World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Gyenge csapatnak hiába megy a spot leszarják."
Erre csak annyit, hogy pár órája történt, hogy egy magyar srác Redshiren már visszaszámláláskor óbégatott, hogy lose, mert cock a team... Mindketten T62-ben voltunk, alul kezdtünk. Õ ment jobbra, akkor mondom megyek középre spotolni. Erre megáll a hegyen campelni. Balra elment egy T-54 még, õ sárga volt. Mi ketten összeszedtünk 6k spotsebzést, amíg a magyar tehetség megvárta, hogy egy E-100 lemenjen a hegyrõl, és spotoljon neki (a T62-nek...).
Aztán mikor végül elkezdett kihalni a csapat, beírja: "Ennyi, megmondtam, hogy ez lesz".
Szóval persze, ha lófaszt sem csinálok a gyõzelem érdekében, akkor nem kell csodálkozni, hogy kihal a csapat.
És csata után még arra verte magát, hogy 2,5k dmg-et kiosztott 400 spotdmg mellett, és hogy hogy merem leszólni a csicska 1,1k dmg + 2,5k spotdmg-emmel... Csak 1,5x annyi prem nélküli XP-t kaptam, mint õ. 😊
---
Minden pályán lehet úgy spotolni, hogy a tankodnak csak a teteje látszódjon ki. Elõre meg nem tudod megmondani, hogy eltalálják-e, vagy sem. Lehet, a ketchupteamnek épp az az élete köre.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Annyi a lényeg, hogyha az agyhalott csapattársaim csak pár lövéssel többet sebeznek, akkor már nem kellett volna azzal foglalkozni, hogy jól helyezkedem-e vagy sem. Ráadásul az AT ahelyett, h segített volna bázist védeni, elment foglalni. Ketten már lehet lehoztuk volna.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Meccseket lehet vele eldönteni.
Amúgy meg csak akkor van értelme villantani ha sebzik a csapattagok.
Gyenge csapatnak hiába megy a spot leszarják.
Csak kinyiratod magad...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
FosTalicskaa: Igen bevallom a spotolás nem az erõsségem. Ha pl. T71-el elõre megyek aktív spotolni, akkor nekem nincs olyan szerencsém, mint a liláknak, h nem találnak el és csak röpködnek mellettem a lövedékek. Nálam általában ua a helyzet, eltalálnak, leláncolnak, megölnek 0 sebzéssel. Így még annyi hasznomat sem veszik, mint a másik taktikával.
Amúgy meg azzal, amit írtál nem magyarázod meg ezt a teljesítmény. Pl. Comet 1\1, T71 3\2. Szerinted miért olyan kevés a spot? Az isuval menjek spotolni magamnak vagy mi? VK DB-vel spotolhattam volna többet is ez igaz, de 132 pennel mit ugráljak az elsõ sorban? Ha meg kidugok magamból 2 milit biztos eltalálnak.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
T25/2vel szopom a *****t 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

-Mondja, ön részeg?
-Igen, de hogy jön ez most ide?
Én utána, amikor egyedül mentem, két kézzel szórtam az ellenfélnek a wineket. Nesztek egy win, nesztek nektek is. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az accountom email címét hogy lehet megváltoztatni? EU supportnak írjak?