World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
95%-ban szóló, teljesen használható a Vader Pz IV.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyes td-ket a kistérképen kockaként(arty) jelöli, feltettem a hangmodot, ami piszok jó lenne, csak a csata elején gigalag-ot produkál. Ezen kívül az XVM nem jeleníti meg az eddig leadott sebzéseimet, csak az összesítettet és a kistérképen nincsenek meg a szokásos vonalak se, csak egyedül a látóhatár jelenik meg.
Tudom, hogy némelyik csak egy kis beállítást igényel, de ezzel az elõzõ verzióban nem kellett bajlódnom, most meg sok minden gatya. Ha valaki tud a fenti problémákra megoldásokat, ne habozzon közölni 😊 Modok ugyanazok, mint az elõzõ hsz-emben, kibõvítve a az ágyú és motorhangokkal.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
op tank siemka csapat
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
HD minimap mod, XVM, Maxzoomout és a 2 soros garázs modok vannak fent.
Nem panasz,de hidd el ez az Object 704 nem az,ami volt 1 éve.13.5 kb a töltésideje és inkább minimalt sebez nálam..1600hp-tól meg a t71 sem fél ma már.
Pontosan. Idõ mint tenger. Nem mindegy hogy 75-ös legénységgel kezdek el játszani, vagy szépen leduplázgatom addig, és 2 perk-es lesz a legénységem addigra már.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Pz IV: szinte csak T8-ba dobálja. Ez hülyeség, viszonylag ritka.
P M10: néha imádod, néha nem érted miért vetted meg. Ez sem korrekt, ha elrontasz valamit elrontasz, de maga a vas jó. A csapattársakat meg nem a járgány választja.
Még egy érv az M10 mellé: a tierkorlát miatt gyakran találod magad a felsõ harmadban. A pen meg bõven elég.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Vereség
Redshire 2013. június 28. 20:54:08
KV-1S
Szerzett tapasztalat: 501 + kredit 25 312
Vereség
Mountain Pass 2013. június 28. 20:34:37
KV-1S
Szerzett tapasztalat: 747 + kredit 31 663
Tier 6vs tier 8
Tier6osként a legjobb a csapatban és 2. az enemynél...3k dmg és kuka mind,semmit nem ér.
Fel sem akarok menni magas tierbe.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az isu az más,az az ágyú kissebb tierben...Persze én csak duplázom,nem megyek vele 6-8órát,az lehet más lenne..kár volt hagynom 1 évig a garázsban.
Lehet bennem a hiba,már átszoktam a bekkelõs td-rõl..
Vagy mindig kifogom...Alapvetõen szeretem természetesen,de most a 3 csatában amíg dupláztam én voltam a top sebzés,pedig a sor végén voltam,lehet ezért fújok nagyon.A duplás kör 60% win volt,ott rohannom kellett ha sebezni akartam.
Én is azt hittem,hogy Isu- után csak egyhelyben topogás lesz ez a tank.
Aztán én is megdöbbentem,annyira bejött,és marhára van visszatartó ereje hidd el😊
átlag dmg-em 300+ csata után vele : 3000.
Ma meg megvettem a 268-at, egy szóval tudom csak jellemezni : OP <#vigyor2>#vigyor2>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
De ezek szerint nem túl nagy a fun faktor.
Pz4-el meg csupán annyi a bajom, hogy oldala nem Spaced armoros.
Pedig annak a tanknak úgy lenne értelme.
No mind1.
Köszi a válaszokat. Inkább nem költök.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Régen top 5ben volt rangsorban,ma már jó ha az arty kissebb nálam.
ps:Ez a bl10 inkább csinál 5-600dmg-t,mint 8-900at.A 13.5 sec rld mellett sztem nagyon gyenge.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vereség
Arctic Region 2013. június 28. 19:37:02
Object 704
Szerzett tapasztalat: 465 + kredit 25 244
Volt velem 1 t30,de akár traktor is lehetett volna mellettem,annyira hasznos volt északon.Remélem nem minden t30 ilyen<#alien2>#alien2>
Ez azt mutatja kicsit "alulteljesít":
A hivatalos oldalon volt felrakva az akció kommentjeinnél,volt még egy hasonló ami a vele sûrûn játszó játékosok WR-jét mutatta vele,az sem volt túl fényes...engem elbizonytalanított cseppet,pedig jól néz ki és abban az árban talán-talán...kicsit unom már a T-25 képét.
Fejleszd ki fullosra, akkor atom jószág lesz. Addig majdnem minden tank bénácska.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88