World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Replay
Olyasmit is látni benne mint Német Spaced-Armor!(a torony benyelt két lövést is
Na meg persze egy rakás nyomit akik lehetõvé tették mindezt)
3104 Dmg
Kontextusba kéne rakni...
5. kör óta nem tudom a triplát megcsinálni ezzel a szerencsétlen T71-gyel, pedig csak annyit szeretnék. De nem...
Folyamat t10-be dobál, ahol esélyem nincs lehozni a meccset. De még így is 3. legtöbb sebzés t7 tankkal t10 mezõnyben... Gyalázat!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A jugó kritériumot ismertem, de nem nagyon hasonlítgattam össze a teszt eredményeit más átütésekkel.
Most akkor a T33 átütései army-sok? Elvileg az a legmodernebb az M77, M82 és a T33 közül. Késõbb a T33E7-bõl lett M318 a Pattonok M41 lövegéhez, nem?
Mert ha a T33 armys és a M77, M82 navys akkor a T33 jó gyenge. Függõleges páncél ellen jobb mint az M77, M82 de döntött ellen nem.
wowp exe belépési pont nem található.
Az eljárás belépési pontja(get logical processor information)nem található a DLL-ben(kernel32.dll).
nem tudom mi ez?..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
gyeprefos007: vedd lejjebb az alap lõszer mennyiséget és akkor tudsz beletenni másikat, prémium lõszernél ajánlott áttenni kreditre. 😊
román gyerek pofázott randomban, csata után ráírok privátot
-büszke vagy a statodra?
-igen
büszke vagy ar országodra?
-igen, nagyon
-és miért?
erre ezt írta: steal all (magyarul mindent ellopnak)
<#banplz>#banplz>
ruszkival a földi célpontokat csapom lefele IL-2vel meg IL-2M-el
némettel a BF109esekkel alázom a légi célpontokat 😊
amcsi vegyes... britt gépekkel meg simogatni lehet csak a gyenge fegyverzetek miatt :S
szóval a legjobb a Germany 😊
megyek a fa**mba inkább war tunderezni
még nem jöttem rá :d úgyértem sima mezei bankkártya jó? 😄
32037 free xp, 197 365 credit.
Garázsban.: Type 59 (a legénység 4-ik skillje 89%-on),E-50(3 skilles legénység),AC MLE 46,SU-152(3 skilles legénység),KV-1,Churchill-1,AT-2 + pár kisebb tank a skillesebb legénység tárolására,mert a barakk tele van.😊
Kihúzott tankok.:
Kína: Type T-34 fullos+2589xp
Francia: AC MLE 46 fullos+35 834 xp(garázsban), AMX 13 90 fullos+8441xp
Német: GW Panther fullos+63 106xp, VK 30.01 fullos+1702xp, E-50 stock+19 447xp(garázsban) JgpZ E100,
GB: Cromwell fullos+21 282xp, Churchill-I fullos+12 704xp(garázsban), AT-2 fullos+13 148xp(garázsban)
USA: M7 kifejlesztve,T110E4,T110E5,
Szovjet: KV-2 kifejlesztve,KV-1s kifejlesztve,T-43 fullos+38 549xp, SU-152 fullos+10 550xp(garázsban), obj-263
Ára: 30k gold feltöltése egy általam megadott accra.
Ha valakit érdekel írjon privátban és megtárgyaljuk.
Köszönöm a türelmet!Bocs az off-ért(nem mintha nem lenne belõle bõven) 😊
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
És a következõ Interactive Special nyertese a Tiger (P) lett.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius