World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow1>#wow1> Lesz mint grindelni az elkövetkezõ 10 évben azt hiszem 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
2 T9 0 sebzéssel...igaz a Lóri ha a csapatomba kerül,-1 tank+a Batchat is,valamiért lúzermágnes
Ez meg a nap botja,abból a csatából:

De olyanok, hogy Tier 4-6 között kell ölni 5-öt és sebezni 1000-et legalább, ha ez megvan akkor dupla kredit jár...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ejha...túlzásba ne vigyék. Ráadásul egyszer lehet csak megcsinálni 😄
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Na meg pl ezt!:
Na meg pl ezt!:
http://www.youtube.com/watch?v=BMH58NuWSzw
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyõzelem
Lakeville 2013. július 12. 16:13:30
StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 250 + kredit 48 843
Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész
Trekkelve kell minden sebezni vele, ha lehet. Mire felteszi komótosan lövés után a láncát, már kapja is a következõt, és heavy nem javít full repairrel sem 6 sec alatt láncot 😄
Szreintem amúgy a tortoise jóval használhatóbb mint az FV 😞
HESH egy megbízhatatlan fos lövedék, inkább AP-t viszek bele, viszont akkor meg már annyit forgó toronnyal az amcsi is sebezget, rövidebb töltésidõvel, jobb páncéllal...
It\'s a trap!!! :)
AHAHAHAHA Tippeljetek, milyen tankot akartam legközelebb kihúzni? 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A hétvégén letriplázom még a szomszéd kukáját is! 😊
Hige=High
És még lemaradt a prém acc akció(bár a szokásos gagyi 3-7 napos),és a "küldetés",amit úgy értelmezek,hogy 5 kill és 500 xp kell T5 tankkal(No arty) a +1000xp-ért
Rettentõen fogod szeretni a tortoise-t szerintem.😊
Én is nagyon vártam viszont az elején hatalmasat csalódtam benne. Az alap ágyúval nekem elég használhatatlan feeling volt. t9-t10 már bárhol bármikor átlõ,nem értem oda sehova..egy fûcsomó is megakasztott stb...konkrétan sírhatnékom volt tõle,de aztán meglett a nagyobb motor és a top ágyú..onnantól egy brutális dög. 350-450 között sebez és azt nagyon gyorsan, mindent átütve.
Az elsõ 400-ast még nem veszik komolyan...aztán 6 másodpercre rá jön a következõ..😊
3X xp
+25ezer a Patrol-Duty
Félárú és +50% hozamú minden Tier 5
Félárú Tier 5 prém-medek
És igen,az Ász már meg lett vele korábban.(az egy 2136xp-s kör volt)
Bár tény, hogy azért valamennyire mégis más a nagy löveggel a kínai.
Hiába, Fortuna kegyeltjei köztünk járnak 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az ammorack sérülési esélye 27%, és le kell nyomni a hp-ját 0-ra. Ez "átlagos" löveggel 2 sérülést okozó lövés.
A benzintank sérülési esélye 45%, a hp-je hasonló az ammorackéhoz, ergo sokkal könnyebb kigyújtani vele a tankot. 3 lövés a benzintankba és voilá 😊
De mind1,amúgy sem érdemelte volna meg a csapatunk h megnyerjük.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nekem ennyi ment maxx, de akkor nagyon be akartam már fejezni a kilenseseket, reggeltõl toltam, 1-2 óra pihenõvel estig. de utána 3 napig alig volt kedvem egy körhöz is 😄
5 kill, top damage, a lista aljáról.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De már az is jó, ha a körülötte levõket leszedegetem, õt meg lõjjék a nagyobbak.
Már kimondottan várom a stock teknõcöt az at15 top ágyúval. 2k hp és ~ 3-4 sec töltésidõ. 😄
Conqueroron is szerettem a hasonló stock ágyút, csak annak nincs semmi páncélja.
Még mindig tetszik az angol TD ág kialakítása, nagyon jól kitalálták a T9-T10 tankokat.
A teknõc lassú, páncélozott és gyorsan lõ kicsiket, az FV meg mondhatjuk az ellentetje, lassan lõ nagyot, viszonylag mozgékony csak a páncélja kevés. Mindkettõnek 2k a hpja szóval lehet választani ki melyik stílust preferálja. Persze a teknõcnek nincs t10 TD penje, de aki elvan a 10es heavykkel, annak bõven elég ez az ágyú is.
na én indulok a kocsmába, 1 hete nem voltam ott, már lehet azt hiszik meghaltam <#buck>#buck>
bb, majd holnap toljuk a gémet! ha jó akció lesz
- Minden modulnak van valahány % esélye arra, hogy nem sérül, kivéve a láncot. Az mindig sérül. Ammorack csak 27% eséllyel sérül, a löveg és a legénység 33%-ban (legénységnél belsõ robbanás (az mi lehet?) esetén csak 10%-ban), minden más 45%-ban. Ez a "mentõdobás" totál független attól, h milyen sebzésû vagy kaliberû ágyúval találtad el.
- A modulsebzés mértéke a kalibertõl függ. Nagyobb kaliberû ágyú értelemszerûen nagyobb modulsebzést okoz ("fõ" sebzésétõl függetlenül). Példák:
7,92mm Mauser - 17 (ez lehet a legkisebb)
50mm - 68
76mm - 105
105mm - 150
122mm - 165
152mm - 203
- A modulok hp-jét értelemszerûen le kell vinni 0-ra a teljes kiiktatáshoz. Ennek a hp-nek kb. a fele szokott lenni a "repaired" szint (üzemanyagtartálynál jóval alacsonyabb), tehát ennyit azután kap, miután a legénység félig megjavította, és ez az a "határ", aminél alacsonyabb érték esetén átmegy sérültbe a modul státusza. A láncot nem befolyásolja a sérült (sárga) állapot, minden más viszont 50% hatékonyságú lesz. (Legénységnél nincs sárga státusz, és nincs hp sem.) Általában az optikának van messze a legkevesebb hp-je; aztán jön a toronyforgató és a rádió; a benzintanknak és az ammoracknek már több van; a láncnak még több; a motornak pedig a legtöbb.
Pl. egy fullra fejlesztett Tigris esetén:
optika 90
toronyforgató 140
rádió 150
benzintank 200
ammorack 200
lánc 210
motor 320
- Ha az ammorack hp-je 0-ra zuhan, vége a dalnak, a tank felrobban.
- Ha a benzintank hp-je 0-ra zuhan, a tank kigyullad.
- Ha a motor (átvitel is ide tartozik, mint mindig) találatot kap, mindegy, mennyi a hp-je, adott eséllyel (15-20%) kigyullad. (Azt nem tudom, hogy nem sebzõ találatnál is van-e erre esély, ld. fent: 55% eséllyel a motor elkerüli a hp-vesztést.)