World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami biztos, ARMY-s átütéssel az M41-nek megfelelõ M36 löveg 350-ról ütött át 200 mm-t 270 BHN-en. Pak43 ugyanezt 600-ról. De ami érdekes, hogy az amcsiknak kedvezõ jugoszláv tesztmódszer nem tette jobbá a német löveget is. Talán az üreges lõszer miatt.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Majd alaposan megnézem ezt a jugoszláv tesztet, elvileg tank.net-en fenn van.
Minden esetre az M41 + M318 kombináció kb olyan erõsnek tûnik mint a Kwk43. Ez még szembõl kevés a T-54, IS-3 ellen. Persze lehet hogy ki tud ütni õket, de attól még navy kritériumos adat kéne.
Valahol a tank.net-en olvastam olyat, hogy a valóságban a két orosz kritérium így valósul egymásghoz: CP 95%-os valószínûséggel megsemmisíti a célpontot, a PP meg talán 50%-ossal. Szóval a PP átütést nézzük akkor az alapján is kiütheti a harckocsit, csak nem akkora valószínûséggel és nem végzetes találat. Az army és a navy is hasonló lehet viszonyban lehet.
Az prima. Remélem a többirõl is hasonló terjedelmû anyagot írsz.
A Conquerorról gyakorlatilag semmi olyanom nincs ami neked ne lenne meg.
A T-10-rõl talán, ha kell valami talán össze tudok guberálni értelmes dolgokat.
Törölném azt a pályát.
Highwayt is.
Kóreát is.
Ez a 3 úgy szar ahogy van, idegesítõen hulladék, redshire instant top heavy camp a kibaszott hegyeken, Highway balfaszságok vannak, vagy 1 oldalra megy mindenki, vagy szanaszét, a lényeg az hogy aki felül kezd annak baromi nehéz elveszíteni a várost.
Kórea szint úgy, aki alul kezd nem tud idõbe oda érni a 2 sarokra mert már röhögve várják õket a felsõ csapat szét spottolva ....
Borzalmas, teli van házzal, fával, néha 15 méterre nem tudom meg mondani hogy mi a franc fog elém terülni, ha ellenfél van a házak között szét spottol mindenkit, ha én kerülök a házak közé még a alólam is ágyúból jön a lövedék...
Miért kell ilyen hulladék pályát berakni?
Az igazi bétás pályák még ma is kegyetlen jók...
Enszk, Himmelsdorf best of, többi kedvencem nem ugrik be, de majdnem mind bétás.
Dragon Ridge,Kórea....kell az ázsiai szar (Y)
6085DMG Leo PTA-val és D-Ö-N-T-E-T-L-E-N,mivel,méltóztattam elhalálozni, és a maradék a legretardáltabb gyáva féreg kemper fajzatokból került ki,akik ezen a rühes Redshire-on nem képesek a bázist elhagyni.
A legnagyobb féreg a T28 proto volt,el nem hagyná a hegyét...simán hozhatta volna,de nem...õ visszamegy tölteni szikla mögé 600 hp-val egy 100akarhány hp-s M103-al szemben,utána persze ugrik a spottja bámul vakvilágba míg az arty ki nem szedi,pedig azt is már spottolta a ferdi a végén!
Életemet rá merem tenni hogy ugyan olyan szar mint Highway, aki bal alsó sarokba kezd, majdnem 100% hogy loose.
Itt van még egy. Aki kapja marja.
6BN7MH8YA2DN5T
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Lehet,hogy adni kellene neki egy esélyt...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
1, -1588
2, -445
3, -1901
4, -1650

én meg szépen lyukasztottam a gyenge pontját
Jugo teszten T33 M3A1 TD (Slugger) ágyúból 17-18 cm LOS-t átvitt 270 BHN ellen 350 méteren. Az a LOS meg biztos több effektív volt AP ellen. Ezzel így értelmezhetõ a Rexford féle átütés a T33-ra, ha 50%-os lövedéktömegnek vesszük.Még +70 m/sec, és ott a Patton lövege.
Viszont a Terminal Ballistics Vol3 féle 100%-os (Navy) krit görbe szerint ezt sosem ütötte volna át. Vagyis papíron a T33 függõleges páncél ellen Navy-krit szerint gyenge, de attól még ki tud ütni egy tankot, még ha nem is jut egészben a lövedék (robbanni úgysem robban).
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mert mit tud?Nekem a m268 nemsokára megvan,de az az ág is megvan részben,ha gondolod szólj és tolhatjuk😊
brutális 😄 semmi nem lövi át szembõl tisztes távból... én meg mindent átlövök mint a vajat
Am ilyeneket megyek: Gyõzelem
Cliff 2013. július 14. 22:14:30
StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 287 + kredit 54 195
Te kerültél a vesztes oldalra,holnap ha jössz készülj...én leszek a vesztes oldalon😊
ha valaha újra lesz tier10em vmi okból kifolyólag akkor az Obj.263 lesz
brutális tank 😄 nincs arty akkor pusztít... szar leo-k csak megsikálni tudták az elejét 😄
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
jó szar gamer is vagyok 😞
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.