World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám ez lehet, hogy valami mûvészi túlzás...
A Leopard akkora vadász, hogy mellette minden más tank csupán apró zsákmány állat. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az E75 duplám úgy lett meg,h Abbey visszaszámláláskor kifagytam...aztán még 2x kidobott csata közben,aztán az Object 704es dupla Cliff-en ugyanezt csinálta(kifagy+ 2x kidob)
Nem megy a mobilnet 8.6ban,másnak sem...
Itt az Elc amx-es kör meg tempomatból ment...(nem fagyott ki😊Nem lementem a "városba/sziklához"hanem egybõl át hozzájuk a hegy/sziklák alá..és ott voltak,én meg rohangáltam"vízszintesen"..
Jobb is lehetett volna,a nagy hévben a "w"nyomkodása közben rányomtam a "3ra",(laptop billentyûn közel vannak egymáshoz)az meg He lõszer.Még néztem is,h miért csak 6ot sebzek 180-300helyett.6lövés 5talált.A végén vettem észre,h he lõszer<#alien2>#alien2>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Lehet öregszem, de teljesen úgy emlékszem, hogy mikor béta alatt mentem vele, még 90 (vagy 95) mm volt írva a frontjára.
Peches voltál, ha én artyval játszanék én pont erre a helyre fókuszálnék. A bázisról belõhetõ, nincs fedezék, biztos jön erre tank és nem is egy, akiket nagy valószínûséggel feltartanak a mieink így könnyen lõhetõk. Az meg hogy te kaptad a javát balszerencse.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A patch óta egy kezemen meg tudnám számolni hogy hány ilyen inzultus ért. Ráadásul utólag mindre azt mondtam hogy az én hibám volt. (nem mozogtam, nem voltam arty safeben stb)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
garazsba nezted? mert ott a kiirasnal mintha valtoztattak volna par tanknal, de ott is annyit h mashol mertek az erteket.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
Gyõzelem
El Halluf 2013. július 17. 18:29:29
ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 4 904 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit 35 740
Csatában elért Achievement Õrjárat, Felderítõ
Pedig csak szaladgálni volt kedvem<#alien2>#alien2>
Mondjuk SerB valószínûleg azzal védekezne hogy ez csak feature<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

És olyankor mindig megszólal egy mély hang a fejedben, hogy SZÉP MUNKA FIAM!. 😊
"A HUNS-Underdogs-t, az egyik legsikeresebb magyar csapatot a Go4WoT teljesítményének köszönhetõen kvalifikálták a Wargaming Pro League bajnokságra. Az eddig HUNS-Underdogs nevet viselõ csapat július elsõ felében csatlakozott a Western Digital Multi-Gaming közösségéhez, így a továbbiakban Team WD néven képviseltetik hazánkat a World of Tanks bajnokságokon."
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Zsan az a francia Jean magyarosan leírva, a 666 meg a sátán jelem tehát az igazi neve Ördögh János. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
német csávótól ellopták feltették special képnek 😄
Mit tudnék tenni ez ellen?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

T8 5.99 alatt tölt fullosan (BIA nélkül), T9 meg IS-4 ágyús T54... Adjak zsepit, hogy letöröld magad? Tessék. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
BL10-ig szivatós (troll gun) utána király.
Ha jól néztem Object268-hoz kell a letöbb XP ami még Objecttel is sok.
Nekem még csak a fele van meg rá.