World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most lõjem fejbe magam, vagy mit csináljak? És nem egyedi eset...

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Eagle16
Ja elnéztem, még csak 123 csata.

Most már nem utálom annyira mint az elején, de nekem csak ilyen "meh" tank marad. Pedig jól teljesítek vele átlagban. 130k xp kell még vele, pár hónapnyi duplázás...de nem sietek, majd meglesz a következõ, amikor meglesz.

Kíváncsi vagyok mi lesz a következõ Big and Heavy akcióban, ha szovjet TD-k, akkor lehet hogy veszek egy Obj. 268-ast végre, pár hónapja ki van már fejlesztve.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Nekem eddig 1160 xp jött össze max. 150+ csata alatt, szóval lehet hogy ezzel sem lesz meg az M, mint az Obj. 704-el 452 csata alatt 😊 Így jártam, nem tudok játszani 😛

Az IP xp-t csak tippeltem amúgy, nem 100%. De valahol 1300-1400 xp körül kell lennie.

Akkor próbálkozom. 😊

12ezer csata és nincs top gun.. hmm..

Eagle16
1450 xp körül.

es meg klan vezer a kis bogaram <#falbav><#kocsog><#rinya>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Erre én is kíváncsi lennék...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mennyi kell köbö az ace tankerhez a zindiánnal, tudja valaki?

Autoloaderrel akár az l/70-et is bevállalnám!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

OMG mekkora vadállat mind2. 2 ilyen noob 😄 Nézzétek a t95 is mekkora marha már teljesen oldalt áll a maus és ez az elején lévõ weak spotot célozza 😄 Meg egy csomó HE van neki betárazva, alig van AP 😄 Videó alatt meg ilyeneket írnak neki, hogy GJ. Azok is mekkora lowok lehetnek már 😄😄 Hát ez óriási 😄
kizárólag tier VI-tól felfelé...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tegnap 300hp-s indienemmel a csata végén siettem az uccsó artyt kilõni, erre lecsúsztam egy sziklafalról, és bumm. Kicsit ideges lettem én is...

toocha
Srácok! Most komolyan, Köszönöm ezt a fiction flémet. Ennyit már régen röhögtem ezen a fórumon. Végre nem csak a saját e-penis fényezés ment. Nagyon feldobtátok a hangulatot.<#wave>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

1 probléma van csupán:
Sokáig meghallgatod õket, ragaszkodni kezdenek hozzád.
Ami viccen kívül 1 idõ után már félelmetes.
Ettõl a sráctól is féltünk már ha aludni készültünk.
De 1 jó ebben is volt.
Leköltöztem 1 csaj szobába, ahol össze voltak tolva az ágyak.
Istenem. Ha azt az 1 évet újraélhetném... Csak ezt az egyet.
Nem is hallottam akkor még WOT-ról. <#nevetes1>

Tom: na ez volt ám a szép váltás.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
V1-V2 pontatlan volt, igen.
Nem volt igazán hatékony, kevés volt a halál/rakéta arány, igen.

DE

V1 korszaka, gondoldd el, angolok folyamatosan bukják a katonáikat a vén Európába, Francia ország össze roskad ÉS egyszercsak NÉMET rakéták csapódnak Londonba, abba az országba ami éppen nem omlik össze, ha partra szálltak volna a németek miután teljesen stabill maradt volna az elfoglalt francia földek, 100%-ba fél Angliát elfoglalták volna durván 2 hét alatt.

V1-esek mikor becsapódtak szerintem ( és úgy is tudom ) hatalmas lelki nyomás volt az akkori civil lakók számára.

Tök mind1 mekkora halálozás volt, lehet valami külvárosi kis 2 emeletes épületet tarolt le, amibe volt 2 ember, maga a tény, hogy se repülõ, se jármû nincs a közelbe, és csak úgy random eléd esik ez a kis csöppség. Késõbb ugye ágyúval is lõtték Angliát.

Most ha V2-re raktak volna 1 nem is akkora nukláris töltetet mint amit Japók kaptak ( meg asszem kisebb töltet volt Japán elõtti 1. teszt robbantás USA részérõl ), tényleg lényegesen kissebbet, ha nem az 1. Londoni becsapódás után, de a 2. után biztosra veszem hogy Churchill az egész vezetõséggel úszva mentek volna Hitlernek kezet csókolni.

V1 meg alapozta a lelki terrort, végül bele nyugodott azért a nép, nem volt már akkora lelki terror a V2-nél, de ha negyed városrész ott marad 1 nukleáris pukk után azért az elgondolodtató 😄

Lehet Stálin is felkapta volna a fejét, hogy dafuq?

Persze sok a HA 😊
Jóm hát én is sok mentállal talákoztam, de inkább kerülni próbálom õket. 😊

Nézd, olyan faszságokat a világháborúról amiket lentebb sikerült összehozni, hasonló szintû dolgokat az emberek elhittek, és terjesztettek, mind ezt történelem szakon!
Basszus, nekik ez lesz úgymond a szakmájuk, és olyan ökörségeket hisznek el, amit egy 10 éves gyereknek lehetne csak elhinni! Ilyenkor az emberiségbe vetett hitem erõsen megrendül. Emberek ennyi ésszel hogy élhetnek?

Egyébként nekem is van egy ,,kommandós" csoporttársam. Te ezeket tenyésztik? Az én kommandósom egy 120 kilós idióta, aki ilyenekkel kábítja azt aki meghallgatja. Kicsit sem szánalmas. Komolyan, felsõoktatás, és...a fele minimum elmekórtani eset.

De egyébként hát kellenek hülyék is a világba. Csak az a baj-hogy ne off-oljak- az összes hülye idióta retardált barom, elõbb-utóbb a WoT-ot találja meg, és szétcseszi az idegeimet! Egymás után mentem olyan csatákat, a prém. csörcsillel, hogy a csapat harmada nullát sebzett! Én meg a saját hp-m kétszeresénél is többet és...ez sem elég hogy a hülyeségüket ellensúlyozzam és gyõzzünk.
Jó, az utolsó két csatám jól sikerült, az egyikben szárnysegéd, a másikban Top Gun. Tehát okom sincs a panaszra.

És...a fõiskolás hülyékrõl elkezdett történetet, milyen remekül
átkötöttem a WoT-hoz<#nevetes1>

Na de komolyan, hogy valaki töri szakon...ilyeneket mondjon...ufók a piramistól nácik a holdon-ig minden van.

Ám hogy érdemben is válaszoljak.
Fõiskolán elsõévesként volt 1 szobatársam.
Õ egyszer !józanul! mesélte az alábbi történetet:
Én tavaly voltam ám túlélõtáborban...
A CIA pénzelte a tábort.
Gyakorlatilag kémeknek képeztek ki bennünket.
Megtanítottak 1 ujjal ölni. (elkezdett hadonászni a mutató ujjával)
A záró estén a díszvacsoránk 1 nyers csirke volt. (mégiscsak túlélõtábor)
Ezt igazából nem is tudom, hogy elmesélhettem volna-e nektek, mert most hogy tudjátok lehet be fognak szervezni titeket is. De segítek majd beilleszkedni
Minden városban van 1 figyelõnk.
Kalocsán még nem tudom ki az, de higgyétek el... Ki fogom figyelni.

Ezt halál komolyan, (szerintem még Õ is elhitte) Mint mondtam szín józanul. Érdekes év volt az... 1 rakat hasonló sztorim van a gyerekrõl.
Ezért szeretem a hülyéket.
Próbáld megértõen végighallgatni az ilyen embert és egy estére elegendõ sztorit fogsz kapni. <#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Érdekes világ tárulkozik elém olyankor. <#nevetes1>
Olyan mintha más civilizációt fedezne fel az ember.

Mondtad, hogy szeretsz hülyékkel beszélgetni, de MÉÉÉÉÉR?

Az okát kérem. <#puszi>

Szvsz München lett volna a második, a szimbolikus jelentõsége miatt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Fun fact: az Olympia-hadmûveletre készülõ amerikai hadsereg elõre gondolva megrendelt 600 ezer Bíborszív érdemérmet. Még ma is ezt a készletet használják.

Felcsigáztál!
Rá fogok keresni.

Biztos mindenki ismeri az alábbi remekmûvet. (sokan azt mondják nem lett vicces vígjáték. De én sz*rrá röhögtem magam)

Az a rész, amikor az amerikai elnököt újraválasztják a Náci marketing miatt pedig: zseniális kritika.

Amikor utoljára néztem, a németek mustárgázzal meg szarinnal töltötték fel a V1-eseket, Patton pedig ellentámadásra készül Lousianaban.

Ember, mit linkeltél te ide??? XDDD

A bombázás annyiban "jobb", hogy ha véget ér és túlélted, akkor elõjöhetsz a pincébõl/óvóhelyrõl. Atomcsapás után ha túl is éled a sugárzás öl meg.

De mindenesetre nagyon remélem, hogy ezt már senki sem fogja megtapasztalni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

<#eljen>

Szerintem az érintetlen kifejezés pont annyira túlzó, mint az Én: atom nem ér semmit eszmefuttatásom.
Ok érintetlen volt, csak el voltak szigetelve kis földdarabokra, hajóhad nélkül.
Befejezve a flémwart.
Persze, hogy számít az atom.
Én is félnék tõle. (habár szõnyegbombázástól is hasonlóképpen, mert nekem tök mindegy, hogy 1 bombától, vagy atomtól szakad ki a seggem lyuka a helyérõl.)
Volt neki hatása a háborúra, viszont nem ez volt a döntõ.

A japán szárazföldi haderõ az kb annyira volt erõs, hogy megsemmisítõ vereséget tudtak szenvedni attól az orosz hadseregtõl akik 41-ben olyan látványosan alulmaradtak a kaotikusan, fegyelmezetlenül mindenféle utánpótlási gondokkal küszködõ német hadseregtõl... 😛

Nem véletlen hogy nem támadták hátba az oroszokat, hogy segítsenek német felebarátaikon. Konkrétan tudták, hogy az összes távol keleti hódításuk kártyavárként omlott volna össze, ha az oroszok átdobnak pár hadosztályt az õ határaikra.

lol, faszán elírtam <#banplz>

Lentebb írtam egy linket, aki jót akar röhögni anak kötelezõ, én mire végig olvastam kb. hatszor fordultam le a székrõl. Nagyon brutális <#wilting>

Oddball: a Stalin vs Martians c. frenetikus játék nincs meg? Ott is kb. ez a story <#idiota>

A hidegháborúban már sok atomfegyver volt nõtt a hatótávolságuk, és a hatóerejük is. A 40-es években egy atomfegyver elõállítása is nehézkes volt, teljesítménye viszonylag kisebb, célbajutattása nehézkesebb, hatótávolsága is kisebb.

mi a cime??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Harry Turtledove: Worldwar series.

A japán szárazföldi haderõ nagy része még érintetlen volt. Másrészt õk a végsõkig való ellenállásra készültek. Csak az atomnak köszönhetõ hogy megadták magukat.
Másrészt, ha mondjuk 1-2 angol város teljesen elporladt volna, talán nem gondolták volna át a békét a németekkel? Nehezen hihetõ. Az amcsik dettó. Talán a szovjetek azok akiket ez nem hatott volna meg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

WÁÁÁÁÁÁÁÁ
Címet!
Linket!
Bármit amivel beazonosítható!

"Másrészt ott széklet az ország vezetése: a miniszterelnök, a kormány a vezérkar, talán a királyi család is."

Hát igen, ez tényleg egy széklet. 😄

Másrészrõl pedig ilyen fegyverekkel biztos hogy meg tudták volna nyerni a háborút. Mi a bizonyíték? A hidegháború. Az oroszoknak a szárazföldi hadereje sokszorosa volt a NATO-énak, mégse mertek támadni, mert ott voltak a nukleáris fegyverek. Szóval mindegy ki hogy áll a fronton az biztos, hogy aki ellen bevetik ezeket a fegyvereket azok kb visszakerülnek a kõkorszakba.

Na most viccen kívül mostanában olvastam egy sci-fi "mi lett volna ha" könyvsorozatot, amiben a németek az oroszokkal, britekkel és amerikaiakkal nagykoalícióban éppen atomháborút vívnak az 1942 végén a Földre érkezett hüllõszerû idegen hódítókkal. Az elsõ UFO-t a Dóra vasúti ágyúval lõtték le, és annak a roncsai között matatva szerezték meg az elsõ bombára való plutóniumot, amit az UFO légifölény miatt aknaként vetettek be.

Ezt mondom, csak lassabban írok, mint te. <#nevetes1>

Bocs, ez igen így van.
De Japánok már rég tisztában voltak vele, hogy elvesztek.
Ez csupán megerõsítette bennük az érzést.

Atom 3 helyzetben lett volna hatásos:
Háború lezárása. Japán esetében igen.
Ha van annyi, hogy ne csak mutatóba dobjanak le.
Kezdésnek. Csak hogy tudják már ki a fõnök.
Ezekben az esetekben aláírom.
Nem azt mondom, hogy nem hatásos, de sokkal többet nem tett volna hozzá, mint 1 város totális szõnyegbombázása.
Szerintem.

Hát azért Londont nem bombázták porig, bár komoly károkat szenvedett.
Egyrészt az mégiscsak a fõváros, az egész ország központja, tucatnyi angol jelképpel. Másrészt ott széklet az ország vezetése: a miniszterelnök, a kormány a vezérkar, talán a királyi család is. Na ha most ez így egy csapásra eltûnik a semmibe azért az kicsit földhöz vágta volna Angliát. Mondjuk sokat ezzel se értek volna.

mivanittmarmegint??? <#wow1><#rinya>

De a japánoknak így se maradt amivel ellenállhattak volna. Se flotta, se légierõ, se hadiipar. Minden romokban. Tokiót hagyományos bombákkal porig bombázzák. Az atom annyit változtatott, hogy nem sok-sok tonna hagyományos bomba, és sok-sok repülõ kell egy város teljes lerombolásához, hanem csak egy. És ez az ami nagyon ijesztõ volt.

Hát azért az, hogy az ellenséged már olyan fegyvereket is be tud vetni hogy egyetlen bombázóval egy teljes várost kitöröl a térképrõl az igencsak demoralizáló és ténylegesen mindenkiben felmerül a kérdés, hogy van e értelme tovább harcolni. Vereség vagy teljes megsemmisülés. Még a japánok is kapituláltak pedig õk aztán elszánták magukat arra, hogy tárgyalóasztalhoz ültessék az amerikaiakat a megadásukat illetõen.

Sugárhajtómûvel megállíthatatlan 50km/h.
Nyamiiiiiii <#nevetes1>

Annyira nem hülyeség, mert Japánok is kapituláltak 2 város pusztulása után. Pedig õk aztán fanatikusak voltak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tényleg, tettek volna rá szárnyat és sugárhajtómûvet aztán megállíthatatlan lett volna 😄.
Ha valami épület tetejére landolt volna, annak tuti annyi lett volna 😄. Már látom is hogy mi lett volna a sorsa a Kremlnek és a Fehér Háznak 😄.

Szerinted mi olyan volt még Londonban, esetleg Sztálingrádban, amit ha 1 atombomba elpusztít, akkor megadták volna magukat?
Ha jól tudom a földdel volt egyenlõ mind2.
Valamint ha ezeket egyenlõvé tették a földdel bombázások során és mind2 állam tovább harcolt, sõõt ez csupán hergelte õket.
Mely két város elpusztítása után döntöttek volna úgy, hogy:
Na akkor most állj! Igaz, hogy a fõváros már rég nincs sehol, de de a nácik elpusztították Baktalórántházát. Itt vége mindennek. Megadjuk magunkat.

Viszont azt kevesen tudják, hogy Berlin mellett nem volt fix célpontja a másik bombának. Valószínûsíthetõ, hogy valamelyik kelet európai város kapta volna a másodikat, részint azért, hogy szétzúzzák a németek védelmét, másrészrõl pedig megmutathassák a szovjeteknek, hogy ki is az úr a háznál... szóval sok történész szerint Budapest is elsõ osztályú célpont lehetett a németek mellett.