World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Egy kivétel van: ha az utolsó túlélõ(k) arty(k). Azt megkeresem 😊
Nem nagyon írom be hogy no cap, fõleg ha rajtam kívül más is húzza. Akkor ki se állok mert a msik tuti nem fog.
Effy: 1,536 (Great)
WN6 Rating: 1,662 (Great)
Most akkor mi van, nem a WN6omnak kéne kisebbnek lennie mert capkurva vagyok? 😊
Amúgy valahogy én feszt ilyeneket fogok ki. Nekem mindig ilyen elpusztíthatatlanok jönnek. :S Bezzeg megvettem az amcsi T5 nehéz tankot mondván/gondolván, hogy na majd ebbõl szedjetek ki kis *********. Erre 2 lövés és szétvágták a szájamat. :S Alig várom már a T10-t, mert ott legalább nem 2 szinttel nagyobb tankok jönnek. Attól meg már agyvérzést kapok, mikor T5-el bemegyek és szembe jön 3db T7-es. Azért a WG ezen elgondolkodhatna. Persze megkarcolni sem bírom. Aztán átmegyek addig a T3-as tankomra. Ott meg T5 jön szembe. -.-"
Amúgy félelmetes, mikor az emberek könnyû tankkal beállnak kempelni. :S Agybaj szélére sodor az is. A batár állatok meg mennek elõl, mert az úgy is olyan fürge.
Ha veszekedtek legalább figyelnétek arra, hogy mit mond a másik, mert így csak az idegeiteket romboljátok.
Nem azzal van a gond, ha a lassú heavyvel, tdvel átszenveded magad a pályán, esetleg low hpn és beállsz a körbe foglalni, mert úgy sincs semmi esélyed a maradék ellenfélbe sebezni, spotolni stb.
(Az már csak egy gesztus, hogy ha valakinek van sansza pl top gunra, akkor nem foglalsz be elõtte.)
Hanem az baromi irritáló, amikor 1-2 delikvens végig sunnyog a pályán, és beáll foglalni 0 sebzéssel, spottal stb...
Miközben te harcolnál egy már megnyert meccsen tovább egy kis + exp-ért és creditért.
A foglalásért még 100%al is alig kapsz valamit, kb. csak a csapat sebzésébõl visszaosztott xpet kapod meg.
Marha sok értelme van...
Ráadásul unalmas is...
Továbbá sokszor csak a cappelõk lemészároltatására jó, semmi másra, mert ezek a delikvensek arra sem képesek többnyire, hogy legalább a halálukkal egy kis idõt nyerjenek a csapatnak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én wn7-kurva maradok, te pedig capkurva. Sok sikert a további capeléshez, remélem, csak egymás ellen találkozunk randomban.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
elõször védõ voltam ott.... kempelek a ház mellett amikor egyszercsak feltûnik egy E75 meg egy FCM 50t a semmibõl.... WTF??? akkor nézem hogy jönnek át a hídon a társai <#idiota>#idiota>
(Westfielden csak encounterben van híd, nem?)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Redshire-t rohadtul utálom normál módban..... hányingerem lesz tõle, de encounterben egész kellemes 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tehát én inkább örülök annak, hogy a tehetségtelen játékosok inkább cap-re mennek, mert hiába vannak túlerõben, lazán elveszthetjük a csatát, ha leállnak harcolni. Én nem szoktan randomban foglalni (vagy 200-zal kevesebb is az effim, mint a WN7-em), de nem zavar, ha valaki a cap-re megy (kivétel néhány encounter map).
redshire-t már láttam, az szerintem egész jó abban a modban.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
jani52 a nick nevem
Replay itt
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://wotlabs.net/eu/player/Maala
Most néztem meg.
Arra pedig, hogy mennyi az esélyed belelõni? Ezt fel kell tudnod magadnak mérni. De ha már ezt felméred, azt is fel tudod mérni, hogy a drágalátos csapattársainknak mennyi idõbe telik behúzni azt a tankot a pálya másik felén, és esetleg kiállni a capbõl addig, amíg úgy nem érzed, hogy mindketten jól jártok?
Westfielden megcsinálták a hidat, át lehet rajta menni. Encounterben át is rohantam rajta, mondjuk pont a védõ csapat közepébe, hát nem sokáig éltem.
Sand Riveren átrakták a zászlót, ez nem tudom miért kellett, jó volt az ott. Mineson is van már. Mondjuk ez érdekes volt, észre se vettem hogy nem nomral battle. T-44-gyel felrongyolok a hegyre, nézem, alig jön erre valaki, mindenki megy a városba, a sziget meg teljesen üres. Na mondom fasza, megy is ott ellen, üres az út a bázisunkig. Fillogok nagybanm hátha megy oda valaki, de semmi. Gondoltam fasza lose ez is. Aztán látom hogy foglaljuk a bázisuk, mondom melyik idióta rohant már át hozzájuk foglalni. Aztán nézem a minimapot, mondom magamban, olyan furán néz ki. Mi a f*sz, itt 3 zsászló van? Anyád, ez encounter. Na bakker. 5 perccel a csata kezdése után tûnt fel hogy ez másik játékmód. <#banplz>#banplz><#lama>#lama>
De nem egyedül vagyok a pályán, nem nekem kell lehozni a meccseket egyedül, vagy talán igen? És mégis, mostanában 60% a winratem, pedig prém tankkal pl. simán feladok egy kört, hogy több dmg-em legyen.
How terrible.
mondtam:utolsó ellenfél a pálya másik végén, szerinted mennyi az esély hogy tudok bele lõni ???
Mégis mit képzelsz, mennyi XP-t kapsz a capelésért? Elárulom, szinte lófaszt sem. A cap egyedül az Effy húzására volt jó anno, mára teljesen értéktelen lett, attól a kivételes esettõl eltekintve, ha muszáj megnyerni vele a csatát.
Ellenben ha kimész, és csinálsz dmg-et, de legalább spotolsz, vagy most már csak sebzést sem kell csinálnod, elég trackelni(!!!) is... Ezekkel jóval több XP-t, és creditet is kapsz.
Csak fel kellene ezt fogni, és nem a mantrát hajtani, hogy a "capért sok XP-t kapsz"... Mert egyáltalán nincs így.
Nem zavarnál human player-t, lenne sebzésed, meg ha éppen úgy hozza kedved mehet a taaank..., meeegy..., lõõõ..., madááár..., hudeszíp...
Win 7-re eg akár milyen más eff értékre meg magasról szarok. De ez csak én véleményem
Nem nagy képûségbõl, de legtöbbször én töröm az utat, átzúzok zászlóig, 500 dmg pistikék jönnek mögöttem, látom másik oldalon még van lõni való, elindulok, azok meg cap.
Tényleg kéne valami limit, hogy mikortól lehet capelni.
amikor a pálya másik végén kell üldözni az ellenfelet, és a közelben sem vagyok (mert a cap kör felé megyek), akkor mond már meg miért ne lenne értelme cappelni ???
0% esélyem van hogy tudok még egyet lõni, ha cappelek, akkor kapok pár xp-t pluszban, azért ez több száz csatánál már jelentõs mennyiség
a te esetedben a patrol duty=sok spot damage
Mégis, kb 500-al jobb mind az effy, mind a wn7 értékem. Egyszerûen nem látom be, mi értelme van capelni randomban. Egyedül akkor van értelme, ha egyértelmûen csak úgy lehet nyerni, és máshogy nem. Ezzel konkrétan beismerve a csapatod vereségét. ("Elvesztettük a csatát, de a háborút megnyertük")
Kapsz pár XP-t azért, mert capeltél, netán kicsivel több kreditet? Egyet belelõnél még az ellenbe, és máris 2x annyit kapnál mindkettõbõl. Csak ezt nehéz felfogni.