World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Míg azon vitatkoztok, hogy lehet-e Wt-s dolgokat belinkelni vagy sem, jobban teleszemetelitek a topikot, mint az az egy darab link vagy komment.
Szvsz sok sírás között elfér.
Én anno ide egy német tankparancsnok írásait másolgattam be, szerintem az is sokatoknak tetszett.
Ennyi erõvel csináljunk külön topikot a sírásnak, a hülyetankpléjereknek, a fasza csatáknak.
"Idösapám, há akkó' ennyi"
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
TII. t18
TIII. marder II
TIV, hetzer
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
köszi atee73
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
es akkor nem kell ide off-olni , es vege a flame-nek <#taps>#taps>
SG Forum War Thunder Tankos topic
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nincs arty téma,van helyette más. 😊
Amúgy ne legyünk már ennyire prûdek,h egy linkre ráugranak egyesek.
Lemerném fogadni,h ti lesztek az elsõk akik fényezni fogjátok majd a másik játékot.
Köszi
Kegggggggyyyetleeeeeeen!! 😊
Jo dontes volt.
Vegre....
Azt hiszem ezt hivják digitális analfabetizmusnak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Legközelebb valaki az index/origo/hír24 -et is másolja be a mai idõjárással és mnb árfolyammal.
Thx.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307435053
WT tank tree
Aztán meg egy teamkiller......... Lehet most kéne leállni.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
22 csata alatt 55 kill, 65k dmg, 6 lose... Lehet, ma már nem kéne többet játszani? 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
(igaz volt 110ezer free xp-m,de mindet nem szántam rá)
/Egyébként bocs, állandóan elfelejtem offba rakni./