World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az artynkat kivételesen dicséret illeti, ott támogatott, ahol szükség volt rá, és jól is csinálta a dolgát 😊
Talán nem merték meglépni a német td ágat 8.8-ra, ezért kellett széthúzni. A wg politikája szerint bannolni kellene az egész miski irodát.😄😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Meg talán jön a VIII-as kínai prém is....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Akadt egy nagy problémám,a weboldalon bejelentkezek,és minden statisztikám nullán áll,nem mutatja azt sem hogy érkezett klánmeghívó,pedig küldtek.
Valaki tudja hogy erre mi a megoldás?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Kb 1-9 volt a gyõzelmi arányom, a csapatok ....... ide gondoljatok vmi nagyon negatív dolgot.
Talán az egyetlen pozitívum a GW Tiger-el egy Bombardier medál, 2 kis pöttöm francia volt olyan kedves és viszonylag közel volt egymáshoz (az más kérdés, hogy itt is vereség volt).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
hogy talalod ezeket meg Szpecnyaz ?? <#mf1>#mf1>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Hogyne, plusz meg ok fizetnek azert hogy a szentseges WG-nel dolgozhassanak <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Meg se kellett erõltetnem magam, van ebben még dupla ennyi sebzés is...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Egész napra, szerintem még a 40%wr sincs meg. Egy bot jobb eredményt ér el kevesebb idõráfordítással, mint amit most én fel tudok mutatni.
Tehát ha csinálsz egyet, mondjuk tier 9-ben, ott az elsõ három kap tankot.
De tankonként (pl. m103) az elsõ 50 kap 3000 aranyat, tehát minden nemprém nehéztank esetén 50-50 játékos.
De ha csinálsz mondjuk 7-8 tierben második helyet, 9-ben elsõ helyet, 6-ban is bekerülsz a dobogóra, akkor nyerheted meg a tizenöt éves prémiumot. Minimum 2 ilyen dobogós tierhelyezés kell hozzá, de akinek több van, az viszi.
Ebbõl is látszik, hogy az ultrametál játékosoknak van a legnagyobb esélye 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egyébként tényleg jó értettem hogy 15 ÉV PRÉMIUMOT lehet nyerni???
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egyébként még egy kis SU-152 grind valamikor a közeljövõben? Egész jól termeltünk tegnap.
Wow...ilyen hamar?<#wow1>#wow1>
www.youtube.com/user/MrAdam0055
Jó hogy linkelted, én a hatodik résznél lemaradtam. Amúgy egyre jobban játszik az öreg, de Fegelein meg Himmler mindig megszopatja. <#hehe>#hehe>
még ennyi szenvedés és bonthatom a pezsgõt!<#vigyor2>#vigyor2>
It\'s a trap!!! :)
A kedvencem az amikor panaszkodik, hogy a szerver lelassította a motorját 😄.