World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q: (paraphrased) “It is a known fact that diesel electric engines such as Porsche system, can go with the same speed forward and backward, why is it not implemented into the game?”
A: “Take your car. Now remove the rear mirror. Cover the rear glass and leave only a small slit. On the rear seat, put your mother in law (she won’t be missed that much) so that she covers the small slit. And now drive cross crountry at full speed backwards, while obeying your mother-in-law’s commands. And don’t forget to include a wish in your testament so that your widow sends us the video of the whole event.”
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
- 0.8.9 will bring 2nd German TD branch, everything was already decided, Storm will also tell later
- the 0.8.8 patch with Soviet mediums was somewhat confirmed, it is already decided from which tank will the branch start, but Storm will tell in a couple of months
- 0.8.8 tier 10 alternative Soviet tank will be the Object 430, the introduction of this branch does not mean there will be changes in current branches
- 0.8.8 will bring 5 new vehicles along with the Object 430, but other than that, Storm states that it’s too early to talk about it, wait until August/September
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
http://ftr.wot-news.com/2013/06/24/developers-answer-in-odessa/
konkretan megeskudnek ra, h a felet mar tavaly iylenkor is olvastam csak mas evszammal..
- masodik nemet td-ag majd osszel
- multiturret mechanizm majd egyszer
- sturmtiger meg nem tudjuk mi legyen, de majd jon egyszer
- national crew voice majd egyszer
- garage battle, meg fejlesztjuk, majd egyszer
- historical battle, majd jovore talan
- 30 vs 30 csata majd talan
A sebzésért XP, pedig nagyon távolság függõ. Gondolom messzirõl lõtted mind.
Egyébként, hogy ne csak üres leírt szavak legyenek. "A" jelû bázisnál kezdtem. A 3k sebzés egy részét valamint a patrol duty-t a sárga nyíllal jelzett "pagoda" mögött és attól jobbra elhelyezkedõ bokorcsoportnak köszönhetõen tudtam összeszedni. Sokan nem ismerik még a pályát és teljes nyugalommal állnak meg a kék vonallal jelzett területeken pedig nagy hiba. A pagodához közelebb esõ kék vonal mentén levõ tankokat simán fel tudtam spotolni 370m látótáv + periszkóppal. A távolabbi kék vonalba nem vagyok teljesen biztos, de ha valaki az "A" bázisból jobbra vezetõ úton elindul arrafele akkor ha megvilágítja az ott levõ tankokat akkor lehet lõni õket a pagoda mögül óvatosan kibújva.
Ha xart nem csinálok csak állok 1 helyben is adott volna 300xp-t,szal nem értem én már ezt az xp-t.
Ami szép benne,h tier 7es csata volt,utolsó elõtti voltam.Tehát magamnál nagyobbakat lõttem.
Mesterlövészt nem kaptam,mert volt a 11/11es lövésû vki,míg én csak 24/23at tudtam felmutatni.
Kapják be,mert az ilyenre illene nekem adni a medált,de már rengetegszer volt ilyen sajnos..
Eddig, egy type betalált.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Victory!
Map: Sacred Valley
Date: 2013. június 25. 17:20:14
Vehicle: Type 58
Exp: 1 399 +
Credits: 39 463
Achievements: : Patrol Duty, Confederate, Master Gunner
3k dmg, 2k spot dmg
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyõzelem
Fisherman's Bay 2013. június 25. 17:18:01
VK 36.01 (H): 3 104 ( x2) Szerzett kredit 42 166
Csatában elért Achievement Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész
Javítások: -5 691
Lõszer: -2 790
Össz: 33 685
1838 dmg, 783 spot dmg, igaz, gold nélkül.
cyka blyat
Az ókor falanx-aihoz hasonlítanám õket. Azok is baromi OP-k voltak, amíg szembõl támadtak rájuk ész nélkül, de ha egyszer oldalbakapták õket, vagy kartávolságon belülre értek hozzájuk, akkor a hajukra kenhették a lándzsáikat.
Igaz, hogy meddel brutál statot lehet csinálni és burtál effet (nekem nincs), de meddel nagyon ott kell lenni a szeren, és nagyon nehéz vele jól játszani. Ugyanez vonatkozik a jó spotterre.
Az is igaz, hogy TD-vel sose fogsz olyan effet csinálni, mint egy high skilles medes, de az is igaz, hogy a gyengébb, vagy közepes játékosoknak sokkal könnyebb TD-vel játszaniuk, mint felderítõvel vagy meddel.
Amúgy nem igazán játszok heavykkel, de mivel 25 000 csatám van, ezért inkább annak, mond akinek van 500 csatája, az még talán nem tudja, hogy melyik tankot, hogy kell forgatni.
Vagy kibaszott kényszermunka??
Ideje elkezdeni megtanulni beforgatni a heavydet. Trololol.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
ennyi nyomorék küretszökevényt te jó ég...
http://kutyuszoba.blog.hu/
Lightoknál meg a Wz-132 85 mm 64-85TG ami egész jó sniper cucc.
Pontosan, hogy a TD-k noobok. Hátul állnak verik a brét a bokorban, és olyan átütéssel még célozniuk se kell, mert a legdurvább heavyket is keresztülszakítják.
Persze tier 9-10ben könnyebb 3k-t sebezni.
Ma volt 1 ilyen duplám prém nélkül😊 Küldhetnek 1 nap prémet nyugodtan..
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. június 25. 14:27:13
Jármû: VK 36.01 (H)
Szerzett tapasztalat: 2 646 (x2)
Szerzett kredit: 35 170
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
3.2k dmg
foxi: "ó borzalom"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
SerB: "ó borzalom"
Ellenben az eu-n esetleg a jobb játékosok végre kapnának 1 kis jutalmat,ha már a hátán viszik a random csatákat?
Pedig szerintem az ilyenekkel lehetne motiválni/jutalmazni,h az ember fia ne fáradjon bele a random idegeskedésbe.