World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz még 8.0-án.
Akkor újraraktam mindent a winfostól kezdve és meggyógyúlt .
De driver problem a legvalószínûbb ahogy már írták elõttem.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
winyóm tökéletesen mûködik
drivert frissítettem, feltettem régit újat ua.
Si vis pacem, para bellum!
szar a win7, szar a vga, szar a memória, szar a driver, szar az alaplap, szar a tápegység, szar a felbontás.....
Komolyan mit vártatok? Szvsz, igenis lehet érezni a patch jótékony hatását. Azóta kb egyszer nem basztam fel magam az artykon, pedig T8ból kihúztam a T10-es fos-t ami nem kevés grind, szóval van rálátásom.
Rohadtul mellé tudnak lõni az artyk, már akkor is, ha csak kicsit mozdulsz arrébb.
Tényleg vannak emberek, akiknek semmi nem tud jó lenni. Azt meg ne felejtsük el, hogy a hosszabb töltésidõnek köszönhetõen, a legtöbb arty, mozgolódni fog, mert megteheti.
egyszer csak megfagy a gép 1-2sec-re majd elmegy a kép.... visszajön és ezt írja ki: a képernyõillesztõ nem válaszolt és utána helyreállt
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nincs 8as tankod?
csak forgatni kell 😛
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Belso korben malteros ládának hivjuk 😊
nem csak a sör miatt hanem az új büntetõ törvénykönyv miatt is<#smile>#smile>
OFF
ha bejön vmi buzi betörõ megismertetem vele a szép "kis" vadászkésemet 😄😄 ez valahogy feldobta a napomat! 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
REPLAY itt található ha valakit érdekel.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
majd ha megveszem rá a super spall linert és csak 3-400akat sebez rá az arty... akkor lesz OP szutyok <#hehe>#hehe>
Tetszik a motorhang is,fõleg amikor forogsz és felhördül+1 az élményre.<#alien2>#alien2>
Amúgy GG a körre!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
kávénégy<#finom>#finom>
igen ég! ha nincs fent co2 tartály.... nekem amióta fent van nem gyulladt ki egyszer sem.... és lehet hogy csak 320at sebez, de cserébe ha te meg nyeled a 0 sebzéseket mint kacsa a nokedlit akkor elég az a 320....
és elég pontos az a 107es... nem úgy mint az IS-3 122ese!
Továbbra is megmaradok az álláspontomnál hogy FULLOSAN és JÓL használva BRUTÁLIS tank az...
múltkor t10ek ellen tett be... sidescrap és jpz e-100 meg is-7 meg e-100 sem bírta átlõni <#vigyor2>#vigyor2>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
57%-ot írt ki a részletes statisztikában amikor megnéztem a játékban ezzel nem tudom mi a bajod így számolta ki a játék...
Tõlem egyébkén következtethetsz bármire ez egy szabad ország..
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"végeztem egy érdekes kísérletet"
és amúgy mi a pontos válasz az 57% -os winrate kérdésre ?
vagy mivel ez egy "kísérlet", a pontos eredmények nem számítanak, azt írsz amit akarsz, akinek nem tetszik ne olvassa el.
te persze levonsz következtetést belõle, ha más próbálja, akkor az ne akarjon ilyet tenni.
Annyi a változó még ilyen szûk keresztmetszetû mintavételezésnél is hogy nem tudnál belõle objektív következtetéseket levonni szvsz.
Úgyhogy béke jöhetnek a "hüdemekkorakirályvagyokazéneffimalegnagyobb" képek.