World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a többit tényleg veri kicsivel😊
A Pantheré a legrosszabb WTF?
Si vis pacem, para bellum!
eszméletelen mit lehet kínlódni ezzel a fos T25/2vel.... csak vereséget lehet vele menni ma 😞
azt hittem azt fogja írni hogy a magyarok bénák wot-ban vagy valami ilyesmi erre: nice, best girls, big tits 😄DDD
Bmsrt azért kössz, minden infó jól jön.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Múltkor meg valami szõröstalpú azt szólta be hogy randák... hiába a buzik köztünk élnek 😄
De ez bebasz😄
MM:
1.csata T7-es
2.csata 1db T8...
fegyverzet:
Amivel eddig találkoztam azzal elbírt,a Rof-ja baró,az ágyú lézer.
Camója:
Valamivel jobb mint a többi német,de nem sokkal...(láttam is valami táblázatban)
Amit vártam ahhoz képest jól mozog,de nem egy versenyautó.
Ja és ennek van a legtöbb Hp-ja a medek közül Tierjében(ez valami német prém-szokás)
(Mátrixlakóknak nem az)
reakciója az igenemre 😄

3k menet, 999 eff, kedvenc tank: IS-3 <#integet2>#integet2>
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Az ausf. B meg fake, ez a royal vagy mittomén milyen néven futó torony.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Garázsban tank/legénység százalékban kerekítve:
T110E3 450%
T110E5 580%
T110E4 420%
M48A1 490%
T57 480%
T-62A 390%
Object 268 420%
T32 390-470%
T69 470%
E-50 400% (E-50M kifejlesztve)
Indien Panzer 300%
Caernarvon 320%
+ a garázsban 360% IS-legénység tank nélkül
Prémium tankok több mint 20k gold értékben: T34 (tier8), Excelsior, Ram II, T14, Pz IV Special, FCM Pak 40. Játszani lehet velük a normál tankok átrakott kezelõivel.
Kifejlesztve még: JP2, Su-101, KT (fullos), IS-3 (fullos), Centurion, Ferdinand
Öt szabad garázshely, két és fél millió kredit, ~5000 gold.
Érdeklõdni privátban lehet. Köszönöm.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Na ja,fõleg,h a laptomon 90%ban kifagy,amint visszaszámol 0ra csatakezdéskor.+fps esés<#alien2>#alien2>
Am az artynerf jót tett.1et mentem Gw Tigerrel elég is volt...1 sörrentés és el is adom<#alien2>#alien2>
Az a vk100.01p kerülhetne t9-be is, de azért zarax írása szerintem sokkal jobb megoldás lenne, reméljük a wg is hasonlóan gondolkozik.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
E-100 Ausf. B
Mondjuk az iker-88-assal szerelt E-100 is mókás jelenség <#nevetes1>#nevetes1>
Tessék szépen szemezgetni, van itt sok érdekesség. Az E-100 Ausf. B pl. kifejezetten izgalmas.
Egyébként szerintem ez a "Protomaus" megint valami fantáziatank lesz, tekintve hogy az egyetlen teljesen elkészült Maus maga is prototípus volt.
De az biztos. A vk, tier 7-be lemenne, szerintem fasza lenne, elég masszív lenne szembõl még így is, ha meg kap egy jobb ágyút...
Szóval ha ezt megteszik, érdemes lesz vissza venni.
Porsche ág
2-õt mehetne a mutáns vk45. 80mm-es frontja volt eredetileg. Akár egy egész potens t7 is lehetne a végén!
Ferdire most került fel nálam a nagy ágyú. Eddig is szerettem, de ez így már hihetetlen jó. Bátran ajánlom a Ferdit bárkinek. Nekem az alapágyújával sem volt szenvedés kihúzni a nagyot. Nagyon jó TD.
,,Úgy tûnik a korábban bejelentett VK4502P "történelmi nerfje" következtében ahogy lejjebb kerül 1 vagy 2 szintet helyére a lehet hogy a "Protomaus" kerül. (Egy Maus prototípus amibe a tervezõk belebotlottak.)"
Hm....protomaus? Visszamegy egyet a vk45? Ha ezt megteszik akkor érdemes lesz vissza vásárolni a vk-t! Legalábbis ha úgycsinálják ahogy szokták, akinek meg van a vk, kap majd egy protomaust.
Amúgy mi a hurkalé lehet az a Protomaus? Ötlet? Páncél, ágyú, méret?
Csata: Sacred Valley 2013. július 1. 12:27:38
Jármû: T25/2
Szerzett tapasztalat: 750 (x3)
ááááááááá rohadt szarkupac T25/2 <#violent>#violent>
Ahogy nézem 3k dammage-ra már ilyen 110k crediteket ad, igaz, gondolom prémmel. De nem lehet rossz a hozama, mert a javítása olcsó és lõszerár is olcsó. 2875 gold meg a szarélt húgyért kategória.😊
Valszeg összességében átlagban jobban hozna a konyhára mint az 1k creditet köpködõ prémek....
WoT account: cpt_Hungarian
Ellenben ha szerencsém van és normális a csapat...ütõs a cucc.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A videokártya mennyi idõs?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
vinyómmal sem volt sosem semmi gond :S
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ezért mondtam a vinyót az elõbb lapozófájl mérete kicsi ill leálítja a vinyót az energiagazdálkodási veállítás ha aktív .
http://hu.wikipedia.org/wiki/Virtu%C3%A1lis_mem%C3%B3ria
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
sztem ne hagyd ki õket 😛 IS-3at meg ferdit vétek kihagyni, igaz abban igazad van h necces a kimaxolásuk, fõleg prém nélkül ennyi gyökér között 😄
dehát ha nekem megy akkor neked is 😊
madmanic!!! az mire jó?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.