World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Köszönöm hogy példával is alátámasztottad amit leírtam.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Maala
"Amúgy meg csak akkor van értelme villantani ha sebzik a csapattagok.
Gyenge csapatnak hiába megy a spot leszarják."

Erre csak annyit, hogy pár órája történt, hogy egy magyar srác Redshiren már visszaszámláláskor óbégatott, hogy lose, mert cock a team... Mindketten T62-ben voltunk, alul kezdtünk. Õ ment jobbra, akkor mondom megyek középre spotolni. Erre megáll a hegyen campelni. Balra elment egy T-54 még, õ sárga volt. Mi ketten összeszedtünk 6k spotsebzést, amíg a magyar tehetség megvárta, hogy egy E-100 lemenjen a hegyrõl, és spotoljon neki (a T62-nek...).

Aztán mikor végül elkezdett kihalni a csapat, beírja: "Ennyi, megmondtam, hogy ez lesz".

Szóval persze, ha lófaszt sem csinálok a gyõzelem érdekében, akkor nem kell csodálkozni, hogy kihal a csapat.

És csata után még arra verte magát, hogy 2,5k dmg-et kiosztott 400 spotdmg mellett, és hogy hogy merem leszólni a csicska 1,1k dmg + 2,5k spotdmg-emmel... Csak 1,5x annyi prem nélküli XP-t kaptam, mint õ. 😊

---

Minden pályán lehet úgy spotolni, hogy a tankodnak csak a teteje látszódjon ki. Elõre meg nem tudod megmondani, hogy eltalálják-e, vagy sem. Lehet, a ketchupteamnek épp az az élete köre.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Itt az ominózus isu kör. Miután kilõttek, elgondolkodtam és igen sokkal jobban kellett volna a végén helyezkednem. DE: 1. a zöldeket én lõttem, a végén a JT és a Löwe narancssárgák voltak, tehát "jó" tankokba toltam a dmg-t. 2. Ha jól is helyezkedek a végén és ha ott abban a szituban egyáltalán van jó pozíció, akkor se lett volna gyõzelem, hiszen a Löwe és a JT majdnem full hp-n voltak. Egyedül nem lett volna esélyem ellenük, mert mindenképpen bespotoltak volna és a hp-m se volt már fullon.

Annyi a lényeg, hogyha az agyhalott csapattársaim csak pár lövéssel többet sebeznek, akkor már nem kellett volna azzal foglalkozni, hogy jól helyezkedem-e vagy sem. Ráadásul az AT ahelyett, h segített volna bázist védeni, elment foglalni. Ketten már lehet lehoztuk volna.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az ISU-nál pl könnyen elõfordulhat, hogy rossz helyen, rossz tankokba tolod ki a sok sebzést és azért bukó...Velem is sokszor elõfordult már, hogy hiába osztottam ki 7k+ sebzést összességében mégis rosszul helyezkedtem és emiatt el is veszett a csata, ennek ellenére nem azt mondom hogy a te hibád mert mindenkinek vannak vereségszériái játéktudástól és szerencsétõl függetlenül. Ha a gém átbillenti azt a bizonyos kapcsolót akkor kb mindegy mit csinálsz az adott típussal, biztos a bukó kör.

T71 jó nemcsak spotternek de lehet vele "cigánykodni"is.
Meccseket lehet vele eldönteni.
Amúgy meg csak akkor van értelme villantani ha sebzik a csapattagok.
Gyenge csapatnak hiába megy a spot leszarják.
Csak kinyiratod magad...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

popey8
Igen csak azt is vedd ám figyelembe, h a lilák stb. túlnyomórészt platoonban játszanak. Én pl. meg csak ritkán megyek másokkal, jobban szeretek egyedül játszani.

FosTalicskaa: Igen bevallom a spotolás nem az erõsségem. Ha pl. T71-el elõre megyek aktív spotolni, akkor nekem nincs olyan szerencsém, mint a liláknak, h nem találnak el és csak röpködnek mellettem a lövedékek. Nálam általában ua a helyzet, eltalálnak, leláncolnak, megölnek 0 sebzéssel. Így még annyi hasznomat sem veszik, mint a másik taktikával.

Amúgy meg azzal, amit írtál nem magyarázod meg ezt a teljesítmény. Pl. Comet 1\1, T71 3\2. Szerinted miért olyan kevés a spot? Az isuval menjek spotolni magamnak vagy mi? VK DB-vel spotolhattam volna többet is ez igaz, de 132 pennel mit ugráljak az elsõ sorban? Ha meg kidugok magamból 2 milit biztos eltalálnak.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Vannak dolgok, amiket még én sem merek. 😊

wmisi
en a budapest20 nevet javasolnam...az sem lehet rosz..😄

vagy Jackpot, akkor mindig téged próbálnának eltalálni 😄
Mi van, humortablettát reggeliztél? <#vigyor><#hehe>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Áh, hagyd, õ a T10hez túl béna. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha újrakezdeném, Bank néven játszanék. Mert a bank mindig nyer.

Mikor veszed vissza a 10-eseket??? Most nincs arty, jól lehet velük tolni 😄
A jó játékosok mégis magas winrate-tel rendelkeznek. Nem hinném, hogy zöld/kék/lila játékost 50% alatt találnál. Aki ügyes, az lehozhatja a meccset a csapatának. Elõfordul mindenkivel stattól függetlenül, hogy egy-két kört elbénáz, sebzés nélkül hal meg, vagy top sebzéssel bukja az adott csatát, de hosszú távon mégis magas gyõzelmi arányt produkálnak. Ennek fordítottja igaz a gyenge képességûekre; néha akár a top gun is összejön nekik, de általában bukják a csaták nagy részét.
Nálam utóbbi 7 nap ilyen 45% wr, az is baba:/
Vak vezet világtalant?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pantherrel jó leszek melléd?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Haha, az ISU-val olyan vagy, mint a vadász a medvés viccben. Csak szopni jársz vele. 😊

Nem akarok kötekedni, de a tankjaid több mint fele felderítõ, med, vagy gyors mozgású heavy, ennek ellenére csak 0.76 a spotolásod. Szóval hogyan is várhatnád el a gyõzelmet ha csapat felderítõi hátul snájpolnak és az igazi tûzerõvel rendelkezõ tankoknak kell elõremenni hogy tudjanak lõni, aztán persze õk is elhullanak, majd a hülye scoutok szépen ráébrednek hogy nyerni már nem tudnak erõs tankok híján szóval jön az elkerülhetetlen vereség....

Trucker39
Trucker39
Nem, köszönöm. kb 80 csata után feladtam és eladtam.

Am ezek a statok milyen oldalról vannak, ha szabad megkérdeznem?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ha vki nagyon akar szenvedni tier7el akkor jöjjön mellém
T25/2vel szopom a *****t 😊
még a végén bannon SerB 😄
Trucker39
Erõsen változó a dolog. Tegnap csak legénységet fejlesztettem és aránylag jól ment, amikor tankot kellene fejleszteni, hát akkor borzalmas a dolog.

Tegnapi nap fejleménye:

popey8
Ebben van vmi persze, csak elég frusztráló ám, h alig tudom leduplázni a tankjaimat, sõt az isu-t ugye nem is sikerült. Egy 6683 dmg-es kör nem volt elég hozzá.

Amúgy nem értem, hogy mit vagytok oda annyira a Win Rate miatt. Szerintem pont ez az, ami nem a játékostól függ. Nekem is vannak olyan sorozataim, amikor top sebzést viszek be, legtöbb xp-t kapok, meg minden, de ha egyszerûen a csapatom háromnegyedének intelligencia hányadosa egy amõbáéval vetekszik, akkor nincs mit tenni. Máskor meg én baszom el, de a csapat megnyeri. Szóval szerintem a statisztikákban az összes adat közül, nem azt mondom hogy nem mérvadó, de a Win Rate az, ami a legkevésbé meghatározó egy játékos teljesítménye szempontjából. Én inkább a csata/kilõtt tankok, bevitt sebzést meg ilyeneket szoktam nézni, ezek a játékoson múlnak, és nem befolyásolja a többi játékos balfaszsága.

Tono34
Szerencsés vagy, elérted már a 34%-ot ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Nem teszed fel a wg-s fórumra? 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

popey8
Köszönöm a tegnapi (és a már 1-2 hete tartó) szopatást a WG-nek és az év játéka díját érdemlõ WoT-nak. Örök hála a kedves csapattársaimnak, akik miatt ez a csodálatos stat soha nem jöhetett volna létre. A lila és kék platoonok szinte mindig az ellenfélhez kerültek és amikor 1x mellém rakta, akkor meghaltak 0 sebzéssel a kezdés után 2 perccel (nem viccelek). Nagyon szórakoztató, kikapcsolódást nyújtó nap volt és szerencsére még a win rate-em is csökkent 0,05%-al.<#gunyos1>

MM FAIL!!! 4 10-essel több volt nekik!

És ez lett az eredmény 😄

Nálam a rekord. E5-el vagyok, szemtõl-szemben állok egy IS3-al 60 méteren, lõ egyet és leesik mind2 oldalon a láncom... a vicces az egészben, hogy nem is egyedi eset mert jópárszor elõfordult már más tankomnál is.

hali. teszt szerver mikor indul újra nem tudja vki?
Pont tegnap lõtte el egy type egyszerre mindkét láncomat az indiánon. Ilyet eddig még csak arty csinált.

Tono34
Tegnap GW-Tigerrel oldalba lõttem egy T54E1-et 1750 HP úgy gondoltam biztosan ammo rack, de a csata után megnéztem és "csak" az ágyúját sikerült kilõni 😊

Nem tudom, de hogy jön ez most ide? <#smile><#smile>
Velem gyakran elõfordult, hogy egy bekapott találattól mindkét lánctalpam megsérült. Meg a motor. Meg a torony. Meg az ágyú. Meg a full HP-m elszállt... Az a fránya tüzérség... 😄
Azt hiszem Rejtõ könyvben volt:

-Mondja, ön részeg?
-Igen, de hogy jön ez most ide?

<#eljen><#puszi>

Én utána, amikor egyedül mentem, két kézzel szórtam az ellenfélnek a wineket. Nesztek egy win, nesztek nektek is. 😊

mijki
*lammaer<#vigyor5><#falbav>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Köszönöm a tegnapi platoont lammeaer-nek és stoppos-nak. 😊

Ha nem mûködne a kép beszúrás

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

És akkor már kérdezd is meg tõlük, hogy nem e venné meg ez a SerB!!???? 😄 100 euro 😄😄
Inkább valami olyasmit, hogy nõvéred is használja vagy nem tudom...
Jah írnám a supportnak, hogy el akarom adni az accot. xD Mit szólnának. 😄
Én sokat remélek a fejlesztett toronytól, (nem lõ át boldog boldogtalan, nagyobb rof->több sebzés stb.) aztán meglátjuk, hogy boldogulok vele.

Téged is látni??? Hát ha nyomos érved van rá, akkor sztem elintézi a support. Ja nyiss egy ticketet!
én most nagyon haragszom a t32-re, eladás küszöbén áll...
Sziasztok!
Az accountom email címét hogy lehet megváltoztatni? EU supportnak írjak?