World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert már annyira ideges az ember hogy nem figyel rendesen. Persze ennek a beismerése helyett egyszerûbb rittyenteni egy sírós posztot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ne, ez az EU szerver statisztikája. Átlagosan 1m ember játszik naponta, június 5-én viszont 3.132.962-es létszám volt. Ez lassan apadt az átlagra vissza június 24-ig.
Ha nem is SerB nyomkodja a gombokat valami disznóság néha van, extrém random anomália😄 Avagy ilyenkor az elméletileg összeszûkült ágyúd alá/méllé/fölé , 1 mm-es tereptextúrába akad, lehetetlen helyekrõl pattansz, vagy a lövedék megy szar helyre, miközben az ellenfél pontos, te meg max trackelsz meg 0-ásokat lõsz.

Itt ugyanez. Szar csapatok, és még bénáztam is, persze az idegességgel egyenes arányban, tehát a végén már oltári bénaságokat mûveltem. Nem kell ezt erõltetni ilyenkor.
Ok, közben leesett, nem a hsz-edre akartam reagálni, félrenyomtam.
Mit nem értesz?
Valószínû,hogy az amcsik megtolták a számokat a júni.4-es függetlenseggnappal!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Nekem ma valami 37% körüli winratem lehet. Mégse mondom hogy meg lenne bundázva. Szimplán hülye a team is, sokszor én is szar voltam és ennyi.
Az elmúlt pár napban folyamatosan 60-70% közötti winratem volt, szóval belefér egy ilyen nap is néha.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igen.És? Nem értem...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Mi volt idén június 5-én szerdán a Wot világban? Több, mint 3m ember játszott egyszerre. Kiugróan magas szám az átlaghoz képest.
JeffDunham
Visítanék a röhögéstõl ha kiderülne hogy alkoholmentes volt. Ráadásul Foximaxi is tévedésbõl erjedt málnaszörpöt nyalogatna esténként. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> Átkozott placebo! <#idiota> <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A WG leszophat! Ma 35 csatából sikerült nyerni 8-at...no comment! Mindegy volt milyen tank.Aki nekem ezek után azt mondja hogy nincs szopóág és eldöntött meccs annak remélem lesz egy ilyen napja! természetes,hogy az ISU-152 BL-10-es ágyúja oldalról merölegesen pattan a Panther 2-rõl másodikra pedig 0-ás krit,is-3-ról rendszeresen pattant,Is-8 papírtankról szintén vagy pattanó,vagy 0-ás krit! Tehát nincs lejátszott meccs! azt! Meg a F...szomat!

Olyat lehet csinálni, hogy egyik accból átpakolni aranyat a másikba, és ha igen hogyan? 😊
...csak a "sör" ad neked erõt és mindent lebíró akaratot...

A lényeg hogy ne add fel 😄 Rám is jár a rúd, de szerencsère ma már jobb a helyzet. Inkább ne is számold a loose-okat, és idézd fel a legjobb köreidet amit ma toltáll. Nekem pl egy ilyen élvezetes csatám prohorovka ütközeten volt (jó kis szinte only t7). Ugye nagyja ment zászlót tartani, én meg tigrissel a másik oldalon a susnyásban. Nos ott lõdöztem egy kicsit 3-4 kollégával, gondolltam minden fasza, elõnyben vagyunk, de az a fránya piros foglaló csík csak nõl-nõl. Meg ott mintha a heavyk is megfogyatkoztak volna. Aki meg megmaradt az sóbálvány lett. Hát ott mondtam hogy ezt azért táncsak nem kéne, meccs közepén szánalmas cap miatt veszteni, úgy hogy egy "Fuck this shit!" felkiálltással átrobogtam középen. Addigra asszem ilyen 80-90 környékén jártak szegények. A vasúti töltés oldalán kempellt egy polák tigris, ami kis izgalmat okozott de kibaszott mázlimra amikor felém indullt kapott egy trackelõ-sebzõ sallert én meg szarva a fejére berontottam a foglaló körbe ahol menetközben kiosztottam egy másik tigert, késõbb megjött meghalni a polski tiger, a közben megérkezõ kt meg lefolglalt egy 3. jómadarat. Mellesleg irtómázlim volt hogy a su 122-44-ük lejött a hegyrõl😄 Végül 2000+ sebzéssel zártam ferdink alatt meg 4 kill, mindezt egy reménytelen helyzetbõl.

Mellesleg valaki elmondja hogy a páncélvadász achi pontosan miért jár vagy hogy számolja? Amik ott felvannak sorolva tankok, és teszem azt valamelyikbõl a csata alatt lövöm ki a 100.ikat azért kapom vagy wtf.
Az a völgy olyan mint a fekete lyuk 😄. Képes eltûnni ott a csapat nagy része, anélkül hogy sebzett volna 😄.
Am én is kíváncsi lennék arra hogy miért kell oda bemenni 10 tankkal. Elvégre egy szûk völgyben nem lehet kihasználni a létszám fölényt. Mindig elgondolkozok rajta ilyenkor, hogy õk nem tanulták az iskolában a Thermopülei csatát, avagy a 300 spártai vs 200000 perzsa esetét?

JeffDunham
Ügyes is voltál, szerencséd is volt jó párszor, a Hummel egy idióta volt, de nagyon tetszett amit láttam. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Natessék csak sírni kell, nem is lett rossz. Ha már TD hónap van<#hawaii>

replay:
http://wotreplays.com/site/255466#arctic_region-bangaro-amx_ac_mle_1946

Azért a hummel tudott újat mutatni, beállt a hegyre td-nek? vagy már fogalmam sincs mi történik ebben a játékban.....<#fejvakaras>

Te legalább sörözhetsz 😄
én most jöttem meg vezetésbõl.... most meg már nem állok neki sörözni, 5 kor kelés 😊
de am szokott segíteni a sör, ha nem is a képességeiden javít, legalább leszarod azt a sok agyhalott köcsög marhát 😊
Hazaértem melóból, leültem játszani. Második nyert meccs a nyolcból után pattintottam egy sört. Nem szoktam temetni a játékot amikor a csoda XVM esélyt latolgat, de azért az már durva, hogy eddig 35% volt legjobb. A harmadik sörnél járok, leszarom kapszula bevéve, csak duplázok. No meg kínomban röhögök és fogom a fejem<#wow1><#falbav><#vigyor2>

Hi.Szerintem is(durca)arról lehetett szó,h"Mit képzelsz te magadról,h elém mész?"
Esetleg az Object268-at akarta...Csak ahogy te is írtad,vissza tolatott lefelé=nem tudott volna rálõni.

Ket arty hamar szetbombazza az ott csucsolo td-ket es mehet a csapat. Legalabbis en mar vakon becelzom ezeket a helyeket.
hát normálon régen az volt a nyerõ, hogy felmenni a hegyre, ott egy gyors kakasviadal és ha siker, akkor gurulni lefelé a halálutcában harcolók seggébe. De most erre már nem lehet alapozni, mert nagyon sok heavy és TD jön fel a dombra normalban is.
Szerintem egyszerûen durcizott mert nem tudott beleszólni a balhéba, és rajtad vezette le.
JeffDunham
NORMÁL csatában Himmelsdorf-on eddig 3x nem voltam a hegyen, bármivel is mentem. Ha light, ha med, akkor is mindig a sínek. Onnan vagy megpróbálok bejutni az artykhoz, vagy a szabad "ösvényeken" elõre megyek spottolni a hátulsóknak. 10-bõl 8-szor beválik ez a taktika.

Ha az ellenfél ledarálása megtörtént, onnantól piskóta, csak át kell nyomulni. Ezt persze nem érdemes erõltetni, ha közben a másik oldal elesett, mert ilyenkor azelõtt befoglalnak, esetleg hátbatámadnak, mielõtt odaérnétek a zászlóhoz. Aki még ilyenkor is eszetlenül nyomul itt a mocsárban, az egyszerûen ostoba😊
JeffDunham
Baszki tényleg. De ha látta hogy folyamatos mozgásban vagyok. Onnan mit akart lõni? Mert az Obj 268 visszatolatott a lejtõn, esélye sem lett volna megsebezni.

ez mind szep es jo ,ezt en is tudom ,de en arra lennek kivancsi hogy akik ott karnak atjonni azok mit gondolnak <#nezze>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

fú ez nekem is a halálom és nagyon sokszor csinálják. Egyébként max 2x már bejött, de akkor úgy, hogy mind a 15 tank arrament. Mondom akkor én se maradok le a lemmingvonatról. És láss csodát lehoztuk 😄

De ettõl eltekinte undorítóan nagy noobság arra menni. 2-3 td meg tudja ott fogni azt a szorost.

Másik kedvencem mostanában Himmelsdorf normális csata. Mivel az "átlagos" játékosok úgy néz ki mostanában nem tudják eldönteni mi a különbség a csata és a normális között, ezért inkább minden körben az összes heavy felmegy a dombra. Biztos ami biztos 😄 úgyhogy meddel mostanában jobb ötlet normál csatában is a sínek felé menni, ott úgyis kevesebben vannak és el lehet lavírozni a fedezékeke meg az utcák között.
*nyugtázza
Ilyenkor nekem az vált be, hogy (ha északon kezdtek) egy viszonylag nagyot ütõ TD-vel beáll valaki (többnyire ugye én😄) a bal felsõ sarokban lévõ bozótba. A bal szélen elõrenyomuló társak elõbb-utóbb felspottolják a szintén itt nyomakodó ellent, és azoknak ugye át kell mászniuk egy kis puklin, ha lõni akarják az innen igyekvõket. A TD-snek csak meg kell várnia míg kibukkannak a domb mögül, és durr bele. Ezzel a módszerrel simán fel lehet morzsolni az itt támadó ellenfelet, csak ehhez annak is teljesülnie kell, hogy a te csapattársaid ne másszanak át a dombon nagy lelkesedésükben, mert akkor pont fordítva fog lejátszódni a dolog. Én ilyenkor általában meccs elején beírom, hogy "don't push, let them come". Az értelmesebb csapat nyugtázzam, és a domb közelebbi oldalán maradnak, ami ugye helyzeti elõny nekik, baromi nagy hátrány az ellenfélnek, és tiszta munka a bokorban ülõ TD-snek.
Naszoval <#wave>
Egy kerdessel fordulnek azokhoz akik mostanaban kezdtek a jatekot ,vagy nem olyan gyakorlottak es emiatt sarga vagy esetleg piros eff kategoriaba vannak.
Elore szolok nem akarok senkit piszkalni emiatt, es nem is ironizalok ha visszanezitek a hozzaszolasaimat soha nem piszkaltam (vagy cikiztem )senkit ha atlagos vagy netan annal gyengebb gamer <#puszi>
Egyszeruen csak megszeretnem erteni <#fejvakaras>

Szoval a Lakeville mappon miert tunik olyan jo otletnek a 2-es soron (abra legalul) elindulni 8-9 nehez es lassu nagy celpontot nyujto tankal (pl. Tiger, Tiger2,e75,e100,JPZe100,t95,t28 stb...stb...stb),es ott lemeszaroltatni magukat 1-2 esetleg 3 jo fedezekben varakozo markaba rohogo tankerrel (esetleg plussz egy arty) ,es miutan ( atlag 3-4 perc)a csapatuk 1-2 fore fogyatkozott vadul segitsegert kialtozni a jobb oldalon ketsegbeesetten vedekezo(altalaban 10 elenseges tank ellen) csapartasaknak , akiket mar amugy is egyfolytaban a chat-en nooboznak a 2-es soron elhalt csapattarsak amiatt hogy nem tudnak lenyomni 3-an 15 ellenseget .

Ha valaki nem akarja ide irni kuldjon privatot, esetleg evvel taktikaval sikeresen megnyert meccsek replay-enek is orulnek.

elore is koszonom

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

voivod32
Az jó lesz!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Ismét egy meccs, ahol komoly esélyeim voltak. Lövésem sem volt..

Tipikus TD...
Bájos. Nekem egyszer Airfielden volt hasonló eset, egy SU-152 tolt ki csiki-csuki közben az ellenfél elé, mondván "útban voltam". Az ellen jól megtépett, de miután visszavergõdtem nagy nehezen a fedezékbe nem köszönte meg a jómadár amit tõlem kapott.
Maala
Ott volt közvetlen mögötted...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

akkor nem kell üzenet😄 fél10kor gameban

rendben, mehet a menet, majd dobj meg egy züzenettel

Este alatt egy olyan fél óra múlvát értek
JeffDunham
Mai szerzemény. Itt egy agyatlan bot, és egy idióta csapattárs aki agyonlõtt 1000 hp-ról (máig nem tudom honnan, de szerintem hátulról) és még õ "retard"-ozott le engem 2 másodperc múlva. Komolyan mondom ez a mai nap is.... hujujjjjjjjjj...

Este pár kör? Eszméletlen idióta csapatokkal hozott ma össze a balsors, úgy 15 csata után nem is bírtam tovább cérnával. T20 húzás és farmkörök a célkitûzés ha neked is megfelel😊
stock állapotban ritka fos egy tank, kifullozva már sokkal jobb lesz

A napokban megveszem majd a Hellcat-et, úgyhogy szenvedhetünk együtt. <#lama>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

27 csata után vonsz le messzemenõ következtetéseket? Majd 150 után.
voivod32
Istenem! Még a KV1-et szidtam, hogy milyen szar! De akkor még nem volt T150-em!

hú lassan 23k csatám lesz...
Valami ilyesmire gondoltam ezzel:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

csak ovatosan az ilyen burkolt kritikakkal, mert megkapod a wg-gyulolo billogot a homlokodra! 😊
"Csodálkoztam is, hogy az alattam végzõk vajon mit csinálhattak. 😊"

+1<#alien2>