418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Végre meglett a gun a Sturer Emilre, sebezni már lehet vele, de maga az egész komstrukció még mindig egy hulladék. Alig van olyan map, amin használható és akkor is a csapatok felállásától függ a köröd...

Replay.

Erre meg nem találok szavakat... A retardált sp-nk vagy fél percig foglalt, majd kiment a körből és draw. Pedig milyen fasza dupla lett volna. :(

Replay.
  • asw27
    http://bommodeli.org/news/1-0-5
    Itt mindenféle papírmakett megtalálható.
  • Mydgard
    Haver eleg beteg korje KV-4-gyel.

93 hits recieved.
    50 penetrated me.
    23160 potential damage recieved.
    23 shots fired, 18 hit, 16 penetrated.
    4423 damage done.

Kulon megkereste e-mailben a WarGaming is. :-)
  • csn tamás
    nem vagyok annyira hülye mint gondolod, tudom, hogy fejleszteni kell de ahhoz eredmények kellenek és nagyon nehéz így...sőt! aztán lehet én vagyok a balfasz nem tudom.
  • Oddball29
    Atyám... Első ligás meccs tapasztalatai zanzásítva...:D

• pointer4
    Ha megnézed az új techtree--t, akkor a obj430 ág felé menve, mind a három tierX médium kifejleszthető lesz, talán az kis előny, hogyn em kell kétszer végigtolni tier5-tier8ig.

http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2013/11/object-430-tree.jpg
  • Angelus1991ster
    Persze , hogy sok az afk. Szar bugos fos. Az szerb meg csessze meg.
  • Toweliee
    - Serb állítja, hogy rendszeresen szokta olvasni a "Javaslatok" fórum-topikot, azonban szerinte nagyon kevés ott szereplő dolognak van bárminemű... "relevanciája" a játékkal kapcsolatban.

- A beépitett alkatrészek tehetetlenségi-együtthatója nem befolyásolja a WoT-ban a járművek mozgási modelljét.

- Az M6A2E1 lövege egyáltalán nem bugos. (Néhány játékos reklamált, miszerint az átütés-indikátor olykor piros színnel jelez, holott a páncéladatok szerint a lövedéknek simán át kellene hatolnia.)

- A rendelerélis távolság alakja a jövőben át lesz írva négyzetről kör formájúra. ("Majd ha odaértünk...")

- A tier 8-as harckocsik a vélekedéssel ellentétben nem kerülnek túl gyakran a sorsolászi-balansz legaljára.

- A HEAT lövedékek nem lesznek képesek áthatolni a lerombolható akadályokon, egyszerűen el fogják pusztítani azokat. (Fedezék-áthatolásra kizárólag a páncéltörő, és kommulativ-páncéltörő malacok lesznek alkalmasak.)

- K.: "A SU-152 "TARAN" bekerül majd a játékba?" V.: "50-50 a dolog. Vagy igen, vagy nem..."

- Lehetséges, hogy lesznek nem-szovjet 9-10-es közepes harckocsik, de nem L7-es "klón"-löveggel szerelve.

- Minden átlőhető - és lerombolható - tereptárgy fixen 25-tel fogja az áthatoló lövedékek erejét csökkenteni. (Amennyiben pedig az 0-ra redukálódna, akkor csupán az átlőtt objektum semmisül meg, de a mögötte álló tankot már nem éri sérülés.)

- Lehetséges, hogy a távolabbi jövőben a komplett házak is átlőhetőek lesznek.

- Storm hozzáfűzése a visszajátszásokhoz: "A "visszajátszás" opció egy sor parancsot kér le plusszban a szerverről, amikor azt a játékos készíti. Ezért lehet az, hogy egyeseknek sokkal folyamatosabb a mozgás, és nagyobb a

másodpercenként kirajzolt képkockák száma, ha csupán néznek egy visszajátszást, nem pedig ők maguk készítik."

- Többek szerint az E-100 alsó frontpáncél-lemezének a hajlási szöge 50, vagy akár 52 fokos is lehetett. Storm szerint a helyes érték 49°, de a program 48,35-tel számol - ami egyébként amúgy is belül esik a gyártástechnológiai tűréshatárokon.

- Ha valaki a közeljövőben kikapcsolja az automata javítás opciót, de mondjuk egy járműve lőszeres rekeszen robban - ráadásul mondjuk még a tornya is lerepül emiatt (ugye ez a közeljövőben várható látványelem), az illető attól még a normál tankrocsot fogja a garázsában látni.

- A Chi-Nu-Kai tank a sima Chi-Nu egy változata, amit a 75mm-es Chi-To toronnyal, és egy gyengébb, 240 lóerős motorral szereltek. A normál játékban szereplő Chi-Nu-nak erősebb meghajtása (300 lóerő), viszont gyengébb toronyfront-

páncélzata lesz, azonban egy combosabb - Type 5 típusjelzésű - ágyút is kap majd ezek mellé. A két harckocsi ágyúinak kitéríthetősége sem lesz egyforma: Chi-Nu-Kai: -6,5/+20 ;; Chi-Nu: -10/+15.

- Ebben az évben már biztosan nem lesz páncélvadász-nerfelés, amiről egyébként sem döntöttek még a készítők. (Szóbakerült az alfa sebzések 850-ről 750-re csökkentése, valamint a tűzgyorsasággal történő machinálás is.)

- Még nem lett meghatározva, hogy pontosan miként is fog majd gyengülni a Foch 155.

- Az Object430V2-nek nem lesz teljesen körbeforgatható tornya; - derékszögben fog csak tudni kifordulni, de mindkét irányba - tehát összesen 180 fokot pásztázhat majd le. A függőleges kitéríthetőségének negatív csúcsa pedig nagyjából 6 fok környékére várható.
  • Met
    Gratulálok a HAD klánnak, Acél mikulás kupában csata előtt két perccel szóltunk hogy csere mert az egyik ember kifagyott de baszták meghívni a másik embert és úgy indították el a csatát.

Gratulálok ehhez az igazi magyar hozzáálláshoz.
  • TiborTamas
    Hát igen, iszik vagy vezet :D
  • yossarianHUN
    A Himmelsdorf rallyt ezennel megnyitom.

Más: Itt hogy a vérbe tudott átütni az ISU? Jó hogy BL-10, de tudtommal a lövegpajzs+toronypáncél együttesen kb. 600 mm vastag.
  • Kronos79
    Azóta megcsinálta már a srác. Nálam működik.
  • foxbat88fx
    áhh pont kiestem fizetős helyről :D
    lehet nem kéne bebaszva ESL-ezni :D na mindegy
  • popey8
    Ez nem nagyon lesz jó. Én is használtam sokig, aztán vmi elromlott és nem mutatott semmit normálisan. Adatoknál 6000 számjegyű dolgokat írt ki, a recent battle-nél meg nem mutatott semmit és alul kiírt vmi hibaüzit. J betűs akármi fájllal volt gond szerinte.
  • TiborTamas
    Igen. Az lett döntetlen, hogy ne csak veszíts :D
  • foxbat88fx
    xDDD köszi, Te vagy Tibitomi ugye??? múltkor összefutottunk mocsaras mapon....
    am az első kör megvan, pedig tényleg bevagyok baszva XDDDDD
  • nemtudommivan
    Nincs sok td, de ha elindítom a csatát akkor a sorban van 220 med, 300 heavy, meg 580 td. Ez csak egy picit több :)
  • Kronos79
    Én a WoT Statistics progit használom. Telepíteni kell. A dossier fájlodból olvassa ki az adatokat(az útvonalat neked kell megadni). A spot damage-en kívül mindent mutat. A statisztikád azonnal frissül. Minden nap az aktuális statjaiddal kezdesz. Van egy recent battles fül, ahol az aktuális csatában nyújtott teljesítményedet is látod, amint vége a csatának. Ezt bármikor újraindíthatod. Ez akkor volt jó leginkább, amikor a WoT még nem számolta a missionökhöz szükséges értékeket.
  • TiborTamas
    Basszus, egyszer érek haza kedden ilyen hamar és elfelejtek regelni rá... Na mind1, hajrá! :D
  • nemtudommivan
    Ja és úgy fordul mintha lekvárban menne. Kell neki a fél pálya mire megfordul. Nem adom el. Így is üres a garázs.
  • popey8
    Mindegy.
  • yossarianHUN
    Ja hogy mit csináltak, nem te mit csinálj. Akkor semmi, de a lényeg ugyanaz, add el a csába.
  • yossarianHUN
    Add el a csába? :D
  • nemtudommivan
    Mit csináltak ezzel az m22 locustal ? 7 csatát mentem és mindig ötösökhöz rakott.
  • foxbat88fx
    na mindjárt keződik az ESL 1v1 tier8 hvy... csak kár h bevagyok baszva XD
    na mindegy, így az igazi a game :D

am nemtom már ki kérdezte, de itt vannak a kinyomtahtató tankok:
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4476909
  • VanDaal
    Kb ilyen szinten lehet "véletlen" sok egyéb dolog is a játékban, mint a pályák váltakozásának módja :D
  • Kronos79
    Én inkább leszoktam erről az assaultozásról. A pont az i-n az volt, amikor Karelián egy perccel a vége előtt beírtam, hogy ez egy vereség, majd jött a válasz, hogy nem, ez döntetlen. Persze a megmaradt csapat egy helyben kempelt. Ilyenekkel játssz assaultot.
  • pointer4
    Nekem minden nap más pálya a menő, de akkor minden második az XD
    ASzt
  • yossarianHUN
    Én hetek óta a csatáim 90%-át Karelia Assaulton és Sand River Assaulton töltöm. Ez a választék, illetve időnként egy Siegfried Line Assault.
  • AlucardHuN
    Az only heavynek van varázsa, de ezt a mapos dolgot szerintem sosem fogjuk megérteni. Amikor be volt kapcsolva az assault nekem szinte felváltva tolta riverside-ot meg kareliat...
  • AlucardHuN
    *Alulról felfelé illik nézni
  • AlucardHuN
    *Alulról felfelé illik nézni
  • AlucardHuN
    Funny stuff

• Nihili
    Időnként előfordul ilyen leosztás, de időnként van olyan meccs is ahol a tankok 80%-a heavy tank. Akkor ez most mit bizonyit?
    Egy dolgot nem értek a WG-vel kapcsolatban amúgy. Valamelyik fejlesztői blogban olvastam, hogy a pályákát pl úgy próbálják meg kiegyensúlyozni, hogy megnézik hogy alakulnak a nyertes/vesztes csaták bizonyos oldalakon. Ez mind szép és jó. Viszont ha ennyire odafigyelnek az egyensúlyra, akkor miért nem kezdenek már valamit az MM-el? Lehetnek itt teljesen kiegyensúlyozott pályák, ha egyszer az MM irreális leosztásokat csinál.
  • Kronos79
    Külső is jó, vagy csak a webes játszik?
  • Adler
    mindig van lejebb

3 perces csata volt, nem nyertünk
  • besti
    Alternatíva lehet még a Firefox alatt használható Greasemonkey bővítmény, majd a WoT statisztikára írt script.
    A hivatalos WG oldalon lévő statotad kell megnyitni, és nagyjából azokat tudod kinyerni, mint a planetwotból. Annyi a különbség, hogy neked kell "nullázni" a számlálót és nem csinálja naponta magától.
  • pointer4
    Szerintem ezt azért csináják a játékosok, mert olvasták a cikket :D
    Ja, nincs sok TD, akkor mehetek avval nyugodtan, gondolják XD
    És persze ez lesz belőle :D
  • Master91
  • AlucardHuN
    Hehe, ha már a WG-sek azt mondják hogy nincs sok TD szerintük...:D