World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Ha Radeon kártya, akkor a Catalyst-ben kapcsolt ki a VPU recovert.

Nekem is volt már ilyen.
Igaz még 8.0-án.
Akkor újraraktam mindent a winfostól kezdve és meggyógyúlt .
De driver problem a legvalószínûbb ahogy már írták elõttem.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

memóriám nem kevés és jók (szép lenne ha geil ultra ramok szarok lennének)
winyóm tökéletesen mûködik
drivert frissítettem, feltettem régit újat ua.
Hja és felzabálja a játék elöl a memót ezért gáz csak. 8 giga ramom van és írta már a játék hogy elfogyott a memó indítsad újra.

Si vis pacem, para bellum!

Szar a vinyód ill kevés a memória a gépedben.

Elsõ blikkre driver.
Hogyan raktad fel? Nekem a mod-ban van de úgy hogy elõtte oda raktam fel az alap hangokat majd arra a többit.

googleben mindent írtak már :D
szar a win7, szar a vga, szar a memória, szar a driver, szar az alaplap, szar a tápegység, szar a felbontás.....
A ferdit vétek kihagyni a nagy csõvel!
szóval akkor tier7es a max tankod? :) abból mennyi van?
Én igen, teljesen újraraktam a gépet és csinálja tovább... <#falbav>
De miért nem lehet megérteni, hogy az artyk ugyan úgy kiszedhetnek, csak nehezebb? Sõt leginkább csak mozgó célpontot nehéz nekik, ha kellõen sokáig vagy egy helyen, akkor rádzoomolnak és kampec.

Komolyan mit vártatok? Szvsz, igenis lehet érezni a patch jótékony hatását. Azóta kb egyszer nem basztam fel magam az artykon, pedig T8ból kihúztam a T10-es fos-t ami nem kevés grind, szóval van rálátásom.
Rohadtul mellé tudnak lõni az artyk, már akkor is, ha csak kicsit mozdulsz arrébb.

Tényleg vannak emberek, akiknek semmi nem tud jó lenni. Azt meg ne felejtsük el, hogy a hosszabb töltésidõnek köszönhetõen, a legtöbb arty, mozgolódni fog, mert megteheti.
vki találkozott már ilyen problémával?
egyszer csak megfagy a gép 1-2sec-re majd elmegy a kép.... visszajön és ezt írja ki: a képernyõillesztõ nem válaszolt és utána helyreállt
Soha nem volt normális nép ez :) kis kelta fajzódással meg fõleg:)
Nincs, nekem az a választóvonal, ott kezdõdik számomra az értelmetlenül sok xp grindelése, hogy fullos legyen egy tank. Már két éve ki van fejlesztve a Ferdi.. de 63k xp a top gun. KV-4 is ki van fejlesztve mióta bejött a játékba, 44k a top gun.. ezekhez sose volt lelki erõm:)

köszi. ezek vannak nekem is (bár gnomefather modja eléggé instabillnak tûnik), de a rádió forgalmazás valamiért nem hallható. na majd újrarakom az egészet, mert imádtam benne a belsõs alapzajt :)

Saját tier-ben szerintem is egy jó vagy legalább is ezzel a vassal okosan bánó ember kezében az egyik legjobb tank,nyilván nem az egymásnak való dörzsire értem,mert abban elvérzik,de tisztes távolbol tényleg még a nagyobbak is pattognak (a sötétebbje)mert én még nem igen pattantam róla vagy O dmg-tem E-75 el,azzal mindig kettélövöm,jó nyilván nem a lövegpajzsnál lövi az ember,de semmit sem :) de mondjuk 50-120-al már táraztam ki 200m-röl 4 bõl OO-aaa,tehát jó kis dög,a hülyéket meg ki kell használni!!Abból azért van :)Múltkor egy E-100-as 2x lött fronton (50B -ben ültem) és írta hogy hihetetlen! mondom nem semmi!Azt a tankot mindenhol átlövöd amivel akarod ,csak a frontja a kemény,de az átlõhetõ test 10%-a neki de az a barom azt lötte egymás után 2x is ,persze a 2. tárazás végét sem húzta ki <#mf1><#mf1><#ravasz1><#ravasz1>de azé mondom hülye mindíg van :)
Arty nerf? Nagy lószart, ma 4 csatából 2x arty szedett ki egy lövésre olyan kövek mögött, amit eddig artysafe-nek tudtam be...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

mi a f*?
nincs 8as tankod?
voivod32
Ez nagyon állat!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
"de szerintem eladnám aranyért"

Azt hogy? :O
voivod32
Na, ez már kellett! A tegnapi ocsmány napom után, örömömben muszály ezt ide kicsapnom, mint "paraszt a taknyát"-ahogy egyszer valaki itt fogalmazott!
http://wotreplays.com/site/239534#westfield-voivod32-matilda

Annyit mondod, hogy milyen jó tank, hogy a végén a KV-4 lesz az elsõ T8-as tankom a bétázás óta:D..

én mondtam :)
csak forgatni kell :P
Tesommal mentünk KV 4 -el,a legnaygobb csö nincs neki fennt,asszem az IS lövege van ,nem akarok rosszat mondani,tehát õ KV4 én T32 én kikapartam a hull helyzetet ,ez a marha meg csak gurult,jó T8-ban voltunk,kapot valami 40 lövést és az életének a 60% megmaradt,én mentem utána,beforgatta kicsit,én meg kibujkáltam ,komolyan csak araszoltunk elõre,de se IS3 se KT semmi nem állta utunk,hihetetlen egy szörnyeteg<#wilting><#wilting>
Jó tény hogy nem azt beszélik ami folyik de az élményfaktoron sokat javított. Nekem kedvencem mikor MG42-t kérnek rádión. <#nevetes1>

http://www.youtube.com/v/K-Op1Mng4oY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ami szerintem koránt sem illik annyira, mint az orosz vagy amcsi rádióhangok. Bár volt egy szitu, mikor mentem Indien Panzerrel, épp sniper módban voltam, rádióban aszondja a csávó artileryyyyyy, na találjátok ki mi talált el pont akkor! Az funny volt. :P
GnomeFathers engines V0.45 a motorhangnak és HRMOD Gun Sounds v1.72 az ágyuknak. Valamelyik rak bele rádióhangokat is. Ezeket akkor hallod ha be vagy zoomolva. Minden nemzetnek a saját nyelvén. Aki régi motoros az felismer belõle párat. Pl a németeknél a rádióhang vagy MOH-ból vagy CoD-ból lehet.

Nagy szar az a kv4. Na most igen :)
Belso korben malteros ládának hivjuk :)
Hát igen azért ez jól hangzik de szerintem várd meg míg valakit meghurcolnak miatta és csak utána nyúvazd ki.

milyen hang mod van feltéve?

viszont ma egész nap széles vigyorral a pofámon fogok játszani :D
nem csak a sör miatt hanem az új büntetõ törvénykönyv miatt is<#smile>
OFF
ha bejön vmi buzi betörõ megismertetem vele a szép "kis" vadászkésemet :D:D ez valahogy feldobta a napomat! :)
Hogy azt a rodhatd büdös mocskos murva anyját, malinovka bázis védésben 14:00-nál beszpottoltak a hegyen és a tetves arty a 15 tank közül engem nézett ki és egy lövésre ki is lõtt. 0 damege, 1 spot, persze gyõztünk, és 3x-os szorzó 1000xp... Korán reggel az elsõ csata maximálisan felbasszák az agyamat!!!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JeffDunham
Tudjátok van az az akció, hogyha kilõsz egyet az angol 8-9-10 -es medbõl, akkor kapsz egy ingyen garázs slotot. A mai második csatámban elkaptam egy Centurion 7/1-et és egy FV4202-t is. Mekkora ennek az esélye? Igaz kergettem is õket keveset. <#hehe>

REPLAY itt található ha valakit érdekel.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

dehogy is!!!
majd ha megveszem rá a super spall linert és csak 3-400akat sebez rá az arty... akkor lesz OP szutyok <#hehe>
Szia.Megnéztem,jó pap holtig tanul...Nem ismerem a tankod(nincs ilyenem),de mintha"lapos"lenne..tökéletes oda ahol voltál.Jó kis kör volt.
Tetszik a motorhang is,fõleg amikor forogsz és felhördül+1 az élményre.<#alien2>
Amúgy GG a körre!

mijki
Egy OP szutyok az biztos!<#violent>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

deeeeeeeeeeeee bántod!!!<#nevetes1>
kávénégy<#finom>
Nem kell vedeni nem bantom :)
továbbra is szárnyaim alá veszem a KV-4et és megvédem....
igen ég! ha nincs fent co2 tartály.... nekem amióta fent van nem gyulladt ki egyszer sem.... és lehet hogy csak 320at sebez, de cserébe ha te meg nyeled a 0 sebzéseket mint kacsa a nokedlit akkor elég az a 320....
és elég pontos az a 107es... nem úgy mint az IS-3 122ese!

Továbbra is megmaradok az álláspontomnál hogy FULLOSAN és JÓL használva BRUTÁLIS tank az...
múltkor t10ek ellen tett be... sidescrap és jpz e-100 meg is-7 meg e-100 sem bírta átlõni <#vigyor2>
voivod32
Bocs, már látom, igazad van, csak elõször a kilõtt jármûvek közt nem kerestem! De akkor mirõl írt a kolléga? A type59 ráadásul még veszélyesebb, mint a Löwe.

Igen én érdekesnek találtam ha ez hatásvadász akkor legyen...
57%-ot írt ki a részletes statisztikában amikor megnéztem a játékban ezzel nem tudom mi a bajod így számolta ki a játék...
Tõlem egyébkén következtethetsz bármire ez egy szabad ország..

Majdnem 3 nap szünet után jól esett egy kis pusztítás.
http://www.youtube.com/v/jv5r8VM80xE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

voivod32
T-43, T28 Prototype, TigerII., T32...

mindezt hatásvadász módon úgy vezeted fel hogy,
"végeztem egy érdekes kísérletet"

és amúgy mi a pontos válasz az 57% -os winrate kérdésre ?

vagy mivel ez egy "kísérlet", a pontos eredmények nem számítanak, azt írsz amit akarsz, akinek nem tetszik ne olvassa el.

te persze levonsz következtetést belõle, ha más próbálja, akkor az ne akarjon ilyet tenni.

Jó tank ez :D
Morfi
Vajon itt mi a kakukktojás? :)

Nem kell a dolgok mögé teóriákat látni csak leírtam a tapasztalataimat a tegnapi csatákkal kapcsolatban.
Annyi a változó még ilyen szûk keresztmetszetû mintavételezésnél is hogy nem tudnál belõle objektív következtetéseket levonni szvsz.
Úgyhogy béke jöhetnek a "hüdemekkorakirályvagyokazéneffimalegnagyobb" képek.