World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ettõl függetlenül, mit jelent most ez, ennyire durvát kaptak?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Na jó nem. Inkább erre: T10 még mindig játszhatatlan, mert a sok babuin az artyból td-be ült át. Ráadásul túl sok lett a td-kbõl, legtöbbször õk uralják a csatákat, így arty nélkül, pedig nagyon op-ok lettek. A fos fullos camo skillel és álcahálóval láthatatlan 50 m-ig. Kidugsz magadból 2 milit és máris jön az 1000-es meg 800-as találat és már el is fogyott a hp-d. Túl sok lett az fv, ami lazán oneshotolja a T8 tankokat, sõt a feljebb lévõket is néha.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Na jó, esetleg kettõt: és az egyikben nem repülõk vannak hanem tankok...
Egyszerû de nagyszerû útja volt a megújulásnak...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
T71 ace tanker
Aztán itt egy kis trollkodás a JagdPzIV-el. A csata vége nagyon izgalmas volt, 1vs1 AT8 ellen.
JagdPzIV vs AT8😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
8.6-al megújult a játék szerintem ,te valószínû nem játszol vele.
A WT pedig teljesen más játék én is játszom vele nem lehet hasonlítani a WOT-hoz, de érdekes módon ott is tele vagyunk babuinokkal az MM ott egyáltalán nem kegyes mert 3-5 tierrel magasabb elennel is találkozol, úgyhogy hagyjuk annak is megvannak a gyerekbetegségei.
Az egyik volt Segghere a másik meg valami Logeci.Az is fajin klán lehet...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
1. "Szép lesz (halelujja bár a wot sem ronda de legyen)"
Szebb és jobban optimalizált. Mondjuk nekem túlságosan is kontrasztos.
2. A gépek 1927-tõl 1948-ig terjednek. A tankoknál miért lenne másként?
http://warthunder.com/en/game/planes/all/
3. Van Mobil AA a játékban. Nem csak tankok lesznek itt.
4. " egy tank felsõ páncélzata elégé vékony, egy vadászgép fedélzeti fegyvere simán át fogja lõni"
Csak a Yak-9T vadászgép lenne képes, de nem fogja.
5. " A vadászok majd biztos légifedeztetett adnak a tankoknak." Ha látnád, hogy mennyi gép szokott rátapad egy bombázóra...
6. Három nehézségi szint van a játékban. Ha nem akarsz gyökerek közé bekerülni, akkor nem az arcadot választod.
7. Konkrét leírást én még nem találtam a WT oldaláról, hogy miként akarják megoldani ezt a repülõk hajók tankok szerepét a játékban. Te merre találtad? Nagyon magabiztosan állítod ezt.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Operation Goodwood, 1944. 07. 18., III/503. nehézpáncélos zászlóalj, von Rosen Tiger I. tankját bombatalálat éri. Az 56 tonnás tankot a robbanás a levegõbe feldobja és tetõre állítja. A személyzetbõl hárman élve elõbújnak a roncsból. Wikipedián fotó és von Rosen visszaemlékezéseibõl idézet.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
megyek kocsit mosni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Off:
Most is vannak földi célpontok, amiknek 80%-a a csata 2. felében már halottak 😄
Ha nem játszottál vele akkor miért osztod az észt róla?
Megsúgom neked, nem olyan egyszerû ám kilõni egy tankot. Ha bombázóval mész 3000+ méterrõl kell szórni hogy viszonylag biztonságban legyél. Na onnan találj el egy mozgó, bolhapöcsnyi kis pontot, amit igazából nem is látsz,csak a piros jelölõnégyzetét. Ha vadászbombázóval mész akkor is nagyon egyszerû: kb. 1000 méterrõl zuhanórepülésben 600 km/h-val, két vadásszal a seggedben, remegõ géppel találj el egy félkörömnyi kis mozgó piszkot, miközben szarrá lõ a légvédelem. Tényleg, pofon egyszerû. Ja, és az se árt ha utána nem full gázzal csapódsz a földbe, hanem esetleg fel is tudod húzni.
Most is vannak földi célok, most is emberek repülnek, érdekes, én még egyszer sem láttam, hogy valaki azzal szórakozna, hogy a saját tankjait bombázza vagy direkt belerepül a csapattársába.
Egyébként nem lesz egybõl együtt a tank a repülõvel. A végsõ project neve World War, ebben lesz ÁLLÍTÓLAG közös csata.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A többi tankkal egyetértek, bár én jobban szerettem a VK-t mint a KT-t 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
csak nehany pelda... a teljesseg igenye nelkul
T3. Pz Ic , Marder II, Bison,T-15
T4. ,Hetzer <#mf1>#mf1>
T5. Stug
T6. VK3601 , Dickermax
T7. TigerP , Jagdpanther
T8. KT , Ferdi,)Jagpanther2 (nagypuskaval, es en a panther2-vel is elegedett vagyok
T9. E75 !!!!! sztem vitathatatlanul a legjobb a tierjeben,az e50-rol meg annyit <#worship>#worship> imadom
T10. miota volt arty nerf a JagdP e100 is brutal ( teny hogy csapattars fuggo) , creditert vett goldammoval pedig az e100-nak sincs felnivaloja
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Elõérzet vagy javítás?
T6-ban a VK3601 sem utolsó, de szerintem jobb mint a T34-85.
T7-ben T29, Tiger P osztozik az elsõ helyen, ISnél talán még az ARL is jobb szerintem. Amikor volt a tier 7es tournament(Tech Tree Tango), az elsõ 4 helyezést elérõ csapat Tiger P-s setuppal állt ki.
T8-ban KT simán felveszi a versenyt az IS3,KV4 párossal.
T9-ben E75 ST1 teljesen egyenrangú, E75 picit jobb is talán.
T10-ben az e100 jóval korlátozottabban használható mint az IS7, de adott körülmények között jobb mint az orosz, fõleg a prém lõszer kreditért bevezetése óta.
A T-15 még mindig nagyon ott van 😊
A "valós" alfa sebzésrõl írtatok már... Nem tudom, nekem nincs extrém élményem. Persze, lehet, hogy van valami súlyozás a sebzés két szélsõértéke között. A T29 mindenesetre tényleg brutál. De ha a T7-es oroszt meg a T7-es németet hasonlítod össze, megint szegény Panther meg Tiger szívja meg.
Oroszoknál is ugyanúgy 45% az esély, h a lövés (ha jó helyre talál) sebzi a tartályt. És 2 lövés kell 5-7 tier környékén, 88-122 lövegeknél, hogy ki is gyulladjon. (Ezt a wikibõl és a 3dmodelsbõl szopom 😊 De sztem tényleg így van.)
Meg lehet a tank+repcsi dolgot oldani, csak okosan kell.
A WoT sem a full realizmusról szól. Én eddig is, meg most is tankszim rajongó vagyok, mégis szeretem a wotot. Jól ötvözi a szimulátort, az árkádot meg az online-t.
(Mondjuk nagyon várok már egy játékmódot, ahol pl. németek lehetnének oroszok ellen 😊 )