World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utolsó arty, célkeresztemben volt, rálõttem, maradt 3% életereje, betöltöttem (hátralevõ idõ 2 másodperc), rálövök, és pont úgy bement a domb mögé, hogy a földet találtam el. Ilyen apróság miatt lett döntetlen... Miért, Istenem, miért nem lehet egy kis szerencsém???
<#rinya>#rinya>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyon szépek az arab nõk fiatalon, de hamar öregszenek.
Félárú a panter? Ja, miért ne? 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szép kis dilemma elé állítottak a kedvenc ruszkijaink, hogy melyiket válasszam a két kis szépség közül...
Már csak néhány hozzászólásra várok, amik megkönnyítenék a döntést.
Ha az M10 mellett döntenék, már találtam is hozzá egy klasszikus Panther kinézetû skint, amivel olyan lenne, mintha a régi kedves Párducommal játszanék, csak nem kéne szembenéznem t9-ekkel 😄
Íme!
Örülök,h bearanyoztam.Amúgy köztudott..<#alien2>#alien2>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Hmmmmm. Megfontolandó...
Fényezni nem szoktam, Foxy a haverom, szoktunk néha szakaszozni, ezért hadd hülyéskedjünk már egy kicsit!
Mióta bekerült a játékba, azóta vártam, hogy egyszer végre akciós legyen a PzIV Schmalturm. Nagyon erõsen fontolgatom a beszerzését. De most, hogy féláron lesz a Panther M10 is, kicsit elbizonytalanodtam...
Akinek megvan valamelyik, esetleg mindkettõ, leírná, hogy szerinte megérte/megérték-e az árukat, és hogy milyen játszani velük?
Kredit hozam sokadlagos szempont, legénységhúzásra kellenének, meg persze funolni 😊
És legalább két eset volt amikor kilõtt Himmels+Malinovkán...
Nekem is volt már 0 sebzéses dupla köröm,utána lévõ kör top gun,mesterlövész...
Viszont T25/2-vel javulok, már 54% WR, bár a Tank Ászhoz elegendõ damagés meccseket itt is sorra bukom.
(amikor velem volt,az nem ugrik be...biztos volt ilyen is,de akkor nincs az emberben az "EZT AKAROM KILÕNI!" érzés<#nevetes1>#nevetes1>.)
na csak ennyit akartam! vár a kocsma! jó vadászatot!!! 😛 bb
Csata: Ensk 2013. június 28. 12:46:07
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 920 (x2)
Szerzett kredit: 13 628
Bazdki ekkora barmokat,ott kempel az egész ellenséges csapat tõlünk 200-300 méterre és nem veszik észre hogy foglaljuk 3-an,92-nél fordultak felénk,de bukta.<#mf2>#mf2>
Eszem megáll...
Bõvebben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Whether you drive medium tanks, heavies, lights, tank destroyers or self-propelled guns, you will earn more experience this weekend.
Medal Hunt: Defender
Protect your base from those ravenous wolves, commanders! Reduce the number of enemy capture points on a friendly base by 70 or more to earn the Defender medal, and you will receive an additional 15,000 credits! This bonus will be automatically credited to your account when you receive the medal.
30% Discount and 30% Credit Bonus on the following medium tanks:
VII
T20
VII
Comet
VII
Pz.Kpfw. V Panther
VII
VK 30.02 D
VII
T-43
VII
KV-13
VII
T-34-1
VI
M4A3E8 Sherman
VI
M4A3E2 Sherman Jumbo
VI
Cromwell
VI
VK 30.01 (P)
VI
VK 36.01 (H)
VI
VK 30.01 (H)
VI
VK 30.01 (D)
VI
T-34-85
VI
Type 58
Find some medium tank friends and form your wolf pack!
50% discount on the following Premium medium tanks:
VII
Panther/M10
VI
Pz.Kpfw. IV Schmalturm
Premium vehicles will keep earning you extra credits forever.
Discount on Premium Accounts:
Get 3 days of Premium for 350 gold (usually 650 gold)
Get 7 days of Premium for 650 gold (usually 1250 gold)
Premium account time gives you extra experience and even more credits for every battle you play!
You can enjoy these bonuses from Saturday 29th June 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 2nd July 07:00 CEST.
Na, remélem hogy kicsit rávilágítottam 1 fórumos problémára jövõbe figyelnek az illetõk erre.
Wot topik, nem pedig klub topik.
Nem kell egyformának lenni természetesen.
Ha maga spot-olta akkor ügyes volt.<#alien2>#alien2>
Itt a hétvége pihenjen mindenki.Lesz aki wot-ozik,lesz aki kocsmázik,így teljes a kör.<#alien2>#alien2>
Live Oaks 2013. június 28. 12:36:41
Matilda
: 1 842 ( x2) Szerzett kredit 15 940
Csatában elért Achievement Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész
Össz: 15 940
de nem leszek szemét.... nem OFF-olok
A hónap tankja az AMX 13 75 lesz 😊
Nyissatok neki topikot ott lehet golyszlit fényezni!
Specnyaz ki írhatnád figyelmeztetésnek fejlécbe hogy ésszel kéne offolgatni mert oldalakat lehetne linkelni ennek a celebnek a seggre pacsizásával...