World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#email>#email>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Megnéztem in-game, nem is egy akkora hûdenagy pro játékos, és mégis Raseineai (remélem jól írtam) hõsök medált csinál... Hogy ekkora szerencséje legyen valakinek, hihetetlen. Én meg még egy Pool medált se tudok összeszedni akkor se, ha vért izzadok...
Nem emlékszel esetleg véletlenül, hogy melyik ágyút használta a KV-n?
Még elég kevés csatám van vele, késõbb biztos rájövök hogy kell hatékonyabban használni, mert a Tortoise is ilyen lesz és az nagyon kell 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha ennél jobb az élmény az ac46-al ,akkor ok😊
AT-15-ösön is a kis géppuskát szanaszét lövik, pedig az aztán nem egy hatalmas valami.
Mle. 48-ast úgy kell rángatnom össze-vissza mintha Parkinson kóros lennék 😄 Mert látom ahogy mindenki a tetejét célozza. Ezt mondjuk lehet rángatni, brit TD-ket maximum lassan el lehet fordítani balra meg jobbra 😊
Ha úgy nézel ki fedezékbõl a frontot kitolva, hogy a "kitéríthetõség szélein lövöldözöl", akkor egész jól pattog róla minden, t9-10 is. Persze át lehet lõni, de nehezen és a kupola is hátrébb kerül így.
BiA+fullrepair+toolbox+venti+rammer, és ha valami nagy tank csak leláncol, mire újratölt 3-4et lõttél bele. 😊
Nekem nagyon bejön a tank, t8 tdbõl t28 proto volt még, de ez jobban tetszik. Nagyon várom a top ágyút rá, bár kicsit félek mit kell produkálni, ha 1350es körökre csak 1st classt kaptam. 😊
Mind1 T-62ben nem fogsz csalódni. Lézerpontosságú ágyú, nagyon gyorsan tölt, jó átütéssel, viszont kicsit sebez. Szinte suhan, jól fordul viszont a végsebessége nem túl nagy. De nagyon jó kis tank!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Tankers!
It's easy to see where the inspiration for the naming of this Mission came from if we take a quick look back in time. In the last hours of July 14, 1942 the Allied forces launched an offensive to take advantage of the fact that German forces had become tied down in the Tel el Eisa area, and would not be able to lend much support to the Italian Pavia and Brescia Divisions. This action involving British, New Zealand, and Indian troops was codenamed Operation Bacon.
Event Starts: 23:30 PDT (02:30 EDT) July 11, 2013
Event Ends: 23:00 PDT (02:00 EDT) July 14, 2013
Mission: Out of the Frying Pan
Objective (Either)*
Destroy five UK tanks with a German tank over any number of battles
Destroy five German tanks with a UK tank over any number of battles
* This event is repeatable and can be completed any number of times during the days listed.
Rewards
10% Bonus XP for the match
30% Bonus Credits for the match
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Gyõzelem
South Coast 2013. július 12. 14:04:15
KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 702 + kredit 41 056
Csatában elért Achievement Acélfal, Top Gun
XVM ezért is jó, ha nem azt lövöm akit kell, akkor késõbb lehozhatja a csatát a csapatának.
Viszont amit észrevettem, hogy fochnak kicsit talán szûkebb a vízszintes kitéríthetõsége, mint volt. Illetve, mintha nem fordulnának már annyira gyorsan (sima szerón is múltkor meglepõen egyszerûen leforogtam WZ-120al az obj268-t), de ez lehet placebo. Na mind1 még így is baromi noobtankok.
Amúgy meg milyen TD-vel voltál?
a kedvem az estére hangolom!
Meg egy jó italra amit szürcsölök,
minek is kéne több??? <#pias>#pias>
Az Mle. 46 inkább átlagos, de a 48-as se egy brutális valami. Foch-om még nincs.
IS2-vel voltam, 5 killem volt top tank ként. Ledaráltuk az ellent, maradt egy kis leo scout. Poénból beírtam közösbe, hogy "csinálhatnék top gun-t?😛"
Írták, hogy persze, oké... nem is cappaltek, mentünk felhajtani leo-t.
Leo meg ment felhajtani artynkat, amit ki is lõtt, majd beírta, hogy oké, akkor merre vagyok, odajön! 😄 És jött. Egy tank megpróbálta kilõni, de keveset sebzett, így enyém lett.
Állat volt.
Remélem valami jó jön ezután...😊
ne lepõdj meg ha a Marder 2 nem viszi a KT-t...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
No.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Module_and_Crew_Damage
Az ágyú kitéríthetõség szuper, a DPM is szuper, az átütés nem annyira, ha egy E-75 jön szembe akkor lehet keresni a kupoláját. De a pontosság megint csak nagyon jó.
Lényegében saját tierjében jó a páncélzata és tûzereje, afelett viszont elég gyengécske.
220-225-ös átütéssel már kb. akárhol átlövik, van rajta gyenge pont is, lövegpajzsa papír, még IS-el is átlõhetõ simán.
Nem látok benne semmi kiemelkedõt, de nem is szenvedés vele menni.
T28-al nekem jobban ment, ott is van brutál DPM, d mellé átütés is, és a páncélzata is jobb.
persze nem árt tisztában lenni hogy van-e repairja a csávónak 😊
Kifejlesztettem az T110 E4-est is, szóval nem 20 csata után beszélek.
Ezt céloztam meg mert nem troll gépet akarok vacilláltam még az amcsi ág között.
Trollhoz ott az 268
sérült motorral belassul az enemy, és könnyebb célpontot nyújt a társaimnak is
de néha szoktam lõszertartót és lõni, mert akkor meg lelassul a tûzsebessége, ezt inkább 1v1ben szoktam nyomni 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha egyszerre lehetõségetek van ammoracket, benzintartályt vagy motort lõni, ti mit lõttök? (Én eddig ammót próbáltam, de ritkán robbannak a tankok 😞 )
És mire mennyi az esély? Azt tudom, h a motor kigyulladásának motortípusról motortípusra meg van határozva az esélye (15-20%), pl. ruszki dízel ritkábban gyullad... De mennyi a tartálygyújtás, és mennyi az ammorack esélye? A modul hp-jét le kell vinni 0-ra, és onnantól kezdve lép érvénybe a gyulladási/robbanási esély? Vagy ha egy lövéssel leviszed 0-ra ÉS még sebzel valamennyit, már akkor is van esély?
USA TD tulajoktól kérdezem, hogy a T-30 esetében a 155mm-es ágyút érdemes kifejleszteni? A penje nagyobb, de a DPM-je alacsonyabb, viszont 66K XP, ami kicsit sok.