World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem is a High Five-ba értendõ ebben a csatában közöm nincs hozzá de már nem ez az elsõ csata hogy nem adja be az Õrjárat medált... fel van spottolva 6-8 tank meg is sebzik a csapattársak de mégse kapom meg...
A High Five contest újraindítva egy kis baki (nem egyértelmû kiírás) miatt (régi képek, replayek beküldése). Lint

[/url][/img]
Ebben a csatában hogy-hogy nem kaptam õrjáratot??
voivod32
Vasárnap délután ilyen eredmény?! Kezdek aggódni... ezt hiszem egy hatalmas cumi közelít felém. Fel is veszem a szopóálarcot...

Gyözelem/Csata: 15-1 (23) (65.22%)
Tap: 678 (15 591)
Tap. (x1): 426 (9 801)
Szabad tap: 105 (747)
Bevétel: 260 776 (363145/-102369)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Akik a legjobb klánnak vallják magukat,a legbeképzeltebbek,bunkók,egyszóval díszparasztok szerintem ez így mûködik.
Felvágnak valamire ami által nem hogy tiszteletet, inkább lenézést érdemelnek XD Ez így van mindenhol szinte. De kérdem én miért van ez így? Nem mondom hogy csata elején üdvözöljenek,de bakker, vissza köszönni nem illik? Még a csövesnek is visszaköszönök õ is ember! Ja és akinek nem inge, ne vegye magára- de akinek inge az gyorsan öltözzön fel de vastagon 😊

voivod32
Csak így szerényen megjegyzem: Megnyertem a csatát! Ezzel a fos KV1-el ez egész jó teljesítmény. Meg persze az ellenfél is meglehetõsen szerény képességû volt...Replay

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Aham.. most nézem, csak 1-et lehet visszakérni..

Bármelyiket visszaadják? Mert többet is vissza kéne vennem 😄

Igen. Az eladási áráért.
Az igaz hogy ha írok a WG-nek, hogy eladtam "véletlenül" a prémium tankom, akkor visszaadják kreditért?

Bé vagy invitálva. Még 1 hely kiadó, ötcázé, occó!
mijki
Jövök.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Valaki jönne szakaszba? Nincs affinitásom egyedül tolni! T5-T10-ig van minden. Ts is van.
Master91
Humiariból:

VK3001D 6k XP

Jó kis fun tank ez! <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

NoparaWot
Köszönöm srácok, kipróbálom😊

M103 (IRL)nagycikk elõzetes.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

WoTStarter, de nem fog több magon futni a játék, hanem át lehet tenni a játék futását egy másik magra. De ne várj tõle egetverõ javulást, sõt volt akinél még FPS csökkenést okozott.

NoparaWot
esetleg linket tudnál dobni hozzá?

Ha minden igaz van egy pár megás mód, amivel be lehet kapcsolni a több magot, de nem 100%.

NoparaWot
Halihó, ismét visszatértem játékhoz, de nagy meglepõdéssel, és sajnálattal tapasztaltam hogy az fps valami botrány szar szintre esett vissza - körülnéztem neten, és olvastam hogy a játék nem támogatja a multicore-os rendszereket, így a 8 cpu-val kitörölhetem a seggem..
Ti nektek mi az átlagos fps játék közben ? akinek szintén multicore-s gépe van, és mondjuk 28+ fps-el rohangál az letudná screen shotolni nekem a beállításait ? boldog lennék ha nem ~15, ~20 fps-el kéne szenvedni 😞

Maala
Igen, az F155 és a JGe100 a legtöbb tX-es csatában megfordul. 😊

Megjegyzem, tegnap 1333-at lõttem Pershibe a Bat artyval, aztán a maradék 67 HP-ja leégett. 😄 Sírtam a nevetéstõl.

De amúgy annyira fos lett az arty game, hogy én is csak duplázókkal kitolom a 6. érzéket rá, aztán félreteszem õket... A brit artyk idejéig. :-|

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor inkább a bukó csata. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Eagle16
Az aláírásomban benne van. Fõleg Tier 8-9 érdekelne, illetve csak az.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
A következõt jelenti:

Minden tanknak kb 20-30%-al növelték a pontosságát. Hogy az artyk ne legyenek még OP-bbak, ezért nekik csökkentették a pontosságukat (nagyobb lett a célkereszt), de ettõl még náluk is ugyanúgy növekedett a pontosság. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy tegnap Bat artyval 4 db 7-1000 körüli sebzést osztottam ki 4 lõszerbõl. (És persze lose lett), de az aljanép, aki eddig csak azért artyzott, mert csak azzal tudott játszani, az már nem tolja artyval.

Ebbõl kifolyólag 1-2 arty van max TX-es csatában is. Néha 3-4, 100 csatából kb 2x.

Lentebb azért gyakoribbak a 2-4 artys csaták még. 😊

Ja, és az artyk ROFja is csökkent úgy durván 20%-al.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ingame mi is a neved? 😊

(ne aggódj, madival most platoonoltunk, nyomtunk olyan 15 meccsbõl talán 2-4 victoryt... van még mit triplázni 😊 )

Nem tudom ti mit csináltok, de én a T62A-val simán lenyomom a TD-ket...

Eagle16
Oké, ha belépek ma, akkor majd megkereslek.

Kicsit besokalltam, lehet hogy pár napig most pihentetem a játékot.
No nem azért mert rossz csatáim voltak, csak jó néha mással is játszani.

Aha, persze, és mi lenne ha te is azzal a TD-vel játszanál? Akkor te is egy lövéssel szednél ki mindenkit. Ez még nem jutott eszedbe?

Abban igazad van, hogy pershingben vitézkedni egy Fosch ellen 1vs1ben nem vicces.

De:

- IS7 ellen vajon az?
- Valóban a pershingnek olyan gyakran kell Foschokat mészárolnia?
- Valóban az összes csatában tömegével bóklásznak a Foschok és a JPZk?
- Jobb lenne az, hogy fájdalmadat enyhítendõ ismét tele legyenek a meccsek top tier artikkal, akik természetesen nem a láthatatlan TDket fogják lõni, hanem téged a pershshingben? Természetesen õk nem oneshotoltak... és nem a térkép túloldaláról, line of sight nélkül (mármint neked)

Gondolkozzunk már egy kicsit, mielõtt borsót hányunk a falra 😄

UNICA noobs? O.o

Vegyél fel barátnak egész éjjel tologatni szoktam... és nem járok CWre.

Eagle16
😄

Kár hogy elkezdtünk (én nem) CW-re is járni, este alig lehet találni platoon társat...

Amúgy ha csatát veszítünk akkor az "UNICA noobs" szinte mindig befigyel, pedig mindenkinek lehet egy-egy rossz csatája ahol elszúr valamit.

popey8
Asszed én nem tudok ellenük játszani? Megnyugtatlak, igen. Neked meg lehet, hm túl nagy az arcod? Igen, nagyon valószínû. Nem azt mondom, h legyõzhetetlenek, de vannak szituk, mikor elkerülhetetlen, hogy bekapj tõlük egy lövést (rosszabb esetben -1000 hp) és ráadásul már csapatostul jönnek rád. Ha focust nyomnak, akkor már mehetsz is a garázsba. Ha meg kihal mellõled a csapat akkor biztos lehozod a szaros T8-addal T10 TD-k ellen. Azért megnézném, h pl. Pershinggel mit vitézkedsz egy fos, jagde100 és fv ellen, mikor csak az fv lazán oneshotol full hp-ról, nem beszélve a fos revolverérõl. Na de mindegy, úgy is csak falra hányt borsó.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

mijki
Ugye?<#puszis><#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Megvettem az akciós Kv-1-et,mint mókatankot.
Melyikkel nagyobb szemétláda,a 122-es vagy a 85-ös?
Áh, õket a WG szponzorálja, permanensen +20% penetration és damage módban vannak, cserébe viszont minden este jelenésük van SerB hálószobájában és emiatt csak állva tudnak játszani másnap.

Akarsz te is 5000 dmgt ilyen áron? 😊

Nohab
Pedig szépen lassan de növekszik az aktív játékosok száma. Eu szerver statisztika.

mijki: kurva kemény vagy...
Duplázom a wz-131-et,7 vagy 8 bukó zsinórban.A 9 nekifutásra volt a csapatomban egy UNICA platoon(3-as).Õk 3-an az egész ellent szétdarálták,és az egyiknek full stock m103-asa volt.4000 alatt egyikõjük sem sebzett!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

dante3
😄 kb., sok foch-os képzeli azt, hogy kilõttem két tankot, legyõzhetetlen vagyok, megyek elõre irtani, és pl. egy t71 hátulról seggbek..ja párszor, aztán meg jön a noob team, idiots, retards stb

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lábadjon is, olyan szinten szétverték az artykat, hogy a legtöbb meccsben egy sincs, ha meg van 1-2, azok nem érnek semmit se. REmek lett a cucc.

Élvezd amig lehet, mert ennél jobb már csak az lenne ha megszüntetnék õket, ergõ Serb artys nagypapája hamorsan bebattyog a WG HQra, és kérni fogja az artik revideálását.

Ez igaz, de ez mindenre igaz, nem csak TD-kre. A jó játékos minden ellen tud valamit produkálni, aki meg nem jó...az siemka meg vanmagyar és úgy is annyi neki.

Ja, mozdulatra szétugrik a célzókör, lassabb töltésidõ, lassabb lövedék, lassabb járgány.
dante3
inkább mondjuk úgy, hogy nem mindegy ki ül a volán mögött a td-ben

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Eagle16
Hát, arra elég volt hogy megharmadolja a számukat...

ROF és célzási idõ nerf volt. Némelyik lassabb is lett, széthúzták az ágat Tier 10-ig.

hightiert biztos csak duplázóra merem kipróbálni, hiszen ennyi kihagyás után az effimet magamra kenhetem, szóval t5 mint a noob..feltörekvõk, elvégre az leszek 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én ebbõl a TD-sirámból semmit nem tapasztaltam. Nem vettem észre bármi gondot okoznának. (hm, lehet tudok ellenük játszani?) Ja, hát van TD ami kicsit burtális, van ami nagyon, van ami überszar nullafos, de a t10-es francia TD-vel is szembe tudtam szállni t8-as tankkal...és még túl is éltem...

A WoT-ban egy gondom van, és azt semmi sem javíthatja, az emberek szellemi színvonala. Tier 10-es tankban is úgy megy, mint aki most látja elõször a játékot. De ez van, rohadtul idegesít, úgy szidom õket mint a bokrot, de, mit lehet tenni?