World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De ha 4bõl csak 3-nak van 100% skill, akkor az már csak 300/4, azaz 75% lesz összesen. (BIA esetén +5%)
Fokozott szellõzés + commander +% képessége ugye ezekre nem ad +10% / max +10%-ot a BIA-hoz hasonlóan?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1. Több mint 20k csatát letoltam, de fingom nincs mi az és nem ismerek olyat aki tudja 😊
2. A fordító lehet hogy tud külföldiül, de magyar nem igazán megy neki.
3. Tûzoltásnál, javításnál, és álcánál összeadódik, tehát hatékonyabb ha többnek is az van. Én speciel mindnek azt rakom, vagy egyiknek sem. A testvériség pedig csak akkor mûködik, ha minden legényen ott van 100%-on.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyébként utána néztem, nálam a net nem szakadt meg, folyamatos kapcsolat volt, viszont az adatforgalom kvázi nulla volt, vagyis mintha nem is menne a játék. Akkor most nem értem, a játék nem fagy meg, a szerverrel is létrejön a kapcsolat, csak mintha aztán szakadna meg, de akkor se annyira hogy ne menjen tovább a játék.
Ügyesek ez a WG-sek, más ha akarna se tudna ilyet csinálni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
szépen 40-50-60 között mozog. vagyis általában 50 körül, a lényeg, hogy valamikor felmegy 200-ra 300-ra, egy két perc múlva meg visszaáll 50 körülire, aztán a következõ csatánál megint.
Nálam van a gond vagy a szerverrel?
Na ennek van imba tornya! Csata közepén valahol véletlenül átváltottam prémium lõszerre, mire észrevettem elõttem 8-at -.- Pedig 225-ös átütés is elég lett volna, nem tudom mit nyomkodtam el...
Szegény T57-es a végén inkább megölte magát miattam 😄
Top XP lett Tier 10-es csatában, Tier 8-as tankkal.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
freewin volt kb (15/2)
ezt meg linkelem hogy ne haljon be forum sok noob képemtõl imba torony 3 lepattano egymás után vicc hogy felül ellõtték kb a hídról a felsõ kis kunkori fost 😄 persze nem itt áltam elõrébb 2ház borok mögött meh
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
1. A szemelyes file-nal van egy olyan sor, hogy "Modositok: A fo kepzettseg nem elerheto" - ez tulajdonkeppen mit takar? Mi modosit, mi a fo kepzettseg es miert nem elerheto?!
2. Egy kepessegre ravive a kurzort azt irja, hogy: "A keszseg szintjet a legenyseg atlagtudasa hatarozza meg" - Nem inkabb legeny?! A legenyseg tobbi tagjanak mi koze egy adott legeny kepessegehez?!
3. Ha egy kepesseget tobb szemely is betanul (pl. tuzoltas), akkor hatekonyabb lesz, osszeadodnak a kepessegek? Pl. tobb kez tobb porraloltoval olt.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Minden elindul rendesen, rámegyek a csata indítására, eszméletlen sokáig tölt, aztán beadja ezt a képet. A kamerát tudom forgatni, de semmi mást. Gondoltam kifagyott, de a nagy f*szt, az össze többi játékos normálisan mozog!!!!! Ez mi??? Próbáltam XVM nélkül is, gyorsabban töltött be, de ugyan ez volt. Nem gondoltam volna, hogy még tud valami újjat mutatni ez a játék, hát azért csak volt benne tartalék. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#gunyos1>#gunyos1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"From July 12, 10:00 am (GMT) until July 15, 9:30 (GMT) you can expect:
50% discount on camouflage, badges and labels for all tanks, regardless of their level, type, and the nation.
When performing a combat mission reward is added.
Note: You can perform combat missions, participating only in random battles (standard, counter, attack). On the battles on the Global Map, as well as in Working Capital battle conditions do not apply combat missions.
Combat mission number 1
Purpose: to inflict maximum damage to the enemy team.
Reward: three players from each team (both winning and losing), who caused the most damage to the opposing team will receive 30% more income for this fight on the technique regardless of the level, type, and the nation.
Timeline: the task can be performed any number of times.
Combat mission number 2
Goal: to technique IV-VI levels except ACS, in a battle to kill 5 or more enemy combat vehicles and inflict 1000 points of damage.
Reward increased in 2 times earnings for this fight on this technology, regardless of the nation.
Combat mission number 3
Goal: to technique VII-VIII levels except ACS, in one battle to destroy 3 or more enemy combat vehicles and inflict 3000 points of damage.
Reward increased in 2 times earnings for this fight on this technology, regardless of the nation.
Combat mission number 4
The goal: to win the battle and recruit with a certain amount of pure experience (excluding the experience dialed using premium account)
more than 300 units of experience - for equipment levels I-III;
more than 400 units of experience - for IV-V technology levels;
more than 600 units of experience - for appliances VI-VII levels;
more than 800 units of experience - for appliances VIII-X levels.
Reward increased by 30% experience for battle.
To accomplish all combat missions can be used including premium appliances. "
a legviccesebb az egeszben, h az elso missionnal, azt mondtak, h mi azert kapunk egy lofasz-missziot, mert h a duplakredit akcio az oroszoknal felboritotta a economyt... ehhhee
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
FV4202 researched. Undistributed experience spent: 180000. Free Experience spent: 0.
Hamarosan 500 gold üti a markomat. -.-
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://kepkezelo.com/images/08k19mgomxfqmqdllmeb.jpg
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Most megveszed a T-50-2-t féláron: 362.500 kreditért
0.8.7-ben átalakul MT-25-té és eladod: 440.000 kreditért
Profit: 77.500 kredit