World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom Ti hol játszotok, nekem tegnap és 2 napja is tök faszán dobta az MM.

Tegnap 22 csata (ebbõl 6 CW), 64% WR. Elõtte pedig 69% WR, 29 csatából.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Reaper
Jól van, ma is agyhalott nap van. Egyszerûen vicc, hogy a tier5-6 tankjaim nem tudom lekétszerezni, mert mindig egysejtûekkel rak össze...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Ez olyan mint a farmerama. Ott is repkedtek a tizmilliok . A baratnom csinalta neki 12 darab volt a szomszedjai kozul volt akinek 21 farmja volt. Persze ebbol csak egy volt aktiv a tobbi ajandek kuldesre volt.
Persze azza se jatszanak mar csak a megszalottak.
Tegnap ejjel asszem megtalaltam a het marhaja-t <#taps>

kovetkezo szitu : az emberunk Amx AC 48-Ban (t8 frsncia td) kemenykedik ,beleengedtem a teljes tarat az oldalaba(t69-el) megpusztult... erre

kerdem tole baratian: are you retard? or what ? ...erre

<#wow1> erre en... figyelmeztettem a sotet jovokepre, mivel valszeg azt se tudta
milyen tankot huz

utana meg kedelyesen irogattunk egy darabig 1masnak , azt mar nem irnam ide le ..... mert akkor mar nem voltam barati <#mf1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Na én most le is törlöm a WoT-ot ez olyan szörnyû. Hogy lehet ilyen? Uninstall azonnal.

Szálkát próbált törni a Maus, mögötte két Foch 155 várt, hogy kicsontozza a fentieket. Õk az enyémek lettek 😊
Oké, nem hazudnak. Mondtak egy számot, amivel semmire sem mégy. Jeeee. <#fogmosas>

mert OP...

Roger6
Már ne is haragudj, de rohadtul nem hazudnak. 50 millió regisztrált felhasználó. Megvan? Megvan. Az, hogy valami IQ light-ok beregelnek, aztán nem mennek egy csatát sem, az nem az õ gondjuk, de fõleg nem hazudnak, mert regisztrálva vannak ezek az emberek. Az, hogy nem tudod értelmezni azt, amit írnak, az nem az õ gondjuk, az saját egyéni problem. Tipikus elõítélet, amit tõled láthatunk. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ja, vágom. Azt hittem, hogy ez már a végjáték volt. 😊
Akkor nem tudom, hogy miért csinálta.

WoT account: cpt_Hungarian

Kicsit sok lett a "csak", de még reggel van. 😄

Csak 9-et spotoltunk addig fel. 15-en voltak, csak CW-n addig amig nem spotolod fel a tankot, vagy az nem sebez, addig nem látod. Ezért van a lista végén egy kérdõjeles tank, az arty volt-

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Szerintem az a Maus csak simán leszarta, csak kilencen voltak. Elég jó klán, nem hiszem, hogy cw-n csak úgy futkoznak ki mások elé. 😊

Jó csata volt....

[/url][/img]

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jó, de ez milyen szempontból lényeges egyáltalán? A marketingesek hazudnak, ezt tudjuk.

Ugye a reklámszöveg szerint a World of Tanksnak 50 millió regisztrált felhasználója van.

Csináltam egy kis kísérletet, a saját felhasználónevemet írtam bele a WoT EU honlap player keresõjébe. Az eredmény sokat mondó. Tizenegy ílyen nevû felhasználót talált, ebbõl ÖT darab nulla csatás, HÁROM darab lemorzsolódott néhányszáz csata után, a maradék háromnak van csak említésre méltó csataszáma, köztük én, 8400 csatával. Talán akkor ennyit az 50 millió regisztrált WOT felhasználó címû reklámszövegrõl. Igaznak igaz, csak éppen ennek jó ha az öt-tíz százaléka játszik még mindig a játékkal. Érdekes, hogy risztóan sok van olyan accountból, amit valaki valamiért beregisztrált, aztán soha egy csatát sem ment vele.

Annyira OP tud lenni néha a premium Churchill hogy szinte már fáj az MM-nek köszönhetõen.
Tegnapi meccs:
- nálunk t5 medek t4 könnyû tankok vegyesen. Nem volt heavynk/td-nk
- ellennél t4 TDk, t5 medek és egy premium Churchill...

Mindkét oldalt mindenki piros (xvm), kivéve engem meg a Churcillt (sárgák).
Halomba álltak a füstölgõ tankroncsok a csörcsi körül, szerencsétlen csapatom lõtte elölrõl, hátulról de persze pattantak (alul lõtték). Azért végül csak sikerült kiszednem a csörcsit csak közben elhalt az egész csaptom. A Csöcsi élete legjobb meccse is lehetett volna, de így sikerült egy kicsit belerondítani <#mf1>
Hû, gratulálok, nagyon szép eredmény! Go Pirates!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ááááá, az ... makró kimaradt... 😄
A Randomistenre <áldassék a neve és Serbé szintén, aki az Õ prófétája> céloztál? Ez esetben igazad van, de az ellenfél ugyanúgy a befolyása alatt van, mint mi.
Akik pedig seggel támadnak CW-n, azok az elsõ körnél úgysem jutnak tovább. A jó taktikához minimum átlagos csapat kell a siker érdekében.
Ha elkezd valami gyökér lõdözni, és nem tudom otthagyni, akkor simán kilépek a csatából és megyek egy másikat. Elötte beírom, hogy F.U.
Nem húzom fel magam rajta. Most már a csapattársakon sem idegeskedem.
patchaou
Persze, világos. De Én másról beszéltem. Mindegy. Amúgy meg hajrá!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A mai CW-nk a WHO Cares? ellen: Maus úgy gondolta, hogy bízik a páncéljában, kijött elénk közel full HP-val. 4 másodpercig élt...

Itt a mai eredményünk:

A Division ellen buktunk a döntõben, 2 BatChat-ben maradt 100 HP körül és egy Object-ben 2 HP.
Jó taktikával még a mi formálódó klánunknak is van esélye a landingra.
Ha be van kapcsolva a replay, akkor ilyenkor elküldöd supportnak, és megy a csávónak a ban. Ha meg nincs, akkor kapcsold be😊
Su 122-54!!?? Miféle borzalom az? 😄

Amúgy foxbat, kérdezd már meg azt a tehetséget hogy csinállja, mert nekem baszikpottyantani ilyen egzotikus radley meg pool medálokat. Lehet hogy nem áldoztam elég csirkét? ._. De ha gondolod odaadom azt a 3-4 luckymat is egyért😄😄😄😄
Na mind1 akkor kiváron, köszi a tippeket, jóéccakát mindenkinek!

indulásnál volt mindjárt
nem szoktam vele campelni, meg kfk vagy mi az

remélem nem hátul basztad a rezet KV-1el mert akkor jogosan lõnek
Egy ideig türelmes az ember, de ma pl 4 szer lõtt rám csapattárs és mindig sebeztek is. Tudom nem kellene visszalõnöm, de egyszerûen nem bírom ki, annyira dühít a hülyeségük

De már volt amikor 3 szor lõtte le a láncot, akkor azért már eldurran az agyam, és a kv1 elfingja magát....

Türelem. Ha nagyon akarsz írhatsz egy ticketet a supportnak, de hamarabb lejár a ban mielõtt feldolgozzák, és egyébként is valszleg azt fogják mondani, hogy miért lõttél vissza.

Egyébként jótanács: ha csak meglõ a csapattárs, de nem sebez (tehát pl a láncot szedi le) akkor ne lõj vissza. Te fogsz rosszul járni. Az ilyen hülyékkel nem érdemes felvenni a kesztyût, minél hamarabb célszerû elkerülni a közelükbõl.
pörgesd fel az idõ múlását 😊
dobj be pár felest!
Hali mindenki!
Új vagyok itt, sõt a játékban sem vagyok veterán. Ma történt velem, hogy mentem a KV1 vel és rám lõtt egy kis csicska csapattársam, lelõtte a talpat. Erre én fogtam és kinyírtam. Bekékültem. Két csatával késõbb megint elkezdett sorozni egy tier 3as és megsebesítette a motort. Elé akartam lõni, de a hülye beleszaladt, erre kaptam 24 óra bannt. Lehet ilyenkor vmit csinálni, vagy csak türelem....???

A T3-as francia TD emlékeim szerint egész gyors, de a T2-es tényleg nagyon lassú, így nehezebb vele érvényesülni.

popey8
Köszike😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

múltkor láttam vmi 20+osat....
de a statja brutálisan szar volt 😄 nemtom h a picsába csinálják ezek...

még durvább! minap láttam egy csávót t8al szerencsétlenkedett
60 volt az átlag sebzése!!! és volt neki 1 radley 1 testvériség és 1 kritikus medál.... mondom MI? <#falbav>
JeffDunham
Foximaxi? Ezt nézd meg. Ennek a szobanövénynek is van 6 LUCKY medálja. <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

[email protected]

csak a replayt, semmi szöveg, semmi tárgy
popey8
Tudja vki, hogy hova kell elküldeni a replay fájlt, ahhoz, hogy youtube videót csináljanak belõle?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Na szerinted miért? Túlságosan bezavarsz a képbe<#hehe> Teljesen lehúzod a teljesítményemet és nem tudok miattad érvényesülni<#love11>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak viccelek😊 Ez csak egy nagyon mákos kört volt, nem lehet mindig ilyet menni. Szerencse, h okosabb voltam náluk és kitaláltam mit fognak csinálni (KT, T44). Aztán a végén hála az égnek volt annyi eszem, hogy fedezékbe húzódjak az IS3 elõl. Azért ha ilyen teljesítményt nem is nyújtok, mikor platoonozunk, azért a legtöbb esetben nem kell miattam szégyenkezned, szerencsére😄

Jelenleg a legtöbben a Hellcattel próbálkoznak. Mögötte a sorban kissé lemaradva a StuG és a T18, majd Hetzer és JgPanther.

Legritkábbak hátulról sorrendben: Renault FT AC, Churchill GC, Renault UE57, AT-1, Object 263, Sau-40. Az ojjektet nem ismerem, a többihez rengeteg türelem kell, tetü lassúak.

A prém csörcsi MM-je változott valamit? Gondoltam megyek vele pár karikát ha már kapott kredithozam buffot. Délután mentem vele hat vagy 7 kört és egyedül egy volt tier 5 csata, 60k ember volt az EU1 szerveren, gondoltam megpróbálom este, most többen vannak és megint csak tier 6-ba tesz...

Gondolom megmaradt a kedvezménye, hogy nem lát tier 7 tankot, de régebben valahogy többször volt top tank, állandóan tier 6-ban pedig már nem az a hûdenagyonfun dolog
Próbáld ki a tier 5-os Francia TD-t.Most nem tudom a nevét hirtelen.
Ami olyan mint egy önjáró fürdõkád.
Na azon van az 5 szint BL-10-e.Nem túl népszerû,de elég ütõs.
Az ordenáré külsejétõl kell csak elvonatkoztatni.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Master91
Legközelebbirõl adok, errõl nem, mert miután ki nyírt izzítottam a chatet, és hát nem az idõjárásról írtam neki 😄 😄 😄

hawken
visszavettem ma egyik régi kedvencemet, a MarderII-est.
Emlékeim szerint ez tök funny TD volt, most meg alig talál el valamit, mindenrõl pattog. Vagy ez régen is ilyen szar volt?

NoparaWot
Üdv! Elnézést a nem ide való kérdésért, de itt nagyrészt megbízható emberek vannak - "biznisszel" kapcsolatos téma:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Diablo 3 accountomat cserélném wot accountra! Eredeti tulaj vagyok, digitálisan vásárolt - 56os wizard, 35ös barbár, 19es witchdoki, 13as demonhunti, 12es monk - mindegyik rare / legendary cuccban - 20 millió gold
Akinek lenne esetleg egy nem használatban lévõ - nem teljesen kezdõ accountja (illetve lehet kezdõ is, ha van rajta T34 prem tank😛), benne lenne egy cserében ?😊

GabeE3e
Ha adsz replay-t és tényleg jogos,akkor én szívesen segítek a projekt-ben😊

De jó lenne,ha mondjuk holnap ,tolnánk rá a reportot,amikor online,és akkor esetleg látnánk,hogy kapja-e az autobann-t ,legalább megtudnánk,hogy mûködik a report vagy csak dísz-e az egész .

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem tudom, így látatlanban nem szívesen reportolgatok, esetleg mellé jöhet egy replay is 😊

Master91
Egységben az erõ hívû vagyok amúgy is 😄
Master91
Holnap is van nap :3 😄

Itt igazából az ötlet kéne hogy meg valósuljon.

Ha 5 emberre reportolsz 1 nap, valszeg szar se történik...

Feljössz ide, sírsz kicsit, meg kéred a többieket reportolják a buzit mert ki tolt és fél hp-d oda lett, ha itt reportolja mondjuk 25 ember 1 okért, csak kap már valami szarságot :S