World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van rá 13 napom.... csak meglesz <#nevetes1>#nevetes1>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Más: Most lett elit a T32, valaki jöhetne T8 platoonba. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
de leszokok róla.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Október óta nem játszottam a Wot-tal. (lejöttem a szerrõl)
Most nekiestem megint a tankozásnak. (visszaestem) Nagyon sokat javult a játék az eltelt idõ alatt és sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Az arty probléma megoldódott, nem rontják a játék élvezhetõségét jelenõsen. 1-2 arty pedig csapatonként simán elfér.
Az MM is sokat javult majd minden csatában van esélyed jól szerepelni. Az utóbbi héten 60% körüli gyõzelmi rátával megyek az eddigi átlag meg 52%.
SamanApo

Prokhorovkán sima csatában elõrerusholt középen a mezõn. Egy t-50 lõtte ki...
Egyébként neki is van 9 Lucky Medalja <#mf1>#mf1> De egy Radley-Walter's is befigyel <#wow1>#wow1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
de amúgy igazad van, rengeteg 0 csatás account van, én még azt is kinézem ezekbõl a gyökerekbõl hogy maguknak csinálták accountprogrammal.... a már meglévõ nickek mellé tesz egy számot automatice pl van a neved bgabor és még csinálnak mellé egy bgabor99-et meg egy bgabor24-et és máris megvan az 50 millió reg <#zavart1>#zavart1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én se vagyok überpro, és nem kell mindenkinek annak lennie, és nem kell kinevetni a másikat ha az kevésbé jó, csak ha már valaki folyton szid valamit, és sokszor kifejeti, hogy az miért szar, és közben kiderül, hogy lehet inkább csak az van, õ esetleg nem elég jó ehhez...hát érdekes na. Majd keresek valami szimultárort, amit bill-rõl nem is lehet irányítani, de azért beírom hogy mekkora szar, mert én hülye vagyok hozzá. <#puszis>#puszis><#duhos2>#duhos2><#taps>#taps>
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1