World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
" A kilences verziója nagyon bejött, amikor végre fullos lett."
Nem szórakoztam,freebõl kihúztam az egészet,nem mondok számokat,de te akkor pontosan tudod,h sok kellett freebõl(nagy motor sem volt meg=itt hatalmasat hibáztam anno E75 miatt ha érted).
Hiába na,anno az volt az 1. ágam...<#alien2>#alien2>
"Az egyetlen nagy hibája volt, hogy nehezen indult...."
Igaz,viszont a 8.0ás teszten megnéztem mit rammolok 1 Bat-ba...Nem tette zsebre,60tonna az fáj😊
és tiszta szar mert nem ihatok meg még egy sört sem ebben a melegben mert délután még vezetnem is kell :SSSS
na de majd utánna 😊))) <#pias>#pias>
Tess, köszi. Akkor keresek valami csalószkriptet. 😊
Köszönöm az infót😊" E50 nekem T9ben sokkal jobban bejött, mint az E50M T10ben."Ezt már más is mondta,lehet akkor is te írtad?😊
Itt Jeff Replay-ében is láttam,h 2-3mm-t simán meglõtt az ágyú..
13k xp hiányzott a 3. skill 89%-hoz csata elõtt. Mentem egy 2400 xp-s duplázót, szóval kb 6k xp-nek kéne hiányoznia, ehelyett még majdnem 9k kell a 89%-hoz...
Most szétnerfelték az artykat, de behoznak egy új kiváló brit arty ágat, hogy csak azokkal lehessen artyzni, az összes többi arty kuka :-D.
Lehet tólni a végtelenségig a játéba a lóvét meg az energiát. Minden amivel jólérzed magad nerf sorsára kerül, majd tesznek bele új ágat, mire azt is kijátszod kezdõdik minden elõrõl, nerf + új ág.
Jó játékot :LOL.
Btw most húzom a Leo ágat is(T9nél járok), hát ott meg még inkább hátul kell maradni, mert 10sec rld time, és páncélját csak a T1-es vackok nem lövik át.
De snipernek kiváló, és majdnem úgy megy, mint egy Bat.
fõleg hogy nem is játszok mert hol ide hol oda rohangálok 😊
de jobban örültem volna egy olyan specnek mint amit a sárgák kaptak....
persze ez is több mint a semmi 😊
Az E100 kicsit makacsolta magát(Elsõ 2 lövés bounce),de aztán megadta magát😊
A végén az E50m-en a 2 bounce nagyon zavart?😊Az külön tetszett,h rájött baj van és elmenekült a foglalásból<#alien2>#alien2>
Ha van idõd 2 csata közt mesélj légyszives az E50/E50M-rõl.(A FAQ-ot már olvastam anno 3-4x is😊,nem kell írni,jobb így hallani😊
Én annyit hallottam az E50M-rõl,h nem úgy kell játszani vele,mint 1 tipikus med-el de ezt is már régen olvastam.(Teszten mindkettõ bejött,bár nekem már a P2 is tetszett,lehetett vele cápaként körözni az ellen körül és nagyon jól célra tartott az ágyú mozgás közben.)
Az is tetszett,h nagyon gyorsan töltesz,ahogy számoltam 7.5sec körül,persze ezt meg tudom nézni😊
Ps:Azt hiszem megjegyezték a neved és a klánod nevét is<#alien2>#alien2>
Csöre hálás jószág, majdnem mindig topnak rakja, csak elvétve lát t6-ot. Frontja egész jól bírja a lövést, ha épp olyanja van, meg hp-ja is kellemes a maga szintjén. Sniperkedésre nem alkalmas, meg kell vele indulni, aztán legyalulni, aki szembe jön. Ha kreditet kéne vele farmolnom, szerintem hamar ráunnék, de így, hogy csak duplázgatom legénység húzás miatt, arra tökéletes.
Összességében megszokást igénylõ, de szerethetõ kis tank, simán meéri féláron szerintem 😊
még ázsia is joobat kapott <#szomoru2>#szomoru2>
http://worldoftanks.asia/en/news/49/05-08-July-Mission-Weekend-1-Max-Carnage/
http://worldoftanks.asia/en/news/49/lucky-7-jul-2013/
A társam farmolni akar,szal lent fogunk garázdálkodni.
A söröcskével elvagyok,bár este +cw,szal nem ártana képben lenni még akkor<#alien2>#alien2>
Csata: Lakeville 2013. július 6. 10:57:30
Jármû: Panther/M10
Szerzett tapasztalat: 1 205
Szerzett kredit: 94 618
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Pusztító
Kezdem megszeretni.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
2875 aranyat bõven megért az ersatz panther. Többet hoz átlagban nekem mint a t34 és sokkal élvezetesebb a játék vele, 80%-ban meg t7-be megy. Csak vigyázni kell rá, mint a hímes tojásra.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
VanDaal:Lehet kicsit rákészülök vmi kedélyjavítóval.
Ps: Viszont igazi pro lesz a szakasztársam,remélem 1-2 trükköt látok tõle<#alien2>#alien2>
Most már megy a többi akció is, 50%-kal olcsóbb a legénység átképzés és a skill reset is.
Malinovka 2013. július 6. 10:29:06
SU-76: 1 716 ( x2)
Szerzett kredit 27 352
Javítások: -672
Össz: 26 680
1061 dmg, mind a két csapatnál elsõ voltam, szóval
14396-ot kerestem alapban, hozzáadott 12956-ot. A hétvégi su-76 +60% és a top dmg dealer miatt +30% 😊 Nem rossz 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Lehet én is megfogadom a tanácsot... jobban nem fog tõle menni, de legalább kevésbé fog zavarni... remélem 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú