World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az E-100 továbbra is nagyon tetszik (a random csapatok már kevésbé 😄 )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az artynkat kivételesen dicséret illeti, ott támogatott, ahol szükség volt rá, és jól is csinálta a dolgát 😊

Igazság szerint már 8.6-ra készen voltak, csak a hivatalos wg szöveg szerint nem akarták, hogy artyk árasszák el a szervereket. Nem mintha bárki is elkezdené õket, kutya sem fog játszani velük, úgy mint általában a britekkel.😄

Talán nem merték meglépni a német td ágat 8.8-ra, ezért kellett széthúzni. A wg politikája szerint bannolni kellene az egész miski irodát.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Rossz oldalra léptél be! Ha az EU szerveren játszol akkor a worldoftanks.EU-ra lépj fel, ha NA szerveren, akkor meg .COM ...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

a 112 és az e25
Én a német prém TD miatt várom ha jól tudom ezzel jön!?
Meg talán jön a VIII-as kínai prém is....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Sziasztok.

Akadt egy nagy problémám,a weboldalon bejelentkezek,és minden statisztikám nullán áll,nem mutatja azt sem hogy érkezett klánmeghívó,pedig küldtek.

Valaki tudja hogy erre mi a megoldás?
itt meg tudod nézni hogy állsz:

http://wotlabs.net/eu

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

úgy tûnik igen,a két pálya érdekel az angol artyk a többség számára teljesen érdektelenek..mi is van még? más nem nagyon,ezen sokat azért nem kellett dolgozniuk.
Ilyen hamar?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Tono34
A pár napos tervezett szünetemmel ellentétben az este mentem pár idegtépõ kört.
Kb 1-9 volt a gyõzelmi arányom, a csapatok ....... ide gondoljatok vmi nagyon negatív dolgot.
Talán az egyetlen pozitívum a GW Tiger-el egy Bombardier medál, 2 kis pöttöm francia volt olyan kedves és viszonylag közel volt egymáshoz (az más kérdés, hogy itt is vereség volt).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jó, hát ha 1k-t sebzel minden lövéssel...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Höhöhöhö<#idiota>. 2 egymást követetõ csatában sikerült kilõnöm egy Centurion 7-et és egy FV-t.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
<#banplz>

Saor Alba

popey8
Csak neked Solten😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A klános facebook csoportba linkelte be klántársam 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#csodalk><#wow1>hat ezt nem hiszem el... ilyen ember nincs... <#falbav>

hogy talalod ezeket meg Szpecnyaz ?? <#mf1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Solten
"-A fejlesztõk nem kapnak ingyen tankot, meg kell venniük õket saját pénzbõl."

Hogyne, plusz meg ok fizetnek azert hogy a szentseges WG-nel dolgozhassanak <#vigyor>

Saor Alba

Iszonyatos troll ágyú ez a 88-as 6-os szinten.

Meg se kellett erõltetnem magam, van ebben még dupla ennyi sebzés is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

the 8.7 open test starts this Thursday (unless something happens that is)
Reaper
Van valakinek elképzelése, hogy miért nem frissülnek a játékban az xvm adatok? Amióta 8.6 van nem frissíti.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Arty nerf után gondoltam felnézek megint T10-be. Artyk tényleg kevesebben vannak és nem sok vizet zavarnak, de nekem úgy tûnik, hogy itt is rengeteg low effes játszik. Mai utolsó 20csatám, nem extra teljesítmény, de amennyi leming train, noobfasz rush meg hasonló baromság volt ma az hihetetlen (a sok 0dmg-s t10-rõl nem is beszélve).

Egész napra, szerintem még a 40%wr sincs meg. Egy bot jobb eredményt ér el kevesebb idõráfordítással, mint amit most én fel tudok mutatni.
Sunsetjoy
Jah, több tierben kell elérni azt, hogy benne legyél adott idõszakban a top3 játékosban.
Tehát ha csinálsz egyet, mondjuk tier 9-ben, ott az elsõ három kap tankot.
De tankonként (pl. m103) az elsõ 50 kap 3000 aranyat, tehát minden nemprém nehéztank esetén 50-50 játékos.

De ha csinálsz mondjuk 7-8 tierben második helyet, 9-ben elsõ helyet, 6-ban is bekerülsz a dobogóra, akkor nyerheted meg a tizenöt éves prémiumot. Minimum 2 ilyen dobogós tierhelyezés kell hozzá, de akinek több van, az viszi.

Ebbõl is látszik, hogy az ultrametál játékosoknak van a legnagyobb esélye 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"Damned fegelein again! How the fuck is this possible? I'm starting to get Fegeleinfobia!! I'm fucked!" <#nyes><#taps>

Egyébként tényleg jó értettem hogy 15 ÉV PRÉMIUMOT lehet nyerni???

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ámen. Közben idõnként piszkálni fog az asszony, de igyekszem idõben beérni a csatákra😄
Mehetünk akár most is.

Ehh, ilyenkor a legdurvább kockák másznak elõ a barlangjaikból, és 2-3000 xp-s köröket ráznak ki a kisujjukból😄

Egyébként még egy kis SU-152 grind valamikor a közeljövõben? Egész jól termeltünk tegnap.
Szerintem esélyes lehetsz aranyat nyerni. Egyébként nekem eszembe se volt, hogy van ilyen contest most.. Visszanéztem ezért a screenshotjaim, nekem egy 1468xp-s kör van múlt hétrõl T29-el. Na az viszont már nem lesz elég semmire se😄

Emiatt nem fogok heavyket nyúzni, az ilyen díjakat az Emu-félék viszik el, de ettõl függetlenül jól néz ki így leírva😊
Fincsi mi?😊

15 évnyi prémiumot lehet nyerni, jól értem? <#guluszem1>
Gondolom Te már a pelenkában 1500+ eff-el léteztél, és két bepisálás közt szidtad a "nyomorultakat". 😄 Nagy az arc, de hidd el, ha az élet mellett mindenkinek lenne ideje 24K csatát lenyomni, kevesebb lenne az "idiota". Ha nem ezzel a szarral élnél minden pillanatban, Neked sem menne ennyire.

http://worldoftanks.eu/en/news/45/anniversary-manoeuvres-heavy-tanks-month/
Van most contest?
Szerintetek van esélyem nyerni valamit ezzel a körrel a Heavy contesten?

E-25 td prém tank kedvezõ MM lesz?

"This is the most confusing interface what I have ever seen!"<#banplz><#mf1>
Szerintem még mindig az elsõ a legjobb amikor a Loltrakival megy. Még a csatába is alig tud belépni. <#nevetes1> Meg a SU-100Y is jó volt, ez a kettõ tetszett a legjobban, de a többi is odabasz. <#idiota>

the 8.7 open test starts this Thursday (unless something happens that is)

Wow...ilyen hamar?<#wow1>
3-as helyett +*
Szerintem a 3. résznél volt a csúcson<#eplus2><#vigyor> De az örök kedvenc az az 5.-ik mikor megjelenik Himmler😄 3 volt egy low tieres t2-es brit TD-vel ment és Himmler segbbe le TK-zta😄
Ha van kedvetek benèzhettek a youtubos csatornàmra
www.youtube.com/user/MrAdam0055
Hát ez hatalmas <#taps>

Jó hogy linkelted, én a hatodik résznél lemaradtam. Amúgy egyre jobban játszik az öreg, de Fegelein meg Himmler mindig megszopatja. <#hehe>

na megvan a fele exp protora!!!!
még ennyi szenvedés és bonthatom a pezsgõt!<#vigyor2>
Leggjobb, mikor magával beszélget <#nevetes1>

It\'s a trap!!! :)

Valaki itt régebben érdeklõdött hogy kéne használlni a Leo Prtotype-ot. Úgyhogy itt egy kis oktató videjó<#nezze>

Itt van még tõle egy pár okosság 😄.
A kedvencem az amikor panaszkodik, hogy a szerver lelassította a motorját 😄.

Eddig nem, de am nem írok sokat a hivatalosra, szóval ha kapok is, leszarom 😄.

Azért az avatarért nem kaptál ban-t? <#eplus2>