World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Eloszor is sorry az angol bill.-ert de itt csak ez van.

Ismerek nehany intelligens embert de olyat egyet sem aki egy forumon ezzel kerkedik.Olyat meg plane nem aki egy ide bevagott nev nelkuli online teszt eredmennyel akarja ezt bizonyitani.Te egy troll vagy itt,semmi tobb.
A hozzaszolasaidbol itelve pedig a trollok kozul is az ostobabb fajta.
Mar tobben tobbszor kerdeztek a jatek beli nevedet de ezt eddig valamiert meg nem sikerult megtudnunk.
En egyebkent eddig kb 25K csatat toltam le,54% winnel 1560 effivel es 1800 koruli vn6-al.Premium nelkul,99%-ban randomban,teljesen egyedul jatszom. Bizony kurva nagy kulonbseg van a keves effis es a sok effis jatekosok tudasa kozt.Aki ezt vitatja az vagy nem jatszott meg randomban vagy egy olyan troll mint te.Persze lehet hogy en is egy kivalasztott vagyok akinek kedvez a WG........

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

még 8.5ös kép 😄
az XVM aszonta 26%esélyünk van mikor már nyertünk 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ilyenkor kompenzál. Túl sokat nyertél az utóbbi idõben.

Ilyenkor meg csak akarna kompenzálni. <#idiota>
http://kepkezelo.com/images/jwryx66w4tev8civvrpr.jpg

De lehet 80% os a winrate esélyed XVM alapján ha a csapatod megkapja bûvös -25%-ot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ÖÖÖÖ ne ezt hogy csinálta a T34 szerintetek?

Master91
valaki lõjön le!!!
Valaki tudna küldeni egy invite code-t? Vagy esetleg egy linket, ahonnan lehet kérni...

Replay:

http://wotreplays.com/site/238870#siegfried_line-guest-is-4
Az M5a1stuart nagy tragyaszoro!!! 😊 t5-ben foleg.

látom küzd a WG azért hogy mindenkinek 50%on legyen a gyõzelmi aránya 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Eagle16
A Centurion lényegében egy Comet egy nagyon jó ágyúval. Annyi baja van hogy nagyobb, de hull-down-ban tökmindegy, lapos a tornya úgyhogy megizzad az ellen mire rendesen belövi. Az ágyú meg viszonylag gyorsan céloz, nagy az átütése is, úgyhogy sokáig ki se kell dugni a fejét. Én nagyon szeretem, még 63k xp a 7/1-es Centurion.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

fiogy. ha neked a medek jönnek be akkor ne szenvedj 2 heavyvel hanem menj rá 😄

Sunsetjoy
Csak azért mondom, mert a cromwell/comet páros az egyik legélvezhetõbb tankjaim voltak, akárcsak nagyjából eddig a brit medium vonal (bár én szerettem a vk3001p, vk3002db, t-43 tankokat is, amelyektõl mások sikítófrászt kapnak. szóval kissé csavart az ízlésem 😄)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Epic a tököm, de ma kivételesen jól megy a játék, erre mindig idiótákkal kerülök össze!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Eagle16
A Centurion szerintem nagyon jó, megéri. Úgy kell használni mint az amerikai tankokat, mert kemény a tornya, szembõl pedig a tier 8-as nehéztankokat is átlövi.

kell neked epic játékosnak lenned 😄

voivod32
Hogy baszná meg az a tetves kurva élet ezt a köcsög játékot! Hiába osztok ki egy nyomorult M5A1 Stuarttal 1670 sebzést egy t5-ös csatában, egyszerûen ma nem lehet nyerni és kész! 50 meccsbõl 17-et nyertem ma!

az, hogy az ára alapján megéri-e.. ennél olcsóbb nem lesz mostanság.. az meg, hogy a tank maga megéri-e.. hogy ha ki van fullozva a black prince neked akkor megérhet egy próbát (a 171penes ágyú miatt), de amúgy meg fájdalmas egy grind lenne

Brittet ne vegyél. Hulladékok.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem tudom mennyi az IQ-m, de hogy 150-est nem akarok, az tuti. 😊

ha fel vagy rá készülve hogy mindenki a seggedre fog utazni 2 hétig akkor megérheti, nem ismerem 😄

Sunsetjoy
1.645.000-ért megéri a Centurion I. tank? Vagy azért a pénzért (meg tankeladásból) vegyek IS-2 + ARL-44 tankokat?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hé,nézd meg a dátumot Április 1.
Nem gondolhatta komolyan<#nevetes1>!
az még hagyján, de azt is kisakozza hogy a tank ne húzza fel az egyént
sõt még a tankokon lévõ egyéb dolgokra is gondol

hát még az áramszünet,telefon, laggokat is számításba veszi és látja tökéletesen hogy mire játszik a WG 😄

Ezek szerint programozó a foglalkozása és olyan algoritmusokat gyárt amivel statisztikailag ugyanolyan képességû embereket rak egy csatába. Tiszta sor, átlátja az egészet.

igen tudtuk csak a BF a kutyát nem érdekli

Egyébként megint hülyeséget írtak ki. KV-2 helyett a T-150-nek kellenne a felsorolásban lennie mivel az tartozik a KV-3 ághoz. Fórumon írják is, hogy utánanéznek a problémának és nem értik miért a KV-2 lett kiírva a T-150 helyett.. Eléggé figyelmetlenek mostanság😊.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

schrankszekrény
tudtátok hogy a WoT csak egy BF paródia <#hehe>

\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"

Állítólag 7 óra 49 percnél mond egy igent, de csak akkor, hogy ha nem pörgetsz bele😉..

És én még azt hittem, hogy valami közeledõ fronttól fáj a fejem egész nap.

Erre most kiderül, hogy (Professor) Próféta X próbál kicsinálni...

Ezzel a mensa iq róbatesztel az a gond, hogy újra és újra ugyan azzal a kérdéssorral bombáz. Csak van a végén valami összesítés, ha lesz kedvem, este csinálok majd egy 200 pontosat.😄😄 Aztán én leszek itt a fõ mutáns! Muhahahhamuhahahmuhaahakhhgggg

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

voivod32
Ne b@ssz fel! Tényleg tíz órán át ez megy? Ki volt az az állat, aki ezt megcsinálta?<#csodalk>

én is visszaveszem asszem 😄

12 prémtankja van *facepalm*

KV-3.. Here We Go!

Pont hogy ott belenyúlnak hogy ugyanolyan képességû embereket kapj. Ha totál random lenne már nem játszana velük senki. Itt meg az megy hogy 50% felé konvergálják a winratet. A balfaszt kisegíteni a jobbakat meg szopatni.
Nem ugyanaz. És a két módszernek eltérõ lesz a játékosok eloszlása winrate alapján egy grafikonon.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igen, a MOD-okkal volt csak a gondom! 😊 😄
Remélem egyszer én is ilyen jó eredményekkel dicsekedhetek majd! 😄
Lolban speciel másik 4 tõl ami épp elég. Ha csak 1 idióta van nálad az olyan mintha wotba lenne kapásból 3 top tier retardált a csapatodba. Nincs sok különbség csapatjáték az is. <----------- #237498

én mondjuk azt sem értem hogy egy mensa ready ember mit akar egy MMO-val ami bizonyítottan öl,butít és nyomorba dönt 😄

Ja csináltam egy karit ott is csak valahogy a játék abbamaradt. Jammersbe vettek be milleren.

Én érzem, hogy nálam az agyvizem felforralásával próbálkozik.
És sikerül neki. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ne bántsd szerintem mert ekkora IQ-val szerintem képes kirobbantani a szemeid az üregébõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Jövõheti interaktív akció: link (hétfõtõl vasárnapig)

50%-kal olcsóbb tankok:

T-26
T-46
T-28
KV-1

30%-kal olcsóbb tankok:

KV-2
KV-3

Az akciós tankok legénységei 50%-kal több xp-t kapnak.

A jövõhét utáni héten a francia TD ág kap ugyanilyen bónuszt, mert az AC Mle. 46 nyert.

nekem pl kicsi (770 körüli a Win6) de sztem is számít
sajnos nem sajnos ezen sok monden múlik

faj h neked kicsi, mi?

erdekes modon evvel az eff nem szamit dologgal mindig azok jonnek akiknek kicsi..
Egyedül 2 prémtankért fizettem, de elõtte sem ment rosszabbul, ha ezen lovagolnál. Valamivel több goldot vettem, mint szükség volt rá a prém tankokhoz (kb. 4000el), illetve nyertem is 1000et. Csak equipment cserére használom a maradékot, egy darabig még kitart 😄. Arany lõszert meg csak kreditért vettem, és használni se nagyon használom. Sosem századoztam, és szakaszban is max kb 20-30%-át játszom a csatáknak. 2 fõs szakaszban, nálam rosszabb statú játékosokkal.
3 fõs szakaszhoz majd most lesz idõm a patch óta.

Szerintem igenis nagyon sokat számít, ha valaki jó játékos. A legtöbb csatában a top 5-ben végzek sebzésben és xpben is, sõt inkább top 5ben. Valszeg ennek van némi hatása a winratere, vagy a 1,5-es kill ratemnek is.
Amúgy mivel igyekszem fejlõdni, folyamatosan tanulni stb, ezért javul is a statisztikám. Pl. sok replayt nézek jó játékosoktól stb.

A stat amúgy nagyon sok mindentõl függ. Pl. csak heavyvel nem lesz jó statod, ha artyzol sokat, akkor sem, a light tankok is ártanak neki (legalább is a legtöbb).
Ebben a játékban a leghatékonyabb, és a csaták kimenetének befolyásolására legalkalmasabb jármûvek a mediumok.

Noobmeteren Amarth néven megnézhetsz, látni fogod, hogy folyamatosan javulok. 18k csatával és a bétás +6kval van némi tapasztalatom a játékban, és a saját hibáimból tanulva tudom, hogy még mindig van hova fejlõdni, mert bizonyos dolgokat rendszeresen elrontok...

Szeretném ha elmagyaráznád, hogy a wgnek miért jó, hogy nekem "kedvez" 😄. Szerintem a Super Pershinggel és Su 122 44el a karácsonyi 30%os akcióban véve nem sokat kaszáltak rajtam 😄. Sõt T9-ig még csak nem is veszteségesek a tankjaim, szóval a prém accra sem vagyok rászorulva, hogy fent tartsam magam.

én csak ennyit mondok
http://wohoo.hu/post/7206/tobbr

Az I.Q az intelligencia az okosság, pedig tudástöbbletet és annak jobb felhasználási képességét jelenti. Az Efficiencí pedig csupán egy virtuális péniszmérõ, ami semmi másra nem alkalmas mint arra, hogy a játékról lehessen beszélgetni.

sztem akkor ne alkoss véleményt
az SC2 zseniális játék csak több idõt kéne beleölnöm hogy jobban érezzem magam

sokkal több tapasztalatot igényel mint a WoT, és elég ritka a hülye gyerek szarba nyúl effektus

valamint a versenyek sokkal izgalmasabbak pörgõsebbek, jobban követhetõek mint a LoL-ba, ahol akkor leszel fasza ha kifarmoltál minden rúnát, minden hõst addig meg lófaszjóska de utánna se biztos hogy érsz bármit mer az afk, ragequit , noob mm ...

mijki
Bár én egyikkel se játszottam 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro