World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg annyira ki tudod lõni õket, akkor nem értem mit nyígsz miattuk ennyit. Vagy miért nem húzol ki egyet.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1vs1 az amúgy is más. Ott megvágom õket. De igazán az a bosszantó, mikor megy a dogfight úgymond, a nyomi meg 500 méterrõl belémküld egy 1000-rest a bokor mögül és még fel se villan. Egyszerûen nyomorék 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Hozzáteszem közelharcban ha 100-ból 2x kilõnek, nagyon sok TD-t teszek el láb alól szerencsére, de attól még lowok. Fú tegnap hogy intéztem el egy su-122-54-t. Kb 2-11 volt az állás, leborult a redöny, megindultam, megláttam szembõl neki mint az állat, az új pályán letoltam a szakadékba, utána ugrottam még mindig nem halt meg, de utána még egyet belevertem és annyi, nem tudta sebezni a tornyomat facehugba, 121el voltam 😄😄 Viszont vannak olyan helyzetek mikor nem tudod megtámadni közelharcban, mert van melette egy fal aminek neki tud tulatni és maga elé húz, hacsak nem e-50el vagy.
A medek tornyát ugyanúgy nem lehet akárhol lõni csakúgy mint a többi tanknak. A felsõ lemez a legtöbb meden szinén pattog. Akkor mirõl is beszélsz? Vagy te is csak ilyen gold kid vagy aki vaktában lövöldözik arannyal és le van rendezve a kör?
Vicces volt, leo meg a cromwell le akart karatézni hát nem jött össze. <#eplus2>#eplus2>
http://wotreplays.com/site/255969#cliff-bangaro-gw_tiger
sovány pen miatt (pedig az eredetinek van 144mm penes is). Mondjuk az is igaz hogy azzal majd úgyis közelharcolni/támogatni kell, de a hellcat 76 mm-esétõl kikészûlltem...
Visszatérve, gondolom dimbes dombos részeket jobb kerülni😊
Mert most egy td vs med 1 vs 1 kb így zajlik le. Utolsó 200 méteren végre kirajzolja a játék a feléd száguldó medet ami sok esetben nagyobb mint a td, de a medeknek álca bónusza is van. Rálõssz, talán sebzõdik talán nem, és már mögötted is van és pörög körülötted mint a mérgezett egér, amíg el nem fogy a hp-d. Vagy rálõ szintén menet közben a láncodra, mert az õ pontosságuk gyakorlatilag olyan jó hogy célozni sem kell, még ha sikerül is azonnal javítani, úgyis veszítesz annyi milisecet, hogy ne tudd követni forgással.
popey8: mert ha medben vagy akkor minek akarnál berohanni 8-9 tank közé? az ilyen bandákat spotolod és kész és odaszurkálsz nekik amikor nyílik rá lehetõség.
az a 12% elég kevés.... 10/1 nem fogsz ammot kapni 😊
Zseniális !!!!
És persze nem tudom össze szedni a 99%-os safe storage skillre az expet ,mert jó ha 400 xp-t hozok ellõtt ammoval....
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem hiányoznak az artyk - errõl szó sincs - de ez a TD dömping már túlzás szerintem. Sebezzenek kevesebbet és nem szólok többet egy szót se.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az utolsó körben még búcsúajándékot is kaptam tõle egy Radley-Walters képében (replayt tölthetek fel, ha valakit érdekel). Az utolsó elõtti körben pedig topgunt lõttem t9 csatában.
Az átlagsebzésem toronymagasan ezzel a legmagasabb a 7-es medek közül, sõt, a 8-asok többségét is felülmúlja (bár ebben lehet némi szerepe a Type legénységnek és a pontosság buffnak is 😄 ).
Kéne egy pedig, de a T95 halálosan lassú nekem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ellenben a csoda medek meg könnyû tankok óta, különösen gold ammoval vicc az egész. Én már csak röhögtem amikor az is4-emet szembõl kitárazza egy amx 13 90. Én sebzek 360-at az meg visszalõ 800-at és wtf. El is adtam azt a tankot. Egyszerûen kár olyan jármûvet tartani ami páncélra épít, mert az egy dolog, hogy az erõs nagy tankok átlövik (nem ezzel van a probléma) hanem hogy medek + lightok is mindenki. Gondolom sejthetõ, hogy mekkora teljesítményû ágyúk fértek el ilyen kis tornyokba (mint ami az elc-nek is van) a valóságban.
Ha bekerülne egy checkbox amivel 100%-osan ki lehet tiltani az artikat a csatából és kivennék végre ezt a kreditért gold ammot (vagy csak cw-re lehessen használni) egész jó játék lehetne ez, még a 0-s lövéseket is el tudnám viselni...
R3nton: A legtöbb heavynek közel sincs 3000 hp-ja mint ahogy te állítod. Az e5 pl 2200 hp-s míg egy e50m vagy patton 2000 hp-s. szóval hp közel egyforma, pen ugyanakkora, weakspotok egyformák és ilyenkor már csak a dps marad, ami máris a med felé billenti a mérleg nyelvét. Ezért nem is használok már heavy tankot sem.
Pl:TD/jó ágyú,sérülékeny
Nehéz tank:jó páncél sok Hp lassú stb...
És ebbe a koporsóba a gold ammo ezüstért ütötte az elsõ szeget.
Szerintem kezdenek elmosódni a határok a tipusok között és ezért ilyen a helyzet.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Sok játékost látok, aki úgy játszik ahogy te mondod, valamint olyan zéró skillesek mint ami szerinted elég és ezek a playerek szenvednek ebben a tankban. A legtöbbjük még az elsõ tárat sem tudja ellõni és meghal, a többi pedig az 1 perces szüneteket nem éli túl. De te ezt biztos tudod és érezted hiszen játszottál tesztszerón és szerinted a td-k az elpusztíthatatlan über-szekerek. omg
Ezer felett kevés td sebez, max a T10-ek. Ezzel szemben már az a szaros T6-os Hummel-nek is 950-es átlagsebzése van.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mellesleg én nem tudom ki a low skilles, az aki mûhold nézet nélkül is bele tud valakibe lõni, vagy aki azért sír mindig mert nem tudja átütni õket...
Másrészt mint mondtam, elég szánalom ha medesként csak odaáig jutsz, hogy nem bírsz el egy torony nélküli tákolmánnyal.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem tank függõ hogy 100%osan játszol e vagy sem !
van Td-d amúgy? Jtig jutottam el német ágon, nem olyan móka és kacagés mint ahogy te azt írod!
Tök mind1 1 szó mint száz TD-sek low skillesek. Ennyi 😄
Amikor rákérdeztem, hogy miért nem õ lövi ki, vagy netán nem megy neki? Akkor jött a válasz: "de hát belém fog lõõõni, meg kemény a frontja".
Szóval én csak ennyit fûznék a témához. Szvsz azok sírnak a TD-k miatt akik túl beszariak ahhoz hogy rámenjenek, vagy megpróbálják kijátszani. Megszokták hogy az arty intézi helyettük, most meg amikor nekik kéne, akkor teljesen leblokkolnak és csak a rinyálásig jutnak.
Az meg külön szánalom ha egy medes sír miattuk, elvégre õ tudja a legkönnyebben megölni õket.
KT-val voltam, Prokhorovka, mentem a nagyokkal az úthoz. Scout elõrerohant, felspotolta ezt a dögöt. Fel se ismertem mi az, elõször azt hitem valami barom artys TD-t játszik. Aztán látom hogy túl sok a HP-ja hogy arty legyen. Aztán rájöttem hogy mi ez. Életemben nem láttam még eddig. Mondom, szögetes szar, szétkapjuk fél perc alatt, mert megindult felénk. Becélzom, ding. Ding, ding, ding. Mi a f*sz? Ding, ding, ding, ding, ding. Nemm tudom még kik voltak a környéken, de sebezni kétszer tudták. Közben persze szépen felspotolt minket és hátulról szarrá lõttek. Nem szép emlék. <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Haverom rá vett tegyem rá a howitzert.
Hátegy állat az a tank 😄 Pz3/4 1 hit ha oldalát mutatja, churchillbe oldalból néha sebzek 100+at, és 7 másodperc alatt töltök 😄
400méter felé viszont nem éri meg lõni, mert olyan lassan száll a lövedék hogy beszarás
meg ívesen mint az arty.
ha látok afk-os kv1-et 400+++ méterrõl, akkor felülrõl esik rá a lövedék, és 100+ dmg a kv1-be 😄 vicces ágyú
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
mondjuk b.chat is papír, azt Jt-vel pattogtam 2x a frontjáról, haver meg a 9-es gyors orosz td-vel a seggérõl is 😄
Az Obj. 263 sokkal durvábban páncélozott, az alján kívül mindenhol 250mm gyenge pontok nélkül...ritkán találkozok vele, de akkor mindig nagyon nehéz kiszedni.