World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Hogy ösztönözzenek a free XP átváltásra és költs a játékra. Ez még mindig üzlet és nem szórakoztatóipar. 😊

Nyugi, ennyi csata után a sima Pantherrel nekem is botrányosak a statjaim magamhoz képest... Majd belejön az ember, lekerül a szopóágról, én már beletörõdtem.

Csak azt nem értem, WG, hogy mi a faszért kell a stock tankokat olyan használhatatlanul szarra csinálni, hogy mire az ember (ha nincs free xp-je rá) kigrindeli az xp-t a jobb modulokra, idegronccsá válik?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A legjobb löveg van rajta, 75mm l/100. Tényleg baromi pontos lézerágyú, viszont a töltésidõ meg a sebzés hagy némi kívánni valót maga után. Azt meg meg sem említem, hogy a modulokat rendszeresen kilövik, nagyon sérülékeny, szóval tényleg, hiába nooboznak meg campereznek, ezzel csak 3. vonalból való sniperkedés az egyetlen lehetséges, hatékony opció.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
Tegyük fel, hogy elindulok kínai tankokon.

Tier 8-9-10ig gondolkozok, csak az a kérdés, hogy heavy vagy medium?

Teszten neki állok kicsit próbálgatni, vonz mind a kettõ játék stílus.
JeffDunham
Ezt kerestem egy ideje. Megvan.

List of superheavy tanks (for the purpose of extra large spall liner):

USSR: KV-4, KV-5
Germany: GW E, JT88, Jagtiger, Jagdpanzer E-100, VK4502 Ausf.B, Maus, Lowe, E-75, E-100, VK7201
US: T95, T110E3
UK: Tortoise, FV215b, TOG II

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

szerintetek érdemes feláldozni az alacsony sebzést a magasabb ROF érdekében egy támogató szerepkörben?
Lassan 3 éve játszok ezzel a játékkal, de még mindig tud újat mutatni.
Ilyen statom egy tankkal se volt még.

Teljesen mindegy, mit csinálok veszít a csapatom, méghozzá nagyon csúnyán(15-2, 15-4 stb)
Kössz... A Hellcat még jó is a 76-os löveg 110 körüli sebzésével. Nade 1. az szinte félautomata, 2. van egy durvább ágyúja is (a napokban meg is lesz), 3. tier6-os.

Most komolyan, tier7-ben 135 sebzés egy mediumnak... Táras lövegnél még nem is lenne rossz. De így??

(És persze az L/100 brutál bénán néz ki 😊 Pedig az alap Párduc kinézetre "überalles". Az oroszoknak megint Joe bácsi hímlövege felé nyúlt a keze.)
kapjabeaveress*ggû
Ki mondta, hogy panzer kettõvel nem lehet farmolni? 😊
dante3
Igazából a Panther messzirõl csipkedõ kis jószág, nem sebez nagyot, de halál pontos! Állatkodni nem lehet vele, mert hamar elfüstöl...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Van olyan lövege, ami sebez is érdemben...? Mert addig nem fogom kifejleszteni. Az orosz vonalhoz képest a Tiger még hagyján, nade az a 135...? Are u serious??
Ez a Panther... Igaz, még csak 33 csatát játszottam vele, de valami kibaszott nagyot csalódtam benne. Rajta van a torony, L/100, középsõ motor, de valami botrányos. Lehet hogy idõvel megszokom, de ami legjobban idegesít, hogy bármilyen kis fos tank eltalál, 75%-ban rögtön az elsõ találatával a legfontosabb modult/embert lövi ki (löveg, lövész, lõszerrekesz, torony). Tisztában vagyok vele, hogy 3-ad sorból való sniperkedés a titka, de valamiért nem megy...

Brothers in arms.

Én speciel a ruszki közepes heavy tankokra gondoltam, de lehet hogy néha én nézem el. Csak frusztráló néha hogy azt hiszed sebzel, de inkább benyeli.
Nade 203 pennel beledurrantasz egy tier5 light tank oldalának a közepébe, leszedi a láncot és semmi sebzés...?

Na, megfogadom, legközelebb ilyen lesz, megnézem a replayomat, és ha tényleg, akkor közkinccsé teszem.
Azt talán elhiszem ha pont a láncot találja el, mert az anyag ugye azért anyag, de a játék sokszor azt is annak értelmezi ami nem az (tehát belelõsz a teknõbe oldalról a láncatlpak közé.

Mellesleg ez a WZ 120 122 mm-essel kibaszott beteg!!!<#violent><#violent><#violent><#eplus2>
Ezt hogy érted? Nem hiszed, hogy így van, vagy ellenzed?
Véleményem szerint ez a láncos cucc nagy baromság... mármint h benyeli a sebzést...
Gratulálok 😊

A két T-50-est úgyse tudják kimagyarázni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"Egy jó tanács. Aki teheti prém tankkal menjen."

Rendben mindjárt elõveszem az béta sörmit és agyon keresem vele magam..😄 Én amúgy KV-1s-el tudok legjobban keresni, 40-50k tiszta haszon összejön jobb csatákon.

Toby0501
Nemtom, feltelepítettem és megy. 😊 Gondolom valami .NET framework hiánya lehet, abból pakold fel az összeset, hátha. 😄 Vagy futtasd rendszergazdaként.

Értem, tehát nem -25%-kal csökken a lövedék penje, hanem annyival, ahány mm külsõ páncélt már átütött. Akkor lényegében csak HE és HEAT lövedékek esetében (illetve még a dõlésszög miatt, ld. IS-3 oldalt a lánctalp fölött) van értelme a rétegelt páncélnak?

A track lövedéknyelését én is tapasztaltam már, elég sûrûn, akkor is, ha mögötte biztosan lennie kellett volna páncélnak és biztosan átvittem volna mindkettõt (pl. valamelyik light tank a Tigrisem hosszú 88-asa ellen). Track lejön, de nem sebzõdik a tank. A lövedék útvonala sem lehetett 88 centinél több. Furcsa.
a kv1s töltési ideje vihetõ 13,5 sec alá a 122essel?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

JeffDunham
Imádom ezt az akciót! Rengeteg pénz tudok farmolni. Szerencsére a csaták 80-85 %-ában meg is kaptam a 30% többlet kreditet. Egy sima jól keresõ kört olyan jól fel tudja dobni az a 25-30.000 többlet. <#eljen><#eljen><#taps>
Kb 40 csata alatt összejött a T34-el 3 milla. <#idiota>

Egy jó tanács. Aki teheti prém tankkal menjen. Azon amúgy is több pénz kapsz, és arra a extra pénzre jön még rá a 30%. Arról nem is beszélve hogy 3x-os legénységi bónusz van, és az arany tankokon még arra is kapsz extra fejlõdést.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

dante3
Végre kifejlõdött az ISU is, elsõ meccs BL10-el, nyami...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Annyit tudok a trackrõl hogy mindenféle gép mindenféle lövedéket lenyelt már lánctalp sérülés nélkül.
Wiki szerint " Double Penetration

A shell can continue its flight path after the initial impact, either on the outside of the tank in case of ricochet or inside of the tank following penetration of spaced armour, hull armour or external modules. A shell will continue flying for ten times its caliber (a 100mm shell will continue for 1 meter). The remaining penetration potential is the initial penetration value, randomized at the point of impact +/- 25%, minus whatever effective armour thickness that was penetrated. This remaining penetration potential is then used to calculate whether any other armour plates that are hit can be penetrated. Internal modules or crew members have no armour and thus will always get hit if any penetration potential is left in the shell. "

Tehát eltalálod a lánctalpat adott pen-el (ez az átlag pen rárakva a +/-25%) ebbõl levonódik az átütött effektív páncélzat majd továbbmegy a megmaradó pennel a köv. armor felé.
Ez így igaz e nem tudom. Nem bírtam átlõni az 50-es oldalpáncélt mert nagyon kicsit dobtam és a track valami durva armornak számít?

Érdekelne, hogy mûködik ez a spaced armor ill. lánctalp dolog. Ha jól tudom, a lánctalpat is spacedként kezeli a játék, és minden réteg (vagy a lánctalp) átütése után 25%-kal csökken a lövedék átütése, és halad tovább egyenesen, amíg átmegy a rétegeken/páncélon. Jól tudom? Egyenesen halad?

Tehát pl. egy 20 mm-es meg egy 10 mm-es rétegelt páncél van elõtte, plusz mondjuk 20mm lánctalp, plusz 90mm sima páncél,az egyszerûség kedvéért mind merõlegesen. A lövedék átütése 200, és tegyük fel, hogy a random is ennyinek hozza ki. A 20 millit átüti, marad neki 150 átütés. A 10mm-t ezzel átüti, marad 0,75x150=112,5 átütés. Ezzel átmegy a 20mm láncon is, marad 0,75x112,5=84,375 átütés, amivel a 90 millin már nem megy át.

Ez így stimmel?
Már tudom miért buktak két háborút a németek mert ilyen semmitérõ tankokkal mentek mint a panther.Precizen szar német szutyok!!!!!!!!!
Végre szembejött az unikornis és a program ismét kicseszett velem. Szóval Is4-el funolok, meglátok középtávon egy Fv4202-t. Oldalba lövöm, mások is lövik megvárom míg megmarad 23 hp-n és ekkor mi történik? Ismét oldalba lövöm és picit középvonal alá esik a lövés elnyeli a lánc. Persze kilövik. Van neki vagy 50-es sidearmor? Annyira tudtam prémiumra kéne váltani de ez az egész spaced armornak számít a track egy szánalom.
Mocskos gagyi szar WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
NA most kicsit jobb

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

De legalább sebez. 😊

Master91
legnagyobb puska még tovább tölt
Ja, és kb. 12,5 másodperces újratöltés <#bdead>
Na, megvettem a KV-1S-t. Full stock, 75% legénység, 122-es howitzer, semmi equipment 😄 Így még azért nem az igazi, örülök, ha egyet sebezni tudok vele. 5-bõl 4 meccs bukó 😊 Viszont nem megy 0 alá vesztes meccsek után sem.
Master91
jézusom, sand riverbõl lõném el hallufon lévõ tankokat 😄

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Persze, megéri kihúzni õket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hali.Veterán német medesektõl kérdem érdemes a párduc vonalon menni??Mennyire jó az e-50 és az M ?
Bírom hogy olyan ember szól be aki lõ egyet aztán meghal hogy mekkora noob a másik.
Hali Toby

nekem win8 alatt nem megy a Wot Statistic van vmi otleted??

u.i: mivel te olyan gurufele vagy <#worship>

jaa es noob <#action>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Ez az event arra jó,h kompenzálja a hülyeséget kredittel.
Akár konstans bent tarthatnák<#alien2>

Megkérem itt is.

Urak a GnomeFathers engines és a HRMOD Gun sound használatánál valahogy meg lehet oldani, hogy zoomoláskor ne erõsödjön a hangerõ?

Piszkosul szeretném ha nem dinamikusan változó lenne hanem egy elõre beállított érték.

wot nick: PsychoTrooper

Értettem!
Hi.Van már 10napja,h visszatértem 6hónapos önkéntes számûzetésembõl.
Kiégtem jeligével😊

Eagle16
Akkor még nem láttad mit tudnak a Tier 8-9-es brit TD-k. 30+ fok mindkét irányban.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Legközelebb a láncot hagyd a végére... veszel nagy teherbírású felfüggesztést azzal mindig fölmegy a torony és az ágyú. Az xp-t meg az hozza, nem a lánctalp.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú