World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyözelem/Csata: 15-1 (23) (65.22%)
Tap: 678 (15 591)
Tap. (x1): 426 (9 801)
Szabad tap: 105 (747)
Bevétel: 260 776 (363145/-102369)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Felvágnak valamire ami által nem hogy tiszteletet, inkább lenézést érdemelnek XD Ez így van mindenhol szinte. De kérdem én miért van ez így? Nem mondom hogy csata elején üdvözöljenek,de bakker, vissza köszönni nem illik? Még a csövesnek is visszaköszönök õ is ember! Ja és akinek nem inge, ne vegye magára- de akinek inge az gyorsan öltözzön fel de vastagon 😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ti nektek mi az átlagos fps játék közben ? akinek szintén multicore-s gépe van, és mondjuk 28+ fps-el rohangál az letudná screen shotolni nekem a beállításait ? boldog lennék ha nem ~15, ~20 fps-el kéne szenvedni 😞
Megjegyzem, tegnap 1333-at lõttem Pershibe a Bat artyval, aztán a maradék 67 HP-ja leégett. 😄 Sírtam a nevetéstõl.
De amúgy annyira fos lett az arty game, hogy én is csak duplázókkal kitolom a 6. érzéket rá, aztán félreteszem õket... A brit artyk idejéig. :-|
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Minden tanknak kb 20-30%-al növelték a pontosságát. Hogy az artyk ne legyenek még OP-bbak, ezért nekik csökkentették a pontosságukat (nagyobb lett a célkereszt), de ettõl még náluk is ugyanúgy növekedett a pontosság. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy tegnap Bat artyval 4 db 7-1000 körüli sebzést osztottam ki 4 lõszerbõl. (És persze lose lett), de az aljanép, aki eddig csak azért artyzott, mert csak azzal tudott játszani, az már nem tolja artyval.
Ebbõl kifolyólag 1-2 arty van max TX-es csatában is. Néha 3-4, 100 csatából kb 2x.
Lentebb azért gyakoribbak a 2-4 artys csaták még. 😊
Ja, és az artyk ROFja is csökkent úgy durván 20%-al.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(ne aggódj, madival most platoonoltunk, nyomtunk olyan 15 meccsbõl talán 2-4 victoryt... van még mit triplázni 😊 )
Kicsit besokalltam, lehet hogy pár napig most pihentetem a játékot.
No nem azért mert rossz csatáim voltak, csak jó néha mással is játszani.
De:
- IS7 ellen vajon az?
- Valóban a pershingnek olyan gyakran kell Foschokat mészárolnia?
- Valóban az összes csatában tömegével bóklásznak a Foschok és a JPZk?
- Jobb lenne az, hogy fájdalmadat enyhítendõ ismét tele legyenek a meccsek top tier artikkal, akik természetesen nem a láthatatlan TDket fogják lõni, hanem téged a pershshingben? Természetesen õk nem oneshotoltak... és nem a térkép túloldaláról, line of sight nélkül (mármint neked)
Gondolkozzunk már egy kicsit, mielõtt borsót hányunk a falra 😄
Kár hogy elkezdtünk (én nem) CW-re is járni, este alig lehet találni platoon társat...
Amúgy ha csatát veszítünk akkor az "UNICA noobs" szinte mindig befigyel, pedig mindenkinek lehet egy-egy rossz csatája ahol elszúr valamit.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Melyikkel nagyobb szemétláda,a 122-es vagy a 85-ös?
Akarsz te is 5000 dmgt ilyen áron? 😊
mijki: kurva kemény vagy...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Élvezd amig lehet, mert ennél jobb már csak az lenne ha megszüntetnék õket, ergõ Serb artys nagypapája hamorsan bebattyog a WG HQra, és kérni fogja az artik revideálását.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ROF és célzási idõ nerf volt. Némelyik lassabb is lett, széthúzták az ágat Tier 10-ig.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én ebbõl a TD-sirámból semmit nem tapasztaltam. Nem vettem észre bármi gondot okoznának. (hm, lehet tudok ellenük játszani?) Ja, hát van TD ami kicsit burtális, van ami nagyon, van ami überszar nullafos, de a t10-es francia TD-vel is szembe tudtam szállni t8-as tankkal...és még túl is éltem...
A WoT-ban egy gondom van, és azt semmi sem javíthatja, az emberek szellemi színvonala. Tier 10-es tankban is úgy megy, mint aki most látja elõször a játékot. De ez van, rohadtul idegesít, úgy szidom õket mint a bokrot, de, mit lehet tenni?