World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem tudom dicsérni, mivel nekem nincs, de itt sokak szerint az is6 a nyerõ
Én szerettem körözni vele az ellenfél körül..Stabilizátor stb és célon voltam mindig+jóval mozgékonyabb,mint a Panther.

Értem... Akkor melyik prémtank éri meg? D.Max-ot vettem volna, de lemaradtam...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha a panthernél zavar a kidöglõ legénység, a folyamatos kigyulladás, és ellõtt modulok sorozata, akkor ne gondolkodj a lõwén! Én már a lõszer helyére is javítócsomagot pakolnék bele, ha lehetne... Az ágyúja viszont valóban kellemes.
Ha nem zavar, hogy kapsz egy lassú papírtankot, akkor igen. A feje kemény és pontosan lõ. Nem vezetheted vele a rohamot, de jó kis tank. Szembõl az is motorérzékeny.

Löwe-t megéri megvenni? Jó tank? Farmolásra?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ja ez meg a gold kreditert meg normalizacio elott volt reges-regen... 😊
Ha egyszer sikerul gep ele jutnom akkor kifarmolom a T92 arat es johet a zuzas. Pont jol fog jonni hogy alig van arty. Nyugodtabb lesz az elet.
Eagle16
*világos zöld, tehát elvileg jó játékos

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Világos full HP-s zöld Cent. 7/1 csata elsõ 3 percében annyira megijedt a saját 21%-os T32-esünktõl hogy beletolatott a vízbe, a kísérõje egy AMX-13-90 meg ment vele 😄D Olyat röhögtem 😄 link

Na ez a csata már úgy kellett, mint egy falat kenyér!

Replay

De még ez sem volt elég a Tank Ászra...

Az elején örültem a patchnek, végre kevés arty ill. mostantól csak álló célpontok ellen jók. Még annak is örültem hogy jobban eltalálok dolgokat de ezek a kigurulok célzás nélkül lekapom stb. dolgok nagyon idegesítenek.

A wotprolik mindig élvezni fogják a játékot. Olyan vérvörös tömegek hemzsegnek 5k+ meg 10k+ csatával akik tényleg nem sajátították el még az alapokat sem. Máig nem értem miért ülnek be újra és újra ha 200 az átlagsebzése t10-ben is de biztosan lehet részvételükre számítani, semmi nem zavarja õket

Ez az egész szóráskép-változtatás sztem az arty-nerf miatt lett bevezetve. Muszáj lebutítani a játékot FPS-szintre a wotprolik miatt, akik eddig max spg-ben voltak veszélyesek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Remélem a PII tényleg olyan jó, mint ahogy írtátok, ez reményt és kitartást ad...

Akkor nekem csak nincs szerencsém, mert eddig egyik másik tankban sem gyújtottak ki ennyiszer, ráadásul elölrõl, döntött páncélon keresztül... A modul sérülés meg nekem minden bekapott lövésnél garantált.

Láttam az akerikai filmekben, higy valami érthetetlen oknál fogva a németek mindent átitattak benzinnel. <#vigyor2>

Elmebeteg rof? Most viccelsz? Ilyen sebzés mellett lehetne 20%-al gyorsabb simán...

Az a helyzet, hogy a winem nekem is jó, nem ez zavar. Az zavar, hogy hiába pontos a löveg mint a lézerágyú, olyan keveset sebzek ezzel a rof-al, hogy az 1k sebzés már isteni csodának számít (az gyak. 10 átütéses találat...), egyszerûen ezzel a tankkal nem lehetek komoly tényezõ még top tierként sem sokszor...

Ugyan ez volt velem tegnap. T-44-gyel Siegfried Line-on a városban benézek egy utcába, ott felvillan egy IS-6. Azonnal rükverc, épphogy rámfordul és pont telibe veri azt a 30 centit ami még kint volt a tank orrából.

Egyébként akinek van T-34-1-gye: nektek is látványosan "leesik" a lövedék? Folyamatosan a célkör legaljára megy a lövedék, de úgy, mintha elfogyna belõle a lendület. Másnak is van ilyen?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ez. Sajnos minden szavadat igazolni tudom. Kõ mögül éppen hogy az elsõ kerekem lóg ki, belelõnek és egyben leláncolnak és kigyújtanak. Szinte minden lövés, amit bekapok, egy modulomat vagy a legénység egy tagját kiiktatja. Ez nem tank, ez egy kibaszott lánctalpakon guruló, papírba csomagolt nitroglicerin-tartály!

Ha még csak az lenne a baj. Engem ez a varázslatos pontosság növelés akaszt ki néha.
Elõzõ csata: IS8 elnéz valamerre, kiállok célozni tank elejének a fele kilóg. Szépen forog felém na van idõ célozni. Hasbalövöm húzódnék vissza még rám sem mutat de szépen meglõ 400 hp-ra.
Ezt megelõzõ csata: dombok között fölbukkan IS6, húzódok vissza csak a torony teteje lóghat ki snapshottal ráfordul bumm 400 hp ismét.
Számomra nagyon nehéz rászokni ezekre a célzás nélküli lövésekre de úgy tûnik eljött az ideje

T3-ben keresett már valaki ennyit? <#wow1>
Victory!
Map: El Halluf
Date: 07 July 2013 14:11:42
Vehicle: Pz.Kpfw. S35 739 (f)
Exp: 4,182 (x2) + Credits: 75,896 (Fine: 90)
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Cool-Headed
1825dmg, 74945 credit tisztán, vége sajnos gold ammo spam lett, mert elfogyott a normal.
replay ha valakit érdekelnek a low tier örömök
Mentem a T-43-.mal is, hát 100x inkább az mint a Párduc. Az legalább egy normális med, nem úgy mozog mint egy heavy. Flankelni meg lehet vele, oldalról, hátulról elég a 144 pen.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ez nem is rossz ötlet. <#worship>

A gold loszer kreditert dolog atrendezte az eroviszonyokat. Mondhatni a kiegyensulyozasat lehuzhatja a wc- n a WG
Random_
Én a Panthert kifejezetten szeretem! Tényleg másodvonalbeli csipkedõs idegesítõ tanknak jó. Nekem elég mobilnak tûnik és nem tûnt jellemzõnek a kigyulladás, elemek lehalása vagy legénység kipusztulása. Lehet játékmód függõ.

Tudni kell visszavonulni, ha spotolnak azonnal visszavonulok és leosztás függõ, sokszor tényleg háttérbe szorulok, de ez a hangulatomnak pont megfelel. Mikor beleunok, hogy nem tudom a játék menetét befolyásolni a sok barom miatt, akkor pont jó ilyen Pantherben ücsörögni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nekem személy szerint T43 jobban adta. Szinte észre sem vettem az a 70k+xp-t. Panterrel viszont annyira nem voltam kibékülve. Bár ebben közrejátszhatott, hogy hobbynáci lévén Pantherrel elõbb kerültem közelebbi kapcsolatba. T43-at pedig már "jó" játékosként kezdtem el.
kifelejtettem hogy jobboldalon hídnál.
Na igen. Tesztszervelen asszem live oakson Is 8-al kicsit elõrementem délrõl. 1 tár voltam, az is meglepett milyen gyorsan ért oda, és kb a végén villant fel.
Solten
Regebben jatszottam vele, annyi remlik hogy gyujtotte a steel wallokat, top tierkent az ellen betojt, a csapat meg fellelegzett. A hosszu szivoszal meg nem oroszosan pontos es kisebbet ut. Anno KV-5 volt weakspotok nelkul.

Saor Alba

Eleve rühellem ezeket a revolvertáras cheat lövegeket, de ez a 155 mm-es.
Jól ki kéne rugdosni a fogait annak aki kitalálta ezt a szart.
Akkor lenne elfogadható a Foch 155 lövege, ha nem lenne revolvetáras és olyan 3 alatti RoF-ja lenne, és a többi paramétere változatlan maradna vagy rosszabb lenne.
8.0 óta 280.

Eagle16
Azt tudom hogy az alja gyengébb, mondjuk annyira kicsi célpont...Mle 48-ason is csak akkor lövik át ha fel kell mennem egy dombra a lövéshez és akkor rálátnak.

Kicsit kevesebbre emlékeztem, de elég brutális ez a 280 beforgatás nélkül.
Még 95k xp-re vagyok tõle, lassan de biztosan haladok...

Hali,
object 268-ra mit érdemes rekni?

Nekem most töltés gyorsító van távcsõ és venti.
Na igen, AP-vel csak akkor ütöd át, ha megáll lõni, és te is megállsz és ledermedsz pár mp-ig, hogy célozgasd a gyengéit, viszont ennyi idõ alatt a 155-ös kibelez.

Eagle16
Szerintem úgy értette, hogy mindenhol ugyanolyan vastag-e.

Én most az Mle. 48-assal tolom, kicsit kiábrándító hogy 1000 HP-val csak akkor pattint Bl-9 és hasonló ágyúkat ha úgy beforgatom hogy már bõven átlõhetõ az oldala. Szabályos táncot kell járni két lövés közt hogy ne szedjék le a HP-m felét 1 lövéssel az Is-3-asok.

A tetején azt a a két izét meg manapság már bármi szétlövi messzirõl is, szóval közködöm vele rendesen.

A hasa, a legalsó csík 120/60 vagyis 209/240 AP/HEAT effektív, habár ennél csak nagyobb szögben kapja, annyira lenn van.

A front 180/55 vagyis 280/314 AP/HEAT oldalszög nélkül.

Bangaro:
Enyémet is átlõdözték folyton. Sidescrape-elve testét még úgy-ahogy meg lehetett védeni, de a tornyot is folyton kilyuggatták. Erre idejük is volt bõven, elvégre jó lassan is céloz, ahhoz képest pedig még kicsit is sebez. Plusz eléggé behatárolta a használatának helyét a gyenge gun depression is.
Akkor lennék tiszta ideg, ha grindelnem is kéne vele, de így csak egy újabb tapasztalat, legalább elmondhatom, hogy kipróbáltam ezt is 😊

Yossarian:
Megkapta az orosz ágyúk hátrányait, a lassú célzást és a pontatlanságot... Viszont elsajnálták tõle az oroszosan nagy sebzést 😊
Top tankként nem éreztem erõsebbnek a tier társainál, de nagyobbak között egyértelmûen hátrányban volt hozzájuk képest a lomhasága miatt.
Nekem sajnos egyáltalán nem jött be.

Köszi! Közben találtam egy képet neten. Ott 248 effektív védelmet ír, de annál sztem is több, mert leszoktam t34el pattanni róla.
Persze homogén. Rétegelt páncélzatú harckocsi nincs a játékban.
A homlokpáncél AP ellen 280 mm védelmû. APCR ellen 300 mm, HEAT ellen 314 mm. Ostobaság a homlokpáncélt lõni. Csak a tier 10-es TD-knek van esélye 50%-al nagyobb eséllyel átütni.
A géppsukatorony és a parancsnoki kupolának 180-190 mm lehet az effektív védelme, de azokról is gellert tud kapni a lövedék.

A Foch 155 szerintem is ocsmányul OP. A mostani tier 9-es Fochnak kéne felmennie tier 10-be a 120 mm SA46-al, ezt a 155-ös faszságot meg kidobni a fenébe.
Tegnap tesztszerveren találkoztam velük, gusztustalan jószágok 😄 Az a 180 mm-es front ami papíron írva vagyon elég masszív. Igazi vaddisznó, majd lehet kipróbálom. Ha van lehetõség rá jobb azt a kis kupolát lõni.
Eagle16
Igen, homogén, mindenhol ugyanolyan vastag. Szerintem úgy 260 körül lehet a védelme, én még az M103 top ágyújával se lõttem rá sosem amikor 267-es átütése volt, azzal is gyenge pontra kellett célozni. Bl-10-el és afölött már elég magabiztosan át lehet lõni.

A tetején azért nem nehéz eltalálni a távmérõt meg a géppuskatornyot.

Aki szerint a panther szar, menjen T-43al, aztán majd rájöttök 😊

Én 200 meccset raktam a pantherba, 59% WR és 1256 átlagsebzés (azaz a HPmat hoztam vele)... szívószállal 😊 Jó ágyú az, 200as pen egy T7esen azzal az elmebeteg roffal 😊

Ideális pl scout elhárításra, remekül lehet géppuskázni vele és máris ott az elsõ kill potyára.

(összehasonlításképpen: a T-43é 144es pen, és azzal se lehet flankolni).

Nekem kifejezetten bejött. Az ágyúja volt az egyetlen amit nem szerettem rajta, kevésnek éreztem a visszatartó erejét, de a páncélozottságát nagyon szerettem, és fullosan a mozgékonyság is tûrhetõ volt. Ja még piszkálta a csõröm, hogy sosem tudtam eldönteni melyik toronnyal használjam, de egyébként szerettem.
Visszatért cimbora is panaszkodik rá. Mindenhol átlövik az átlõhetetlen KV-4-et. Én régebben játszottam vele akkor nagyon élveztem, már nincs meg. ST-1-el viszont IS-3 ágyúval igencsak szopó széria van.<#rinya>

De ezt nem tudom megunni <#eplus2>
http://wotreplays.com/site/245481#murovanka-bangaro-m26_pershing

A KV-4-es pályafutásom fénypontja 😄

Sold:
'KV-4' successfully sold. You have received credits: 1 234 840.

Akinek ez a tank bejön... nos, erõsen mazochista típus lehet. Kihúznom szerencsére nem kellett belõle semmit, IS-4 még t9 korából megvolt, St-1 meg nem kell.
De meg is hülyülnék, ha ezzel kellene 166k xp-t összeszedni.

Funolni vettem meg, de ez a tank minden volt, csak fun nem. Gondoltam, adok neki 50 csatát, hogy bizonyítson, de nem élt a lehetõséggel. Végül 48 csata után megelégeltem a folyamatos szívást.
Én semmi szeretni valót nem találtam benne, nagy megkönnyebbülés volt megválni tõle.

A Fochnak a frontpáncélja a lövegpajzsot leszámítva homogén? Mennyi effektív védelme van? Milyen átütésû ágyúk viszik át magabiztosan? 250 átlagpenes ágyúval pattanni szoktam inkább.
Ezek után nem is lepõdöm, meg ha WG statisztkája szerint a KV1S nem op <#wow1>
popey8
Soha nem szoktam vasárnap délelõtt játszatni. Már tudom, h miért. Ma se nagyon kellett volna.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png