mondván ezzel fasza lesz minden....

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Rendben, szólj rám ha kedved támad, ugyanezen a nicken megtalálsz. Ha itt leszek, nyomhatjuk.
Mára már kijátszottam magam. Holnap megfelel, feltéve ha neked is.

Ha gondolod mehetünk platoonba, hozhatom a T34-85-öt.
mert gondolom a szintednél nagyobb tankokat lõttél. nekem ez a mai top és mégis elmarad a pénz a tiedtõl, szóval jól jártál😄 :

Victory!
Map: Sacred Valley
Date: 2013. június 25. 17:20:14
Vehicle: Type 58
Exp: 1 399 +
Credits: 39 463
Achievements: : Patrol Duty, Confederate, Master Gunner

3k dmg, 2k spot dmg

annyit lövök mint a csapat többi tagja összesen, csak nekem van killem, mindegyik faszfej piros meg narancs és ugatnak....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én solozok a nem túl acélos Type58-al😊. Patrol Duty-k potyognak fõként meg confederatek.

Antimat
Mondjuk érdekes, nekem kevesebb sebzésre adott több xp-t:

Gyõzelem
Fisherman's Bay 2013. június 25. 17:18:01
VK 36.01 (H): 3 104 ( x2) Szerzett kredit 42 166
Csatában elért Achievement Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész

Javítások: -5 691 
Lõszer: -2 790 
Össz: 33 685 

1838 dmg, 783 spot dmg, igaz, gold nélkül.

cyka blyat

Téged is látni? <#pias><#wink>
Tegnap nekem is bitang jól ment, igaz klántárssal mentünk platoonban, de nagyon jó köröket, még vereségbõl is leesett egy 8 killes😊 Nem tudom, én úgy vagyok vele, ha a személyes teljesítményemmel meg vagyok elégedve, akkor már az se zavar túlzottan ha nem nyertük meg a meccset.
tegnap ~60% winrate, ma 71% winrate.. elnézést mindenkitõl ki is léptem, hogy más kapja meg a szerencsémet!😄

A Foch tényleg kifejezetten erõs a tierjében, de hát istenem, minden tiernek megvannak a koronázatlan királyai (és általában NEM TD-k). Az Object addig erõs, amíg nincs felspottolva, utána pillanatok alatt szétszedik.
Senki nem mondta, hogy meddel játszani könnyû. Kezdõ játékosnak TD-t? Hát én még kezdõ koromban a bétánaban nekiálltam a TD-knek, és annyira nem tudtam velük játszani, hogy egy-két hónap után feladtam. Azóta kicsit mélyebben is ismerkedek a TD-k világával, de hogy könnyû velük játszani, azt eszemben se jutna mondani. Azt mondanám, pont ki vannak egyensúlyozva. TD-vel nem tudsz olyan dinamikusan alkalmazkodni, mint egy tornyos géppel, vagy csak egy területre koncentrálsz, vagy próbálsz forogni, futkosni, de ebben az esetben baromi sokat fogsz szívni a szétugráló célkereszttel. Csiki-csukizni, fedezékharcolni alapból kizárt ugye TD-vel, úgyhogy marad a bokorban lapulás, ami a remekül megcsinált és megbízható álcarendszert tekintve sokszor teljesen zsákbamacska, még álcaskillel és hálóval is sokszor csak reménykedhetsz, hogy nem spottolnak fel teljesen randomra 3-400 méterrõl, és lõnek cafattá egy pillanat alatt. Azt mondanám, a TD-k gyenge mobilitását és dinamizmusát pótolja az erõs ágyújuk, és ez így pont jó.
Az ókor falanx-aihoz hasonlítanám õket. Azok is baromi OP-k voltak, amíg szembõl támadtak rájuk ész nélkül, de ha egyszer oldalbakapták õket, vagy kartávolságon belülre értek hozzájuk, akkor a hajukra kenhették a lándzsáikat.
Csak azt nem értem ha mindig szopás van, akkor ki van a másik oldalon?? Ezek szerint vannak olyanok akiknek meg mindig nyerésre áll a szénájuk?<#nevetes1> hogy van ez?
Miért szerinted az obj268 és az amx50-155 foch nem OP? Speciel ez a 2 TD ami nagyon durva...
Kinyilik az ember zsebében a bicska, mikor még a TD-k sírnak, hogy OP med. Ja, mert meddel még játszani is tudni kell, ez fáj néhány embernek...Kérdezz meg bármilyen pro gamert meg fogja neked mondani az iagzságot.

Igaz, hogy meddel brutál statot lehet csinálni és burtál effet (nekem nincs), de meddel nagyon ott kell lenni a szeren, és nagyon nehéz vele jól játszani. Ugyanez vonatkozik a jó spotterre.

Az is igaz, hogy TD-vel sose fogsz olyan effet csinálni, mint egy high skilles medes, de az is igaz, hogy a gyengébb, vagy közepes játékosoknak sokkal könnyebb TD-vel játszaniuk, mint felderítõvel vagy meddel.
Hát ha 25 000 csata után OP szutyoknak tartod a TD-ket, akkor valami nem stimmel.
300mm átütésû ágyúkról beszélünk. Beforgatod IS-7-est, szétlövik a pikenoset. t110e5 alaj gond nélkül lõhetõ beforgatva is. IS-4-es max sidescrapben jó. Maus meg E-100 valóban jó forgatva.

Amúgy nem igazán játszok heavykkel, de mivel 25 000 csatám van, ezért inkább annak, mond akinek van 500 csatája, az még talán nem tudja, hogy melyik tankot, hogy kell forgatni.
basszameg 10 bõl 15 szopás... sok csíra hogy miért nincs nálunk iskola nyáron is..???

Vagy kibaszott kényszermunka??

Vagy ki se megy😄
Maala
"Pontosan, hogy a TD-k noobok. Hátul állnak verik a brét a bokorban, és olyan átütéssel még célozniuk se kell, mert a legdurvább heavyket is keresztülszakítják."

Ideje elkezdeni megtanulni beforgatni a heavydet. Trololol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Cukii
Ez adja <#nevetes1>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

mi az isten történt megint hogy keddig tart a hétvége?!?

ennyi nyomorék küretszökevényt te jó ég...

PsyhoApu
Mindig kell egy közellenség 😊 Utána jönnek majd az Op medek, mert azok a kis mocskok körbe tudják táncolni a td-ket meg a nehéz tankokat... "ó borzalom"

http://kutyuszoba.blog.hu/

A listához még hozzájöhet a T-54 100mm D-10T2S-löveggel,az is pontos menetbõl+gyorsan céloz,de tényleg kb ennyi.
Lightoknál meg a Wz-132 85 mm 64-85TG ami egész jó sniper cucc.
Kezdõdik. Most hogy az artyk többé-kevésbé ki lettek vonva a forgalomból, semmi sem állhat az útjába az "OP TD-k" teóriának <#eplus2>
neked beteg az agyad. Meddel, meg lighttal a legnehezebb játszani. Nézd meg mennyire pontos egy 1390 vagy egy batchat, több másodpercet kell várni míg összeszûkül. Menetközben pedig a földet lövi állandóan. Igen a t62 meg a leo pontos menetközben kb és ennyi. A foch meg simán gyorsabb a pattonnál meg az angolnál is.

Pontosan, hogy a TD-k noobok. Hátul állnak verik a brét a bokorban, és olyan átütéssel még célozniuk se kell, mert a legdurvább heavyket is keresztülszakítják.
Azt sajnálom hogy nem kap sebzésbónuszt a medekre, meg lightokra... Igazán egyhitelhetné az összes kis op csicskát. Amedek gyorsak, sok hp.juk van, jól forognak, menet közben is pontosak, állva meg méginkáb pontosan lõnek, irreálisan nagy rof, a nagy heavykkel megegyezõ pen, jó rejtõzködés (nem csak állva!!)... Nem véletlenül rohangál minden kis csíravágó meddel, hiszen velük a legkönnyebb játszani, artit nem számítva persze.

Hi.A 15win biztos,de a 3k dmg kíván némi"skill-t".
Persze tier 9-10ben könnyebb 3k-t sebezni.

Ma volt 1 ilyen duplám prém nélkül😊 Küldhetnek 1 nap prémet nyugodtan..

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. június 25. 14:27:13
Jármû: VK 36.01 (H)
Szerzett tapasztalat: 2 646 (x2)
Szerzett kredit: 35 170
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
3.2k dmg

<#mf1><#nevetes1>

WG: foxi ne szidd annyit a WG-t meg a noob-okat randomban mert bannolunk!

foxi: "ó borzalom"
igazából ez nem bénaság kérdése, kitartás 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Foxi: nem megy a T-25/2-vel a játék..

SerB: "ó borzalom"

Hi.Ezek szerint a ru szerveren egységesen bénák,ezért belefér?(15win,3k dmg jelen esetben nem lehetetlen.A 15 win pedig csak idõ kérdése lenne bárkinek)

Ellenben az eu-n esetleg a jobb játékosok végre kapnának 1 kis jutalmat,ha már a hátán viszik a random csatákat?
Pedig szerintem az ilyenekkel lehetne motiválni/jutalmazni,h az ember fia ne fáradjon bele a random idegeskedésbe.

szegény EU-sok mindig szarabb specialt kapnak... "ó borzalom"
Megmondták hogy nem lesz, mert "felborítja az egyensúlyt".