World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen kurva jót mosolyogtam!!!!
akkora szar a wowp a WT-hez képest hogy az már vicc!!!!
ki kell próbálni mind a kettõt.... és aki a wowp mellett dönt az hülye 😊

egyszerûen nem lehet egy lapon említeni a kettõt! kizárt dolog!!!!
és fosik Serb a tankos részétõl is mint kurva az adótól!

azért van grafika különbség!!!! ÚJ KÉPEK
és ezek screenshotok, nem programmal készített képek
Lángszórós tank azért volt minden nemzetnél.
Angoloknak ott a Crocodile, ami egy lángszórós Churchill, amcsiknak M4-en ruszkiknak T34-en volt lángszóró ha jól tudom. Németeknek is biztos volt.

A rakétás tank alatt nem tudom mit értenek. A Sturmtiger ugye rakétákat lövöldözött, de más ilyen nem nagyon volt. A másik lehetõség a Calliope-Katyusha irány.
De ez legfeljebb inkább a arty vonal lehetne.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na mwegvettem a su-100y-t
1. csatám vele:
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2013. július 13. 16:56:55
Jármû: SU-100Y
Szerzett tapasztalat: 4 617 (x3)
Szerzett kredit: 69 409
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "1. osztály"

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Master91
Mivan????????

Rakétás tank inkább amcsiknak volt.

Lángszórós inkább németes, de úgy érzem megint amcsi tankok járnak jól.

DE hogy ne lehessen majd ki kapcsolni azt a buzi dinamikus fasságot lazán undorító!
Koridor
Vannak akik nem adják föl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eagle16
"- rocket and flamethrower tanks will be implemented in the future"

"One more piece of info: remember that mod, that disables the dynamic camera shaking after shooting? Well, in 8.7 test 2 (and therefore most likely in full 8.7 itself), Wargaming made some modification that disables this mod. It’s no longer possible to disable the dynamic camera shot shake."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az eszedbe se jutott hogy nem szereti a primitiv hobbynacikat mi???
de " biboldozni" azt tudsz ..... szep vagy ecsem

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

pointer4
Who cares? Planes for Gaays 😄
Mydgard
Elég frusztráltnak tûnsz ezzel az állandó nácizással, te valami macskanadrágos hobbipánk vagy, netán biboldó? A 88-as löveg rossz emlékeket ébreszt vagy wtf? 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

OFF:
SerB elmondja, miért jobb a WoWp a Wt-nél.
SerB elmondja miben jobb a WoWp a WT-nél:

"A repülõink nem repülnek oldal irányba és nem tudnak azonnali megfordulást mint egy repülõ csészealj. Az mellet hogy realisztikusabb meg tudod jósolni az ellenfél mozgását és nem kell véletlenszerûen lövöldözni.

Jobb a harc rendszerezésünk - Nem a no-life kockáknak csinálunk játékokat, hanema zoknak akik kikapcsolódni szeretnének mondjuk a munka után.

Nincsen pay-to-win nálunk. Rövidebb a fejlesztési idõ a felsõbb szintekig és lehetséges prémium acc nélkül is.

Jobbak a repülõgép modelljeink.

Egyszerûbben megérhetõ a sebzés modell de mégis komplex.

Hosszú távon több repülõnk lesz. És ha javítjuk a hiányosságokat (alacsony FPS) akkor nagyon jó lesz."
vagy nem játszott egy percet se a WT-vel vagy úgy hazudik mint a vízfolyás.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem gond😊A nagybetûsben sem szoktam egyedül learatni a babérokat,ha nem egyedül vagyok😊

Count Adyn
hogy "együtt voltatok"<#banplz> bocs fáradt vagyok😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hi.Mit ne raklámozzunk?Nem klántársam,de gondoltam megemlítem,h nem egyedül az én érdemem az egész jó kör.<#alien2>

Count Adyn
Azért ezt ne reklámozzátok, oké hogy klánon belül elfogadott és elvárt dolog de nem mindenki toleráns😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

toocha
Köszi!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Hi all😊

1.kör vele,remélem ilyen marad,igaz még nincs meg a nagyágyú..
Gyõzelem
Sand River 2013. július 13. 16:08:57
AMX AC mle. 46
Szerzett tapasztalat: 5 106 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit 45 301
Csatában elért Achievement Testvériség, Kiváló Lövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "1. osztály"

Az érdem foxbat88fx-é,együtt voltunk<#alien2>

Na szóval,fussunk neki a spoilernek még1x:
Ezek közül van a T-25 és a Matilda,a T-25 szódával elmegy,lehet vele eredményeket elérni,de a hátulütõi miatt nem olyan élvezetes vele a játék,vagy legalábbis azt a torony+testforgást nekem nem sikerült megszokni sosem,én a T-25-el való játékot inkább munkának mintsem szórakozásnak éltem meg.A lövege kifejezetten jó prémhez képest.Annyira nem rossz tank összeségében.

Matilda
Na ezt nem is tudom minek van meg,van vele 40 akarhány játékom több mint 1 év alatt...gun gagyi,még Tier limit se segít rajta eleget,lassú,a páncél max kicsik és hülyék ellen mûködik...legjobb,ha mind a kettõk egyszerre!(már hónapok óta nem mentem vele,és kedvem sincs hozzá,szóval errõl meg ennyit!)
Szervusztok vasarolnek megunt elado accontot. Ha van valakinek privatban irjon. Tovabi szep napot.
toocha
Légyszíves véleményt attól aki ismeri ezeket a tankokat:
RamII
Matilda
T-25
Milyenek játék közben? Med vonalon megyek általában minden nemzettel, ha másra nem is legénységfejlesztésre jók lennének.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Eagle16
Az utolsó csatám a Centurion I.-el, és mit ad az isten, ez lett a legjobb is. link

1700 xp prémium nélkül. 5k + sebzés.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Figyu, ha nagyon akarnak manipulálni, csinálnak egy screenshotot amin átírják a számokat, azt beküldetik a kijelölt gyõztessel.
Senki nem fogja tudni bebizonyítani hogy az a meccs kamu, csak a WG tudná 😊

Az OK, de ezt legalább nem tudják manipulálni a végeredményt. Legalábbis nehezebben, mint amit õk számolnak ki és még csak bizonyítékot sem mutatnak soha.

még 33k exp.... várom már nagyon 😄
320as dmg is elég most... csak az átütés már kevés, 120as jobb lesz 😊
Ok, kb fél hat-hatig jó vagyok.
1 óra és jövök, eszek vmit aztán hajnali kettõig nincs megállás. Vettem akciós 3 napos prémet, mert hogy-hogynem pont most ment el hétvégére a család, igy semmi sem képez akadályt egy grindfestnek 😄

@Fox: top ágyúval mit fogsz müvelni vele... Nagyon adja magát a proto nálam is....

Elég a hülyülésbõl, inkább triplázzuk le a 6db tizesemet, aztán levezetés képpen, trololózzunk Auf.C-vel.
tényleg nem tudom mi baja sok embernek a protoval....
stock gunnal okosan játszva ilyeneket lehet vele mûvelni
Eh, sose veszek részt olyan eventen ahol screenshotolni meg beküldözgetni kell. Komolyan, egy átlag SQL ismeretekkel rendelkezõ embernek 5 percnél nem kerülne többe összerakni egy queryt, ami az event végén kidobja a nyerteseket.

Olyan favágók tudnak lenni ezek a WGsek.... 😊

Akkor nem vagy hobbináci: az igazi hobbinácinak egy topmodell bikinis fényképe helyett egy erkölcstelen pózban fényképezett tigris van kiplakátolva a szobája falára és erotikus álmaiban egy 88-as ágyúval fajtalankodik...

Hehe, hála istennek hogy csak téged szopat a rendszer, ugyanis számomra teljesen jól kiszámíthatóan mûködik.
Nem hiába, scoutként ebbõl élek.

De heavyben se sápogok ha lõnek én meg nem látok senkit. Ugyanis többnyire a f*sz másik oldalán láttam már elégszer, ahogy vergõdnek az emberek miközben én csendesen üldögélek a bokromban, sósperecet ropogtatok és hagyom hogy a csapattársak jó sok lõszerköltséget csináljanak maguknak, miközben engem gazdaggá tesznek.

Rengeteg dologra van magyarázat, persze fikázni mindíg jobb, az olyan naggyá teszi az embert 😊

Hétvége:
amikor AT2-vel kell elindulnod spotolni El Halufon. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hobbynáci vagyok én is, nekem Type-om van, de szvsz SP a legtutibb.
Látatlanul: vmelyik német tank lesz az, sok a hobbináci 😊

kezdem megérteni a lengyelek miért ilyenek wotban....
http://www.liveleak.com/view?i=82d_1373711188
pls szavazzatok 😄
Melyik a legszebb prem8 tank
kíváncsi vagyok h mi lesz az eredmény 😊
Maala
Elit alakulat.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Mozgás, és lövés camobüntetés összeadódik. Ha õk csak lõnek, nem mozognak, akkor a camo-juk az álló helyzetbeli, lövés melletti camo lesz.

De te mozogtál, és lõttél, így mindkét büntit megkaptad, alacsony lett a camod.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mydgard
Elit egység ha jól emlékszem, az volt az elsõ parancsnoki skill.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Hihetetlen, hogy mennyi gyökér játszik most t5-ben, egyszerûen nem tudok gyõztes csatába kerülni. Elindulok, és mire gurulok kb. 3-4 száz métert, az állás már valahol 1-6 környékén van...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Így szokott ez lenni 😄
Ha az ember elõbb kezd bele újabb ágakba, mint végezne a korábban megkezdettekkel, akkor elõbb-utóbb óhatatlanul felhalmozódnak a tankok...
Én már csak tudom, folyamatosan ez történik velem is 😄

High Five week 28, KV1

Úgyis T5 hétvége van és szintén az 5kill (>500xp) ad bónuszt. Ennél az eventnél szintén 5kill kell, a sorrendet az xp befolyásolja(prém stb. nem számít). Értelemszerûen minél több annál jobb. Kell egy replay + 2db kép(team score + detailed report ablakról).

Hát akkor passz, nálam még sosem fordult elõ ilyen gixer. Elõfordult, hogy kétségeim támadtak a láthatósági rendszer miatt, de egy már adrenalin mentes visszajátszás általában sok mindent megmagyaráz. 😊
hawken
Már láttam hogy védeni nem érek vissza , ekkor indultam a part felé. Ekkor már csak ketten voltunk a csapatból, a másik tank az messze volt tõlem, a bázistól keletre.
Ahogy gurultam a parton megláttam õket, ahogyan közelednek. Éppen a T95-öt célzom, erre eltûnik mind a négy. Aztán ahogy a képen látod egyszerre ketten is lõnek, majd a többiek is folyamatosan, bõven látótávolságon belül, de mégsem látszódtak, sõt mielõtt megsemmisültem volna, kilõttem véletlenségbõl a VK3002-õt, aki ekkor már sokkal közelebb jött.

Azért szerénykedve odaírták, hogy tartsuk szem elõtt, hogy ezek nem tükrözik a végleges grafikai minõséget. Ha ez tényleg ilyen lesz, bele se merek gondolni milyen gép kell majd hozzá. Bár a repcsis részére is ezt gondoltam elsõ blikkre, aztán soha meg se röccent.
Replay van?

Szerintem elõl állt valami rejtõzködésre felextrázott med, mutatott a többieknek, a többi meg a Te látótávolságodon kívülrõl sniperkedett.

Pl. a DB-nek csak 10 méterrel kisebb a látótávolsága, amit egy festék simán megold, hogy õ vegyen észre hamarabb.
hawken
100
skillek BIA 100, a másodikak még csak 98%

Hány százalékos a legénység?
hawken
A kritikával nincsen gond, sõt most is felhívták a figyelmemet arra hogy pl felesleges az álcaháló, teljesen jogos, ebbõl tanul az ember.

hawken
Hát nekem nem egyértelmû hogy a tûzoltókészülék hiánya miatt nem látszódik négy mozgó tank 300 méterrõl 😄 de biztosan így van.
Töltésgyorsító és stabilizátor van a tankon, igazatok van az álcahálót már cserélem is periszkópra vagy ventire (melyik hasznosabb, gondolom a venti mert a periszkóp csak álló helyzetben aktiválódik)