World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1vs1ben igen de ez a játék többnyire nem 1vs1. Igen a medek erõsek de tudni kell velük játszani. Sokkal gyorsabban kell dönteni sokkal többször jól. Míg TDben ülve sokkal egyszerübb a helyet, persze ha a végén egyedül maradsz egy med ellen akkor valószínûleg annyi, ki leszel játszva.
Valaki mondja már el ki a franc ez a hodor?

Most el bírom képzelni ahogy Szerjózsa, a T34 commander írta a leveleket az OKW-nak, hogy vonják már ki a forgalomból a TD-ket, mert annyira igazságtalan hogy kilövik a fenséges T34-eket. Meg különben is, abba csak azokat ültetik, akiket nem engednek be egy PzIV-be.
Ha meg annyira ki tudod lõni õket, akkor nem értem mit nyígsz miattuk ennyit. Vagy miért nem húzol ki egyet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Esetleg te nem bírsz el velük 😄 Szerintem még mindig jobb a medes statom mint neked, pedig én nem platoonozok marchizor szintû játékosokkal 😄 😄

1vs1 az amúgy is más. Ott megvágom õket. De igazán az a bosszantó, mikor megy a dogfight úgymond, a nyomi meg 500 méterrõl belémküld egy 1000-rest a bokor mögül és még fel se villan. Egyszerûen nyomorék 😄
Pedig ha magam maradok mondjuk egy batchattel szemben az e3-ban/268-ban és kibír egy lövést, akkor a TD-nek általában harangoztak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem az is magáért beszél egyébként, hogy a 26 k castámból 5% alatti az idõ, amit TD-kkel játszottam (az is inkább a t110e4). Ezek után felmegyek a tesztre és játszi könnyedséggel megyek 3-4-5 killes sok sebzéses köröket TD-vel gold ammo nélkül.
Nem elpusztíthatalanok, de a low skillesek egyedül ezzel a tankfajtával tudnak valamelyest érvényesülni. Ezért vannak a játékban, hogy nekik is legyen kis szórakozás.

Hozzáteszem közelharcban ha 100-ból 2x kilõnek, nagyon sok TD-t teszek el láb alól szerencsére, de attól még lowok. Fú tegnap hogy intéztem el egy su-122-54-t. Kb 2-11 volt az állás, leborult a redöny, megindultam, megláttam szembõl neki mint az állat, az új pályán letoltam a szakadékba, utána ugrottam még mindig nem halt meg, de utána még egyet belevertem és annyi, nem tudta sebezni a tornyomat facehugba, 121el voltam 😄😄 Viszont vannak olyan helyzetek mikor nem tudod megtámadni közelharcban, mert van melette egy fal aminek neki tud tulatni és maga elé húz, hacsak nem e-50el vagy.

Jó tank az a Type 58, egyetlen ok amiért nem tartottam meg az, hogy a T-34/85 jobb. Jó ROF, fordulékony, viszont lomhább mint az orosz verzió. Dombos részeket meg kerülni kell így van😊.

Láthatod statba, hogy a heavyknek is ugyanakkora penjük van mint a medeknek. Szóval ha te le fogsz pattanni egy nehéz tankról, akkor egy másik nehéz tank is le fog pattanni azokról a helyekrõl. Ugyanúgy e5-ben is a weakspotokat kell lövöldöznöm ha nem akarok pattogni és a beforgatott is7 oldalát az e5 sem tudja átlõni (egyszerû matek) ellenben az e5 nem olyan mobilis mint egy med, nincs olyan jó camoja sem ami még menet közben is láthatatlanná varázsolna.

A medek tornyát ugyanúgy nem lehet akárhol lõni csakúgy mint a többi tanknak. A felsõ lemez a legtöbb meden szinén pattog. Akkor mirõl is beszélsz? Vagy te is csak ilyen gold kid vagy aki vaktában lövöldözik arannyal és le van rendezve a kör?

Hopsz ez nem az a kép. 😊 sorry a replay a lényeg.

A nerfelt artyk szart sem érnek. TROLOLOLO

Vicces volt, leo meg a cromwell le akart karatézni hát nem jött össze. <#eplus2>

http://wotreplays.com/site/255969#cliff-bangaro-gw_tiger

Az meg az utánna jövõ tartja bennem az erõt meg talán a lightok. De az a type 58 kicsit riaszt a
sovány pen miatt (pedig az eredetinek van 144mm penes is). Mondjuk az is igaz hogy azzal majd úgyis közelharcolni/támogatni kell, de a hellcat 76 mm-esétõl kikészûlltem...

Visszatérve, gondolom dimbes dombos részeket jobb kerülni😊
akció elõtt is dömping volt, a patch óta
Master91
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj 😞
Persze már. Medeknél az egész tank egy weakspot kb. Míg mondjuk egy t110e5 szembõl csak a legaláján sebezhetõ, vagy a kupolán, de nagyon erõs. E-100 OP, nekem is megvannak ezek egyébként. IS-7 oldalról simán benyeli távolabbról 90 fooks szögben a 121 AP-ját meg nagyjából a többi med AP-ját is. Szóval a heavyknek azért jó páncéljuk van, és meddel szembõl weakspotra kell célozni.
Mert szerinted az teljesen reális hogy bármilyen páncélos jármû, 60km/h-val tudjon körözni 5 méter sugarú körben?

Mert most egy td vs med 1 vs 1 kb így zajlik le. Utolsó 200 méteren végre kirajzolja a játék a feléd száguldó medet ami sok esetben nagyobb mint a td, de a medeknek álca bónusza is van. Rálõssz, talán sebzõdik talán nem, és már mögötted is van és pörög körülötted mint a mérgezett egér, amíg el nem fogy a hp-d. Vagy rálõ szintén menet közben a láncodra, mert az õ pontosságuk gyakorlatilag olyan jó hogy célozni sem kell, még ha sikerül is azonnal javítani, úgyis veszítesz annyi milisecet, hogy ne tudd követni forgással.

popey8: mert ha medben vagy akkor minek akarnál berohanni 8-9 tank közé? az ilyen bandákat spotolod és kész és odaszurkálsz nekik amikor nyílik rá lehetõség.

safe storage-val is ugyanúgy fogod kapni az ammo racket....
az a 12% elég kevés.... 10/1 nem fogsz ammot kapni 😊
Master91
Ki borító picit hog az Inden Panzerem 3. napon majdnem minden (!!!!) csatába ammot kap....ma játszottam vele 2 csatát, az 1.be a 2. lövés ammo, a 2. ba meg a 3. lövés ammo.

Zseniális !!!!

És persze nem tudom össze szedni a 99%-os safe storage skillre az expet ,mert jó ha 400 xp-t hozok ellõtt ammoval....
JeffDunham
TD dömping? Ilyen akció van most. Majd elmúlik mint az arty esetében is.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

T95-bõl én kivásároltam magam 100k free xp-vel. T28-at akkor vittem végig, amikor nem volt még prémium lõszer kreditért. Egész használható volt fullosan, ha már az elején eldöntötted, mit fogsz abban a csatában csinálni, és nem forgolódtál. 60-as szóló WR összejött vele is. T25 a a legjobb hetes TD,alatta sincs gond.

popey8
Ez most komoly? Elég nehéz kijátszani 4-6 TD-t, ha egymást fedezik és mögöttük esetleg ott kempel még pár heavy vagy med.

Nem hiányoznak az artyk - errõl szó sincs - de ez a TD dömping már túlzás szerintem. Sebezzenek kevesebbet és nem szólok többet egy szót se.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én a 268 meg az e3 között vacillálok. A 268 nagyon erõs lesz a végén és odáig végig jó az összes tank, ellenben az e3 elpusztíthatatlan, de az össes tank elõtte egy hulladék. A protot sem élveztem a sebessége miatt és újra vissza kellene menni a t28-ba aztán a t95-be... szóval inkább kihagyom. A su-100-al meg nincs kedvem mostanában játszani, szóval nem tudom mikor lesz ebbõl valami.

Most végeztem a T-34-1-gyel... Nos, azt hiszem, a legjobb 7-es med a játékban.
Az utolsó körben még búcsúajándékot is kaptam tõle egy Radley-Walters képében (replayt tölthetek fel, ha valakit érdekel). Az utolsó elõtti körben pedig topgunt lõttem t9 csatában.
Az átlagsebzésem toronymagasan ezzel a legmagasabb a 7-es medek közül, sõt, a 8-asok többségét is felülmúlja (bár ebben lehet némi szerepe a Type legénységnek és a pontosság buffnak is 😄 ).

Én jobban szerettem, mint a 268-at. Azzal az ágyúkitérítés kiborító tud lenni.

Eagle16
Múltkor szembe jött egy Ruinberg pályán, úgy megijedtem hogy azt is elfelejtettem hogy hol kell lõni 😄 T30-as 155-öse szépen lepattant a tetejérõl és hallott is voltam 😞

Kéne egy pedig, de a T95 halálosan lassú nekem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az e3 azóta sem változott. Ha ilyet látok inkább kerülöm el messzirõl. A kupola továbbra sem lõhetõ és a hasa is pattog. Szembõl szinte nincs is weakspot 250+ pen nélkül.

Ezzel egyetértek. Tényleg az egyes típusok szerepei vesztek el. Viszont a td-knél régebben is az volt a tendencia, hogy kevés hp, erõs front és jó ágyú. Ebbõl a szempontból ezek pont nem változtak. A heavyké sem.

Ellenben a csoda medek meg könnyû tankok óta, különösen gold ammoval vicc az egész. Én már csak röhögtem amikor az is4-emet szembõl kitárazza egy amx 13 90. Én sebzek 360-at az meg visszalõ 800-at és wtf. El is adtam azt a tankot. Egyszerûen kár olyan jármûvet tartani ami páncélra épít, mert az egy dolog, hogy az erõs nagy tankok átlövik (nem ezzel van a probléma) hanem hogy medek + lightok is mindenki. Gondolom sejthetõ, hogy mekkora teljesítményû ágyúk fértek el ilyen kis tornyokba (mint ami az elc-nek is van) a valóságban.

Ha bekerülne egy checkbox amivel 100%-osan ki lehet tiltani az artikat a csatából és kivennék végre ezt a kreditért gold ammot (vagy csak cw-re lehessen használni) egész jó játék lehetne ez, még a 0-s lövéseket is el tudnám viselni...

R3nton: A legtöbb heavynek közel sincs 3000 hp-ja mint ahogy te állítod. Az e5 pl 2200 hp-s míg egy e50m vagy patton 2000 hp-s. szóval hp közel egyforma, pen ugyanakkora, weakspotok egyformák és ilyenkor már csak a dps marad, ami máris a med felé billenti a mérleg nyelvét. Ezért nem is használok már heavy tankot sem.

Én amikor utoljára játszottam E3-al, akkor végigmentem Prohorovkán a zöldben. Közben bekaptam vagy 7k-nyi potenciális sebzést, de csak egyszer lõttek át egy Foch 155-bõl, igaz, öt másik lövése lepattant.

Szvsz az a baj hogy felborultak a "klissék" amire a játék alapvetõen a balance-ot alapozta.
Pl:TD/jó ágyú,sérülékeny
Nehéz tank:jó páncél sok Hp lassú stb...
És ebbe a koporsóba a gold ammo ezüstért ütötte az elsõ szeget.
Szerintem kezdenek elmosódni a határok a tipusok között és ezért ilyen a helyzet.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

R3nton: A foch 155 auto-loadere kb 6+ sec mire betölt és ennyi idõ bõven elég ahhoz, hogy az ellenfeled vissza tudjon mászni a fedezékébe, vagy találjon magának egyet és ott állsz a táraddal amivel nem tudsz kitárazni senkit mert lassú!!! Egy T57 hvy vagy b.chat klövi az összes golyóját rád mire te lõhetnéd a másodikat. Valamint a tár után jön az 50 seces kényszerpihenõ. Amit vagy túlélsz vagy nem. Egy obj. 268 vagy e3 sokkal erõsebb mint ez a sokak által csodának tartott tank. Azokon alig van weakspot és 13+ secenként lõnek annyit mint a foch.
Sok játékost látok, aki úgy játszik ahogy te mondod, valamint olyan zéró skillesek mint ami szerinted elég és ezek a playerek szenvednek ebben a tankban. A legtöbbjük még az elsõ tárat sem tudja ellõni és meghal, a többi pedig az 1 perces szüneteket nem éli túl. De te ezt biztos tudod és érezted hiszen játszottál tesztszerón és szerinted a td-k az elpusztíthatatlan über-szekerek. omg

És ha az arty melléd lõ 3 méterrel kihal a fél legénység, a mudolok fele meg elszáll.
Ezer felett kevés td sebez, max a T10-ek. Ezzel szemben már az a szaros T6-os Hummel-nek is 950-es átlagsebzése van.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Már várom amikor esetleg szarránerfelik a TD-ket és akkor az ilyenek meg keresnek maguknak egy következõ rinyálhatnékot.

Ja, mert ha kimentem a fedezékbõl akkor az arty rögtön ott volt elõttem, hogy rá tudjak lõni, nem? Meg persze nem lõtt le belõlem splashbõl 800at. Komolyan, mintha valami más játékkal játszanál...
Mellesleg én nem tudom ki a low skilles, az aki mûhold nézet nélkül is bele tud valakibe lõni, vagy aki azért sír mindig mert nem tudja átütni õket...
Másrészt mint mondtam, elég szánalom ha medesként csak odaáig jutsz, hogy nem bírsz el egy torony nélküli tákolmánnyal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Low skilles light és mediumokat is láttunk eleget....

Nem tank függõ hogy 100%osan játszol e vagy sem !

van Td-d amúgy? Jtig jutottam el német ágon, nem olyan móka és kacagés mint ahogy te azt írod!
Hát akkor ez igaz az artykra is 😄 Emlékszem mennyit sírtál itt fórumon az artyktól 😄 Mekkora beszari voltál akkor te is, hogy nem mentél ki fedezékbõl, hogy bekapj egy lövést 😄 Tényleg logikus gondolat amúgy kimenni egy TD elé ami beléd vág 1000+-t és ha nincs szerencséd sérül az ammo, ha még annyira sincs szerencséd akkor +ba lelövi láncot is és morfondírozhatsz cirak 2 másodpercig, hogy melyiket is javítsd meg. És ha még ennyire sincs szerencséd, akkor mindezt egy foch155 csinálja és sérült ammoval kell végigjátszanod, ha nem akarsz 5 secen belül füstölgõ roncs lenni.

Tök mind1 1 szó mint száz TD-sek low skillesek. Ennyi 😄
Pont tegnap elõtt röhögtem egyet TS-en. Hallgattam ahogy klántársaim sírnak "úristen, nincsenek artyk akik kiszedjék ezeket a szemét TD-ket, ó jaj, most mi lesz velünk?"
Amikor rákérdeztem, hogy miért nem õ lövi ki, vagy netán nem megy neki? Akkor jött a válasz: "de hát belém fog lõõõni, meg kemény a frontja".

Szóval én csak ennyit fûznék a témához. Szvsz azok sírnak a TD-k miatt akik túl beszariak ahhoz hogy rámenjenek, vagy megpróbálják kijátszani. Megszokták hogy az arty intézi helyettük, most meg amikor nekik kéne, akkor teljesen leblokkolnak és csak a rinyálásig jutnak.
Az meg külön szánalom ha egy medes sír miattuk, elvégre õ tudja a legkönnyebben megölni õket.

Eagle16
A 250mm spaced armor? Ja, ha van 300-as átütésed akkor gyenge 😄

Vicces volt az elsõ találkozásom a 263-mal.
KT-val voltam, Prokhorovka, mentem a nagyokkal az úthoz. Scout elõrerohant, felspotolta ezt a dögöt. Fel se ismertem mi az, elõször azt hitem valami barom artys TD-t játszik. Aztán látom hogy túl sok a HP-ja hogy arty legyen. Aztán rájöttem hogy mi ez. Életemben nem láttam még eddig. Mondom, szögetes szar, szétkapjuk fél perc alatt, mert megindult felénk. Becélzom, ding. Ding, ding, ding. Mi a f*sz? Ding, ding, ding, ding, ding. Nemm tudom még kik voltak a környéken, de sebezni kétszer tudták. Közben persze szépen felspotolt minket és hátulról szarrá lõttek. Nem szép emlék. <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Master91
AT2...

Haverom rá vett tegyem rá a howitzert.
Hátegy állat az a tank 😄 Pz3/4 1 hit ha oldalát mutatja, churchillbe oldalból néha sebzek 100+at, és 7 másodperc alatt töltök 😄

400méter felé viszont nem éri meg lõni, mert olyan lassan száll a lövedék hogy beszarás
meg ívesen mint az arty.

ha látok afk-os kv1-et 400+++ méterrõl, akkor felülrõl esik rá a lövedék, és 100+ dmg a kv1-be 😄 vicces ágyú
JeffDunham
A save storage minden tankomon alap perk. Szerintem sokat számít.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
268-ast ritkán látok, még ritkábban vagyok tier9-10csatába, de tényleg, baromira nem papír az a szar 😄

mondjuk b.chat is papír, azt Jt-vel pattogtam 2x a frontjáról, haver meg a 9-es gyors orosz td-vel a seggérõl is 😄
JeffDunham
Ez mekkora volt te állat! Szét röhögtem magam rajta. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

lövegpajzs nagyon gyenge az obj263nak
Eagle16
*187 mm

Az Obj. 263 sokkal durvábban páncélozott, az alján kívül mindenhol 250mm gyenge pontok nélkül...ritkán találkozok vele, de akkor mindig nagyon nehéz kiszedni.

Hmmm???? Köszi 😄
Azt nem tudom, hogy emiatt-e, de emlékeim szerint egyszer sem robbantam ammo racktõl. Sárgára persze el szokták lõni kb 2-3 csatánként, de nem mondanám nagyon zavarónak.

Egy év..😄😄 Persze.
Látom betetted a safe stowaget a legénynek. Sokat segít rajt? Mert én is most húzom ezt a nem tudom minek nevezzemet.. Ég, robban, mint egy tûzijáték.. Kínai találmány a tûzijáték oké, de nem kellene ennyire látványosan prezentálniuk.

Eagle16
Mindig is 180mm volt a felépítménye, tudom mert megnéztem, az Obj. 704 után nagyon érdekelt, de aztán mégsem vettem meg. Valami minimális változtatás volt a modelljén, de alig észrevehetõ, az oldalára tettek valami nagyon vékony spaced armor-t talán.

Tök ugyanolyan, amióta bejött.