World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most mûködik az event, vagy érdemesebb megvárni a délutánt?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Ha élvezni is akarod a játékot akkor kelleni fog egy kis tömény is 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nesu
ügyes

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hi.Ezzel azt akarod mondani,h délutánra tárazzak be sörbõl?<#alien2>

Hm látom megint csak nem sikerült zökkenõmentesre a hétvégi event, ez most már akkor tradíció lesz itt nálunk EU szerveren úgy látszik😄.

Na ja...
Amit ma eddig tapasztaltam, az még a szokásosnál is minõsíthetetlenebb, hogy miféle söpredékek kerültek elõ! Low tierben már régóta nem várok tõlük semmit, de már sehol sincs tõlük biztonságban az ember!

Ezek mind t10 csatában történtek, az elmúlt néhány körben:

Mines:
10 tank fel a hegyre (így is elbukják), 2 basecampel, 3 tank a hegy mögé. Ebbõl az egyik én vagyok. A másik 2 végignézi, ahogy 3-an szétszednek, majd a helpet nyomogatva "futásnak" indulnak, miközben az engem leölõk már lövik a seggüket.
Itt 1600-at sikerült sebeznem, és még ezzel is a top 3-ban voltam... no comment!

Lakeville:
Az egy háznyival mögöttem campelõ csürhe végignézi, ahogy a Foch155 kigurul a fedezékébõl, rámfordul és kitáraz. Mindeközben egy lövést sem kap, pedig az oldalát mutatta feléjük.

Steppes:
15 tank el egy irányba... Bõsz térkép villogtatás után 5-en visszamegyünk, de addigra már foglalják a bázisunkat. Mire azokat lerendeztük, a többi 10 lemmingünk már nem élt.

Ruinberg:
5 tankunk campel a templom mögött... 5!!! Ennek ellenére beengedik a hátamba az E-100-at abból az utcából, amit nézniük kéne elvileg, ha már ott b*sszák a rezet, ahelyett, hogy harcolnának. Az ott lévõ 5 tanknak együttesen lett kb 3k sebzése csata végére.

Hangsúlyozom ismét, ez mind t10 csatában történt!
Egyszerûen felfoghatatlan, amit mûvelnek. Ha nem lenne ilyen jó akció, biztos hagynám inkább az egészet a francba 😞

Hi.Persze,h érdekel.."Jó pap..."
+van 1 fullos E50-m,de még 1 kört sem mentem vele<#alien2>

JeffDunham
Húúúú gyerekek nagyon jó kis kört futottam. Az event miatt plusz 50.000 pénzt kaptam. 5600 damage, 2000 spot, 8 kill.
REPLAY akit érdekel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Az új PzIV S.-emen még csak most lesznek százasok, és látható számolgatás nélkül is, hogy gyorsabban fejlõdnek mint tegnap.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Ectar meg azt mondja nem megy.

"We're also verifying the claims about the 3x crew exp not being active."

Wtf most már. Én most számoltam és nekem jól adta. Szerintem várok ezzel délutáning, addigra majd csak megcsinálják.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Sûrûbben kellene ilyen +30%-os akció😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/66c9cybyok9tr5woe1w2.jpg

mondjuk annak lenne igazan ertelme, ha nulla teljesitmenyert nulla kredit es xp jarna. elozo csata tier7. comet baratunk az elso percben belehajtott a szakadekba, nulla loves, null sebzes, nulla spot, ment 0,39km-et es mivel a csapat lehozta neki erre is kapott 223xp-t. es a csapatban az utolso 5 tank ilyen volt..
Eagle16
A 3x legénység xp biztosan megy, most második T-127-es csatára ki tudtam számolni rendesen és jó.

Nem vagyok PC közelben, hogy kipróbáljam, de akkor ez azt jelenti, hogy a T-34-re eventbõl jár +30%, és ha a top 3 expben benne vagyok akkor még +30%? Mert ha igen akkor veszem is elõ...

Bár igazából valóban annak lenne értelme, hogy a top kiosztott sebzésért járjon +credit és +exp(!), így a vesztes oldalon is érdemes játszani és nem beletolatni a vízbe miután az elsõ 20 másodperc után 0-6 az állás <#nevetes1> Új értelmet nyerne a véksõkig kitartás üzenete...

Maala
Lol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jaja,free-bõl amint megveszem azonnal ki is fejlesztem a nagycsövet,össze kapartam az a 63k freet,véres volt <#violent><#violent>
Eagle16
Lehet hogy arra nem írja ki akkor külön....fene tudja, jó zavaros így az egész.

Eagle16
Az is, meg a brit közepes tankok is +30%-ot kapnak, meg a mostani akcióban ezek is: Stug, Pz. IV, Párduc I, Tigris I, T-34, KV-1S, Su-152, Su-76, T-70, pz III

Szerintem nagyon jó, én a nagylöveggel használom goldlõszerrel. Elég nagy elrettentõ ereje van.
Hmm, Centurion 7-el mentem, arra valóban van extra credit de eddig nem figyeltem külön event-re írnák jóvá

Hi.Szép kör grat<#alien2>

1375 a hónap tankja
Eagle16
Az nem lehet hogy azért mert sok tankra extra kredit van most?

Mondjátok,hogy az E-100 is van olyan jó mint az E75,mert az utolsó csatáit rojja,és szinte mindíg jol helyt áll,még Tx-ben is simán ott van !de el kell adni az E-100 ért <#vomit><#schmoll2>
Onnan tudom hogy sokat spottoltam és sebzésben csak 5. voltam viszont 2. helyen xp szerint aztán kaptam az event fül alatt extra lóvét. Mondjuk ez szerintem jobb így, legalább a lightoknak is van esélyük.

Eagle16
Én eddig csak olyat mentem ahol az xp-m és a sebzés is a top 3-ban volt, szóval nem tudom mire adta, de adott valamire.

Benéztem, eventre azt írják a 3 legnagyobb sebzést kiosztó viszont a top 3 legnagyobb xp-re ad. Szóval az is elírás vagy fuckup.

Sunsetjoy
Úgy látszik addig el se kell már indulni, amíg mások le nem meózzák a hétvégi akciót. És mikor kell erre várni? amikor nagyjából jónak mondható a special.
😊)

Ha olyan speciálok vannak, amelyeknél pl. utólag kell hozzárakniuk (mert az eseményhez képest lófaxt nem adtak), vagy hulladékot adnak felvásárlói áron, vagy anno mondjuk arty bevételnövelés, stb.
Na akkor ment minden elsõre. 😄 😄 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

csak EU szerón szar....
Azért valahol röhej mit mûvelnek. Múlt héten a prém cuccok árát baszták el, most az akció fele nem mûködik. Mentem 1 kört a +30% pénzt adja viszont crew xp nem 3x hanem 2x, szomorú

Eagle16
És a legénység XP is csak 2-szeres.

vicc lesz ez a hétvégi event..... 30%+ credit ha top 3 damageben vagyok...
ennyi ökör állat mellett az a kérdés hogy mikor nem vagyok a top3ban? 😄
A legénység reset és újraképzés viszont még mindig a normáláras!!!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Az event megy! Ez a legjobb része:"Mission: Strike Them Down!

We have a mission for you this weekend, commanders! For every random battle you play, if you are one of the top three damage dealers on your team (whether your teams wins or loses), you’ll be rewarded with 30% extra credits!"
Eredmény:

Ezzel megoldották a hétvégi babuin effekt miatti zúgolódást! Csak annyi a dolgunk,hogy az elsõ három legtöbbet sebzõ között legyünk mi is!!!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

az vicces😊
Eagle16
Úgy látszik hogy a hétvégi akciók még nem egészen aktiválódtak, többen is panaszkodnak hogy a legénység újraképzés és a skill reset még teljes áron van, illetve mintha a küldetések se mûködnének. De a garázshely már féláron van.

JeffDunham
T95 szakadékban? <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Új britt 6-os arty.😊
Vegsebesseg 72,4 km/h.
Na mi ez ? 😊
Eagle16
Ja én voltam. Nekem sok mindent megfog azért a lövegpajzs, mellette körben viszont csak 165mm a torony, de kicsi az esélye hogy ott lövik meg.
A tetején az a döntött rész is 50%-ban pattintja a 225-ös átütést.

A lényeg hogy nem szabad úgy kiállni vele mint egy T32 / T34-el, ez közepes tank, a lövegpajzs amolyan tartalék védelem, arra kell törekedni hogy ne is találják el lehetõleg, és ebben segít a 2.3s-es célzási idõ, és a jó lövegkitéríthetõség. A torony is lapos, messzirõl csak egy kis vékony csíknak látszódik.

Én sosem hagyom kint a tornyát, sose lehet tudni ki mákol be egy-egy lövést, akár még Tier 7-es is, mert picik a gyenge pontok ugyan, de ott vannak. Még kupola is van, de csak 1-2mm magas, szinte nem is látszik, de volt már hogy ott lõtt át egy Is-3, pedig szerintem nem is oda célzott.

Én úgy vettem észre hogy 225-ös átütés felett már átlövik a lövegpajzsot is, szóval azok ellen határozottan érvényes az "inkább el se találjanak" taktika.

Ha valakit érdekel esetleg hogyan lehet az, hogy szétlövik a varázserdõben való kempelés közben és nem lát semmit, akkor replay.
Nem éppen egy spotter alkat a jármû, de láttam, hogy mindenki beáll kempelni, én meg nem szeretek, úgyhogy elindultam Mordorba. 😊 Camoskill-el és hatodik érzékkel gyerekjáték, bár ezek nélkül is összejött, csak sokkal jobban oda kell figyelni.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
Mai WoT lövedék témával kapcsolatba :

😄 😄
Master91
Hát fasza gyerekek egy ideje már nem vagyunk :'(
Az ország frekventáltsága miatt voltunk vagyunk stratégiai pont!Nem azért mert fasza gyerekek,vagy árja nép lennénk!
Master91
wlan nem vot soha norm...
Master91
Szolga nép lettünk volna, de nem hiszem hogy pl bányákba rohadtunk volna meg
Akkor egy barom!Nincs mentség!
Az adatlapja szerint 35-40 közötti, szóval nem gyerek 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk visszanéztem én is a 2 oldalnyi agyrémet,és a Nesu gyerek nem HUN hanem fascist!
" opcio van:
>1 gyerek még
>2 teljesen hülye,és van esély ,hogy megkomolyodik!