World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uncsi nem hogy mindig figyelni kell jajj most nem sebeztem kétezret mi lessz most jajj XD www.szánalom.hu!
Legalább már a nagybetûket használja, írásjelek még magasak szegénynek(a smile nem az).
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ja, és képzeld, nekem meg 5 Pool medalom van. Vagy esetleg 10. Attól függ mennyit hazudok éppen...
Most akkor mégis van? 😊
Kifejlesztve:T-150 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 24500. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Arra a két pool-ra is kíváncsi lennék, biztos volt 10 afk aztán azokat nagy nehezen kilõtted és azóta is naponta kétszer verd ki a replayre.
Szánalom.
M6A2E1 4 7%
T26E4 SuperPershing 9 15%
T34 4 7%
Löwe 11 18%
JagdTiger 88 4 7%
FCM 50t 5 8%
IS-6 5 8%
KV-5 2 3%
Type59 16 27%
túl sok a hobbisárga :S
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagyon a lelkedbe gázoltak, hogy lenooboztak kincsem ? 😄
az egyik hogy megjöttem
a másik hogy a tegnapi napom: Victory ratio: 71.88%
Battles: 32
ahhahahhaha KV-1 <#vigyor2>#vigyor2>
Ez mi akar leni? 64%-nál jár a Vista telepítõje? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mitõl félsz hogy álreggel jössz? 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Közben rájöttem hogy miért. Két okból is.
Elõször is nem minegy hogy a torony oldalának az elejét vagy a hátsó részét találta el. A torony az eleje felé szûkül, 30°-os oldalszög esetén minél elõrébb találja el, annál kedvezõbb a beesési szög. A torony közepétõl hátrafelé haladva (ha felülrõl nézzük a tornyot) viszont hegyesebb a szög kb azzal egyenértékû mintha 45-50°-os lemez lenne. De ezt még mindig át kéne ütnie.
A másik sokkal fontosabb ok, hogy a toronyoldalának a függõleges síkban is van döntöttsége. (Ha szembõl nézzük a tornyot.) Méghozzá nem is rossz: 40-50° a vízszintestõl számítva. Szóval a torony oldala ebben az esetben duplán döntött. Mind valami pike nose vagy az elliptikus orr szélei. Hiába csak 4,05" vastag átlagosan, ez már túl sok az M304-nek. Hát ja az öntött torony szépségei. 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...