World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A koncepciómmal tényleg az a baj, hogy WG elveszítheti a gyenge játékosok zömét, ami bevételkiesést jelent.
Egyébként hosszú távon szerintem lépni fognak a bénák kiszûrésére, mert ha így marad, akkor a jobbak lépnek le, ami meg a promóciós oldalon fáj(hat) nekik.
A fizetõs dolog miatt nem mûködik a koncepciód,de ingyenesben menne😊
De ilyen sose lesz, ez biztos. Nem hülye a WG, hogy bukja a játékosállomány 70%-át csak azért, hogy a maradék 30%-nak jobb legyen.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ész nélkül csak pirosban virít az ember.
Elõbb utóbb kihalnak a bénák.....megunja, és elmegy máshova játszani (valószínûleg ezért nem vezetik ezt be).
Szopassuk a nOObokat jeligére.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Annyira a téma nem érdekel.😊Én szívesebben mennék saját magaim ellen,más meg nem..Én szórakozás miatt lépek a wotba.
"Ha elindul a vonat a szívem majdnem megszakad.."Az ilyen és ehhez hasonló taktika minden csak nem szórakozás számomra,nem is lesz az.
masodsorban szerinten a jo jatekos nem arrol ismerszik meg hogy ratapad az attack-gombra es tamad , hanem arrol hogy tudja mikor kell loni es mikor lapulni ,es nem utolsosorban mikor kell visszavonulni.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Legfõképp random"saját képességû ellen menjünk"volt a téma.
A század és cw-t azért írtam,mert állítólag a fejlõdésért játszol...Ezekben viszont nem.Ellenben sokszor a jók a jók ellen megy a csata még sincs sírás.
Gyõzelem
Highway 2013. július 15. 14:05:05
StuG III
Szerzett tapasztalat: 4 662 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit 58 474
Sztem jobb a stug3.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
artys mappon cw-ztel mar??
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Szóval hagyjuk. Jól van ez így, ahogy most van - jobban egyszerûen nem lehet megcsinálni. Olyan meg sosincs, hogy mindenkinek jó lenne.
Ha jók a jók ellen mennének,ott is ki lenne lõve az 1ik csapat,tehát ua a fejlõdés xp és kredit terén.Én még nem nagyon láttam jó játékost 15percig bujkálni,rgo menne ám a csata..sõt<#alien2>#alien2>
1 játékkal azért játszok,h szórakoztasson,kikapcsolódjak.A wot sajnos sokszor az ellenkezõjét adja.(igen 6hónapig nem is voltam emiatt.Hogy meddig bírom,meglátjuk.)
Lehetne még komplexebb a rendszer, de az se lenne szerintem jobb, mint ami most van. Mégpedig: a csapatokban a játékosokat tudás alapján (is) sorsolná össze a játék, de a jutalmak ez alapján súlyozva lennének. Pl. noob csapatokban mindenki kevesebbet kapna, nagy tudású csapatokban meg mindenki többet. De biztos vagyok benne, hogy ezt a rendszert se fogadná mindenki kitörõ örömmel, pl. nem lenne túl jó a nem-hülye-csak-kezdõ játékosok számára. De szerintem még mindig racionálisabb, mint a fenti verzió.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
sokan elfelejtik hogy konnyu a noob-ok kozt jonak lenni , ha mindenki jol jatszik , csak 1 vagy a sok kozul <#puszi>#puszi>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez CW-ken tökéletesen be is bizonyosodik. Mindenki jó játékos a csapatban és így egyenletes a sebzés eloszlás.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Csak nem tudom hova tenni azt, hogy az óvatos hátulról sniperkedõ foslow E75/E100-ak , IS-7-ek statisztikája miért átlag alatti.
Gyakorlatban nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan mûködhetne a rangsorolás, hogy ne is kelljen sokat várni, meg ne legyen probléma.
NPC játékosok mindig is voltak és lesznek és kész. Ezzel kell tudni együtt élni, ha meg csupa azonos skillû játékos kerülne a csatákban, akkor meg menne a sírás, hogy milyen nehéz, a sok ovatosabb/sniperesebb taktikát játszó (mert ez a hosszú élet és a nagy eff titka alapjaiban) meg sirna, hogy nem történik semmi.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem lenne jó. És hogy osztanád el? Az ezer effis mehet a 2000-res ellen? Mi lenne neki abban a jó? Hogy a vérprofi lealázza a francba?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!