World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"64% os a win6 em nem mint más 80-90% os játékosoknak"

Te mirõl beszélsz ember? Írd már le valami érthetõ nyelven is, hogy mi földi halandók is megértsük.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

irónia nem jött át, látom 😊

Általában az ilyen nagy nethuszárok szoktak jönni ezzel a magyarázattal akkor, mikor kérik tõlük mondjuk a két pool-os replayt.

De akkor miért zavar, ha mást érdekel a stat?
Velem nem kell platouba jönnie senkinek, én általába egyedül szeretek menni mert ha meghalok nem kell másik 2 társamra várni hogy mehessek egy másik tankal.Valószínû ezért csak 64% os a win6 em nem mint más 80-90% os játékosoknak hogy õk csak 3 an mennek csillagozni és játszani mert nagyobb esély van a statt húzásra és nyerésre ezek játékosok egyedül már sehol se lennének és nem lenne kék, lila a stattuk!

JeffDunham
"replay nincs bekapcsolva, mert szaggat tõle a játék meg sok helyet foglal..."

1.5 Mb egy replay. Észre sem veszi a géped. Még az én több éves laptopom sem amin jó ha van 20 fps-em. Ekkora hülyeséget írni...
Ha 100 replay 150 Mb-ot foglal, még akkor sem kellene naponta törölnöd a "felesleget", amiben semmi említésre méltó sem történt.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

"Nem kell replay csináld meg ha sikerül majd megértesz ha nem sikerülakkor nézz magadba és akkor is megértesz 😊"

Hát persze, hogy nem kell, minek is? De még pár szóban sem lehet leírni a galaktikus teljesítményedet, hogy megértsék mások, mitõl voltál ügyes/eszes/trükkös vagy bármi.

A medál puszta említésétõl máris hajbókolni kell elõtted. Jót nevettem, köszönöm a szórakozást, amit nyújtottál, ahogy a Maunika show-n is jót derül az ember...
"na ma nem lesz 70%-os WR-em hogy rohadjon meg a sok kis g**i"

Támadás a dombtetõre, 60% nyerési esély, nekiáll a barma kempelni az épületeknél, ahogy szokott, ahelyett, hogy az erdõbe sietne még az ellenség elõtt odaérjen és párat kilõjön

A másik oldal kicsit jobb, de kettõ ott is benyomult a szikla meg a tankroncs mögé és mondom mi lesz itt, ezek egymást fogják lõni, ahogy megszokták, ha a másik oldalon ami felbukkan azt szétlõjük és mi vagyunk a királyok?

A 10 percbõl eltelt 3-4 mire rájöttek, hogy valami nem okés, addigra az ellenfél elfoglalta a spot pozíciókat, a templomhoz lejött két tanjuk és a másik oldalon a kõhöz meg a falu szélére egy egy spotter.

Elindult végre a lemmingvonat és az ellenség szó szerint pillanatok alatt darabokra szedte õket utána lerohantak a hegyrõl és nem egész hét perc alatt 2:15-re vesztettünk 😞

Ez egy tipikus mai csata kronológiája.
Félreértettük egymást. De szerintem ha normális vagy (a fórumon) akkor bárki szívesen megy veled plattunyba innen.
Nem kell replay csináld meg ha sikerül majd megértesz ha nem sikerülakkor nézz magadba és akkor is megértesz 😊

WG megint elõvette azt a mainpuláló szarját hogy szarna sünt a buzi Serb is....
érdekes tegnap 71% WR most meg vereség vereség hátán...
mekkora véletlen 😄
Igen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ennyi az egész 😊ha hívok egy kék effist én csak zöld vagyok! Akkor miért nem jön? na azért mert zöld vagyok, akkor én miért bízzak meg egy nálam rosszabb játékosban? nem miattam kisebb az esély nyerése hanem miatta!

Ja, hogy akkor a lõpor (parasztosan, nyilván nem az van benne) mennyiségének csökkentésével "emulálták" a távolságot?

Furmányos dolog, eszembe nem jutna ilyen.

mégegyszer megismétlem, hogy több dolog is hozzátartozik a teljesítményhez, az elsõ a tier, ahol elérted, a másik a szerencsefaktor része, azaz ha a harcvonalban küzdve csináltad meg (kicsi erre az esély), amire már láttam példát a saját és az ellenfél csapatában is, az igen, az komoly játéktudás, de ha egyszerüen a helyzet olyan, hogy a csapatod lepusztította az ellenfelet egylövésesre és egyesével jöttek ellened a végén, akkor a medál szép, de nincs igazán összefüggésben a tudással.

Ezért is butaság egy medálra verni a melled, vagy kettõre. Ilyent tényleg csak a nagyon buták csinálnak, mint egy csapattársam, aki WR alapján leszólta az egész csapatot. Mondtam neki, hogy a harcmezõn, ne a chat-ben akarjon bizonyítani és majd meglátjuk. A szárny, ahol volt teljesen elbukott, két másik tankkal kellett visszarohannunk, hogy védjük a bázist, na kb ez a tipikus példa a nagy arcra stat alapján.

Vagy ha szerinted, annyira nagy dolgot csináltál, akkor adj replay-t vagy írd le röviden, hogy szerinted mitõl volt olyan különleges teljesítmény, mik voltak a zseniális húzásaid? Kicsit több értelmet adnál a melldöngetésednek, de gondolom ilyesmit hiába is vár az ember tõled, kac kac
na ma nem lesz 70%-os WR-em hogy rohadjon meg a sok kis g**i
9 évesen játszik pfffff
Szóval azért nézel le mást mert téged is lenéznek. Mitõl vagy akkor különb?
Mátyás TE vagy az??? 😞
Én alábecsülöm? igen mert engem is alábecsülnek a nálam jobb stattal rendelkezõek!A fagyi visszanyal 😊

Ilyenkor nem a távolságot szokták variálni, hanem a kivetõtöltetet. Az összes lövés 100 jardról ment. De azokkal az ágyúkkal el lehetett lõni fél kilométerrõl egy rohamsisakot.

Ahhoz nem ész kell hanem szív. Amikor ha veszettnek látszik az ügy és ésszel már tudja az emberhogy sanszosan bukó, nem omlik össze hanem harcol.... hörrr.

Mondtam már ott a lehetõség csinálja meg bárki nem lehet csak úgy végrehajtani ahoz kell egy gyors tank ami sebez is rendesen és gyorsan lõ és tudás kell, hiába minden tank egylövéses ha nem vagy elég rátermett a társaid belopják a killt, kétlem hogy bárki bármikor egyedül tud lenni 10 tank ellen úgy hogy mind a 10 tankot kiszedi akár egy akár több lövésbõl, ilyen helyzet nincs!

Hány és hány olyan csata volt már, hogy 40% vagy azalatti esélyek és csomó top dog játékos a másik oldalon és a vége gyõzelem a javunkra vagy téged elkerültek az ilyenek?

Nyilván számít valamit a stat de pont az ilyenek, mint a te hajlamos lehetsz alábecsülni a másik játékost pusztán a stat alapján aztán mehetsz vissza a garázsba idõ elõtt 😊
Ha az e-100 noob volt, akkor te nem? Hisz mellette dekkoltál végig... "egy médiummal"

It\'s a trap!!! :)

Na, kész a cikk, 10 a4-es oldal.

Lehet mondtam már, de itt leesett, miért produkált a NAVY-s átütési görbék szerint értelmezhetetlen átütést a 90 mm T33 a jugo teszteken. Megtaláltam a helyi kritériumot, 50% és a lövedék tömegének a fele kell, hogy átjusson. Nem lennék meglepve, ha a Terminal Ballistics Vol3-as T33 görbébe bekerült valahogy egy Army-s átütés 55 fokra. Az a 208/100/0 ami a WWII Ballistics-ben van, azzal teljesen egybevág, amit csinált az M3A1 és M36 löveg élesben a T-54A ellen.

Master91
De 2 poolos már fedezheti a segged ugye, hiába van szar statja <#ravasz1>
Kettõ T62A nem hozza le a meccset, ha az össze többi megy meghalni rássolni sok balfék megy egyedül 3-4 tank ellen nincs esélye,az E100 noob volt látszik a statisztikáján XD én is ha meglátom hogy valaki piris,narancs sárga na arra nem lehet számítani vagy mellélõ vagy nem tudja mit kel lõni, engem se fedezzen egy kaka játékos egyszerûen nem bízom benne ennyi.

Szerintem a pool medál a legtöbb esetben éppen annyira a csapat érdeme is, akik alacsony hp-s tankokat hagynak a végére, illetve az ellenség bénasága, mert mondjuk egyesével jönnek.

Kis tierben ez nem igaz, ott lehet sok kilövést csinálni ügyességgel, de a szerencsés csillagállás oda is elkel.

De ez köztudott és a tisztelt fórumtárs, aki itt veri a mellét számomra elég ellenszenves. Ha nekem összejön 7-8-9 (9 eddig a legtöbb), akkor is már megköszönöm a csapatnak, mert egyedül soha nem lettem volna erre képes.

Nyilván kell tudás a helyzet kihasználásához, de pusztán játéktudást nézve egy frontvonalban harcoló és top gun-t összeszedõ tank valószínüleg több tudással bír, mint az, aki valamilyen szerencsés játékhelyzetben össze tudta szedni ezt a medált.

Nekem is volt többször lehetõségem, de mindig elõkerült olyankor egy full hp-s kempingezõ és igen, sokszor nagyon noob játékos, alacsony stattal, de jó tankban és full hp-ban és ráadául mindig van mellette 2-3 társ is, úgyhogy elintéztek.

Valahogy mindig az van a végére, hogy az esélyek egyáltalán nem kiegyenlítettek vagy csak nem sikerül. Pl kv1s-el voltam nagyon közel, 8killnél jártam, maradt egy egy lövéses nagyon buta t29, de a tank ugye nagyon jó, elõrõl nagyon nehéz meglõni fõleg az én célzás idõmmel és én is egy lövés voltam neki. A nagyeszû megmutatta az oldalát, magam sem hittem el, de teljesen beszûkült célkereszttel is csak láncolt, aztán végem lett. Már csak egy arty maradt az ellenfélnél, tehát ha sikerül kilõnöm a T29-t, akkor nagy eséllyel meglett volna a 10, de nem.

Szóval egyetértek veletek, ha valaki döngeti a mellét a pool-ra, akkor mutassa meg, hogy tényleg tudás van mögöttet, vagy csak úgy alakult, hogy egylövéses buta noobok maradtak, akik egyesével támadták a végén vagy alacsony tier-ben csinálta meg, ami azért levon az értékébõl. Persze ott sem könnyû azért, de pl az említett kv1s-el nagyságrendekkel nehezebb pool-t csinálni, mint egy tier3 vagy azalatt vassal.
Maala
Nem, az ész ahhoz kell, hogy megpróbáljon nyerni ahelyett, hogy beletörõdne. Szimpla 44% volt XVM szerint, simán hozni lehetett volna... Csak ugye camp, és az e-100 elõreküldése helyett saját kézbe kellett volna venni a dolgokat. Amihez ész kell.

De nem köszöntél az elején, így az elsõ hozzászólásod itt eléggé felesleges volt, felütésnek meg gyenge. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
Kardix vagy vagy sem ?
Megnézem ki ez a kardix 😊 de 2 Pool medálja sok minden jó játékosnak lehet ám, több 100 ezren játszák ezt a gamet, de a sebzés és a kill számít te abban nem remekeltél szal számomra nem vagy rám hatással olyan semleges,és vesztes 😊 láttam a videón a csapatotok elég gyengusz volt nem csodálom hogy írta a buktát ehez sok ész nem kell hogy megjósolja a vereséget XD

Ok.

Maala
Csak nem a nagy Kardix a VTEPS klánból, akivel Redshiren találkoztam 11-én, T62A-ban ülve?

Aki délrõl indulva még a 30mp lejárta elõtt sikoltozott, hogy "ezt buktuk, úr isten"?

---

Hát persze, hogy õ vagy, látom is a 2 pool-t az accodon.

Veled ellentétben én nem csak a számat jártatom, felraktam a replayt, hogy a többiek is megnézhessék, mirõl is van szó.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Miért banolnának? nem én írok trágár szavakat aszt hiszem elég korrekten beszélgetek korrekt szavak használatával, nem kell velem foglalkozni van nekem családom öcsi!És a rád szánt kb 40 másodperc elég volt hogy elolvassam az üzid, neked van felt. viszk.-ed 😊 Nem heccelek senkit kiírtam valamit ami igaz! És azóta jönnek a bar...ok.Uncsi már rég nem beszélgettem ennyi 10 évessel 😊

Azért látszik az akció, rohadt sok kv1 szaladgál.

A troll ágyús su152 szereti a kv1-t 😊

Néznek bután, mikor egy lövéssel kiemelem õket full hp-ról, mint a gyök kettõt. Ha nagyon szórakozni akarok, akkor meg full gold-al megyek, na akkor van olyan pusztítás, hogy jogos a gold noobozás, de nem érdekel és jól szorakozom, haver itt volt és betegre röhögtük magunkat, annyi egy lövéssel kivégzést csinálta, ha legalább a közép tier-be betett. Mindig volt lõhetõ célpont és még a nagy tankok is milyen bután tekergetik a fejüket meg látszik a mozgásukon a rémület, mikor 700-750 hp leugrik hirtelen.
Errõl beszéltem Maala játékos nem félõs õ egy HUNS-os akinek nem kevesebb mint 19K csatája van és még én vagyok a kocka XD na nem is az,de ha csata kezdete után 1-2 percre rá köszönök és mozgásba van a tankja az illetõnek na ne hogy már ne lássa, Na jó abban ez esetbe helyt adok ha chat bann-t kapott! De akkor nem kéne csata végén az észt osztani mikor senki nem szorul rá,vagy ha saját magának írta az ész osztást bátorítás képen na az más 😊

Komolyan nem értem a kedves fórumozókat 😊

Feltûnik egy jöttment fogyatékos egy 3 napos kamu fórumreggel, ordenáré hangnemben elkezd fröcsögni, miközben az összes tudása a játékról kb onnan van, hogy visszaolvasott 10 hozzászólásnyit...
És mindig vannak, akik válaszolnak az ilyeneknek, adva alájuk a lovat, hogy tovább produkálhassák magukat, mintha nem jutna minden hétre legalább 2 ilyen provokátor.

Pattanásos Pistike meg otthon röhög a monitor elõtt, mert végre valaki foglalkozik vele, néhány perc erejéig róla szól a világ. Hiába csak azt akarjátok megmagyarázni neki, hogy gond van a kobakján belül, õt ez nem fogja zavarni. Neki csak annyi esik le, hogy megéri nekiállni fekáliával dobálózni, mert elõbb-utóbb valaki majd csak visszadobja 😊
És õ akkor már nyert, mert ez a legtöbb, amit elérhet, azon kívül, hogy otthon az apja nadrágszíjjal megcirógassa a hátát 😊

További jó troll heccelést, amíg ki nem bannolják ezt az egyedet is, ahogy eddig is történt az összes fajtársával 😉

Amúgy ezt a 30 másodperces várást igazán eltüntethetnék, vagy legalább valami olyasmit hogy mikor mindenki betöltött akkor levált az óra 5mp-re.

ja mar megint viszajott a hobbit

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

tök hülye ez a játék....
egy átlag feletti körre adta ezt.... 2900 damagére meg egy kis spot damagera LOL
Én sose köszönök vissza, mert a vanmagyar kérdés egyenlõ a gyors vereséggel. Persze...még köszöngessek is nekik.

Maala
Imádom az ilyen retardált majmokat. 30mp van a csatába lépés után, és te azt várod, hogy bámuljam a képernyõt, mikor 2mp alatt felmérem a helyzetet? Kösz, inkább kilépek az asztalra, és böngészem a netet, majd ha pirosra vált a WOT-ikon a tálcán, visszalépek.

Ja, hogy addigra már eltûnt az elsõ 5mp-ben kinyomott köszönésed? How terrible.

Nem tudom mi a probléma forrása az írás módommal,de ez nem az ANTSZ, hogy hibátlanul frankón írjak,és nem én használok primitív megalázónak látszó szavakat!Kis pisisek itt lógnak egész nap nincs iskola ó a fenébe XD

Meg kell kérdezni tõle hogy szent állat e a Turul... egybõl be lesz majd azonosítva 😊

Sunsetjoy
Nekem nagyon-nagyon ismerõs ez az írásmód.
Hasonló kvalitásokkal rendelkezõ írástudó volt már itt a topikban. Az egybefolyó szövegek, a nagybetûk hiánya, a csapongó gondolatmenet. Nem tudom, pontosan ki az, de piszok ismerõs- akkortájt is csak ránéztem az egybeömlesztett betûhalmazra, és reflexbõl ugrottam át az olvasásban.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mert te komolyan elhitted hogy fog adni egy nevet ahol meg lehet nézni a nevetséges teljesítményét? Ilyen barmok néha feljönnek ide trollkodni, aztán el is tûnnek szépen. A kitartóbbja néha ideböfög még pár okosságot, de arra már nem nagyon harapnak, ezért inkább marad csendben.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

délben lekajáltam az ingame...

akinek nem ingame ne vegye magára...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Ami idõt most itt elcseszel a sok hülyeséggel, már 4 Poolt össze szedhettél volna
wmisi
nem erösiteni kene a gerincet...hanem noveszteni..😄

Nagyon király vagy öcsém csávó, de acc. nevet még mindig nem kaptunk...

Remélem bannolnak a faszba...én szemétláda csaló<#banplz>

HODOOOORRR!!!