World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ma regisztráltam mivel ha ma teszem akkor csak 24 óra után tudok hozzászólást tenni ezt se tudtad? De gáz 😊

nevetsgees vagy a kepzelt medaljaiddal. ma regisztal acc a forumba, es eza tundermese. majd egyszer gyere vissza, ha mered vallani a pool medaljaidat😊 addig szedj sok kalciumot, erositi a gerincet 😊
Én láttam ma ilyen nevû játékost EU1 szerveren.

õ a csatak 600%at nyeri meg 😄
Visszatérve egy picit a nagyképû kék,lila effisekre, én letojom hogy stokkos tankal játszom egy darabig mert ugye stokkos tankal nehezebb tartani a kitûzött sebzés célt! Én stokkos tankból fejlesztek fullosat akár mennyit is romlik a statt, nem pedig anyuci apuci ad pénzt hogy vegyek aranyat majd a free xp-reátváltod a prémium tankal szerzett xp-t.
Uncsi nem hogy mindig figyelni kell jajj most nem sebeztem kétezret mi lessz most jajj XD www.szánalom.hu!

Az elõbb még "64% a Win6-em" volt.

Legalább már a nagybetûket használja, írásjelek még magasak szegénynek(a smile nem az).

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szerintem WN7-re gondolnak, ami nagyjából megmutatja milyen játékos vagy(pl.: 800-ig rossz, 1000 ig elmegy, 1200 jó és így tovább...)

wmisi
nem tudja mi az az ingame....

Nem kilóra van tudásra 😊

Master91
Replayt , köszi!
mi az a 600-as win?

igame nevet, odaig neked sincs 😄D
mennyi ma kiloja a pool-medalnak? 😊
Egyszóval egy Noob vagy mert egy darab sincs XD kis kezdõ 600-as win el elég az neked 😊

wmisi
megint egy agyhalott.....istenem de sok van....

Ez más, mert ilyenkor nem kell lõni/mozogni stb 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

esetleg legközelebb próbálkozhatnál olyan luxusdolgokkal mint mondat nagybetûvel való kezdése, írásjelek meg hasonlók. Vagy itt még nem tartotok az iskolában?
Ja, és képzeld, nekem meg 5 Pool medalom van. Vagy esetleg 10. Attól függ mennyit hazudok éppen...

Megnyugodhatsz mert 2x van meg a Pool medál és tudtam hogy valaki ezt írja hogy 10 afk vagy a killre mentem blablabla szerezz te is 2db-ot fõleg ha annyira pró vagy és szólj ha megvan XD klánomba nézegettem vagy 15 embert eddig volt köztök 90% os is még sincs neki vagy esetleg 1 db akkor rinyálj ha van 2 ok? XD

"szimplán nincs kedvem idiótákkal való társalgással tölteni az idõt"

Most akkor mégis van? 😊
replay nincs bekapcsolva, mert szaggat tõle a játék meg sok helyet foglal...

amugy statbuzik: ki veri magat eppen ket pool medalra? 😄D
voivod32
Jó, hogy mondod! Kifejlesztettem a T150-et, már alig gyõztem kivárni, erre a tetû KV1-el szinte az összes meccsem atomjó volt ma. Nincs szívem eladni a rohadékot, úgyhogy kénytelen voltam PÉNZT áldozni egy garázshelyre!
Kifejlesztve:T-150 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 24500. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ingame nevet virtis, odaig csak hamuka az egesz.
Nem piros vagyok hanem átlagos zöld XD 65% al! És te egy primitív "tísz paraszt vagy" ezek szavak használata miatt gondolom 10 éves vagy ha tévedek akkor én kérek elnézést 😊 mindenki úgy játszik ahogy akar nem szakaszba nyomtuk még csak nem is ismerem személyesen szal neki felém csönd ^^én úgy keztem el játszani kb 4000 csatáig hogy nem tudtam hogy van effi, statt, klánok.... csak játszottam 6 os tankom volt a legnagyobb addig klánba sem voltam, én nem kezdtem el új akkot csak hogy kék,lila legyen a stattom "stattbuzik"=ha már 10 csatábol vereség 6-7 akkor nem is folytatják mert jajj romlik a nyerési rátája nevetséges XD

Tipikus vörös majom hozzáállás. Vered a f*szod hátul valami bokorba mialatt egy normális játékos próbálna is csinálni valamit, de mivel az ilyen barmok mint te is, basznak neki segíteni, elkerülhetetlenül meghal. Aztán persze neked áll feljebb mikor jogosan lehordanak mindenek.
Arra a két pool-ra is kíváncsi lennék, biztos volt 10 afk aztán azokat nagy nehezen kilõtted és azóta is naponta kétszer verd ki a replayre.
Szánalom.

ja és a tegnapi szavazás eredménye 😊
M6A2E1 4 7%
T26E4 SuperPershing 9 15%
T34 4 7%
Löwe 11 18%
JagdTiger 88 4 7%
FCM 50t 5 8%
IS-6 5 8%
KV-5 2 3%
Type59 16 27%

túl sok a hobbisárga :S
Budapest20? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

az SP-t már rég kivették a boltból ember! 😄
Én speciel nem szoktam köszönni, ha csak nem direkt nekem köszönnek. És nem azért mert nagyképû vagyok, hanem szimplán nincs kedvem idiótákkal való társalgással tölteni az idõt (mert úgy is lesz valami nagyon fontos közlendõjük), ahelyett hogy a csatát figyelném.

Ilyen hsz után azért illik bemutatkozni egy wot-nickkel.

Pont errõl van szó, mert hogy ha együtt harcoltak volna akkor akár le is hozhatták volna, míg így a másik csávó egyedül harcolt...

pointer4
Milyen egy stat buzi vagy, vered itt magad két pool medálra XD
Nagyon a lelkedbe gázoltak, hogy lenooboztak kincsem ? 😄
eott
Gondolom az fel sem merül benned, hogy ha nem kempingeztél volna, akkor lehet, mindketten 2x annyit sebeztetek + nyerhettetek volna. Mert eddig már nem látsz, csak a szokásos balfasz "nehogy már nekem megmondja bárki" taktikát nyomod. Holott õ azért kék/lila, mert tudja(!), hogy mit kellene csinálnod, te meg azért vagy bíbor vörös mert fingod nincs. De nyilván könnyebb itt puffogni, felhúzva az "eheti balfasz" pólót magadra. <#szomoru2>
De csak addig míg megváltoztatják?Vagy végleg?
7500dmg, sunyibb voltam, mint egy TD! 😊

replay

Félre értessz biztos te akkor magadra ismertél ha így kiakadtál XD Pl. aminap csapattársam volt egy szép kék effis játékos nagy hírû klánból, na most én kempelésel csináltam annyi sebzést mint õ rássolással jelzem ugyanazzal a tankal voltunk, buktuk a csatát majd rám ír hogy mi a fenéz kempeltem spotolni kelet volna blablabla engem ne oktasson senki mikor õ meghalt fele annyi sebzéssel mint én. Fenn hordja az orrát mert hogy õ mien klánba van... kit érdekel?? Beképzeltek klánja ennyi 😊 õ csak egy kakás tag ott semmi más,lényeg hogy neki pl nincs Pool medál egy sem nem könnyû több mint 10 tankot kiszedni próbáld csak ki nyugodtan 😊

Igen, kiveszik a shop-ból, ha akarod beválthatod gold-ra vagy megtarthatod, de akinek megvan attól nem veszik el 😊

Sziasztok jól értelmezem, hogy a 8.7 frissítéssel kiveszik a T26E4-et a játékból?
kér tossz hírem is van
az egyik hogy megjöttem
a másik hogy a tegnapi napom: Victory ratio: 71.88%
Battles: 32
ahhahahhaha KV-1 <#vigyor2>
" 64% a Win6-em "
Ez mi akar leni? 64%-nál jár a Vista telepítõje? <#fejvakaras>

Ahhoz képest hogy nagy lenézésrõl beszélsz, itt vered magad a 2 pool medálra és hogy õk milyen senkik mert nekik nincs... nem lehet az hogy inkább te nézel le mindenkit és nem õk?

Akkor is lesz aki magára ismer azáltal amit írtam, egyébként meg nekem csak 64% a Win6-em nem sok még is szereztem 2db Pool medált amit nem könnyû! Szal akkor húzza az orrát rám a szutyok kék stattával ha lesz neki 2 db Pool medálja ennyi 😊

De szépen elhelyezték rajta a lövéseket... Ilyen pontosan lehet IRL lõni? Hány méterrõl?

Regisztráció idõpontja: 2013. 07. 11.

Mitõl félsz hogy álreggel jössz? 😊

Értem rendben ... köszönöm
popey8
Mert azt a medált csak akkor kapod meg, ha csak és kizárólag te spotolod az elleneket (értsd: csak a te észlelési távodban vannak benne), akiket lõnek. Itt valószínû más is spotolta a sebzett tankokat rajtad kívül.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én ismerek sok embert az UNICA-ból és a KAZNA-ból is, szerintem meg pont hogy nagyon közvetlenek, többjükkel is beszélgettem játszottam velük szakaszban és nem néztek le hogy nincs 20 milliós effim...

A 90 mm M304 HVAP nem ütötte át a torony oldalát a hossztengelytõl számítva 30°-os oldalszög esetén.
Közben rájöttem hogy miért. Két okból is.

Elõször is nem minegy hogy a torony oldalának az elejét vagy a hátsó részét találta el. A torony az eleje felé szûkül, 30°-os oldalszög esetén minél elõrébb találja el, annál kedvezõbb a beesési szög. A torony közepétõl hátrafelé haladva (ha felülrõl nézzük a tornyot) viszont hegyesebb a szög kb azzal egyenértékû mintha 45-50°-os lemez lenne. De ezt még mindig át kéne ütnie.
A másik sokkal fontosabb ok, hogy a toronyoldalának a függõleges síkban is van döntöttsége. (Ha szembõl nézzük a tornyot.) Méghozzá nem is rossz: 40-50° a vízszintestõl számítva. Szóval a torony oldala ebben az esetben duplán döntött. Mind valami pike nose vagy az elliptikus orr szélei. Hiába csak 4,05" vastag átlagosan, ez már túl sok az M304-nek. Hát ja az öntött torony szépségei. 😊
Olyan debilekkel rak össze az MM, hogy képtelenség, hogy annyi sperma közül ezek voltak a legéletképesebbek...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...