418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Na, kiyoutuboltam

Hát én ezt most berakom loopba és agyonhallgatom

Basszus, az eredeti mégjobb
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.25. 19:14:45
  • Maala
    Oldalon mindig kinn van hírben, max sokáig kell visszamenni.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.25. 19:10:37
  • lammaer
    Nem tudjátok hol lehet a WOT zenéit megszerezni? van egy marha jó, amiben egy női kórus énekel meg közben citeráznak, hát az vmi zseniális :)
  • Maala
    Pont ez a (baj?) crazy a dologban, hogy néha jó, néha nem jó. De ha te olyan vagy, akkor akkor is jó, amikor nem jó.

440 alfa, UFP elég jó, LFP-je meg minek jó?... Szokásos, ha jó pozícióban használod, és van is előtted ellenfél, akkor lehet vele alkotni.
  • yossarianHUN
    No de jófajta crazy, vagy crazy crazy?
  • Maala
    Formára a legtöbb nő is jó, aztán rájössz párnál, hogy egy crazy bitch.

Na ez a tank is olyan. :-D
  • yossarianHUN
    A HD mapokat még láttam, röviddel utána tettem hosszú parkolópályára a játékot. Sok rosszat lehet mondani a WG-re, de azért grafikailag irtóra rendbe rakták ezt a játékot. A 2 tieres MM-mel viszont még mindig nem tudok megbarátkozni, és persze a retek artyk is ott vannak mindenhol, kötelességtudóan igyekezve minél inkább elrontani mindenki szórakozását. Ez a lengyel 8-as prém heavy milyen? Láttam, hogy pár hónapja lehetett kapni, formára tetszett.
  • Maala
    Úgy néz ki, ez ennyi volt. :-(
  • Plata
    Na nemár,azok a kukásdobozból készült vackok?
    Na pont azok miatt kell tökös light,akivel lehet rammolni,ezeket úgy lehet csapni mint a fene.
  • lammaer
    Majd jönnek neked a gumikerekes verdák azt csapathatod neki :)

Ágyút ne is tegyél rá, csak az irányított ütközést meg a kuplongégetőt....
  • Plata
    Gondold el,prém tank amivel pénzt keresek akkor is ha hozom a szokásos formát,azaz elcsapom a legelső ellenséget akit meglátok.
    Sose felejtem el azt amikor T8 light tankkal kaptam kamikazet T62A elcsapásáért és túléltem.
    Valami elcseszett jó hecc volt,szét röhögtem a székem.
    Az lenne a legszebb ha a szentlélek megszállná a Vk168-at és valamiért már nem 19-el menne hanem 59-el.
    Az nem lenne semmi,végig trollkodnám a pályát.Mindenkit rammolnék.Na persze ez csak álom,sosem fog 19-nél gyorsabban menni,bááár szakadékba 24-el már sikerült.
    De képzeld el milyen pusztítást végezne.Lassan mozogva is képes 1000-1400-at sebezni,akkor mit művelne 60-as sebességnél.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.25. 16:50:04
  • lammaer
    Az előző ingyen T5 event kapcsán visszatértem hosszú szünet után, nem sok minden változott. Kb ugyanaz mint eddig, max a rengeteg copy/paste tank kavarja meg az embert, mert fingom nincs amikor szembejön valami hogy az éppen micsoda... táras, táratlan, hol vannak a gyenge pontok stb. Ja meg rendesen átszabták a térképeket, tele van hepehupával minden, meg jópár térképen már nem csak 3 cső van ahol lehet menni. És jól néznek ki a térképek játszható területen kívüli részei is :)

Amúgy nem rosszabb a playerbase mint volt (bát tudom trendi írkálni hogy húde zuhan a színvonal), max magamon érzem hogy én is inkább piros vagyok mint zöld, de belefér :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.25. 16:43:42
  • lammaer
    Minek neked az n+1. light tank amivel rammolgathatsz...?
  • lammaer
    Sajnos a "mi lenne ha" scenariók eldöntéséhez nincs elég információnk. Persze ha 2x annyi ember lenne, biztos több lenne a bevétel is, de a piac nem végtelen, nyilván van egy rakás ember akit akkor se fog érdekelni egy tankos lövöldözős játék ha nekik fizetnek.

Nwkem már azt elég látni, hogy mi fillérbaszó magyarok is bőszen vásároljuk a prémium tankokat valódi forintért... :)

2017-ben a WOT a 4. volt a free MMOk közt bevétel tekintetében, nem olyan rossz az a fél milliárd dollár :)

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/660927-wot-racks-up-over-471000000-in-2017
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.25. 16:39:19
  • Plata
    Ez valami ruszki light ami gyors és nem papír?
    Kellene egy olyan mint a t100,legyen gyors,kemény hogy lehessen vele ütközni.
    Az sem bánnám ha t49 lenne T8-ban.
    Valami olyan light kellene ami kellőképpen lökött mint én.
    Amivel lehet kamikaze-t szedni.
    Meg rallyzni.
  • Userx2
    Conqueror full golddal. Ez a trendi mostanság nehéz tank kategóriában. Van némi páncél és a szuper löveg kevés hibával dolgozik. WN8 pedó T9 ben, ami ugye kiárja a full tier 10 csatákat, de van lőhető HP.
    Zöld játékos tier 10-ben only gold. A szuper heavykkel / TD-el a WG hazaért.
  • Maala
    A most szupertesztelt o.432 biztos ilyesmi lesz, szovjet, szal nem lesz rossz tutira. Lasd meg is6, kv5.
  • Plata
    Akkor nagyon rosszul nézted a topic-ot,engem napi kétszer is bannolni szoktak mert nem tudom moderálni magam.
    Egyszer kapok reggel egy reggeli bannt,ami délig tart,utána délben egy délutánit ami estig.Receptre kapom.
    Jelenleg op az arty.Úgy hogy húzz párat.
    De úgyis kell húzni mert az új küldetésekhez kell minden féle nációhoz legalább 1 arty.
    Ezért vacakolok én most francos és angolos artyval.
    Lengyel heavyk mókásak,szerintem nem Op,van rajta egy bazi nagyot durrantó troll gun,ami még egy T8 artyról is képes lepattanni.
    A páncélja nem túl jó,de az ágyúja nagyot tud szólni.
    Jelenleg lehet nyerni idióta T8 prém tankot küldizéssel,ezért a játék tele van agyhalott állattal.
    Az olasz tankok jók,igaz még csak t6-nál járok,mert a napi 1 csatára előveszem.
    Jó az ágyúja bár stock és vicces hogy néha t8 heavyk pattannak róla.
    Az olasz tankoknak nagy előnyük a táras ágyú,de szerintem hátrány hogy roppant gerinctelenek.
    Úgy értve hogy egy jó combosabb taliga ütközéssel már csúnyán veri őket.
    Igazán jöhetne már egy jó T8 prém light tank,ami olyan mint a t54 ltw,úgy értve hogy jó acélos és lehet vele bátran rammolni.
  • yossarianHUN
    Üdv újra az élők közt, jó ideje csak read only módban böngésztem a topikot, hálistennek mostanra kialakult egy kultúrszínvonal, aminek hála nem kell kétnaponta bannal fenyegetni valakit, ahogy látom moderáció tekintetében nagyjából önfenntartók lettünk, yay. Na de alacsony az utóbbi időben a vérnyomásom, úgyhogy gondoltam megnézem, mi újság a játékban mostanság. Mi mostanában az aktuális ópéság? Olaszok, lengyel heavyk milyenek? Igaz, hogy megcsappant a játékosállomány? Probléma nélkül be szokott dobni meccsbe, de azért megnyugodva láttam, hogy a 15 fős csapatok még most is nagyjából 2-3 átlagos szellemi képességű ember intelligenciahányadosán osztoznak.
  • Maala
    - Mi történt emberek, kevesebb játékos fizet?
    - Nem, ugyanúgy 20%-uk, mint eddig.
    - De hát akkor miért esett vissza a profit vissza az ötödére?
    - Mert ötödannyian játszanak.

:-D

Oké, hogy a whalek tartják el az ingyenélőket, de a whaleket is ki kell szolgálni, különben nem lesz, aki fizet.
  • lammaer
    Őszintén.... a játékosok véleménye abban mutatkozik meg, hogy mennyi pénzt raknak bele a játékba. A fórumos sivalkodás engem se érdekelne, amig csengetnek az emberek.

A playerbase a hülye, nem a WG aki kiaknázza őket :D

• Nirz
    Így van, mit ér ha nincs normális alfa se splash!!!!
  • ROMOTO
    Van olyanod? Ja látom, szakaszban fókusszal egy kicsit más, de akármelyik arti tud ilyet, sőt, nekem asszem 2 skilles a legénység, szart sem ér, nehezebe alig sebez, egyébként nincs splash, szenvedés vele menni, az egyetlen amiben jó az a látótáv, veri a lightokat.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.09.25. 10:56:11
  • haflac
    Nyugta
    Dátum: 2018. 09. 25. 10:29:45
    Jármű hozzáadva: Caernarvon Action X (legénység 100%)
    Újoncok: Staff Sergeant Bowskill (Parancsnok, Caernarvon Action X, 100%), Sergeant O'Connor (Vezető, Caernarvon Action X, 100%), Sergeant Macintyre (Lövegkezelő, Caernarvon Action X, 100%), Corporal Carpenter (Töltő, Caernarvon Action X, 100%)
    Helyek hozzáadva: 1
    Stílus hozzáadva

80%-os kedvezménnyel megvettem.Én az xp-t gyűjtöttem,a kövi szint nekem sztem már nem férne bele.13 euro volt.Ja,és nem kaptam meg még egyszer a felszereléseket.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.25. 10:46:22
  • Kotomicuki
    Egyrészt, nem mondtak le semmiről, sőt, a játékosokat ezzel még jobban megvámolják.
    Másrészt ez a húzásuk is csak az egyik eleme volt annak, hogy a valóban f2p játékból egy kötelezően előfizetéseset csináljanak, amit még az EA lehúzógépezetei is megirigyelhetnének: kötelező prémiumfiók és tier 8-as prémiumgépek, ami mellé "néha-néha" még be-be csusszan némi bankkártyás akció is és a végén kiderül, ifjú korodban italozásra és nőkre sem költöttél ennyit, mint amit most a wot-ra szórsz el..., már, ha "komolyan" szeretnél "játszani" vele!
  • Plata
    Voltam szakaszban két ilyen istenverésével,én spotoltam volna meddel,semmit nem tudtam lőni mert szétcsesztek mindent mielőtt belelőhettem volna.
    Szerintem baromi erős az a kis fos.
  • joe662
    "Még T7 csatában is lazán aláznak vele."
    Ott lehet csak igazán, sok a hp,és a lassú tank.
    Szakaszban sírva röhögős a dolog
  • Plata
    Gondolom nulla skilles legénységgel minden pontatlan.
    Hidd el hogy rohadt jó,platoonban meg egy istenverése.
    De nem T4 hanem T5 arty.
    Még T7 csatában is lazán aláznak vele.
  • haflac
    Az biztos,hogy a wg-t inkább a profit érdekli,mint a játékosok véleménye.
  • ROMOTO
    Mindig mondom hogy pontatlan szar, de addig nem hiszik el egyesek amíg meg nem veszik, a múltkoriban is bevásároltak itt páran belőle, azóta nem hallottam felőle...
  • lammaer
    DE csak azók jók amik nagyot splashelnek.... meg az a rohad tier4 (vagy t5ös?) francia prém.. vmi lefbh vagy mi a pék... valami hihetetlen tűzgyorsasága van a mocsoknak, egyszer kipróbálnám milyen jó érzés is az amikor odaszegez egy tankot a földhöz és addig lövi amig ki nem purcan... :)
  • Plata
    Szerintem az artyk most elég erősek.
    Húzok francia és angol artyt is,most elég sokat is játszottam mert beteg vagyok és valamiért ehhez volt kedvem.
    Vicc hogy tegnap betegen egész jól ment.
  • lammaer
    Mint minden normális cég, ők is profitmaximalizálásra törekszenek, és ezért lenézni/szidni őket botorság.
  • joe662
    Köszi.
    Na ezeket most megnézem.
    A Gwe100 régóta ki van fejlesztve,de sosem éreztem ugy,hogy meg kellene vennem :-D
  • Maala
    Az artik jól ki vannak egyensúlyozva. :-D
  • Maala
    Igen, úgy tűnik, Dec. 11 után már csak januárban lesz CW akció.

Kinek kell győzelem, amíg ilyen élvezetes csaták is becsurrannak?
  • joe662
    Joli értem,hogy idén nem lesz 907 és társai?
  • Maala
    T57 HT, de most nincs időm tolni, mondjuk remélem a maradék 20k XP Caern AX-be még belemegy, hogy meglegyen ingyé'. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.24. 21:09:21
  • bekescsaba
    tényleg....

Így sokkal szomorúbb lettem.....

Te mivel Tankmastersezel?
  • Maala
    Az lényegtelen, epic medálért full xp-t kapsz, és az osztályzást is aszerint számolja.