World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serbék nem azt állították, hogy sokkal erõsebb a páncélzata a valósnál. Sõt még csak nem is azt állították, hogy erõsebb. Annyit írtak, hogy vastagabb. De azt már nem írták, hogy mennyivel vastagabb és hogy melyik terület a vastagabb.
Mindazonáltal hiába vastagabb, ha a döntöttsége el van rontva és meg se közelíti a valós életbeli védelmét emiatt...
Solten
Uristen, ~10k dmg, normalis vagy!? <#vigyor> <#taps>

Saor Alba

JeffDunham
Aztamocskos... olyat anyáztam volna ezek után, hogy világ végén lévõ flamingók is félrenyelnének a hangorkántól...<#falbav> <#sir> <#rinya> <#shakehead>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ezért csodálkoznék, ha a végén tényleg az kerülne rá.

Nem lepõdnék meg az e100 gun lenne a végén. Szar átütéssel, pontossággal és még el se tudsz majd menekülni azzal a papírtankkal tölteni, mert tetû lassú gw type alváza lesz.😄 Mekkora sírás lesz még ebbõl...😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ja és látom jót tett neki a kredit buff, patch elõtt ezért kb. 25-26k járt volna

kBagyula
Féltem tõle, mert a SU85-el az elején nem ment túl jól.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

su-100-al lehetetlenség rosszban lenni szerintem😊

kBagyula
Elsõ csatám ezzel a jószággal, azt hiszem jóban leszünk (replay):

Victory!, SU-100, Live Oaks, 6/25/13 9:31 PM: 1,291 nXP, 2,853 dmg

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

A Jagdtiger top ágyúja autoladerrel kb álmaim lövege lenne 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pontosítások:

- regarding the Superpershing: Superpershing gun was only discussed, no changes are planned, only maneuverability and terrain passability will be buffed (Storm states in comments that there is simply no reason for that and that they don’t want actually buff the tank)
- Waffentrager E-100 will get a 128mm and a 150mm gun, with 3-6 round autoloaders (this hasn’t been decided and balanced yet) on E-100 chassis
- regarding the “reward” T10 tanks for random battles, WG has in fact not yet found suitable candidates for this role, all the suitable tier 10 tanks belong to regular branches. WG is searching, but no promises.
- French premium medium tank will in fact NOT come in 2013, it was a mistake
- T-44 premium Soviet tank won’t come before Fall
- M60 (907 and VK7201) will NOT be obtainable thru random battles
- the 128mm is NOT the L/75 and the 150mm is NOT the L/68. In other words: expect autoloaded Jagdtiger (in worse case Maus, as there was a project to equip the Maus with autoloader) and E-100 guns. This is why we can’t have nice things…

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

A P verzió egy fokkal ellenállóbb, de azért azzal se érdemes vagánykodni. Amúgy én imádom a Tigris-t. Már rég válthattam volna Tiger 2-re, de annyira bírom az elsõt hogy nincs szívem eladni. Garázshely meg ugye véges.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hát akkor alacsony tier lõhette, mert elég papír a saját tierjében...
szinte minden átlövi tier 5-6 szinten is...
de ennek ellenére nagyon jó tank, csak sniperkedni kell vele
Bugi Misi
a prok meg örömmel szedik darabokra😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Lunki88
Na én is ráfüggtem a játékra, mondjuk még csak pár napja kezdtem, de már azon ábrándozok hogy jó lenne tigrissel menni. 😄 Néztem róla videót, szembõl hiába lõtte a sok balga, alig sérült valamit a tank. 😊
Solten
Mar 5 peccs ota 5 perces atlagban egy csata, ez ujdonsag? 😊 Nem 8.6 ficsor.

Saor Alba

Nem értem vissza!
8.6 os pach óta viszont nem tudok játszani! 2-3 max 5 percesek a csaták többsége.
himmelsdorfon felmentem a hegyre, 1 is7 egy is4 egy t110e5 volt fent nálunk 6 tank E5 öst leszedtem 500 hpra, reload is7 et kinyírtam majd 1000 hpra lesebeztem az is4 et. lent elesett a bal oldal, húzzák a bázist visszamegyek, fönt még mindig élt az 500 hps E5 3 tank nem bírt el vele, fönt is meghalt mindenki, egyedül maradtam. kitáraztam az e4es tdre és annyi. 5 perce ment a csata ....
Igen, pontosan ez volt most is, be volt célozva az ellen, de az egyik lejjebb volt, persze amikor feljebb mozdítottam (kicsit az ellenfél fölé), hogy megigazítsam, akkor rögtön pontos lett, és fölé célzott.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sunsetjoy
Nekem ilyesmi talán akkor fordult elõ, amikor magasba emeltem a löveget, oda céloztam, és az egyik célkereszt folyton lent maradt...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

<#wave> Nagyon jó század volt a múltkori!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az agyam eldobom, hogy milyen bugok vannak a játékban. Be van kapcsolva a server reticle, és azért lõtt ki az ellenfél engem, és nem én õt, mert ez a szar kb. fél centivel lejjebb célzott, mint ahová én mutattam. Ugye két célkereszt van, az egyik, ami mutatja, hogy hova akarok célozni, a másik meg hogy valójában hova célzok. Na most van amikor nem állnak össze még nyugalmi állapotban sem (az egyik lejjebb céloz mint a másik). Most akkor hova a faszomba lõjek? Ilyen hülyeség miatt lõttek ki... FUCK YOU WG.

Hi.Mit lõttél,h 7 hét nem ment át?

na ez a gáz. Már az se teljesen normális, mikor idióta kérdést raknak fel nekik és ilyesmi stílusú választ adnak rá, de ez egy teljesen jó kérdés...
Bugi Misi
most nézem a neved, sokszor századozunk együtt<#wave>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Azt hiszem szeretni fogom én ezt a tankot:

De persze még ez sem elég a Masteryhez...

Az lehet! De te is 😄 Nem is tudom ki szeretné 1hitelni TD-vel a medeket 😛
Ááá, dehogy OP! Neked pl. 3325 az átlagsebzésed vele...

Egyébként sajnálom! /tényleg/
dante3
Szépen daráltál, elfoglalták a bázist?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

<#rinya>

Mydgard

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Milyen tank ez?

Mydgard
Ezert szeretem ezt a tankot, megerte szenvedni erte. :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Solten
Meghato hogy a beloruszkik a ruszkik peniszen csungenek allandoan, azt a kis tenyt elfelejtik hogy NA es EU szerverekrol jon a legnagyobb bevetel... 😊

Saor Alba

Hát errõl van szó kérem. Végre nem növények, végre tier 8-as csata KT-vel, és még prémium számla nélkül is bõven nyereséges, több mint tíz ezer credit , levonva a javítást lõszerköltséget. Miért nem lehet ilyet egész nap? Végre pár fasza kör.

Solten
Bemegy egy csataba es elorerohan. Szoval jatszik meccsenkent atlag 2 percet 😄 (az elso helyezett (eviljoe?) is ezt csinalja, egyszer voltam vele csataban kapott tolunk par kedves szot. Elorerohant megdogleni.
Amugy Selevel jo Bat platoont jatszani, o rohan elore, en mogotte, felfogja a loveseket lovi az ellent en meg kivegzem oket 😄

Saor Alba

Bugi Misi
<#levele><#boxer>

pont elkurtam a végét....

Mikor meglátok egyet a csapatunkban, vagy a másik csapatban, sûrû káromkodások közepette indulok csatába... 😄 Még azt sem bírom, ha nálunk van belõle. xD
egyik kedvencem <#nevetes1>
Remélem a Pz. I C szarokat is kiveszik a játékból, mert k...ra idegesít, hogy mikor sorozatot lõnek, csúnyán belaggol a game. Gyorstüzelõ tanknak westernfilmben a helye, nem itt...
miert a kinai nem pont ugyanaz pepitaba? 😊

bar legjobban az argetin agnak orulnek csak!
Talán nem, mert nem t8-tól kezdõdik majd.😊

Mondjuk játszani biztos szívás lesz majd velük, no armor és no kamo miatt. Ettõl nem kell tartani.😄
Én a leo után adtam fel, hogy egy high tier német tanknak jó kamója legyen. Ugye annak a "hatalmas" tanknak van a 2. legrosszabb kamója a t10-ek közül, rögtön az e50m után. Kicsit elszomorító volt...

Lex kaphattál volna izraeli tech tree-t is akár, sok-sok homokszínre átfestett orosz/franci/angolszász tankkal, amik már most is bent vannak a játékban.😊

Mégis úgy irkálsz itt mint egy 600 csatás szûzlányka... 😄

Na egy jó kis elcsépelt és mindenki által utált kérdés: Melyik T7 prém hozz a legjobban a pénzt?
jaaaaaa, azokat leszarom 😄 minek kellenek azok? 😄
Az orosz medekre gondoltam.
Antimat
Hát egy Tigert nyírtam ki, majdnem full hp-ról, meg egy Black Prince-be lõttem párat, de végül õ nyírt ki engem. Meg volt egy Hellcat, amit én végeztem be, de az ua. a tier.

cyka blyat

mivel mar a masodik orosz med ag elott szo volt rola, es vagy egy eve ulnek rajta, volt eleg idejuk gondolkodni rajtuk 😊

amugy azokkal a pancelvastagsagokkal, biztos lehetsz benne..

amugy azert ehhez pofa kell:

"- in the future, Germans will shoot more accurately on extreme distances"
biztos h nem..... elég jó TD-k lesznek ezek...
Sturer Emil fap fap fap fap
Nem arról van szó, nem panaszkodok. Tier X-es csatában, KT-vel 4 kill szerintem kimondottan jó eredmény. De a francba már...miért mindig tier x? Jó csata volt, de...mindig a lista alján?

nem, de legalabb helyett kapunk egy angol arty agat, ami annyira de annyira hianyzott 😊
Kíváncsi vagyok, hogy akkora szopó lesz e, mint az új német med vonal fejlesztése.