World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A League of Legends igen.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
EGyszerû, köszönöm hogy megtámogattál 😊
!= : nem egyenlõ 😄 csak lusta vagyok leírni
nem túl bonyolult logikai jel, de látom a 150 IQ kevés hozzá
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Magas IQ != okos ember
átlagos IQ != buta ember 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gyözelem/Csata: 17-1 (37) (45.95%)
Tap: 823 (30 462)
Tap. (x1): 415 (15 348)
Szabad tap: 6 (1 461)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Sokan egyszerûen túl balfaszok hozzá van akit mindíg mindenki legyõz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Logikai bukfencek : Amíg nem definiáljuk hitelesen mi a jó játékos, addig nem tudunk konzekvensen ezzel a kifejezéssel érvelni. Szerinted a jó EFF. Szerintem pedig nem :/.
Te így látod : Jó játékos = Nagy EFFES (péniszmérõ) dícséri WG-t, ergó az az igaz.
Én : Jó játékos nem feltétlen nagy effes, de nagy effes egy elfogúlt és az elfogultsága Isteníti SerB WG-jét.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Egyébként miért ne fogna ki WG rajtam ? Belenyul ahogyan akar.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
4 billentyû + egér...
<#fejvakaras>#fejvakaras>

Mindenki hülye csak én nem tipikus esete...
Jó nálad nem tudom mi a helyzet. Mennyi lóvét tettél bele, prém tankok, arany lõszer stb. Nem tudom azt sem mennyi meccset nyomsz szakaszba egy prémessel vagy századba. Lényeg, hogy a jó és rossz játékosok között nincsen olyan játékbeli különbség illetve nem lehetne ilyen winrate difinek lennie. Ti túl sokat képzeltek egy jó játékosról és nagyon leszoljátok azokat akik nem úgy látjátok mint itt pl.
Victory!
Map: Prokhorovka
Date: 30 June 2013 15:06:07
Vehicle: FCM 36 Pak 40
Exp: 3,924 (x3) + Credits: 28,213
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner
Replay
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
az a kis dög nem egy gyilkológép, de ha gyorsabban eljutsz a scout helyekre már jóval több xp-t fogsz kapni 😉
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Marha jó kis ágyú ez a 7.5cm KwK 42 L/70. Még 8-as szintû tankok ellen is bõven használható... <#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Valószínû😊
A játékosok alapján,nagyon komoly kis klán vagytok.
Am tegnap nekem is ígértek reported-et...mondván csalok😊
Am2 a mi szakaszunk is kifogta a tegnapot,állandóan +2ben mentünk 80%ban 😊 De ma se semmi.
Ha gyorsak vagyunk(egyedül megyek)15perc alatt akár 4-5 csata is összejön."1élmény ez a délután"<#alien2>#alien2>
Destydeme: még így hárman is 9-bõl 3-at vesztettünk tegnap, és ilyenkor persze egybõl jön hogy unica noob klán meg hasonlók. Volt mikor egy magam mentem és kihalt a csapat, lerohantak vagy 6-an aztán az Is-3-asuk is beírta hogy unica noob lol...
Valamiért nagyon utálják, lehet hogy ezek azok az emberek akiket elõzõleg kilõttünk és nem bírták feldolgozni a traumát azóta sem<#vigyor2>#vigyor2>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Sztem a másik sem olyan rossz,az meg"rohangálós".
(legalábbis olvastam hivataloson,hogy ott valaki már próbálta õket)
attól függ merre akarsz menni... Tiger P jobb, mert vissza tudsz menni a Tigerre belõle 😊
+1 kis respect-et tanulnának a mai tápos csirkék.
+a ma már a mûszaki cikkek korában(pc,xbox,ps),nem sokan sportolnak,ezért van a 2 véglet:vékony,vagy elhízott.Nesze neked jólét..