World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
- more than 400 new vehicles are still planned for WoT

<#wow1> Lesz mint grindelni az elkövetkezõ 10 évben azt hiszem 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem elég hogy szar vagyok a T71-el,soha nem jön össze vele semmi,de ez mi már???

2 T9 0 sebzéssel...igaz a Lóri ha a csapatomba kerül,-1 tank+a Batchat is,valamiért lúzermágnes
Ez meg a nap botja,abból a csatából:
Eagle16
Az oroszoknál 4 féle küldetés van egyszerre...

De olyanok, hogy Tier 4-6 között kell ölni 5-öt és sebezni 1000-et legalább, ha ez megvan akkor dupla kredit jár...

ugatni mertunk h kibasztak az eu szerverrel, ugyhoyg en bizz semmi. most csakazert is szopatas megy.
Sok?😄 Hát én már csak a Tank Viewernek köszönhetõen emlékszem hogy néz ki.
Ez a mission megint a vicc kategória. Az elõzõ után már azt hittem nálunk is betörnek a használható missönök, de úgy látszik nem eszik olyan forrón a kását.
Maala
Elég sok van, igen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

T10 brit heavyt használ ember? Nem mondom hogy törzsvendég vagyok T10-ben, de a KT-nak hála elég sokat látom, és nem emlékszem hogy a megjelenésük utáni második hét óta akár egyet is láttam volna belõlük.
Eagle16
Adnak 2 egész nagy javító csomagot??

Ejha...túlzásba ne vigyék. Ráadásul egyszer lehet csak megcsinálni 😄

darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

voivod32
Szevasz! Milyen jól teszi! Ott biztos kevesebb bosszúság éri, mint a WOT-ban!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
Kipróbáltam, tényleg nem kell neki 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hi.Fox már sörözésen veszt rész<#alien2>

Szeretek veszélyesen élni, letöröltem õket anno.

voivod32
Öccséééém! Ez mekkora klassziker! Mennyit hallgattuk ezt a narancssérga gumigombos BRG Mk 27-es magnón!
Na meg pl ezt!:

voivod32
Öccséééém! Ez mekkora klassziker! Mennyit hallgattuk ezt a narancssérga gumigombos BRG Mk 27-es magnón!
Na meg pl ezt!:
http://www.youtube.com/watch?v=BMH58NuWSzw

patchaou
Hmmm. Elõször inkább csak átnevezem. Ha megy úgy is a játék akkor törlöm 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amikor mindenki tiszta hülye és van némi szerencséd...
Gyõzelem
Lakeville 2013. július 12. 16:13:30
StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 250 + kredit 48 843
Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész

Ha jól emlékszem dísznek.

pointer4
A tortoise egy szuper kis dög, e75öt kettõt lõ rád és már halott ha kijön eléd 😄

Trekkelve kell minden sebezni vele, ha lehet. Mire felteszi komótosan lövés után a láncát, már kapja is a következõt, és heavy nem javít full repairrel sem 6 sec alatt láncot 😄

Szreintem amúgy a tortoise jóval használhatóbb mint az FV 😞
HESH egy megbízhatatlan fos lövedék, inkább AP-t viszek bele, viszont akkor meg már annyit forgó toronnyal az amcsi is sebezget, rövidebb töltésidõvel, jobb páncéllal...
Király lenne az S35 CAingyenes lenne <#nevetes1>

It\'s a trap!!! :)

Maala
http://worldoftanks.eu/en/news/44/big-heavy-american/

AHAHAHAHA Tippeljetek, milyen tankot akartam legközelebb kihúzni? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Ja ha már itt tartok, updates mappából használ valamit a játék, vagy dísznek tárol 5,33 gigát?

patchaou
A Matilda BP, RamII, vagy T14 ban annyira mókás mint a PzIVS ? Mert akkor féláron valamelyiket beszerzem. Vagy töltsek le egy szûz 8.6.ot. telepítsek tesztet és próbáljam ki magam?

Egyébként tetszik-tetszik, de a 60.000 free XP nélkül nem szopatom magam, egyelõre csak 40.000 van.
A hétvégén letriplázom még a szomszéd kukáját is! 😊
Na baz nem tudok írni😊
Hige=High
És még lemaradt a prém acc akció(bár a szokásos gagyi 3-7 napos),és a "küldetés",amit úgy értelmezek,hogy 5 kill és 500 xp kell T5 tankkal(No arty) a +1000xp-ért
Szia!

Rettentõen fogod szeretni a tortoise-t szerintem.😊

Én is nagyon vártam viszont az elején hatalmasat csalódtam benne. Az alap ágyúval nekem elég használhatatlan feeling volt. t9-t10 már bárhol bármikor átlõ,nem értem oda sehova..egy fûcsomó is megakasztott stb...konkrétan sírhatnékom volt tõle,de aztán meglett a nagyobb motor és a top ágyú..onnantól egy brutális dög. 350-450 között sebez és azt nagyon gyorsan, mindent átütve.

Az elsõ 400-ast még nem veszik komolyan...aztán 6 másodpercre rá jön a következõ..😊

Hige-Five special
3X xp
+25ezer a Patrol-Duty
Félárú és +50% hozamú minden Tier 5
Félárú Tier 5 prém-medek
Na igen az a Jagd100 fogalmam sincs mivel,megy milyen szögben találhatott el azért a No-dmg-ért,de szerintem õ sem hitte el amit lát😊(bár szerintem gold lehetett a hangja alapján)
És igen,az Ász már meg lett vele korábban.(az egy 2136xp-s kör volt)
NM, talán annyit, hogy a 2 ág rendkívül hasonló egymáshoz, annyi különbséggel, hogy a top kínai medeknek nagyot sebzõ ritkán lövõ lövege van. Tehát lehet mondjuk egy Batchat vagy egy Leo1 más élményt nyújtana.

Bár tény, hogy azért valamennyire mégis más a nagy löveggel a kínai.
Trucker39
Köszi. Próbálkozom az orosz ággal és ha lesz idõ rá akkor a kínaival is.

Jófej voltál vele, tuti emlékezni fog erre a körre egész WoT-os pályafutása alatt 😊
Hiába, Fortuna kegyeltjei köztünk járnak 😊

mijki
WG ajándék prémjét használtam:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ezekbõl az jön le, hogy gyors, pláne automata-félautomata lövegekkel (Pz1C 7,92-ese!) jó dolog motort lõni, de a lassabb ágyúk ezzel inkább csak megállíthatják a gépet, ritkán gyújtják ki. Hiszen minden átütõ találat után 12-20% eséllyel kap lángra az ellen, és minél gyorsabb a löveg, annál több a találat.

Az ammorack sérülési esélye 27%, és le kell nyomni a hp-ját 0-ra. Ez "átlagos" löveggel 2 sérülést okozó lövés.

A benzintank sérülési esélye 45%, a hp-je hasonló az ammorackéhoz, ergo sokkal könnyebb kigyújtani vele a tankot. 3 lövés a benzintankba és voilá 😊
És ha nem tévedek megvan az a heavy exp event gyõztese már ha csak nem pletyka volt hogy van.
GabeE3e
a 85mm-es volt fent neki.Igazából kilõhettem volna, amikor 9 killnél járt, de gondoltam,legyen egy jó napja,hagyom h lõjjön egy Poolt, aztán a végén 1v1 ben maradtunk ,én meg lepattantam 2x az oldaláról.
De mind1,amúgy sem érdemelte volna meg a csapatunk h megnyerjük.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

pointer4

Nekem ennyi ment maxx, de akkor nagyon be akartam már fejezni a kilenseseket, reggeltõl toltam, 1-2 óra pihenõvel estig. de utána 3 napig alig volt kedvem egy körhöz is 😄
<#alien2>

Elég jóra sikerült a duplázós köröm a VK3001D-vel. Amikor megláttam, hogy a lista alján vagyok, kicsit elszomorodtam, hogy most megint szopni fogok a 8-asok közt mint a torkos borz, de végül egész jó csata lett belõle. 5 kill, top damage, a lista aljáról.

5 kill, top damage, a lista aljáról.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ilyen konkrét 1v1 szituációm még nem volt e75 ellen. Az ilyen "átlõhetetlennek tûnõ" tankokat csak trackelni szoktam a többieknek most, hogy már ezért is jár spot dmg. 😊
De már az is jó, ha a körülötte levõket leszedegetem, õt meg lõjjék a nagyobbak.
Már kimondottan várom a stock teknõcöt az at15 top ágyúval. 2k hp és ~ 3-4 sec töltésidõ. 😄
Conqueroron is szerettem a hasonló stock ágyút, csak annak nincs semmi páncélja.

Még mindig tetszik az angol TD ág kialakítása, nagyon jól kitalálták a T9-T10 tankokat.
A teknõc lassú, páncélozott és gyorsan lõ kicsiket, az FV meg mondhatjuk az ellentetje, lassan lõ nagyot, viszonylag mozgékony csak a páncélja kevés. Mindkettõnek 2k a hpja szóval lehet választani ki melyik stílust preferálja. Persze a teknõcnek nincs t10 TD penje, de aki elvan a 10es heavykkel, annak bõven elég ez az ágyú is.
lesz az 10 is! <#vigyor>
oK,CU😊IGYÁL RÁM 1 SÖRT<#alien2>

Jogos... Én is furcsálltam a "mission" megnevezést 😊
<#taps> majd lesz!
na én indulok a kocsmába, 1 hete nem voltam ott, már lehet azt hiszik meghaltam <#buck>
bb, majd holnap toljuk a gémet! ha jó akció lesz
Eagle16
Normál állapotban nem lõhetõ, ha direkt arra játszik hogy minél sebezhetõbbé tegye a gyenge pontját akkor persze...de az ilyen játékosok általában fedezék mögül is úgy jönnek ki hogy megmutatják az egész oldalukat. Értelmes játékos ellen 225-ös átütéssel nem fogsz sok mindent kezdeni. De van prémium lõszer is ugye...

Én már péntekezem...De még nincs bennem annyi,h ne anyázzak😊

😄 nekem elég volt mára az a 4400dmg-es lose ahol szét dolgoztam a belem... megyek arany péntekezni, aztán majd holnap jöhet a wot! <#pias>
Nnna, akkor nézzük, mit hámoztam ki a Wikibõl modulsebzéssel kapcsolatban.

- Minden modulnak van valahány % esélye arra, hogy nem sérül, kivéve a láncot. Az mindig sérül. Ammorack csak 27% eséllyel sérül, a löveg és a legénység 33%-ban (legénységnél belsõ robbanás (az mi lehet?) esetén csak 10%-ban), minden más 45%-ban. Ez a "mentõdobás" totál független attól, h milyen sebzésû vagy kaliberû ágyúval találtad el.

- A modulsebzés mértéke a kalibertõl függ. Nagyobb kaliberû ágyú értelemszerûen nagyobb modulsebzést okoz ("fõ" sebzésétõl függetlenül). Példák:
7,92mm Mauser - 17 (ez lehet a legkisebb)
50mm - 68
76mm - 105
105mm - 150
122mm - 165
152mm - 203

- A modulok hp-jét értelemszerûen le kell vinni 0-ra a teljes kiiktatáshoz. Ennek a hp-nek kb. a fele szokott lenni a "repaired" szint (üzemanyagtartálynál jóval alacsonyabb), tehát ennyit azután kap, miután a legénység félig megjavította, és ez az a "határ", aminél alacsonyabb érték esetén átmegy sérültbe a modul státusza. A láncot nem befolyásolja a sérült (sárga) állapot, minden más viszont 50% hatékonyságú lesz. (Legénységnél nincs sárga státusz, és nincs hp sem.) Általában az optikának van messze a legkevesebb hp-je; aztán jön a toronyforgató és a rádió; a benzintanknak és az ammoracknek már több van; a láncnak még több; a motornak pedig a legtöbb.
Pl. egy fullra fejlesztett Tigris esetén:
optika 90
toronyforgató 140
rádió 150
benzintank 200
ammorack 200
lánc 210
motor 320

- Ha az ammorack hp-je 0-ra zuhan, vége a dalnak, a tank felrobban.
- Ha a benzintank hp-je 0-ra zuhan, a tank kigyullad.
- Ha a motor (átvitel is ide tartozik, mint mindig) találatot kap, mindegy, mennyi a hp-je, adott eséllyel (15-20%) kigyullad. (Azt nem tudom, hogy nem sebzõ találatnál is van-e erre esély, ld. fent: 55% eséllyel a motor elkerüli a hp-vesztést.)
Maala
Átlõhetõ, ha alulról nézel rá... Lõttem már át 175 pennel E-75 alját.