World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nehéztankok ágyúját is azért nerfelték hogy ne ilyen lol 270-es átütésekkel lõjék egymást, hanem legyen esélyük pattintani. A TD az TD, nincs tornya ezért kap nagy átütést.
Mondjuk a Tier 10-esekhez nem tudok hozzászólni, nem szoktam ott játszani, de a Tier 8-9-esek rendben vannak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De mondjuk ez noObject 268 létjogusultsága elég fura, ha jól tudom inkább önjáró löveg lett volna nem?
A normalizáció alapból, AP és APCR lövedék esetében 4-5 fok (ennyivel csökken a szög a játékban - mondjuk ez ilyen gameplay marhaság, a valósághoz nem sok köze, ott inkább fordítva volt). HE, HEAT lõszernél nincs semmilyen normalizálás.
Részleges overmatch: Ha a löveg kalibere legalább kétszer akkora, mint az eltalált páncél, akkor a normalizáció megnõ: alap normalizáció x 1,4 x (kaliber / páncél). Ez tehát általában 7 x kaliber / páncél. Pl. sima kétszeresnél, mondjuk 122-es löveggel 61 milli páncél ellen: 7x2, tehát 14. Ennyivel csökken a szög, persze 0 alá nem mehet 😊 . DE EKKOR IS IGAZ, HOGY 70 FOK FÖLÖTT PATTANÁS VAN!
Teljes overmatch: Ha a löveg kalibere legalább 3x akkora, mint az eltalált páncél, a normalizáció a fentieknek megfelelõre nõ, PLUSZ EZ AZ EGYETLEN ESET, AMIKOR NEM ÉRVÉNYES A 70 FOK FÖLÖTTI PATTANÁS.
Remélem, érthetõ. Tegnap emésztettem meg én is 😊
Érdekes konzekvenciák vonhatóak le ebbõl. Pl. a sima Tigris 88 mm-es, 203 pen lövege pattanni fog az IS-3 alap tornyának tetejérõl (30mm), de a fejlesztett IS-3 toronytetõrõl már nem (20mm).
Gondolom, T-50/2-rõl van szó mint cél.
Ha lánctalpastul lövöd az oldalát, az összesen 57 mm. Errõl simán lehet csusza 135 pennel.
Mellesleg ez az E-100 mocskosul jó. Fõleg így, hogy sokkal kevesebb az SPG. Kitolatósdiban nagyon erõs, a kötényezése enélkül is jól elnyeli a lövéseket és rengeteg HP-ja van. Átlagban egy lövéssel többet bír mint a többi tier 10. Még egész tûrhetõ a mozgékonysága, szerintem ebben az IS-4 se sokkal jobb. A 15 cm Kwk44 se rossz, AP-vel is elég jól használható. Mellesleg az egyetlen olyan tier 10 heavy aminél van választási lehetõség, ha nem tetszik a 15 cm Kwk44 akkor ott a 12,8 cm Kwk44. Szerintem azzal se volt rossz, úgy is nagyon tetszett.
Ráadásul sokkal gazdaságosabb mint bármelyik más eddig általam próbált tier 10 heavy.
Nagy hátránya az elfuserált torony. Valami félelmetesen hülyén néz ki ez a Krupp-torony. Amúgy ez se olyan sérülékeny mint amire számítottam. Bár azért a heavyk és medek után a tier 9-10-es TD-k lövegeinek az átütését is nerfelhetnék már.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hagyom a vérnyomásotokat alacsonyan.
Brit T10 artihoz: ezzel a tûzgyorsasággal, pontossággal és célzás idõvel gyakorlatilag használhatatlan lesz. Még a vérbeli artisták sem fognak vele játszani, ezt biztosra veszem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sem vitában, sem sehol nem érv az, hogy neked mekkora az IQ-d. Legyél büszke rá, de ha más skillek nem tartoznak hozzá kb annyi hasznát veszed az életben, mint most, hogy tudod linkelgetni boldog-boldogtalannak.
A játék a szórakozás és kikapcsolódás mellett a fejlõdésrõl, a legjobb tank kifejlesztésérõl szól, ahhoz pedig kell az xp. Sok xp-t jó, azaz szórakoztató csatával lehet nyerni. Olyan csatában, ahol sokat sebzel vagy spotolsz, ahol túl jársz az ellenfél eszén, meglátod a jó flank lehetõséget, a tankod és a pálya adottságait kihasználva felülkerekedsz és esetleg egyedül vagy vki mással együttmûködve csatát döntesz el. Nekem ekkor szórakoztató egy csata. Az kurvára nem szórakoztat, hogy a kezdés után 3 perccel elfoglalják a bázist és egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy a másik felet ez szórakoztatja. Igen nyer, de gyakorlatilag nem csinál semmit. Ebben mi az élvezet? Így mit ér a gyõzelem? Aki ezt élvezi, az egy csimpánz szintjén áll agyilag.
Játékmódról igazad van, nem kell bekapcsolni, de nekem ez a játékmód fekszik. A másik pl. nem. Azt is tudom, h a sok agyhalottnak az encounter mód már elérhetetlenül magas agykapacitást igényel, de még mindig reménykedem, hogy azért egy idõ után csak tanulnak vmit. Tanulni még a csimpánzok is tudnak😉

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ugyanis a játék a szórakozásról szól ! Ezt élvezni kell. Mennek és nyernek az emberek, nem lényeges mennyi XP meg Creditet szerez az ember, azt a kicsinyesek számólgatják csak. Az élvezet a játék lényege, átgázólni sokszor másokon. Meglepetést szerezni.
Mondjátok meg õszintén : Ti élvezitek ezt ? Csak az effeket számólgatjátok, meg az XP-ket a creditet és a magas winratében meg statban élitek ki magatokat, plussz abban látjátok melyik tankban vagytok jók és még el is hiszitek, ha jobb a statok vele, hogy abban jobbak vagytok, pedig dehogyis.
Egyébként nem kell encountermódot benyomni. Nekem is ki vannak nyomva a speckó módok. Ezek csak a campelést segítik. Mindenki campel ebben a módban, de ha te beixelted õket, akkor vállald a következményeket is.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Ez az,csak hogy irigykedjünk