World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
Ajánlom azoknak akik szerint elég csak a leghátsó bokorból durrogtatni TD-vel 😄
Amúgy hogy ne csapjak be senkit, normál esetben nem ennyire pattogós.
Ha a JT nem öl meg a végén akkor lehet hogy lehoztam volna.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Korrigálnám neked:
"Ez lesz
Elmondtad már százszor, mindenki megértette (még ha senki sem ért veled egyet 😊). Megértettük kérlek ne hozd fel a témát, mi pedig tovább élvezzük a 8.6-os WOTot artyk nélkül.
Pl nekem scoutolásnál ugye kiestek az arty támogatók, igy kevesebb a spotdamagem, de boldogan bevállalom ezt a rendes med/td/heavy gameplayért cserébe.
Szerinten az MM kegyesebb hozzá.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az APCR lövedékek kompenzációja is csökkentve lett. A 268 mm átütés APCR, most olyan 250 mm-es AP-nek felel meg. Persze függõleges páncélzat és a kevésbé döntött páncélzat ellen (T29 lövegpajzs, T95 homlokpáncél, T110E3 felépítmény, Maus oldala stb.) nincs ekkora visszaesés. De az ilyen függõleges vagy kevésbé döntött felületeket vagy át tudja lõni mert vékonyak, vagy eleve át se tudja mert 280+ mm-esek.
Amúgy meg SerB megmondta, annaka függvényében fognak változtatni, hogy alakulnak a bevételek. Magyarul, ha nõ a bevétel akkor marad minden és ezt az irányt fogják követni, ha csökken a bevétel akkor változtatnak majd.
Tehát ha a zsozsó amit keresnek a játékkal továbbra sem csökken, vagy nõ akkor nem fognak semmit vissza buffolni se td lenerfelni. Ergo a WG potyant rá, hogy mennyien húznak artyt és mennyi van belõle a csatában és ecetera. Ahogy azt sem érdekli, hogy kinek milyen problémája van a td-kel, vagy mással. Egy a lényeg, hogy a profitjuk hogy alakul, mivel ez is egy üzleti vállalkozás, nem szeretetszolgálat akár mit is gondol róla bárki. Ennyi...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
de félre ne érts, nem támdni akarlak vagy fikázni.
Most az AP-n volt a sor. 😞
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Alacsonyabb tier-ekben meg gyilkos fenevadakká lettek az arty-k, mert mindent megfeleznek-kilõnek, amit csak elérnek! 😞
Tudod miért sikeres,mert sok benne a meztelen nõ.<#zavart1>#zavart1>
Amúgy sosem érdekelnek az olyan dolgok amik épp felkapottak,mint ahogy a divat sem izgat.Az ilyesmit meghagyom a csorda szellemû birkáknak.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ezzel ellentétben arty alig van. A csaták nagy része high tierben artymentes lett. Na már most az artynak az lenne a szerepe, hogy a lassabb nagy tûzerejû, jól páncélozott tankokat semlegesítsék. Ezek a heavyk és a TD-k nagyjából.
Mivel az artyk gyakorlatilag eltûntek ezért nagy számban megszaporodtak a nagyot sebzõ TD-k. Sokszor olyan helyrõl tüzelhetnek, amit ez idáig nem tehettek meg az artyk miatt. Nincs aki kiszedje õket, tûz alá vegye õket.
Kibeszél itt 1vs1rõl, persze, hogy megszívatom 1vs1ben a meddel a TD-t, ha ügyes vagyok még egy heavyt is meg szivatok.
Tehát sok lett a TD és valamelyest felborult az egyensúly kevés lett az arty. Az hogy ez most valakinek tetszik, valakinek nem az szubjektív dolog. Viszont a WG statisztikák alapján balanceol. És abban biztos vagyok, hogy ez sokáig nem fog így menni. 8.8-al vagy visszateszik az artykat és másképp oldják meg az arty próblémát (3as limit pl), vagy jön a TD-nerf. Mindenki döntse el melyik verzió a szimpatikusabb neki. Bár szerintem az artykon javítani fognak, mert nagyon kevés arty lett. És így semmi értelme nincs betenni új ágat.
Ha még 8.8ra nem is de 8.9re tuti megjön a változás. Gondoljátok csak el. Szarok az artyk, de most raknak be egy új arty ágat. Kevesen fognak vele játszani. Az emberek nem váltanak goldot. Ez a WG-nek szar. Ergo visszabuffolja az artyt.
Szvsz az lenne a legjobb ha az artyk kapnának egy kis buffot, de nem lennének olyan erõsek, mint régen, és bevezetnék a 3 arty/csata limitet. Legfõképpen a közvetlen célzás legyen nehéz velük. A TD-k pedig megkapják a megérdemelt nerfüket.
Oké, de jó ha észbe tartod, hogy a következõ nerfelt cuccok utána majd a medek. Mert mennyire OP már az az ágy ami a T10-es medeken, van meg a sebesség is meg a páncélzat a tornyokon, meg az egész. Nerfeljük azokat is, olyan ágyút rá ami golddal is csak hátulról sebez egy lol traktort is, egy t95 sebességével haladjon, és egy elc szintû páncél legyen rajta.
Ja utána nerfeljük a heavy tankokat is mert milyen már, hogy akkor Õk lesznek a királyok, stb...
A végén miden tankot kitörlünk és lesz egy loltaraktor és mindenki mehet vele búzát szántani mert löveget nem teszünk rá...
Nem hinném, hogy olyan eget verõen nagy problémát jelentenek a td-k. Másrészt az arty-k sem lettek olyan hû de nagyon szét nerfelve. Aki tudott velük játszani régen, az ma is tud. Ma is látni sok kill-es arty-t, sokat sebzõ arty-t, persze a sok hodorka kikopott belõle mert már nem elég csak állni és pufogtatni, aztán nézni, hogy be szép az az 5 kill, és 5k sebzés, hanem tenni is kell érte valamit. De tudod az ilyen hodorkák td-be is szarok, mert lehet leoszt neked 1k sebzést de utána ki is pusztul. Mert ész nélkül egyetlen jármû volt játszható a wot-ban az pedig a 8.6 elõtti artyk. (Mause kedvéért ide szúrnám, hogy az ész itt nem az IQ hányadost takarja mert az ebben a kontextusban értelmezhetetlen adat)
http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/266-statisztikai-csomag
Ezzel a moddal lenne gondom , pontosabban lõszer vásárlásnál 2x számolja a töltény árát , és marha idegesítõ. Van rá megoldás valakinek mit kell át írni ? Vagy mi lehet a gond vele
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Könyvbe a legjobb cucc amit valaha kapott az emberiség, és sorozatban sem utolsó...
Sértõ szavak az egész game of thronesra nézve <#bohoc>#bohoc>
De egyébként meg itt mindenki überpro játékos, csak többi hülye mindig, tehát megint nem értem, aki ilyen überpro, annak miért okoz gondot egy TD? Egy jó játékos szinte minden helyzetbõl kihoz valamit. És itt mindenki tényleg nagyon jó.
De amúgy nem lehet, hogy arról van szó, hogy vannak akik nagy mellényel neki lódulnak, és puff kapnak egy nagyot egy TD-tõl? lehet tán taktikusabban kéne menni?
Én is futok bele TD-kbe, van hogy nem is látom honnan a viharból lõ, de hát...ez nem a TD hibája. Lehetett volna felderíteni, csak a scout elbénázta, vagy azt hittem nincs ott semmi, és neki lódultam és hopp még se...van ilyen.
Régebben az ojjektum az például rohadtul idegesített, és akkor még tier X-es tD-k se voltak, persze rohadt nagyot sebez, azt se látom honnan, mindent át tud ütni...de aztán rájöttem lassan hol lehet megsebezni, arra is merre próbálkozzak ha nem látom, meg esetleg hogy úgy helyezkednek, hogy ne nyírjon ki kapásból.
És hiába OP egy TD egyedül mit ér? Egy gyors tank majmot csinál belõle. Tudom, igaz alacsony tier, de AT2-vel folyton az volt, egyedül hagytak, lerohant egy rakás gyors kis lepkefing, és...50 lövés és lassan ki is végeztek.
XD
Nem, nem azért vannak a játékba mert World of TANKS a játék amivel játszol...
Azért vannak hogy a hülyék is tudjanak játszani.
Igen!
És a sok balfasz aki Is6-al úgy játszik mint egy 2 éves, persze azt nem vesszük ilyenkor SE figyelembe.
csak ha td-vel fasz valaki
Nálad mi van?😄
2. Ha Marchizorral játszol akkor õ csak lopja elõled a sebzést és a killt.
3. Nem látok túl nagy differenciát a med statjainkban. Fõleg hogy nekem csak 1 medem van amiben 2k átlag alatt vagyok, neked meg több is van. Továbbá max 1 százassal sebzel többet nálam a Leo-val. (a 121et meg hagyjuk, mert csak 17 csatád van vele)
Arról nem is beszélve, hogy nekem úgy tûnik, hogy sokkal több csatám van medekkel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"az ilyen bandákat spotolod és kész és odaszurkálsz nekik amikor nyílik rá lehetõség" -- aha, kidugsz magadból 2 milit és máris kapod a kb. 1k-s sebzést és ha nincs szerencséd, mert pl. láncolnak, akkor 2 TD ki is végez. Hiába tudjuk már hol szoktak állni, néha elkerülhetetlen, h ránk lõjenek, fõleg ha eszükbe jut éppen egy nem várt helyen kempelni. Mindenre nem lehet elõre felkészülni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Hodor