World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
én bárkinek megmondom hogy egy gyökér balfasz... és tanuljon meg játszani
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
így szabadon k* anyázhatok randomban 😊 nem lesz belõle semmi 😄
tiszta jó
Akkor a BORG,HAD,HUNS,HHR is kilõve.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
HPTS, VTEPS nem jó, mert nem lehet szabadon szidni a játékostársakat/enemy-t. POD nem jó, mert nem szereted õket (ezt mondjuk nem értem, mert szerintem jó fejek). Esetleg a Földikutyák a HUNS-ból?
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Jött a papuccsi medalion.
A kollégája meg telibevágta nehogy õt is zaklassad és már gyütt is a lóherés medál.Persze csak ha nem fullba nyomod a kretént.
WOT nick: tepi1
A segítõkész arty user debilgyerekek juttatnak hozzá legkönnyebben.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Anonym Alkoholisták!
Esténként szakaszban szétrúgunk pár segget és csicsika...semmi kötöttség aki akar jöhet még ha van rá igény csinálok egyet 2500-at megér nekem 😉
T8 a max nálam ahogy NH3CL elmondta...
viszont abból van 12db 😊
am melyik klánról van szó? inkább társaság miatt kéne ahol lehet baromkodni, meg szidni a noobokat, lengyeleket, WG-t <#fejvakaras>#fejvakaras>
A továbbiakra pedig az a szabály, hogy a WT cuccoknak a WT topikban a helye. Aztán így nem lesz belõle flém (szegény atee73 xd).
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
elsõ hit ammo rack 2. blow up<#eplus2>#eplus2>

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
én nem haragszom rád
Írtam Szpecnyaz-nak hátha erre jár.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Victory!
Map: Live Oaks
Date: 16 July 2013 12:28:23
Vehicle: Pz.Kpfw. S35 739 (f)
Exp: 3,792 (x2) + Credits: 32,712
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Karomkodassal az elgurult tabik miatt 😊
Saor Alba
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ