World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap 22 csata (ebbõl 6 CW), 64% WR. Elõtte pedig 69% WR, 29 csatából.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Persze azza se jatszanak mar csak a megszalottak.
kovetkezo szitu : az emberunk Amx AC 48-Ban (t8 frsncia td) kemenykedik ,beleengedtem a teljes tarat az oldalaba(t69-el) megpusztult... erre
kerdem tole baratian: are you retard? or what ? ...erre
<#wow1>#wow1> erre en... figyelmeztettem a sotet jovokepre, mivel valszeg azt se tudta
milyen tankot huz
utana meg kedelyesen irogattunk egy darabig 1masnak , azt mar nem irnam ide le ..... mert akkor mar nem voltam barati <#mf1>#mf1>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Akkor nem tudom, hogy miért csinálta.
WoT account: cpt_Hungarian
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
[/url][/img]
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csináltam egy kis kísérletet, a saját felhasználónevemet írtam bele a WoT EU honlap player keresõjébe. Az eredmény sokat mondó. Tizenegy ílyen nevû felhasználót talált, ebbõl ÖT darab nulla csatás, HÁROM darab lemorzsolódott néhányszáz csata után, a maradék háromnak van csak említésre méltó csataszáma, köztük én, 8400 csatával. Talán akkor ennyit az 50 millió regisztrált WOT felhasználó címû reklámszövegrõl. Igaznak igaz, csak éppen ennek jó ha az öt-tíz százaléka játszik még mindig a játékkal. Érdekes, hogy risztóan sok van olyan accountból, amit valaki valamiért beregisztrált, aztán soha egy csatát sem ment vele.

Tegnapi meccs:
- nálunk t5 medek t4 könnyû tankok vegyesen. Nem volt heavynk/td-nk
- ellennél t4 TDk, t5 medek és egy premium Churchill...
Mindkét oldalt mindenki piros (xvm), kivéve engem meg a Churcillt (sárgák).
Halomba álltak a füstölgõ tankroncsok a csörcsi körül, szerencsétlen csapatom lõtte elölrõl, hátulról de persze pattantak (alul lõtték). Azért végül csak sikerült kiszednem a csörcsit csak közben elhalt az egész csaptom. A Csöcsi élete legjobb meccse is lehetett volna, de így sikerült egy kicsit belerondítani <#mf1>#mf1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akik pedig seggel támadnak CW-n, azok az elsõ körnél úgysem jutnak tovább. A jó taktikához minimum átlagos csapat kell a siker érdekében.
Nem húzom fel magam rajta. Most már a csapattársakon sem idegeskedem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Itt a mai eredményünk:
A Division ellen buktunk a döntõben, 2 BatChat-ben maradt 100 HP körül és egy Object-ben 2 HP.
Jó taktikával még a mi formálódó klánunknak is van esélye a landingra.
Amúgy foxbat, kérdezd már meg azt a tehetséget hogy csinállja, mert nekem baszikpottyantani ilyen egzotikus radley meg pool medálokat. Lehet hogy nem áldoztam elég csirkét? ._. De ha gondolod odaadom azt a 3-4 luckymat is egyért😄😄😄😄
nem szoktam vele campelni, meg kfk vagy mi az
Egyébként jótanács: ha csak meglõ a csapattárs, de nem sebez (tehát pl a láncot szedi le) akkor ne lõj vissza. Te fogsz rosszul járni. Az ilyen hülyékkel nem érdemes felvenni a kesztyût, minél hamarabb célszerû elkerülni a közelükbõl.
dobj be pár felest!
Új vagyok itt, sõt a játékban sem vagyok veterán. Ma történt velem, hogy mentem a KV1 vel és rám lõtt egy kis csicska csapattársam, lelõtte a talpat. Erre én fogtam és kinyírtam. Bekékültem. Két csatával késõbb megint elkezdett sorozni egy tier 3as és megsebesítette a motort. Elé akartam lõni, de a hülye beleszaladt, erre kaptam 24 óra bannt. Lehet ilyenkor vmit csinálni, vagy csak türelem....???
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
de a statja brutálisan szar volt 😄 nemtom h a picsába csinálják ezek...
még durvább! minap láttam egy csávót t8al szerencsétlenkedett
60 volt az átlag sebzése!!! és volt neki 1 radley 1 testvériség és 1 kritikus medál.... mondom MI? <#falbav>#falbav>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legritkábbak hátulról sorrendben: Renault FT AC, Churchill GC, Renault UE57, AT-1, Object 263, Sau-40. Az ojjektet nem ismerem, a többihez rengeteg türelem kell, tetü lassúak.
Gondolom megmaradt a kedvezménye, hogy nem lát tier 7 tankot, de régebben valahogy többször volt top tank, állandóan tier 6-ban pedig már nem az a hûdenagyonfun dolog
Ami olyan mint egy önjáró fürdõkád.
Na azon van az 5 szint BL-10-e.Nem túl népszerû,de elég ütõs.
Az ordenáré külsejétõl kell csak elvonatkoztatni.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Emlékeim szerint ez tök funny TD volt, most meg alig talál el valamit, mindenrõl pattog. Vagy ez régen is ilyen szar volt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Diablo 3 accountomat cserélném wot accountra! Eredeti tulaj vagyok, digitálisan vásárolt - 56os wizard, 35ös barbár, 19es witchdoki, 13as demonhunti, 12es monk - mindegyik rare / legendary cuccban - 20 millió gold
Akinek lenne esetleg egy nem használatban lévõ - nem teljesen kezdõ accountja (illetve lehet kezdõ is, ha van rajta T34 prem tank😛), benne lenne egy cserében ?😊
De jó lenne,ha mondjuk holnap ,tolnánk rá a reportot,amikor online,és akkor esetleg látnánk,hogy kapja-e az autobann-t ,legalább megtudnánk,hogy mûködik a report vagy csak dísz-e az egész .
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Itt igazából az ötlet kéne hogy meg valósuljon.
Ha 5 emberre reportolsz 1 nap, valszeg szar se történik...
Feljössz ide, sírsz kicsit, meg kéred a többieket reportolják a buzit mert ki tolt és fél hp-d oda lett, ha itt reportolja mondjuk 25 ember 1 okért, csak kap már valami szarságot :S