World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te mirõl beszélsz ember? Írd már le valami érthetõ nyelven is, hogy mi földi halandók is megértsük.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Általában az ilyen nagy nethuszárok szoktak jönni ezzel a magyarázattal akkor, mikor kérik tõlük mondjuk a két pool-os replayt.
1.5 Mb egy replay. Észre sem veszi a géped. Még az én több éves laptopom sem amin jó ha van 20 fps-em. Ekkora hülyeséget írni...
Ha 100 replay 150 Mb-ot foglal, még akkor sem kellene naponta törölnöd a "felesleget", amiben semmi említésre méltó sem történt.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Hát persze, hogy nem kell, minek is? De még pár szóban sem lehet leírni a galaktikus teljesítményedet, hogy megértsék mások, mitõl voltál ügyes/eszes/trükkös vagy bármi.
A medál puszta említésétõl máris hajbókolni kell elõtted. Jót nevettem, köszönöm a szórakozást, amit nyújtottál, ahogy a Maunika show-n is jót derül az ember...
Támadás a dombtetõre, 60% nyerési esély, nekiáll a barma kempelni az épületeknél, ahogy szokott, ahelyett, hogy az erdõbe sietne még az ellenség elõtt odaérjen és párat kilõjön
A másik oldal kicsit jobb, de kettõ ott is benyomult a szikla meg a tankroncs mögé és mondom mi lesz itt, ezek egymást fogják lõni, ahogy megszokták, ha a másik oldalon ami felbukkan azt szétlõjük és mi vagyunk a királyok?
A 10 percbõl eltelt 3-4 mire rájöttek, hogy valami nem okés, addigra az ellenfél elfoglalta a spot pozíciókat, a templomhoz lejött két tanjuk és a másik oldalon a kõhöz meg a falu szélére egy egy spotter.
Elindult végre a lemmingvonat és az ellenség szó szerint pillanatok alatt darabokra szedte õket utána lerohantak a hegyrõl és nem egész hét perc alatt 2:15-re vesztettünk 😞
Ez egy tipikus mai csata kronológiája.
érdekes tegnap 71% WR most meg vereség vereség hátán...
mekkora véletlen 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Furmányos dolog, eszembe nem jutna ilyen.
Ezért is butaság egy medálra verni a melled, vagy kettõre. Ilyent tényleg csak a nagyon buták csinálnak, mint egy csapattársam, aki WR alapján leszólta az egész csapatot. Mondtam neki, hogy a harcmezõn, ne a chat-ben akarjon bizonyítani és majd meglátjuk. A szárny, ahol volt teljesen elbukott, két másik tankkal kellett visszarohannunk, hogy védjük a bázist, na kb ez a tipikus példa a nagy arcra stat alapján.
Vagy ha szerinted, annyira nagy dolgot csináltál, akkor adj replay-t vagy írd le röviden, hogy szerinted mitõl volt olyan különleges teljesítmény, mik voltak a zseniális húzásaid? Kicsit több értelmet adnál a melldöngetésednek, de gondolom ilyesmit hiába is vár az ember tõled, kac kac
9 évesen játszik pfffff
Nyilván számít valamit a stat de pont az ilyenek, mint a te hajlamos lehetsz alábecsülni a másik játékost pusztán a stat alapján aztán mehetsz vissza a garázsba idõ elõtt 😊
It\'s a trap!!! :)
Lehet mondtam már, de itt leesett, miért produkált a NAVY-s átütési görbék szerint értelmezhetetlen átütést a 90 mm T33 a jugo teszteken. Megtaláltam a helyi kritériumot, 50% és a lövedék tömegének a fele kell, hogy átjusson. Nem lennék meglepve, ha a Terminal Ballistics Vol3-as T33 görbébe bekerült valahogy egy Army-s átütés 55 fokra. Az a 208/100/0 ami a WWII Ballistics-ben van, azzal teljesen egybevág, amit csinált az M3A1 és M36 löveg élesben a T-54A ellen.
Kis tierben ez nem igaz, ott lehet sok kilövést csinálni ügyességgel, de a szerencsés csillagállás oda is elkel.
De ez köztudott és a tisztelt fórumtárs, aki itt veri a mellét számomra elég ellenszenves. Ha nekem összejön 7-8-9 (9 eddig a legtöbb), akkor is már megköszönöm a csapatnak, mert egyedül soha nem lettem volna erre képes.
Nyilván kell tudás a helyzet kihasználásához, de pusztán játéktudást nézve egy frontvonalban harcoló és top gun-t összeszedõ tank valószínüleg több tudással bír, mint az, aki valamilyen szerencsés játékhelyzetben össze tudta szedni ezt a medált.
Nekem is volt többször lehetõségem, de mindig elõkerült olyankor egy full hp-s kempingezõ és igen, sokszor nagyon noob játékos, alacsony stattal, de jó tankban és full hp-ban és ráadául mindig van mellette 2-3 társ is, úgyhogy elintéztek.
Valahogy mindig az van a végére, hogy az esélyek egyáltalán nem kiegyenlítettek vagy csak nem sikerül. Pl kv1s-el voltam nagyon közel, 8killnél jártam, maradt egy egy lövéses nagyon buta t29, de a tank ugye nagyon jó, elõrõl nagyon nehéz meglõni fõleg az én célzás idõmmel és én is egy lövés voltam neki. A nagyeszû megmutatta az oldalát, magam sem hittem el, de teljesen beszûkült célkereszttel is csak láncolt, aztán végem lett. Már csak egy arty maradt az ellenfélnél, tehát ha sikerül kilõnöm a T29-t, akkor nagy eséllyel meglett volna a 10, de nem.
Szóval egyetértek veletek, ha valaki döngeti a mellét a pool-ra, akkor mutassa meg, hogy tényleg tudás van mögöttet, vagy csak úgy alakult, hogy egylövéses buta noobok maradtak, akik egyesével támadták a végén vagy alacsony tier-ben csinálta meg, ami azért levon az értékébõl. Persze ott sem könnyû azért, de pl az említett kv1s-el nagyságrendekkel nehezebb pool-t csinálni, mint egy tier3 vagy azalatt vassal.
De nem köszöntél az elején, így az elsõ hozzászólásod itt eléggé felesleges volt, felütésnek meg gyenge. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aki délrõl indulva még a 30mp lejárta elõtt sikoltozott, hogy "ezt buktuk, úr isten"?
---
Hát persze, hogy õ vagy, látom is a 2 pool-t az accodon.
Veled ellentétben én nem csak a számat jártatom, felraktam a replayt, hogy a többiek is megnézhessék, mirõl is van szó.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A troll ágyús su152 szereti a kv1-t 😊
Néznek bután, mikor egy lövéssel kiemelem õket full hp-ról, mint a gyök kettõt. Ha nagyon szórakozni akarok, akkor meg full gold-al megyek, na akkor van olyan pusztítás, hogy jogos a gold noobozás, de nem érdekel és jól szorakozom, haver itt volt és betegre röhögtük magunkat, annyi egy lövéssel kivégzést csinálta, ha legalább a közép tier-be betett. Mindig volt lõhetõ célpont és még a nagy tankok is milyen bután tekergetik a fejüket meg látszik a mozgásukon a rémület, mikor 700-750 hp leugrik hirtelen.
Feltûnik egy jöttment fogyatékos egy 3 napos kamu fórumreggel, ordenáré hangnemben elkezd fröcsögni, miközben az összes tudása a játékról kb onnan van, hogy visszaolvasott 10 hozzászólásnyit...
És mindig vannak, akik válaszolnak az ilyeneknek, adva alájuk a lovat, hogy tovább produkálhassák magukat, mintha nem jutna minden hétre legalább 2 ilyen provokátor.
Pattanásos Pistike meg otthon röhög a monitor elõtt, mert végre valaki foglalkozik vele, néhány perc erejéig róla szól a világ. Hiába csak azt akarjátok megmagyarázni neki, hogy gond van a kobakján belül, õt ez nem fogja zavarni. Neki csak annyi esik le, hogy megéri nekiállni fekáliával dobálózni, mert elõbb-utóbb valaki majd csak visszadobja 😊
És õ akkor már nyert, mert ez a legtöbb, amit elérhet, azon kívül, hogy otthon az apja nadrágszíjjal megcirógassa a hátát 😊
További jó troll heccelést, amíg ki nem bannolják ezt az egyedet is, ahogy eddig is történt az összes fajtársával 😉
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
egy átlag feletti körre adta ezt.... 2900 damagére meg egy kis spot damagera LOL

Ja, hogy addigra már eltûnt az elsõ 5mp-ben kinyomott köszönésed? How terrible.
Hasonló kvalitásokkal rendelkezõ írástudó volt már itt a topikban. Az egybefolyó szövegek, a nagybetûk hiánya, a csapongó gondolatmenet. Nem tudom, pontosan ki az, de piszok ismerõs- akkortájt is csak ránéztem az egybeömlesztett betûhalmazra, és reflexbõl ugrottam át az olvasásban.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
akinek nem ingame ne vegye magára...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
HODOOOORRR!!!