World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiaba no, nem lehet mindenkinek KETTO pool medalja 😄DD kis jelentgetos gerincoszlop 😄DD
Hát nem ma kezdte na... már az ötvenes években.
Van gyakorlata ha agya nem is.
Van gyakorlata ha agya nem is.
Nevethettek ennyit ér az értelmiségetek XD 10 évesektõl elnézem de gondolom felnõtt embereknek hiszitek magatokat mégsem úgy viselkedtek,mindannyian kamunével vagytok ti sem különböztök töllem és nevetek csak rajtatok, Hajrá illesszetek még be pár írományom legalább jótnevetek 😊
ugy milyen komoly??😄DDD
Ne legyen off:
Victory!
Airfield 2013. július 14. 18:12:26
AT 2
: 2 149 37 270
Battle Achievements Steel Wall, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Repairs: -2 020
Ammunition: -3 120
Prém nélkül :3
meg kaptam a +1k xp-t a mission miatt.
Howitzer ágyúval küldöm, lehet el se adom D:
Victory!
Airfield 2013. július 14. 18:12:26
AT 2
: 2 149 37 270
Battle Achievements Steel Wall, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Repairs: -2 020
Ammunition: -3 120
Prém nélkül :3
meg kaptam a +1k xp-t a mission miatt.
Howitzer ágyúval küldöm, lehet el se adom D:
Figyu, menj és dugd a fejed 1 fazékba, és fütyüréssz, csak ne írj már ide ha nem tudsz értelmeset írni.
és te kivagy? te egy senki vagy QQ
" Ha nem törlitek az illetõt illetve IP. Bant követelek,akkor a Fogyasztóvédelmi Felügyelethez fordulok nem ma kezdtem, nem fenyegetõzöm de ez már túllépte a határokat!"
Wuaaaaaaaat? xDDD
Wuaaaaaaaat? xDDD
amugy te megis kivagy ebben a forumban h lapot akarsz osztogatni?😄DDDD
miert jelentgetsz ujra?😄D
50es evek hazmester feeling 😄D
50es evek hazmester feeling 😄D
Neked nem osztottam lapot! Tekerj el innen köszi.
ezt kiemelnem, mert annyira szanalamas 😄DDD
Noob:
Ez a személyt azonnal kapjon bannt! Szigszalag212 #240996
Ez már felháborító és személyes sértés,hogy ilyet engedhetnek meg maguknak a felhasználók idézem" © Szigszalag212
Noob:
Ez a személyt azonnal kapjon bannt! Szigszalag212 #240996
Ez már felháborító és személyes sértés,hogy ilyet engedhetnek meg maguknak a felhasználók idézem" © Szigszalag212
noob baratunk is jelentget emelt hangon! megsem megy olyan jol a folenyeskedo lekezels. a kis lelket megbantottak 😄D
teljesen mindegy..... protot sikerült elsõre ledupláznom...
utánna VK4502, AT2, KV1 lose lose lose, ki is léptem a francba
kár volt felmenni, faszán lerontottam a statomat
utánna VK4502, AT2, KV1 lose lose lose, ki is léptem a francba
kár volt felmenni, faszán lerontottam a statomat
Megvagytok áldva ezzel a 2 medállal ezt hajtogatjátok órákon át uncsi,nem a medál a lényeg nem tûnt fel senkinek? Ha a játékban nekem ossza az észt valaki aki veri a nyálát a jó statisztikára akkor hánynom kell ha egy nálam rosszabb osztja az észt akkor nevetek ennyi. A híres vagy inkább már csak hírhett nagy klánok tagjai nagyképûek és sértegetik a gyengébbeket keresik a csatában kit hibáztathatnak és rányomják a bélyeget valakire.Szálljanak le a földre ezek, mert ez csak egy játék ahol 5 évesektõl 80 évesekig is vannak a gamben! Ha nem frenkiznének a kék.lila statra akkor én sem hoztam volna fel a 2 Medált amit kapok azt adom vissza 😊
foxbat88fx: KV-1-re tippek? Nagyon nem megy, alig 52% a WR 126 meccs után. Állandóan kigyullad, mert ellövik az üzemanyagtartályt. Repairt keztem rápakolni, lehet hiba volt, de jobb ötletem nem volt.
Olajat érdemes rá rakni? 57es ágyúval tolod?
Olajat érdemes rá rakni? 57es ágyúval tolod?
Khmmm "csak" 44<#nevetes1>#nevetes1>
Hát még jól is néz ki hisz NÉGY NÉGY<#idiota>#idiota>
Hát még jól is néz ki hisz NÉGY NÉGY<#idiota>#idiota>
A T1E6 egy állat kis gép, nekem 250 csata után 56% WR van vele, ha a legénységet kihúztad 100% és osztod rá a skilleket igazi terrortank lesz, 9 killes csatám is volt vele. A lényeg, hogy ne érezd magad KV-1-nek, sunyin kell játszani vele, nem az elsõ vonalban. Piszok gyorsan osztja a damagét. Minesen irány a hegy, Provincen mindkét oldalon van egy jó kis bozót amibõl lehet lesni, Himmelsdorfon meg flankelj vele keményen. A T18-at, H35-öt szembõl nem viszi, Pz 2 és Pz 3 kerüld el szintén, a többit hamar szétszeded. Csak lövést ne kapj be. Ja igen: M2 Medium egy lövésbõl lekap, sajnos nem tudod kipakolni rá a teljes tárat. Szerintem igen jó fun faktorja van.
én ma irigylem nagyon matyashunt..... hogy 45%-os WR-je van!
De hiszen mondom, hogy az nem %. Most nincs kedvem matekozni, de ha tudod, hogy nálad a 639=81, nálam meg a híg fos 469=35, bp20-nál meg 549=64, "random" unicumnál meg a 910 már =100, akkor ebbõl meg lesz, hogy mennyi az 1, és mennyitõl 100. <#crazya>#crazya> (Ha te sem akarsz matekozni vasárnap, akkor meg "csak" és kész.) <#papakacsint>#papakacsint>
Ez már-már ijesztõ! És mindez már három napja egyfolytában...
Gyözelem/Csata: 11 (15) (73.33%)
Tap: 416 (6 237)
Tap. (x1): 416 (6 237)
Szabad tap: 34 (300)
Bevétel: 181 130 (261331/-80201)
Gyözelem/Csata: 11 (15) (73.33%)
Tap: 416 (6 237)
Tap. (x1): 416 (6 237)
Szabad tap: 34 (300)
Bevétel: 181 130 (261331/-80201)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
E-100-ra megéri feltenni a repeszpáncélt?
A játékban nevet váltott MrScheff-re talán,itt tényleg ritkán van.
Jó kis gép az, mondjuk én eladtam a 'csába mert kellett a garázshely <#idiota>#idiota>
Neked még bõven jó az, legénységet húzni meg pénz keresni jó, mert prem.
egyébként van itt fent egy szép zöld FAQ link, nézegesd azt, rengetek hasznos dolgot leír.
De ma. legalább van értelmes téma. Kérdezz csak nyugodtan, megválaszolunk bármit <#eljen>#eljen>
Ja, és az arty-t add el <#banplz>#banplz>
Neked még bõven jó az, legénységet húzni meg pénz keresni jó, mert prem.
egyébként van itt fent egy szép zöld FAQ link, nézegesd azt, rengetek hasznos dolgot leír.
De ma. legalább van értelmes téma. Kérdezz csak nyugodtan, megválaszolunk bármit <#eljen>#eljen>
Ja, és az arty-t add el <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Lol még válaszolni se tudsz rendesen 😄
Adj már nicket végre azt zárjuk már le a napot....
------
Szakesz-al mi történt amúgy?
úgy rémlik meg változtatta wot-on a nevét, de itt sg-n se láttam már egy ideje...
Adj már nicket végre azt zárjuk már le a napot....
------
Szakesz-al mi történt amúgy?
úgy rémlik meg változtatta wot-on a nevét, de itt sg-n se láttam már egy ideje...
Olyan unalmas vagy XD én kúlturált vagyok te primitív csak undorító szavakkal tudsz csak megilletni normálisan nem megy? Nevelés kérdése csak 😊 Hajrá csak így tovább 😊
gyeprefos007: annyi csatával szerintem semmiképpen se változtass nevet goldért, inkább csinálj egy új felhasználói fiókot.
gondoltam szembe nézek a mumusommal és vissza megyek wot-ba
naná hogy lose lose lose <#rinya>#rinya>
khúúúúrva anyjukat! <#wilting>#wilting>
naná hogy lose lose lose <#rinya>#rinya>
khúúúúrva anyjukat! <#wilting>#wilting>
akkor ha "kitanulom" ez egy ütõképes szerkentyû lehet? 😄
Te mered rám mondani azt, hogy meg tehetem hogy közösségi oldalakon és név nélküli oldalakon nagy a szám?
Ki villog itt név nélkül a 2 pool medáljára? NÉV NÉLKÜL?
És ezek után mered rám ezt írni hogy név nélkül ugatok? Szégyen vagy 😄 Az orvosok a fogyatékosságra hasonló emberekre mondják mint Te.
Persze hogy dühös és ideges vagyok, minden ilyen senki házi mint Te, 0 értelmes gondolattal létezik egyáltalán a földön, míg valami normális, értelmes ember meg hal a mai világba...
Sok féle képpen tudok viselkedni, és meg lepõdhetsz, de baromira nem esik rosszul, hogy talán az 1. olyan kommentedet olvasom, ahol valami mondatokat össze raktál.
Optimistább vagy? Szerintem csak hülye.
Mutatod végre a 2 poolos accountodat, vagy maradsz ezen a senki házi szinten?
A döntés a tiéd...
Ki villog itt név nélkül a 2 pool medáljára? NÉV NÉLKÜL?
És ezek után mered rám ezt írni hogy név nélkül ugatok? Szégyen vagy 😄 Az orvosok a fogyatékosságra hasonló emberekre mondják mint Te.
Persze hogy dühös és ideges vagyok, minden ilyen senki házi mint Te, 0 értelmes gondolattal létezik egyáltalán a földön, míg valami normális, értelmes ember meg hal a mai világba...
Sok féle képpen tudok viselkedni, és meg lepõdhetsz, de baromira nem esik rosszul, hogy talán az 1. olyan kommentedet olvasom, ahol valami mondatokat össze raktál.
Optimistább vagy? Szerintem csak hülye.
Mutatod végre a 2 poolos accountodat, vagy maradsz ezen a senki házi szinten?
A döntés a tiéd...
Ez egy kis prémium tank, ehhez hasonló nagyobb tankok a francia közepesek.
Szerintem nekem csak ez van most ami táras. sztetek lehet már jobb ilyenem, és ha igen akkor mi? nem vagyok nagy tank szakértõ, és olyanra nem akarok költeni ami nem fog megfelelni 😄
<#szomoru2>#szomoru2>
Kis tierben több tank is táras, de késõbbiekben az Amerikai med(T71-tõl) és a francia közepes, heavy és td-k is.
Büszke lehetsz magadra és szüleid is azok rád biztos hogy így beszélsz azt hiszed te megteheted,ezen az oldalon valódi név nélül egy közösségi oldalon van csak nagy szád látszik az értelmiséged 😊 nagyon kreatív vagy hogy ezek szavakat használod ideges vagy dühös, azt hiszed ilyen szavakkal bármit elérsz itt vagy az életben? Nagyon gyerekes vagy amint látod én körülírom a te primitív szavaid így hatásosabb, és diszkrétebb 😊 milyen idegesítõ nem hogy te már csak így tudsz itt mindenki elõtt viselkedni szánalmas. Csak nevetni tudok az ilyen embereken nem hat meg egy idegen anyázása hidd el. Ennél jóval optimistább vagyok 😊
Bocs a sok hülye kérdésér :d melyik típusú gépekkel lehet gyors sorozatban lõni?
Húzzál már a noob anyádba, villants valami jó csatádról replayt, VAGY AZ IGAZI IN-GAME neved ( mert ugye azt mondod nem te vagy Kardix ) és akkor mást leolthatsz te kis senkiházi!
Kamu a 2 Pool medálod is, van összesen 17 snipered meg 6 top gunod és arra recskázol az öcsédnek te gyötrelem....
Kamu a 2 Pool medálod is, van összesen 17 snipered meg 6 top gunod és arra recskázol az öcsédnek te gyötrelem....
weboldalon tudod leadni a jelentkezésed.
Nem tudom mirõl beszélsz a replay alapján nem én vagyok az a kardix vagy kicsoda te beteg vagy ember XD
értem köszi. és jelentkezni kinél/hol lehet? 😄
HARC,HPLEG nem profi klánok, de kezdésnek jók.
Ma röhögtem egy jót, egy vérbeli hobbináci reportolt mert kilõttem a tigrisébõl😄 Jó kör vot mondjuk 5600 potential dmg et benyeltem😊))
REPLAY
REPLAY
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy azért szeretnék valami klánt mert ma már vagy 10 meccset lenyomtam abból 10-et elvesztettünk. alig nyertem eddig vmennyit és így rohadt unalmas :S