World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Replay
De még ez sem volt elég a Tank Ászra...
A wotprolik mindig élvezni fogják a játékot. Olyan vérvörös tömegek hemzsegnek 5k+ meg 10k+ csatával akik tényleg nem sajátították el még az alapokat sem. Máig nem értem miért ülnek be újra és újra ha 200 az átlagsebzése t10-ben is de biztosan lehet részvételükre számítani, semmi nem zavarja õket
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyébként akinek van T-34-1-gye: nektek is látványosan "leesik" a lövedék? Folyamatosan a célkör legaljára megy a lövedék, de úgy, mintha elfogyna belõle a lendület. Másnak is van ilyen?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Elõzõ csata: IS8 elnéz valamerre, kiállok célozni tank elejének a fele kilóg. Szépen forog felém na van idõ célozni. Hasbalövöm húzódnék vissza még rám sem mutat de szépen meglõ 400 hp-ra.
Ezt megelõzõ csata: dombok között fölbukkan IS6, húzódok vissza csak a torony teteje lóghat ki snapshottal ráfordul bumm 400 hp ismét.
Számomra nagyon nehéz rászokni ezekre a célzás nélküli lövésekre de úgy tûnik eljött az ideje
Victory!
Map: El Halluf
Date: 07 July 2013 14:11:42
Vehicle: Pz.Kpfw. S35 739 (f)
Exp: 4,182 (x2) + Credits: 75,896 (Fine: 90)
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Cool-Headed
1825dmg, 74945 credit tisztán, vége sajnos gold ammo spam lett, mert elfogyott a normal.
replay ha valakit érdekelnek a low tier örömök
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tudni kell visszavonulni, ha spotolnak azonnal visszavonulok és leosztás függõ, sokszor tényleg háttérbe szorulok, de ez a hangulatomnak pont megfelel. Mikor beleunok, hogy nem tudom a játék menetét befolyásolni a sok barom miatt, akkor pont jó ilyen Pantherben ücsörögni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Saor Alba
Jól ki kéne rugdosni a fogait annak aki kitalálta ezt a szart.
Akkor lenne elfogadható a Foch 155 lövege, ha nem lenne revolvetáras és olyan 3 alatti RoF-ja lenne, és a többi paramétere változatlan maradna vagy rosszabb lenne.
Kicsit kevesebbre emlékeztem, de elég brutális ez a 280 beforgatás nélkül.
Még 95k xp-re vagyok tõle, lassan de biztosan haladok...
object 268-ra mit érdemes rekni?
Nekem most töltés gyorsító van távcsõ és venti.
Én most az Mle. 48-assal tolom, kicsit kiábrándító hogy 1000 HP-val csak akkor pattint Bl-9 és hasonló ágyúkat ha úgy beforgatom hogy már bõven átlõhetõ az oldala. Szabályos táncot kell járni két lövés közt hogy ne szedjék le a HP-m felét 1 lövéssel az Is-3-asok.
A tetején azt a a két izét meg manapság már bármi szétlövi messzirõl is, szóval közködöm vele rendesen.
A front 180/55 vagyis 280/314 AP/HEAT oldalszög nélkül.
Enyémet is átlõdözték folyton. Sidescrape-elve testét még úgy-ahogy meg lehetett védeni, de a tornyot is folyton kilyuggatták. Erre idejük is volt bõven, elvégre jó lassan is céloz, ahhoz képest pedig még kicsit is sebez. Plusz eléggé behatárolta a használatának helyét a gyenge gun depression is.
Akkor lennék tiszta ideg, ha grindelnem is kéne vele, de így csak egy újabb tapasztalat, legalább elmondhatom, hogy kipróbáltam ezt is 😊
Yossarian:
Megkapta az orosz ágyúk hátrányait, a lassú célzást és a pontatlanságot... Viszont elsajnálták tõle az oroszosan nagy sebzést 😊
Top tankként nem éreztem erõsebbnek a tier társainál, de nagyobbak között egyértelmûen hátrányban volt hozzájuk képest a lomhasága miatt.
Nekem sajnos egyáltalán nem jött be.
A homlokpáncél AP ellen 280 mm védelmû. APCR ellen 300 mm, HEAT ellen 314 mm. Ostobaság a homlokpáncélt lõni. Csak a tier 10-es TD-knek van esélye 50%-al nagyobb eséllyel átütni.
A géppsukatorony és a parancsnoki kupolának 180-190 mm lehet az effektív védelme, de azokról is gellert tud kapni a lövedék.
A Foch 155 szerintem is ocsmányul OP. A mostani tier 9-es Fochnak kéne felmennie tier 10-be a 120 mm SA46-al, ezt a 155-ös faszságot meg kidobni a fenébe.
A tetején azért nem nehéz eltalálni a távmérõt meg a géppuskatornyot.
Én 200 meccset raktam a pantherba, 59% WR és 1256 átlagsebzés (azaz a HPmat hoztam vele)... szívószállal 😊 Jó ágyú az, 200as pen egy T7esen azzal az elmebeteg roffal 😊
Ideális pl scout elhárításra, remekül lehet géppuskázni vele és máris ott az elsõ kill potyára.
(összehasonlításképpen: a T-43é 144es pen, és azzal se lehet flankolni).
De ezt nem tudom megunni <#eplus2>#eplus2>
http://wotreplays.com/site/245481#murovanka-bangaro-m26_pershing
Sold:
'KV-4' successfully sold. You have received credits: 1 234 840.
Akinek ez a tank bejön... nos, erõsen mazochista típus lehet. Kihúznom szerencsére nem kellett belõle semmit, IS-4 még t9 korából megvolt, St-1 meg nem kell.
De meg is hülyülnék, ha ezzel kellene 166k xp-t összeszedni.
Funolni vettem meg, de ez a tank minden volt, csak fun nem. Gondoltam, adok neki 50 csatát, hogy bizonyítson, de nem élt a lehetõséggel. Végül 48 csata után megelégeltem a folyamatos szívást.
Én semmi szeretni valót nem találtam benne, nagy megkönnyebbülés volt megválni tõle.