World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ma már másodjára találkozok ilyen tankkal,meg a napokban is láttam 1-et...
(am kipróbáltam a nagyobbik kis Wz-t a 100 mm 60-100T löveggel,kellett a Wz-120 tornya elõtt akadály volt,és ha már megvan akkor próba!
Ahhoz képest amit vártam egész jól produkál,jót tett neki a scc buff,pl E-75 oldalát stabilabban viszi mint a 85-ös,és amikor a Leo PTA rámmászott 280 hp-n és 1 lövésbõl vittem,mert nagyot dobott,az igazán széles mosolyt csalt a képemre😊
Így hát váltogatva használom,hol ezt,hol azt...
Tessék, élvezd akkor, ahogy 230-asával kiosztok 6k dmg-et CentI-bõl. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
gondold bele, egy évet melóztam elég neves ruhaboltban a nõi részlegen <#zavart1>#zavart1>
A hsz-ek 2/3a arról szól,h képet linkelgetnek ezzel a jelmondattal:
A :Nagyon jó voltam(5 k dmg),miattam nyertünk.Valakinek azt az 5k dmg-t kellett spot-olni.
B:Nagyon jó voltam(5-10 k dmg),mégsem nyertünk.Mindenkinek a ... édesanyját.
6 hónap kihagyás után a megfelelõ helyre(1óra fórum olvasás)írtam is,h a fórum olyan,mint a Bari közt...xy hónapot kihagysz,de semmi gond ,mert nem változott semmi.A cselekmény nem haladt.Mégse írom senkinek,h ne linkelgesd már a képeidet.Részemrõl ezzel a téma lezárva,bár nem Foxizok,így nem is vettem magamra.<#alien2>#alien2>
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A wot meg"teszteli"az idegrendszert.Az 1ik jó érzés,a másik kevésbé<#alien2>#alien2>
1. oldal csak azzal van teli hogy álló fasszal jön ki tescobol meg pálinkára élvezget, ki a fenét érdekel wot topikba úgy õszintén ???
Nyissatok foxi topikot és ott lehet fényezni a tökét...
Õ a szerelmem 😛 aki nem ismerné KATT
ott sör is lesz meg csajok is 😄
Schengen óta onnan lehet tudni, hogy átmentél németországból hollandiába, hogy a tehenek szebbek, mint a nõk. 😊
talán minden 10.-ik csatában találkozom olyan képességû játékossal mint én
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A következõ csapatot bünteted az elõzõ miatt?A múlt miatt bünteted a jövõ(de)t?<#alien2>#alien2>
Miért nem iszol meg 1 pohár sört inkább,addig elmegy a gõz..
általában egy 5-6000 damages lose után belépek a kövi csatába és egy
"fuck u all polak"-al köszönök.... ezzel fel is dobtam a magas labdát <#nevetes1>#nevetes1> a többi meg jön magától....
(rasszizmus, WG szidás, egymás szidása, egymás nõinek a szidása)
nem elõször mondták már h rondák a magyar csajok....
az volt a kedvencem amikor egy olasz csávó írta hogy egyszer járt budapesten, végig ment egy utcán és annyi jó csajt látott hogy kangörcsöt kapott XDD
erre beírja egy másik hogy a német csajok úgy néznek ki mint a férfiak 😄DD
Sztem nyugodtan vald be,h mindössze barátokat szeretnél szerezni(netán klántagokat?),csak nem tudod magad kifejezni.
ps:Köztudott,h nálunk vannak a legszebb nõk a földön..
Na de,h kezded el a beszélgetéseket?Hátha ott van a hiba és nem értenek..<#alien2>#alien2>
de valahogy a vége mindig anyázásba torkollik <#nevetes1>#nevetes1>
múltkor asszem zsidózásért kaptam bant... pedig semmi rosszat nem mondtam rájuk, csak elmondtam a Cartmen féle teóriát ami persze igaz....😊
-A 0.8.6-os patch óta sokkal kevesebb arty van, sokan eladták az artyjukat.
-A kredithozam javítás magasabb tierekben azért lett bevezetve, mert az elõzetes tervekhez képest kevesebbet lehetett velük keresni.
-SerB szerint a 10-es bónusztankok tökéletesen ki lesznek egyensúlyozva, bár csak profi játékosok kapják meg, így a statisztikáik torzulnak.
-A Sturmgeschütz E-75 nem fog bekerülni a játékba, mert nincs róla szinte semmilyen adat.
-A modulok tierbesorolása csak egy körülbelüli érték, nem az alapján vannak kiegyensúlyozva a tankok, hanem maga a tank tierje alapján.
-A japán vonal majd jön egyszer ha kész.
-SerB azt nyilatkozta, hogy az agyagkerítéseket azért nem lehet áttörni, mert a lövedék elfordulhat mikor áthatol rajta és így az átütése lecsökken. Ha bevezetik azt, hogy át lehet õket lõni, akkor is a kerítésen keresztül lõtt lövedék átütése csökkenni fog.
-A T58 túl erõs lenne még tier 10-hez is.
-Az Object 140 lehet, hogy a második közepes orosz ágban lesz a tier 9-es tank.
-SerB nem akar kamu tankokat gyártani, bár az E-50M valóságalapja eléggé csekély.
-A megvilágítása az új pályának nem természetellenes, valós képek alapján készítették a térképet. Bár maga a helyszín a valóságban nem létezik, az épületek igen.
-SerB szerint a páncélvadászok jelenlegi száma rendben van, mindkét csapat ki van egyensúlyozva.
-Valószínûleg az Object 430U nem kerül bele a játékba.
-Az Object 770 soha nem kerül bele a játékba, mert tier 11 vagy 12-es jármû lenne óriási páncélátütéssel és jó páncélzattal.
-Az oroszok nem kapnak egy harmadik nehéztank ágat egyhamar.
-Az üveg részei a tankoknak azért nem átlátszóak, hogy ne kelljen sok felesleges hülyeséggel vacakolnia a számítógépeknek.
-A nyitott jármûvek nem kapnak bónuszt a ventillációtól, mert azt az 5% bónuszt alapból megkapják.
-Nem lesz a játékban tier 11-es vagy annál nagyobb szintû tank.
-SerB szerint az IS-7-et muszáj volt belerakni a játékba, a T58-at nem kell.
-Nem fogják korlátozni a prémiumlõszer kapacitását a tankoknak.
-Az Intuíció perk az autoloader újratöltésénél is mûködik.
-Nem fog visszatérni a tankok azon képessége, hogy ellökjék magukat valamitõl kanyarodás közben.
-Nincs tervbe véve a feladás opció.
-Bár a lövegek tulajdonságait megpróbálják valós értékek alapján megcsinálni a játékban, sok lövegrõl nincs adat a WG-nél.
-Storm szerint felesleges az autoloadereknél egy tárat többféle lõszerrel megtölteni.
-Lehet, hogy jönni fog egy tier 8-as prémium tank +200mm páncélátütéssel az év végéig.
-A legénység megsebesülésének a valószínûsége megegyezik a modulok sérülésének valószínûségével.
-A tûzoltókészülék mechanizmusa nem fog megváltozni egyelõre.
-Az Aufklärungspanther statjai jók tier 7-ben.
1 tankos játékban,h tudtok erre a témára átkötni?
Gondolom a c6 beszélgetés nem úgy kezdõdött:Be my friend for ever<#alien2>#alien2>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
-No slot this time guys,sorry!😊

Bár ezen az accon csak TD-k lesznek de most a cicus makacskodik...
1000 feletti sebzés átlagban és folyamatosan veszítek.
De hát ez van.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
" who need a free garage slot ??? 😄 " 😄DD

Úgy látom másnak is megy,h a rossz kör lesz a duplás.
AZt hittem csak én vagyok ilyen szerencsés.<#alien2>#alien2>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ha, nem akkor passz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2013. június 28. 10:58:54
Jármû: T25/2
Szerzett tapasztalat: 1 413
Szerzett kredit: 34 902
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Védõ
a noobmeter.com on tudod nézni, vagy a wotlabs.net en van 24 ótástól 60 napis statisztikáig.
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. június 28. 10:44:50
Jármû: T25/2
Szerzett tapasztalat: 494 (x2)
k... a... T25/2 <#violent>#violent>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kérdés: ez milyen idõközönként frissül? Mert nekem még mindig ugyanazt mutatja, mint az elsõ nap, pedig már azóta változott (a saját WN6-om biztos)
cyka blyat
f**pó T25/2 kikészít idegileg... nem bírom!!!!
Victory ratio: 77.27%
Battles: 22
Efficiencyold: 2048.28
Efficiencyv2: 1790.74
WN6: 2123.53