World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Special: Wolf Pack Weekend You can enjoy these bonuses from Saturday 29th June 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 2nd July 07:00 CEST.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
200k kredit
Centurion Mk. 7/1 researched. Undistributed experience spent: 165000. Free Experience spent: 0.
Researched:
Module Turret 'Centurion Mk. 9' researched. Undistributed experience spent: 0. Free Experience spent: 24000.
Na, eventre rákészülve. 😄 Azt meg tudná valaki mondani nekem, hogy a Cent 9-re milyen extra felfüggesztés megy, mert online tech-tree valamiért bugos nálam. :-s
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne feledd,kérdezni nem szégyen,mindenki volt kezdõ(van aki az is maradt sajnos)<#alien2>#alien2>
Sok sikert!
Nekem az asztali gép gyengébb,mint a tiéd.
(Ati radeon 2600xt 512mb,a többi az nagyjából ua+xp is,mint neked)
Én is azt tudom tanácsolni,mint valaki itt okosan,h vedd le a módokat.
Nekem csak Jumo célkereszt van és max camera zoom az asztalira feltéve,egész jól fut.
Viszont rá jöttem Tier8 felett SEMMI értelme csatát menni...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
am qva egyszerû....
tankosba belépsz, leteszed tálcára, feladatkezelõ, folyamatok, worldoftanks.exe-re jobb katt, affinitás beállítása minden cpu
mondjuk ez nem teljesen a két mag, de jobban fut nekem tõle a game és neki áll dolgozni mind a két mag ettõl a beállítástól
Nem tudom, hogy lesz nekem M103,de ha vért izzadok akkor is lesz!
A T32 még saját tierjében sem állja meg a helyét, egy IS-3 közepes játékossal is kicsontoz.Egyedül hulldown tanknak használható,de ezt mindenki tudja és nem félnek közelebb jönni amikor kapnak egyet a T29 top gunjával egy T32-tõl...persze haevy grindben T8-T9 közül valahol lennie kell egy nehezen használható tanknak,de én jobban kiegyeznék a gyengébb páncél erõsebb löveg kombóval lásd:IS-8(ez sem a szívem csücske de legalább oda lehet vele köszönni!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Ha nem javul, akkor próbáld ki fejlesztetten és normálon is, hogy melyik a jobb. A grafikai beállításoknál van kb középen felül.
Az egyik haveromnak ATI-val a normál a jobb pl.
Tudnátok egy rövid elérési útvonalat írni a beállítás eléréséheNagyon megköszönném!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
amúgy meg be kell kapcsolni a másik magot is.
egy maggal 10fps-em sincs!
nekem százszor gyengébb gépem van és jó.... igaz néha brutál low fps-el nyomom de az nem számít <#nevetes1>#nevetes1>
Most kezdtem el játszani a World of Tans-al és van egy kis problémám...
Letöltöttem, telepítettem egy csomó MOD-ot, megtörténtek a beállítások is...
Minden ment magától, mint a karikacsapás, de, miután már nem 1-es szintû voltam elkezdett akadni a játékom. Elõször arra gondoltam, hogy a grafikai felbontást nyomtam fel túlságosan. Visszavettem. Aztán még visszább, majd teljesen gagyira, de a 2-es jármûveknél mindig akadt a játék. Az 1-nél nem, csak a 2-nél.
Nem próbáltam, hogy 3-as szintût vegyek és azzal toljam, mert ugye a 2-es már akad. De annyira akad, hogy esélyem sincs semmit csinálni, mikor csata közben lefagy a gép...kilõnek egyfolytában 😞
Nos összehasonlítást végeztem a gépigényeket illetõleg: rendszerkövetelmények
Meg ami nekem van:
Intel(R) Core(TM) 2CPU
6600 @ 2.4GHz
2 GB RAM
ATI Radeon HD 5700 1GB
XP
30GB szabad helyem van a játékhoz
Mi lehet a gond, hogy a 2-es szintû harckocsiknál mindig akad a játék? Hozzáteszem, hogy az 1-es szintûeknél akármilyen grafikám volt beállítva, repült a játék 😞
Lehet a net is. Digi-s vagyok. Abból is az alap a STARTNET-em van.
Légyszi segítsetek! THX!
Haverom azt
Az M1034 egy leendõ 15-ös szintû tank a 2080-as évekbõl.<#hamm>#hamm>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Annyira bájosan együgyû volt szegény. 😊
Mikor már fullos, akkor jó, de addig kicserepesedik a szád...
Ezennel a hétvégét ünnepélyesen megnyitom.
Szerinted melyik éri meg jobban az árát, melyiket kedveled jobban/melyikkel élvezetesebb játszani?
Tier8-ak között lehet még boldogulni velük?
Bár nem kredit farm az elsõdleges cél, de kb hogy hozzák a kreditet egy t8-as prémhez képest?
nekem igazából 2 problémám van vele:
- Az az alfa már sokszor kevés ahova bekerül nincs visszatartó ereje...
- És aki ilyet vesz az készüljön fel, hogy ha bekap egy találatot szembõl akkor vagy egy crew vagy a motor azonnal ki lesz lõve... Hihetetlen érzékeny a motorja Nem tudom mit csavargattak SeRB-ék de nekem sem a régi sem a mostani Pz4-en soha nem lõtték el a motort itt meg mindig az megy el elsõnek.
Summa summérum: Igazi support tank, sniperkedni és legénységet húzni (amiért én vettem) húzni jó.
De mesélj te mit sportolsz?Mert feltételezem te jól nézel ki..<#alien2>#alien2>
Panther M10: Sok hp, tierkorlát, mozgékony. Lövege ugyanaz, mint a Pz IV Sch-é. Más játékstílust igényel. Venti+töltésgy+10%-os távcsõ van rajta nekem.
viszont a bevételét nagyon megcsapolták
Panther M10 vs pz4S.... pz4S-re szavazok mert a Panther M10 egy papír vacak és a gunja is gyenge abba a tierbe IS! fõleg ha 8asok ellen tesz be...
PZ4S gunja meg még megállja a helyét 7esek ellen is