World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Az a 263-as.

A nehéztankok ágyúját is azért nerfelték hogy ne ilyen lol 270-es átütésekkel lõjék egymást, hanem legyen esélyük pattintani. A TD az TD, nincs tornya ezért kap nagy átütést.

Mondjuk a Tier 10-esekhez nem tudok hozzászólni, nem szoktam ott játszani, de a Tier 8-9-esek rendben vannak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az szerintem a object263. Legalábbis az az SPG kinézetû. De am klánon belül is mondják a többiek, hogy a fos155 totál imba, szerintem a 268 is.
popey8
Vmi nem stimmel ezzel a játékkal, az tuti. Mai 6 csatából 1 gyõzelem. A tegnapi 40,82%-os WR után ez már nagyon bosszantó. Mást is ennyire szop@t a játék?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

De amúgy oroszoknak minek kellettek "németes" pontos td-k? Nemsokára mindne nemzet ugyanolyan lesz.
<#taps><#nevetes1><#nevetes1> Ezek a td-k elég mély traumát okozhattak.
De mondjuk ez noObject 268 létjogusultsága elég fura, ha jól tudom inkább önjáró löveg lett volna nem?
Nerfeljenek mindent!
Hogy még véletlenül se üssed be szembõl a foximaxi155-t vagy a noobject268-t.
A nehéztankokat amúgy miért nerfelték?
Eagle16
Jó pár 8-9-es TD átütését nerfelték az elõzõ patchben. -10mm kaptak, mint a nehéztankok.

Alapesetben (ha 0 fokot vesszük merõlegesnek) a 70 fokon túli szög pattanást eredményez.

A normalizáció alapból, AP és APCR lövedék esetében 4-5 fok (ennyivel csökken a szög a játékban - mondjuk ez ilyen gameplay marhaság, a valósághoz nem sok köze, ott inkább fordítva volt). HE, HEAT lõszernél nincs semmilyen normalizálás.

Részleges overmatch: Ha a löveg kalibere legalább kétszer akkora, mint az eltalált páncél, akkor a normalizáció megnõ: alap normalizáció x 1,4 x (kaliber / páncél). Ez tehát általában 7 x kaliber / páncél. Pl. sima kétszeresnél, mondjuk 122-es löveggel 61 milli páncél ellen: 7x2, tehát 14. Ennyivel csökken a szög, persze 0 alá nem mehet 😊 . DE EKKOR IS IGAZ, HOGY 70 FOK FÖLÖTT PATTANÁS VAN!

Teljes overmatch: Ha a löveg kalibere legalább 3x akkora, mint az eltalált páncél, a normalizáció a fentieknek megfelelõre nõ, PLUSZ EZ AZ EGYETLEN ESET, AMIKOR NEM ÉRVÉNYES A 70 FOK FÖLÖTTI PATTANÁS.

Remélem, érthetõ. Tegnap emésztettem meg én is 😊

Érdekes konzekvenciák vonhatóak le ebbõl. Pl. a sima Tigris 88 mm-es, 203 pen lövege pattanni fog az IS-3 alap tornyának tetejérõl (30mm), de a fejlesztett IS-3 toronytetõrõl már nem (20mm).
Object 704? Az alap löveg AP-vel simán pattanhat, ha rosszul találod el.
Gondolom, T-50/2-rõl van szó mint cél.
Ha lánctalpastul lövöd az oldalát, az összesen 57 mm. Errõl simán lehet csusza 135 pennel.
Van egy olyan, hogy a lövedék 10°(lehet hogy ez most már 20°, nem tudom pontosan) vagy annál kisebb szögben éri a páncélzatot akkor automatikusan lepattan. Szerintem ez felülírja az Overmatch-t. Meg aztán a külsõ modulok (lánctalp, löveg, optikák) simán elnyelhetik a sebzést ha épp azt találod el.

Mellesleg ez az E-100 mocskosul jó. Fõleg így, hogy sokkal kevesebb az SPG. Kitolatósdiban nagyon erõs, a kötényezése enélkül is jól elnyeli a lövéseket és rengeteg HP-ja van. Átlagban egy lövéssel többet bír mint a többi tier 10. Még egész tûrhetõ a mozgékonysága, szerintem ebben az IS-4 se sokkal jobb. A 15 cm Kwk44 se rossz, AP-vel is elég jól használható. Mellesleg az egyetlen olyan tier 10 heavy aminél van választási lehetõség, ha nem tetszik a 15 cm Kwk44 akkor ott a 12,8 cm Kwk44. Szerintem azzal se volt rossz, úgy is nagyon tetszett.
Ráadásul sokkal gazdaságosabb mint bármelyik más eddig általam próbált tier 10 heavy.
Nagy hátránya az elfuserált torony. Valami félelmetesen hülyén néz ki ez a Krupp-torony. Amúgy ez se olyan sérülékeny mint amire számítottam. Bár azért a heavyk és medek után a tier 9-10-es TD-k lövegeinek az átütését is nerfelhetnék már.
hany tucat ilyet szeretnel te szerencsetlen?
Nekem mi a problémád? Megjött?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kb max pontosra meg tudja csinálni bárki, csak idõ kérdése. Am meg HODOR!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor menj és ûbereld te :-D. Gondolom nem fog sikerülni, mert az agyhasználat megrekedt az XP-k meg Effik számolgatásában... Nem baj, ide az is elég:LOL.

Hagyom a vérnyomásotokat alacsonyan.

máúzbátlû
Amúgy nem tudom minek irkáltok vissza egércsatának!? Nem kell lenyitni és peace.
popey8
LOL ez mekkora😄 5 percig röhögtem rajta😄

Brit T10 artihoz: ezzel a tûzgyorsasággal, pontossággal és célzás idõvel gyakorlatilag használhatatlan lesz. Még a vérbeli artisták sem fognak vele játszani, ezt biztosra veszem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

..agyhalott..
Master91
Nem baj. Legalább nem fogsz campelni a játékban véletlenül sem :-D

Nekem a vérnyomásom 150 ha meglátlak. <#action>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem érted !... Egyáltalán nem vagyok büszke. Nem is érdekel, sõt! Nem tekintem magam jobb embernek, de adassék meg, hogy ne kreténezzenek le, mert rosszabb sem vagyok. Nem én fullretardáltoztam mást. Köszi:-)

Nem azt mondom, hogy csatázni nem szórakoztató, de az is a szórakozáshoztartozik, ha 3 perc alatt már a bázison vannak. Vegyesen jók az impulzusok. Minden részét meg kell élni a játéknak és ez így együtt érdekes. Ne mond, azt hogy annak az egyetlen csatának az alacsony XP-je számított neked, hogy nem lett jobb tankod :-D.

Nem igazán értem mit akarsz ezzel az IQ dologgal. Erre megvannak a megfelelõ fórumok, ahol az ilyen péniszt érdemes lengetni.

Sem vitában, sem sehol nem érv az, hogy neked mekkora az IQ-d. Legyél büszke rá, de ha más skillek nem tartoznak hozzá kb annyi hasznát veszed az életben, mint most, hogy tudod linkelgetni boldog-boldogtalannak.

popey8
Azt hittem megúszom, de elért engem is a végzet. Többet nem etetlek, szal kár is kapálóznod.

A játék a szórakozás és kikapcsolódás mellett a fejlõdésrõl, a legjobb tank kifejlesztésérõl szól, ahhoz pedig kell az xp. Sok xp-t jó, azaz szórakoztató csatával lehet nyerni. Olyan csatában, ahol sokat sebzel vagy spotolsz, ahol túl jársz az ellenfél eszén, meglátod a jó flank lehetõséget, a tankod és a pálya adottságait kihasználva felülkerekedsz és esetleg egyedül vagy vki mással együttmûködve csatát döntesz el. Nekem ekkor szórakoztató egy csata. Az kurvára nem szórakoztat, hogy a kezdés után 3 perccel elfoglalják a bázist és egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy a másik felet ez szórakoztatja. Igen nyer, de gyakorlatilag nem csinál semmit. Ebben mi az élvezet? Így mit ér a gyõzelem? Aki ezt élvezi, az egy csimpánz szintjén áll agyilag.

Játékmódról igazad van, nem kell bekapcsolni, de nekem ez a játékmód fekszik. A másik pl. nem. Azt is tudom, h a sok agyhalottnak az encounter mód már elérhetetlenül magas agykapacitást igényel, de még mindig reménykedem, hogy azért egy idõ után csak tanulnak vmit. Tanulni még a csimpánzok is tudnak😉

És még elmebetegek is vagytok :S

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mindíg kiprovokáljátok. Komolyan mondom, mint az 5 éves kisgyermek értelmi színvonala ez :/ Azért mert te így élvezed a játékot, hogy számolod az Effit meg a Xp-t még nem mindenki teszi azt. ... Hanem pl élvezi magát a csata hevét. Ne adj Isten töppet értelmesebb mint te 😛

Tehát az Objectem a 152 mm ágyújával mindig átviszi a t50-et. Mármint papíron hiszen hányszor szaladt tovább sérülés nélkül. Jól mûködik ez a része is

Maala
Igen, én élvezem, ha használom az agyamat. Te élvezed, hogy nem?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Leírtad, mielõtt megfogalmazhattam volna. A számból vetted ki a szót <#eljen>
Leszokhatnál már errõl a fórumról.
Oszt melyik felekezetnek vagyol teja tagja? A kopogtatósoknak, vagy a vasárnaponkénti üvõtözõsöknek? 😊

Süti. Csak az a gun depression... Khm....

Mert most jön ki az, hogy a Hodorkák, akik eddig artyban viszonylag elvoltak, most, hogy már artyval is kell némi skill, meg türelem stb, átültek tankba. Így, bár artysta kevés lett, de a többség még mindig a játékban rontja a levegõt, csak más jármûvel. És mivel, ha artyztak annyira nem tûnt fel, hogy hodorka, tankban ez már látványos.
Ha megérted, hol a bibi, rájössz a játék értelmére !

Ugyanis a játék a szórakozásról szól ! Ezt élvezni kell. Mennek és nyernek az emberek, nem lényeges mennyi XP meg Creditet szerez az ember, azt a kicsinyesek számólgatják csak. Az élvezet a játék lényege, átgázólni sokszor másokon. Meglepetést szerezni.

Mondjátok meg õszintén : Ti élvezitek ezt ? Csak az effeket számólgatjátok, meg az XP-ket a creditet és a magas winratében meg statban élitek ki magatokat, plussz abban látjátok melyik tankban vagytok jók és még el is hiszitek, ha jobb a statok vele, hogy abban jobbak vagytok, pedig dehogyis.

Egyébként nem kell encountermódot benyomni. Nekem is ki vannak nyomva a speckó módok. Ezek csak a campelést segítik. Mindenki campel ebben a módban, de ha te beixelted õket, akkor vállald a következményeket is.

Eagle16
Nem az átütésnek kell 3x nagyobbnak lenni, hanem a kalibernek.

valaki platoon? t8-t7-t6-t5-t4.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Overmatch hogy a fenében mûködik? Nem az hogy ha az átütés 3x nagyobb mint az armor mindenképp átmegy? Ma egy csatában 2x pattantam amx12-rõl és 2x t71-rõl. (Auf. Panther 150 pen)

Ja ezen a téren jobb nincs arty vagy csak kevés de sokkal több a növény....
csak én vettem észre, hogy az artyk a nerf hatására kitakarodtak a játékból?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

valójában 24-25 mm az...
(Más kérdés, hogy ez a "7,92 mm Mauser E.W. 141" hogy üthet át AP lõszerrel átlag 33 mm-t... Basszus, a mai 12,7 mm-es Gepárd puska lõ 25 mm-t :S )
Mondjuk egyáltalán nem lehetetlen, hogy ez valós szitu legyen, és "ezen múljon az élet". Pz1C legjobb fegyvere az "über"-géppuska, prémiummal (!) 43 az átlag átütése, ez így max olyan 54 lehet. Egy egy ellen mégis kinyírhat egy Matildát, ha jól csinálja. Ha nem ismeri a sárhányós pontot, akkor semmi esélye sincs - prém ide vagy oda, csak kopogtatni fog.
Hát ez az... Fölösleges itt csorgatni a nyálunkat, amíg az EU-n vagyunk. Ez van. "Ó, borzalom..."
Csak nem értem minek küldik el nekem,mikor semmi közöm ahhoz a szerverhez??
Ez az,csak hogy irigykedjünk