World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt meg lehet oldani a tankok fenntartásának gazdaságával is, ha pl. T6 felett csak prémtankkal/prémfiókkal lehet fenntartani a fejlõdéshez szükséges kreditbevételt.

A koncepciómmal tényleg az a baj, hogy WG elveszítheti a gyenge játékosok zömét, ami bevételkiesést jelent.

Egyébként hosszú távon szerintem lépni fognak a bénák kiszûrésére, mert ha így marad, akkor a jobbak lépnek le, ami meg a promóciós oldalon fáj(hat) nekik.
Hi.Ezzel csak az a baj,h mi van,ha a csatában az 5utolsó az vesz prémtankokat(tier8),prémfiókot,az elsõ 5 meg nem.Akkor azok"esnek ki"a wg számára,akik fentartják õket.😊Mert ugye megunják és lelépnek a bénák?
A fizetõs dolog miatt nem mûködik a koncepciód,de ingyenesben menne😊

Na de akkor a vegen szerverenkent csak 5 jatekos maradna mert az utolso 5 mindig kihullana. 😊
Ezzel teljesen egyetértek. Pluszba még eltörölni a csatába lépésért járó bónuszt, gyõzelmi bónuszt meg hasonló baromságokat. Mindenki csak azért kapjon XP-t és creditet amit csinál. A legjobb meg az lenne, ha mínuszról indulnak mindenki. Így a "Bokorkemper Pistikék" meg az "AFG Lajosok" hamar kihalnának.

De ilyen sose lesz, ez biztos. Nem hülye a WG, hogy bukja a játékosállomány 70%-át csak azért, hogy a maradék 30%-nak jobb legyen.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na, most nem akarok száz hsz.-el ezelõtti hsz.-ekre válaszolni, de sokan szarozták a T-25-öt, ami egyáltalán nem szar. Foxikám, te bevallottan nehéz tank párti vagy, hogy is érthetnéd meg, mire van egy közepes tank. Hasonlítgathatod a KV-1-et ezzel, de ez nem fair összehasonlítás. A T-25 nem egy bírkózó tank, hanem lesbõl sniperkedõ/cigánykodó. A sebessége megvan rá, hogy gyorsan helyzetet váltson, és 610hp 5-ös szinten bõven elég, hogy papír tank ellenére is bírja a büntetést. Az ágyúja meg 5-ös szintû tankok ellen maximálisan elég, a pontosság nem olyan jó, de a tûzgyorsaság az jó. Kredit hozama még a legszarabb vesztes csaták után is tiszta 15-20k credit szokott lenni. Nem értem miért fáj egyeseknek ennyire ez a tank. Szerintem bõven megérte 750 aranyért. 2 nap alatt több mint 2,5 millió kreditet köszönhetek neki.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mész elõre, mint a vadálat és jó az eff-ed? Azért ez kicsit nehezen hihetõ.
Ész nélkül csak pirosban virít az ember.

Ha megengeditek egy javaslat a noob playerek kiszûrésére. A csatában a legtöbb XP-t szerzõ 5 játékos kap extra XP-t és creditet, míg az utolsó 5 sem XP-t, sem creditet.
Elõbb utóbb kihalnak a bénák.....megunja, és elmegy máshova játszani (valószínûleg ezért nem vezetik ezt be).
Én 18k csatával rendelkezõ 2000+ eff feletti T18-ban ülõ szakaszokhoz csatlakoznék.....
Szopassuk a nOObokat jeligére.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Jó,ok.Sry ha a lelkedbe léptem,nem volt szándékomban(sírásra értem)<#alien2>
Annyira a téma nem érdekel.😊Én szívesebben mennék saját magaim ellen,más meg nem..Én szórakozás miatt lépek a wotba.
"Ha elindul a vonat a szívem majdnem megszakad.."Az ilyen és ehhez hasonló taktika minden csak nem szórakozás számomra,nem is lesz az.

eloszor is , en nem sirtam 1x se ...

masodsorban szerinten a jo jatekos nem arrol ismerszik meg hogy ratapad az attack-gombra es tamad , hanem arrol hogy tudja mikor kell loni es mikor lapulni ,es nem utolsosorban mikor kell visszavonulni.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Master91
😄 😄
Hi.Ha minden áron sírni akarsz és kötözködni,lelked rajta<#alien2>
Legfõképp random"saját képességû ellen menjünk"volt a téma.
A század és cw-t azért írtam,mert állítólag a fejlõdésért játszol...Ezekben viszont nem.Ellenben sokszor a jók a jók ellen megy a csata még sincs sírás.

Beszélgettünk a stug3ról és a prém tier5 rõl..

Gyõzelem
Highway 2013. július 15. 14:05:05
StuG III
Szerzett tapasztalat: 4 662 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit 58 474

Sztem jobb a stug3.

Ja, és egy vérpistike max. fél perc után kerülne be a csatába, az unikumok meg várhatnának fél órát is, mert belõlük igen lassan jön össze a 15+15 úgy, hogy rendben legyen az erõegyensúly, MM meg minden... <#idiota>
T32E1 a jobb oldalon, na ez is ritka madár.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem a rendszerrel van a baj hanem a kiégett fórumon sírdogáló játékosokkal.
" Én még nem nagyon láttam jó játékost 15percig bujkálni "

artys mappon cw-ztel mar??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A második rendszerrel további gond: felértékelõdne a noob accountok ára 😄 Valaki profi tudással venne egy minimum effis accountot, aztán bemenne Terminátorkodni a bénák közé, játékonként 5-10 killel, tonnányi xp-vel, kredittel, medállal... 😄

Szóval hagyjuk. Jól van ez így, ahogy most van - jobban egyszerûen nem lehet megcsinálni. Olyan meg sosincs, hogy mindenkinek jó lenne.
Hi.Századba,cw-re fejlõdni mész?Én a társaság miatt=szórakozás.
Ha jók a jók ellen mennének,ott is ki lenne lõve az 1ik csapat,tehát ua a fejlõdés xp és kredit terén.Én még nem nagyon láttam jó játékost 15percig bujkálni,rgo menne ám a csata..sõt<#alien2>

Én szívesen játszanák másik 29 olyan ellen,mint én..Mert az is nonszensz,h ha nem jó a sorsolás,akkor 10-15bukó is összejöhet,vagy 2perces csaták.Ebben az esetben 20perc után idegbeteg vagyok.4-5(idétlen) bukó sajnos elég nekem,h pipa legyek.Nem a vereség fáj,hanem a hülyeség..

1 játékkal azért játszok,h szórakoztasson,kikapcsolódjak.A wot sajnos sokszor az ellenkezõjét adja.(igen 6hónapig nem is voltam emiatt.Hogy meddig bírom,meglátjuk.)

Pontosan.
Oké, te nem gyúrsz a jobb tudásod után járó nagyobb jutalomra, medálokra, satöbbi. Viszont a játékosok 99%-a meg igen. Ez egyszerûen így fair - jobban játszol, több jutalmat kapsz. Ha csak olyan csapatba kerül az ember, ahol hasonló tudásúak vannak, azt a játék nem fogja értékelni, mindig minimális vagy közepes lesz a jutalmad (xp, kredit), hiába vagy amúgy jó játékos. Noobok ugyanannyit kapjanak, mint a profik? Furcsa lenne.

Lehetne még komplexebb a rendszer, de az se lenne szerintem jobb, mint ami most van. Mégpedig: a csapatokban a játékosokat tudás alapján (is) sorsolná össze a játék, de a jutalmak ez alapján súlyozva lennének. Pl. noob csapatokban mindenki kevesebbet kapna, nagy tudású csapatokban meg mindenki többet. De biztos vagyok benne, hogy ezt a rendszert se fogadná mindenki kitörõ örömmel, pl. nem lenne túl jó a nem-hülye-csak-kezdõ játékosok számára. De szerintem még mindig racionálisabb, mint a fenti verzió.
nem ,de azt vegig gondoltad hogy az atlagos csatakban (marpedig ha mindenki jo azok lesznek) kevesebb xp - kevesebb credit ... ergo nehezebb fejlodes <#nezze>

patchaou
Rendben gyõztetek. Nektek az kell, hogy a noobok között jók legyetek. Én pedig minõségi játékra vágyom. 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ennyi, ott pont nalad <#worship>

sokan elfelejtik hogy konnyu a noob-ok kozt jonak lenni , ha mindenki jol jatszik , csak 1 vagy a sok kozul <#puszi>

patchaou
Akkor nem tudok. De tanulni csak a jóktól lehet. És mint írtam, legyen választható. Egyik szerveren játszanak azok, akik csak lowok ellen tudnak érvényesülni, a másikon pedig azok akik szeretnének a saját súlycsoportjukba tartozó játékosokkal játszani.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
"nem tud mindenki 4000 dmg kiosztani, mert matematikailag lehetetlen"

Ez CW-ken tökéletesen be is bizonyosodik. Mindenki jó játékos a csapatban és így egyenletes a sebzés eloszlás.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Olyat mégis hogy csinálnának? Az a jobb aki kevesebbet sebez, spottol stb? Ez már csak direkt kötözködés...

patchaou
Akkor nekem nyilván azért csak a 90%-nál jobb az effem, mert nem " ovatosabb/sniperesebb taktikát" játszok, hanem megyek elõre mint a vadállat...
Csak nem tudom hova tenni azt, hogy az óvatos hátulról sniperkedõ foslow E75/E100-ak , IS-7-ek statisztikája miért átlag alatti.

jaja csak eggyet felejtesz el ha csak jo jatekosok kozt vagy , mindenkinek esni fog az EFF-je, az atlag damage stb... es kezdodik a siras megint , azt is elmondom miert...ha mindenki teszi a dolgat nem tudsz top gunt bollert stb( mert ehez altalaban a sajat es az ellenseges team hulyesege is kell) loni es nem tud mindenki 4000 dmg kiosztani, mert matematikailag lehetetlen

Aha, és ha olyan mindõsítõ rendszert találnak ki, ami szerint te hülye vagy, a siemka bajnokok meg a legjobbak? Nem hiszem hogy örülnél.

A WG-nek van saját minõsítõ rendszere. Ami szerintem sok tekintetben jobb, mint a többi, pl figyelembe veszi a spotolást.

Gyakorlatban nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan mûködhetne a rangsorolás, hogy ne is kelljen sokat várni, meg ne legyen probléma.

NPC játékosok mindig is voltak és lesznek és kész. Ezzel kell tudni együtt élni, ha meg csupa azonos skillû játékos kerülne a csatákban, akkor meg menne a sírás, hogy milyen nehéz, a sok ovatosabb/sniperesebb taktikát játszó (mert ez a hosszú élet és a nagy eff titka alapjaiban) meg sirna, hogy nem történik semmi.
patchaou
Ezért írtam a 3. mondatot.

Az eff, WN6/7 még midnig egy külsõ emberek által felállitott minõsitõ rendszer, amit a WG nem fogad el (és mintha azt olvastam volna, hogy nem is fog)

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

patchaou
Eff, vagy wn6, vagy wn7, nekem mindegy. A lényeg mindnél ugyanaz. Vagy ha már Õk a programozók, nyugodtan kidolgozhatnának valamit.

És mi alapján mérjen? Mert nagyon nem mindegy, hogy számítjuk, és már megint bukta az egész.

popey8
Ilyen eddig is volt, csak nem td-vel. Most artyból minden nyomi átült td-be (hú mert ez is olyan nagyot tud sebezni), ezért lett olyan sok és ezért lett ez is már probléma. Persze ez azért egy fokkal jobb, mintha olyan sok arty lenne, mint volt. Igaz a td "sérülékenyebb", mint az arty, de elég csak egy kis figyelmetlenség és máris ugrott kb. 1000 hp-d. Ezek a nagyot sebzõ td-k is ugyanúgy a nooboknak vannak, mint az artyk.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Lehetne ugyanúgy mint a tankok besorolásánál a +-2 tier. Mondjuk +-200 eff, vagy valami ilyesmi. A gyengébbeknek is jó lenne, mert nem aláznák le õket és a jobbak sem sírnának, hogy agyatlanokkal van tele a játék.

Mert most sincs megoldva, és ugyanúgy vannak be hülyék mint itt. Meg aztán mégis mi alapján számolná a képességeket? Ez butaság. Nehogy azt mond, hogy win7 meg win6, nem lehet ezt megoldani, és értelme sincs.

Nem lenne jó. És hogy osztanád el? Az ezer effis mehet a 2000-res ellen? Mi lenne neki abban a jó? Hogy a vérprofi lealázza a francba?

ahogy rendszeres az is h t8 platoont rendszeresen 9es tankokkal rak egy szintre.
patchaou
Már miért ne lehetne? És mibõl gondolod, hogy nem fogja?

popey8
Ez azért így nem igaz, közel sem. Nem 1x találkoztam már azzal, hogy az ellenfélnél vagy nálunk eggyel vagy ne adj isten kettõvel több T10 (vagy éppen ami a top tier) volt. Ez igen is elég nagy probléma, sokszor csata döntõ és ez a 8.6-os pecs óta van.

en speciel annyira nem orulok, h a patch ota az egyik oldalon van 8 td a masikon meg 3, ugy hogy nincsenek platoonba.
Azt nem is lehet megoldani, és a konkurencia sem fogja.

Semmi.

patchaou
Csak az hogy nem veszi figyelembe a játékosok képességeit.

Miért, most mi a gond az MM-el?

Speciel az SPG-nerfet is a konkurencia miatt lépték meg végre, hogy ne pártoljanak át az emberek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

az h ertelemesen belojenek egy mm-et, ez naluk a fantasy kategoria. barmikor hozzanyulnak, utana hetekig csak kamillaznak, h eppen mi baszodik el. pl.: artyhardcapnal, jott a scout mizeria. mi volt az elso reakcio: ez nem bug, ez feature.
Nem értem, hogy miért írjátok, hogy a T 14 rossz tank. Az armorja igen csak jó csak be kell forgatni. A pen lehetne egy kicsit magasabb, bár akkor über OP lenne. Amiben jó és amire használható: remek páncélzat, ezért lehet vele a beforgatást gyakorolni, remek hull down tank (,bár nem egy könnyû nyolcaska) ezért hull downozni, és esetenként spottolgatni jó vele (fõleg, ha felrakja 7-esek közzé)a mozgékonysága olyan mint egy médiumé, és a toronyforgatás is jó ezért jókat lehet vele flankolgatni. Gyorsan tölt ezért elég magas DMP. Egyébként pénzszerzésben sem rossz, mert a T5 csaták általában rövidebb ideig tartanak, a költségek meg minimálisak (,persze akkor ha nem használsz gold lõszert), vagyis ha credit/órában nézzük a nettó profitot, akkor már nem is olyan rossz, fõleg, ha prém nélkül játszik az ember. Aki nem hiszi, hogy ez egy nagyon jó tank, az nézze meg az adatlapomat a játékban (a nevem ugyan az, mint itt: kdezso30 ), nem vagyok valami jó játékos, tehát a képességeimhez viszonyítva érdemes nézni a tank adatait, és valószínûleg a többség még többet ki tud hozni ebbõl a vasból, mint én.