World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azt nem értem, WG, hogy mi a faszért kell a stock tankokat olyan használhatatlanul szarra csinálni, hogy mire az ember (ha nincs free xp-je rá) kigrindeli az xp-t a jobb modulokra, idegronccsá válik?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tier 8-9-10ig gondolkozok, csak az a kérdés, hogy heavy vagy medium?
Teszten neki állok kicsit próbálgatni, vonz mind a kettõ játék stílus.
List of superheavy tanks (for the purpose of extra large spall liner):
USSR: KV-4, KV-5
Germany: GW E, JT88, Jagtiger, Jagdpanzer E-100, VK4502 Ausf.B, Maus, Lowe, E-75, E-100, VK7201
US: T95, T110E3
UK: Tortoise, FV215b, TOG II
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ilyen statom egy tankkal se volt még.
Teljesen mindegy, mit csinálok veszít a csapatom, méghozzá nagyon csúnyán(15-2, 15-4 stb)
Most komolyan, tier7-ben 135 sebzés egy mediumnak... Táras lövegnél még nem is lenne rossz. De így??
(És persze az L/100 brutál bénán néz ki 😊 Pedig az alap Párduc kinézetre "überalles". Az oroszoknak megint Joe bácsi hímlövege felé nyúlt a keze.)

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Na, megfogadom, legközelebb ilyen lesz, megnézem a replayomat, és ha tényleg, akkor közkinccsé teszem.
Mellesleg ez a WZ 120 122 mm-essel kibaszott beteg!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Rendben mindjárt elõveszem az béta sörmit és agyon keresem vele magam..😄 Én amúgy KV-1s-el tudok legjobban keresni, 40-50k tiszta haszon összejön jobb csatákon.
A track lövedéknyelését én is tapasztaltam már, elég sûrûn, akkor is, ha mögötte biztosan lennie kellett volna páncélnak és biztosan átvittem volna mindkettõt (pl. valamelyik light tank a Tigrisem hosszú 88-asa ellen). Track lejön, de nem sebzõdik a tank. A lövedék útvonala sem lehetett 88 centinél több. Furcsa.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kb 40 csata alatt összejött a T34-el 3 milla. <#idiota>#idiota>
Egy jó tanács. Aki teheti prém tankkal menjen. Azon amúgy is több pénz kapsz, és arra a extra pénzre jön még rá a 30%. Arról nem is beszélve hogy 3x-os legénységi bónusz van, és az arany tankokon még arra is kapsz extra fejlõdést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Wiki szerint " Double Penetration
A shell can continue its flight path after the initial impact, either on the outside of the tank in case of ricochet or inside of the tank following penetration of spaced armour, hull armour or external modules. A shell will continue flying for ten times its caliber (a 100mm shell will continue for 1 meter). The remaining penetration potential is the initial penetration value, randomized at the point of impact +/- 25%, minus whatever effective armour thickness that was penetrated. This remaining penetration potential is then used to calculate whether any other armour plates that are hit can be penetrated. Internal modules or crew members have no armour and thus will always get hit if any penetration potential is left in the shell. "
Tehát eltalálod a lánctalpat adott pen-el (ez az átlag pen rárakva a +/-25%) ebbõl levonódik az átütött effektív páncélzat majd továbbmegy a megmaradó pennel a köv. armor felé.
Ez így igaz e nem tudom. Nem bírtam átlõni az 50-es oldalpáncélt mert nagyon kicsit dobtam és a track valami durva armornak számít?
Tehát pl. egy 20 mm-es meg egy 10 mm-es rétegelt páncél van elõtte, plusz mondjuk 20mm lánctalp, plusz 90mm sima páncél,az egyszerûség kedvéért mind merõlegesen. A lövedék átütése 200, és tegyük fel, hogy a random is ennyinek hozza ki. A 20 millit átüti, marad neki 150 átütés. A 10mm-t ezzel átüti, marad 0,75x150=112,5 átütés. Ezzel átmegy a 20mm láncon is, marad 0,75x112,5=84,375 átütés, amivel a 90 millin már nem megy át.
Ez így stimmel?
Mocskos gagyi szar WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
NA most kicsit jobb
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nekem win8 alatt nem megy a Wot Statistic van vmi otleted??
u.i: mivel te olyan gurufele vagy <#worship>#worship>
jaa es noob <#action>#action>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Akár konstans bent tarthatnák<#alien2>#alien2>
Urak a GnomeFathers engines és a HRMOD Gun sound használatánál valahogy meg lehet oldani, hogy zoomoláskor ne erõsödjön a hangerõ?
Piszkosul szeretném ha nem dinamikusan változó lenne hanem egy elõre beállított érték.
wot nick: PsychoTrooper
Kiégtem jeligével😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius