World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty nerf, itt most picit könnybe lábadt a szemem, biztos csak álmodom, hát megtörtént? o0
ettõl függetlenül, mit jelent most ez, ennyire durvát kaptak?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dante3
nem beszélve a foch 155-rõl, aki revolverbõl lövöldözi az 1000-eseket...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

popey8
Arty mentes izgalmas csatákra, ahol nem kell végre egész csata alatt egy kõ mögött kempelni. Kijavított spotting systemre és már nem létezõ nulla sebzéses találatokra. Minden nap ingyen kredit, arany és xp. Erre mind készülhetsz😊

Na jó nem. Inkább erre: T10 még mindig játszhatatlan, mert a sok babuin az artyból td-be ült át. Ráadásul túl sok lett a td-kbõl, legtöbbször õk uralják a csatákat, így arty nélkül, pedig nagyon op-ok lettek. A fos fullos camo skillel és álcahálóval láthatatlan 50 m-ig. Kidugsz magadból 2 milit és máris jön az 1000-es meg 800-as találat és már el is fogyott a hp-d. Túl sok lett az fv, ami lazán oneshotolja a T8 tankokat, sõt a feljebb lévõket is néha.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

mijki
Aki isteníti a War Thunder-t menjen át abba a topikba(itt a link), vagy fogja be...idegesítõek vagytok de kurvára.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Csak a hülyébje, de WOT-ozik is ott sem más állatfajta, ugyanolyan bunkó ott is.
A többi pedig konkrétan egy játékot jelent.... 😊

Na jó, esetleg kettõt: és az egyikben nem repülõk vannak hanem tankok...

Amúgy bírom hogy a WT-sek(tisztelet a kivételnek) minden másik topikban azt magyarázzák hogy a WT milyen "ûûûûber fasza" játék, a többi meg mind szar...

Hát ja, lényegében kivették az artikat 😄
Egyszerû de nagyszerû útja volt a megújulásnak...

kevesebb artira,több szopásra😊
wmisi
kötéllel és magas fával..😄

Csak jóra, igaz ez csak az én véleményem, pörgõsebb csaták az arty nerf miatt sõt, van, hogy egymás után 7-8 csatában egy sincs 9-10 tierben alatta még elõfordul 1-2, a német ágyúkkal operálni lehet olyan pontosak az oroszok pedig 10-bõl nem 8 szor csak 4szer lõnek mellé.
úgy 3 hónapja (talán több) nem jártam erre, épp csurog a 0.8.6, a kötelezõ xanaxon kívül mire készüljek?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jaja, látom a rengeteg cigányasszonyt aki ide posztol.... 😄

popey8
Annyira utálom ezt a kis dögöt, de azért csak meglett vele az ace tanker😊

T71 ace tanker

Aztán itt egy kis trollkodás a JagdPzIV-el. A csata vége nagyon izgalmas volt, 1vs1 AT8 ellen.

JagdPzIV vs AT8😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Imádom az ilyen tudálékos embereket.Ki nem szarja le, hogy te szereted vagy nem ezt a játékot, és szerencsére nem te döntöd el, hogy marad-e vagy meghal ez a játék.
8.6-al megújult a játék szerintem ,te valószínû nem játszol vele.
A WT pedig teljesen más játék én is játszom vele nem lehet hasonlítani a WOT-hoz, de érdekes módon ott is tele vagyunk babuinokkal az MM ott egyáltalán nem kegyes mert 3-5 tierrel magasabb elennel is találkozol, úgyhogy hagyjuk annak is megvannak a gyerekbetegségei.
Na ja.Én is most találkoztam 2 fickóval,akik az új klánjukba toboroztak.
Az egyik volt Segghere a másik meg valami Logeci.Az is fajin klán lehet...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nesu
ja ;wórtander <#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Mi az a WT ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Komolyan, nevezzük át WT vs WoT topic-nak...annak több értelme lesz

Nohab
Egy két dologgal azért ezt kiegészíteném.

1. "Szép lesz (halelujja bár a wot sem ronda de legyen)"
Szebb és jobban optimalizált. Mondjuk nekem túlságosan is kontrasztos.

2. A gépek 1927-tõl 1948-ig terjednek. A tankoknál miért lenne másként?
http://warthunder.com/en/game/planes/all/

3. Van Mobil AA a játékban. Nem csak tankok lesznek itt.

4. " egy tank felsõ páncélzata elégé vékony, egy vadászgép fedélzeti fegyvere simán át fogja lõni"
Csak a Yak-9T vadászgép lenne képes, de nem fogja.

5. " A vadászok majd biztos légifedeztetett adnak a tankoknak." Ha látnád, hogy mennyi gép szokott rátapad egy bombázóra...

6. Három nehézségi szint van a játékban. Ha nem akarsz gyökerek közé bekerülni, akkor nem az arcadot választod.

7. Konkrét leírást én még nem találtam a WT oldaláról, hogy miként akarják megoldani ezt a repülõk hajók tankok szerepét a játékban. Te merre találtad? Nagyon magabiztosan állítod ezt.
Vannak adataid ezügyben? Komolyan kiváncsi vagyok...

dante3
látom ma is pirosban pompázik minden....

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

voivod32
Egy újabb géniusz4 Nézzétek a top tankunk nicknevét!
Itt meg ez jutott eszembe: " TOG II kilõtte A kurva_anyátokat"

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

"Na vajon mit csinál egy 100kg bomba egy tankkal, ha csak mellé is pottyan? Mi is marad a tankból? Ja por és hamu."

Operation Goodwood, 1944. 07. 18., III/503. nehézpáncélos zászlóalj, von Rosen Tiger I. tankját bombatalálat éri. Az 56 tonnás tankot a robbanás a levegõbe feldobja és tetõre állítja. A személyzetbõl hárman élve elõbújnak a roncsból. Wikipedián fotó és von Rosen visszaemlékezéseibõl idézet.

EU2-n én már 18. mecset nyerem zsinórban 😄

JeffDunham
Most dolgozom, de délutánra fáraszd le õket légyszives, kevesebb maradjon nekem. <#hehe> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
szeretjük, sõt replayt is kérnék iziben <#eljen> <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

eddig bírtam idegekkel...

megyek kocsit mosni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

*2. percében

De az a vicc hogy a két játéknak semmi köze sincs egymáshoz azt leszámítva hogy lõni kell..

Ezt már mondtam tegnap is, de nincs aWT-nek saját fóruma? De van. Akkor? Miért kell összehasonlítani a két játékot, várni a WoT bukását, szarozni, stb. Aki WT-zni szeret, tegye, menjen át oda , örüljön magának. Aki meg annyira utálja a WoT-ot, hogy mekkora ilyen olyan szar, fos, az ne játsszon vele. Törölje le, és viszlát. Nem értem a bánatos franc szükség van erre.

Én sokat wotoztam de rácuppantam a war thunderre..Sokkal jobb szebb csak más.
Amúgy van valami bónuszkód mostanság? 😄

Off:
Most is vannak földi célpontok, amiknek 80%-a a csata 2. felében már halottak 😄

OFF:
Ha nem játszottál vele akkor miért osztod az észt róla?
Megsúgom neked, nem olyan egyszerû ám kilõni egy tankot. Ha bombázóval mész 3000+ méterrõl kell szórni hogy viszonylag biztonságban legyél. Na onnan találj el egy mozgó, bolhapöcsnyi kis pontot, amit igazából nem is látsz,csak a piros jelölõnégyzetét. Ha vadászbombázóval mész akkor is nagyon egyszerû: kb. 1000 méterrõl zuhanórepülésben 600 km/h-val, két vadásszal a seggedben, remegõ géppel találj el egy félkörömnyi kis mozgó piszkot, miközben szarrá lõ a légvédelem. Tényleg, pofon egyszerû. Ja, és az se árt ha utána nem full gázzal csapódsz a földbe, hanem esetleg fel is tudod húzni.
Most is vannak földi célok, most is emberek repülnek, érdekes, én még egyszer sem láttam, hogy valaki azzal szórakozna, hogy a saját tankjait bombázza vagy direkt belerepül a csapattársába.
Egyébként nem lesz egybõl együtt a tank a repülõvel. A végsõ project neve World War, ebben lesz ÁLLÍTÓLAG közös csata.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

T8 medek közül szerintem a Panther 2 a legjobb, bár a brittel és kínaival még nem játszottam, de eddig magasan jobb mint a többi.
A többi tankkal egyetértek, bár én jobban szerettem a VK-t mint a KT-t 😊

ennyi istenverte debilt megint HIHETETLEN!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

azert igy nem irnam le a nemeteket .... erto kezekben szinte minden tier-ben van brutal jo vasuk , csak az emberek a sajat sikertelenseguket szeretik azzal magyarazni hogy a nemetek szarok <#nezze>

csak nehany pelda... a teljesseg igenye nelkul

T3. Pz Ic , Marder II, Bison,T-15
T4. ,Hetzer <#mf1>
T5. Stug
T6. VK3601 , Dickermax
T7. TigerP , Jagdpanther
T8. KT , Ferdi,)Jagpanther2 (nagypuskaval, es en a panther2-vel is elegedett vagyok
T9. E75 !!!!! sztem vitathatatlanul a legjobb a tierjeben,az e50-rol meg annyit <#worship> imadom
T10. miota volt arty nerf a JagdP e100 is brutal ( teny hogy csapattars fuggo) , creditert vett goldammoval pedig az e100-nak sincs felnivaloja

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

javitas

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Tudom hogy nem szeretitek de én most ezt felrakom ide akkor is <#duhos2>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ennek ellenére a tag minden nap ájvékol a wt topikban, hogy mekkora szar a játék...

T-34-1 töltõnek (rádiós) elsõ skill-nek mit érdemes adni? Vizes lõszertároló van a gépben.
Elõérzet vagy javítás?
Koridor
Olyan mint a T43-as, ha azzal se ment ezzel se fog.

Ja persze alap, fõleg, hogy a WOTban simán el lehet lenni akár prem nélkül. WT-ben esélyed nincs 10esnél nagyobb repcsit kifejleszteni prém nélkül. Am a WT nem rossz ennek ellenére...
T5-öt, T6-ot nem igazán lehet összehasonlítani orosz-német vonatkozásban, mert a németeknél nincs heavy.
T6-ban a VK3601 sem utolsó, de szerintem jobb mint a T34-85.
T7-ben T29, Tiger P osztozik az elsõ helyen, ISnél talán még az ARL is jobb szerintem. Amikor volt a tier 7es tournament(Tech Tree Tango), az elsõ 4 helyezést elérõ csapat Tiger P-s setuppal állt ki.
T8-ban KT simán felveszi a versenyt az IS3,KV4 párossal.
T9-ben E75 ST1 teljesen egyenrangú, E75 picit jobb is talán.
T10-ben az e100 jóval korlátozottabban használható mint az IS7, de adott körülmények között jobb mint az orosz, fõleg a prém lõszer kreditért bevezetése óta.
Részben tudok egyetérteni. Az orosz tank így is OP. A németnek meg így is van bizonyos tekintetben (még) elõnye. De nem sok.

A T-15 még mindig nagyon ott van 😊
Jogos. De a németek T6-7-ben elbújhatnak (talán a be nem is vetett Tiger P-tõl eltekintve). T8-ról még nincs tapasztalatom.

A "valós" alfa sebzésrõl írtatok már... Nem tudom, nekem nincs extrém élményem. Persze, lehet, hogy van valami súlyozás a sebzés két szélsõértéke között. A T29 mindenesetre tényleg brutál. De ha a T7-es oroszt meg a T7-es németet hasonlítod össze, megint szegény Panther meg Tiger szívja meg.
Ezt én is tapasztaltam, de mégiscsak egy fokkal jobb, mint a lövésenkénti fix motorgyulladás. Ugyanis javítócsomaggal orvosolható. Ha megsérült, javítsd, ennyi.

Oroszoknál is ugyanúgy 45% az esély, h a lövés (ha jó helyre talál) sebzi a tartályt. És 2 lövés kell 5-7 tier környékén, 88-122 lövegeknél, hogy ki is gyulladjon. (Ezt a wikibõl és a 3dmodelsbõl szopom 😊 De sztem tényleg így van.)
Önjáró légvédelmi lövegek már a kezdetektõl vannak WT-ben, csak egyelõre a gép irányítja õket.
Én nem a (készülõ?) játékról írtam, arról lövésem nincs. Csak arról, hogy egy WoT-szerû, de tank+repcsi játék nem mûködne, csak bizonyos kiegészítésekkel. Pl. AI légvédelmi ágyúk, vagy játékosok által irányítható, de korlátozottan tankok ellen is használható lánctalpas lgv. lövegek (írtam már, Flakpanzer, Nimród, az amcsik féllánctalpasokat használtak, a ruszkik teherkocsikat, bár nekik nem is nagyon volt szükség rájuk). Utóbbiak lehetnének olyanok, mint most az artyk - van "elsõdleges" hasznuk, de nagyon korlátozottan közelharcra (tankok ellen) is jók.

Meg lehet a tank+repcsi dolgot oldani, csak okosan kell.

A WoT sem a full realizmusról szól. Én eddig is, meg most is tankszim rajongó vagyok, mégis szeretem a wotot. Jól ötvözi a szimulátort, az árkádot meg az online-t.

(Mondjuk nagyon várok már egy játékmódot, ahol pl. németek lehetnének oroszok ellen 😊 )
Ja sorry, nem tûnt fel hogy válasznak nyomtam.