World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...példaképem lett....<#smile>#smile>
Csak úgy hívják, BANZAIIIIIIIIIIIIIIIII
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ezért is szarunk a munkahelyen.
OFF
apám egy nagy f***
megfogadtam h egész életemben arra törekszem hogy NE legyek olyan mint õ
õ egész életében úgy kereste a pénzt h 1perc fizikai munkát sem csinált
most meg vén nyugdíjas létére nem bír el egy kib* zsákot sem 😄
nem megyek ebbe bele, mert OFF is meg hosszú is.... de a válaszom nem
én dolgozni akarok, meg akarok szenvedni azért a pénzért... 😊
bocs, ilyen vagyok 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
de nehogy már játékkal keressek pénzt????
férfi vagyok, nem 14 éves... van két kezem, van két lábam és nem halok bele a fizikai munkába 😊
nem vagyok az az anyagias csávó, de kell a pénz hogy ne dögöljek éhen
de ha már kell a pénz akkor megdolgozok érte a két kezemmel 😊 valahogy jobban becsülöm tõle a pénzt.... és magamat is 😊
Szerintem nem sok mindenki engedheti meg magának ezt a luxust.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kire gondolsz?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Õk tudják!!!!! leírtam, ez személyes véleményem!!!!
én nem mennék ilyenbe bele, és sose mentem bele ilyenbe 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
skype csodákra képes 😄 TS-t ellenõrzik 😊
megyek locsolni!!!!!
sok sör kijönne belõle 😄
de én akkor sem adtam volna el a csapatomat.... pont amcsiknak
persze ez csak a személyes véleményem
de akkor is egy szar név... ráadásul amerikai
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egyébként pont ezt a 2 TD-t tartom igazán OP-nak Foch155 meg ob268, a többi még hellyel közzel OK. Nem mintha örülnék, amikor egy obj704 vagy egy t110e3 belém csûr, de az még hagyján.
Bár ez az utálat nálam már szinte kétélû. Tehát amennyire utlom õket, annyira szeretem is, hogy benne vannak a játékban. Ennek az az egszerû oka, hogy sok tankos hatékony wolf packon után az a második legélvezetesebb, mikor megszívatok egy TD-t. Ha egyszerre 2-t akkor az még jobb. Am hiába viszonylag mozgékony a 268 nem szokott tudni lemanõverezni még így se.
De az tény, hogy most tényleg kicsit sokan vannak
Már rég meg kellett volna tenniük, ki se szabadott volna jönniük 290+ mm-es átütéssel. Mínusz 20-30 mm az átütésbõl. A tier 9-esek lövegeinél is. Meg egyes lövegeknél sebzéscsökkentés is.
A német 12,8 cm Kwk/Pak44 csak a tier 10-es nehezeknél lenne probléma 226 mm-es átütéssel, az E-75, Vk45.02, Ferdinand, JP2 vígan ellenne 226 mm-es átütéssel is. Két tier 10-es kapna mást.
De pl. az említett obj.268: is-8 alváz...nem a felépítményt lövöm és kész. Foch: na neki tényleg még én is azt mondom kemény a frontja...távolról. Iszonyat idegesítõ rajta a távmérõ meg a géppuska, egyszerûen magáért kiált hogy: hé ide kell lõni! (jól páncélozott, távoli tankra nem lövünk, ha mégis, ne lepõdjünk meg h nem megy át)
obj263: Ott is lehet játszani a páncélzattal. Többi td-nél nem érzem hogy kellene változtatás.
Én ami egyedüli problémát látok Nálad, az az, hogy te végig küzdöd a beled medként, ahol csak tudsz helpelsz, és low hp-val enemy base-hez érve 1 td kicsap téged....(ezt 1 heavy, vagy másik med v arty is meg tudja tenni). Ha egy td normális kört akar menni, mennie kell elõre, fõleg ha top tier. Egyszerûen nem teheti meg hogy base campel és veri a ...-t 😊 Persze minden tierben van olyan akinek top tankban ülve is elég az 1k damage...(de akkor ez miért a td-k hibája? 😄)
Még azt is kinézem belõled, hogy ha 1 bl-10-el beléd vág vki 900hp-t idegbe jössz, de ha ezt 1 e-100 teszi meg, csak legyintesz 1-t 😊
Szóval lehet nálad ez a td utálat olyan szinten elhatalmasodott, hogy addig míg nem vagy a seggébe és buttfuck-t tolsz neki nagyban csorgó nyállal, addig akármit csinálhat, a te utálatodat már kiérdemelte a kör elején 😄
Pen?: teszem azt 20-30mm-t lecsapnak róluk, ott vannak t9-s td-k penjénél (sõt bl-10-nek több lesz). Akkor az alattuk levõ td-k penjét is csökkenteni kellene....na de ha csökkentik hogy oldják meg pl. németek 128-asát? (akk heavyknél is csökkentenék?) Lényeg ami lényeg, nem tudom érted-e a logikám: eddig a td-knek alap volt a nagy pen, pont azért td-k, rájuk van b.szva 1 szép nagy gun és ennyi. (szépen megfogalmaztam). Mivel nincs tornyuk a nagy gun miatt, ami mellesleg a tierjüknél nagyobb pennel rendelkezik (vannak anomáliák). Mivel ellensúlyoznád? Sebesség, fordulékonyság, agilitás?
Sebesség: T95-nél hova akarsz csökkenteni? A legtöbb td lassú, és érezhetõen jól ki van balanszolva, t10 az ami nem klappol. Foch meg obj268 és 263-nál csökkenthetik a sebességet. De ha azoknál csökkentenék sokan sírnának h a többinél miért nem? (ezt tartom a legéletképesebbnek, így nem lennének OP-k)
Fordulékonyság: Mivel nincs tornya, 1 td-nek a gun-on kívül a fordulékonyság jelenti a legfontosabb dolgot, legalábbis engem nem zavar ha lassú 1 tank, csak forduljon rendesen. Isu is menne inkább 25-30-al de legalább gyorsabban fordulna....szóval ez se tartom reális ötletnek.
Illetve melyik td-ket akarod "nerfeltetni"? Mert pl. t10-ben tényleg ráférne 1 kis átalakítás, de a többi tierben sztem reálisak.
Ha az a kör prém nélkül 1395 akk lehet esély top 50-re is mivel azóta nincs akkora hype-ja a brit td-knek. Persze ez csak feltételezés és nem tudom mennyire használják ma. (t6-7-s csatákban elvétve látok, de lehet t5 viszont tele van velük).
Acmle46 viszont kevés, azt a tankot gyakrabban látom, meg sztem egyszerûbb vele normális kört összehozni.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Határozottan jobb a feelingje mint a type t34-nek<#idiota>#idiota><#bee1>#bee1>