World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mondjuk 40 lõszer fér a tankba, és neked benne van 36 AP és 4 HE, akkor már nincs helye a gold lõszernek. Elõbb a többi lõszer mennyiségét állítsd kevesebbre, hogy azoknak a helyére tudjál goldot venni!
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
takarodj mar innen ,es gyere akkor vissza ha mar van neved , a magadfajta hobbit orulhetne ha lenyomna egy matilda-t egy stock t69-el
U.i :Tobbiektol elnezest a stilusert ,de mar nagyon idegesit ,Szpecnyaz miert nem bannolod ki az ilyeneket???
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ha companyzni kell, nem hiszem, hogy te fogsz vele spotolni, így marad a célzásidõ-csökkentõ EGLD.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mondom ezt úgy, hogy tegnap stock t69+nagy ágyúval szakaszban 10/10 -et nyertünk
(stock tankra nem fér fel semmilyen module, ill. még a loader is csak 85%-os)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
sztem az ultimate cég egy orosz-amerikai-kínai-izraeli vegyesvállalat lenne, fideszes magyar managementtel.
http://www.wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/335-jacktor-mod-pack
(ízlés szerint, kinek tankmodell, kinek meg jó kis fotómodell 😄 )
Csak arra vigyázzatok, nehogy a WGn annyira sikeresek legyetek, hogy nektek kell a végén a székekkel táncolni 😊
Amúgy ha nem titok, naponta/hetente mennyi idõt tölt el felétek egy ember gyakorlással, klánélettel, tervezéssel (miegymás) - szóval a random meccseken kívül 😊
De lehetõleg csak ezt csinálja, mert nem szeretném ha a többi modom konfigurációjába belekavarna, mert azokkal nagyjából meg vagyok elégedve jelenlegi formájukban.
Illetve kell ehhez egyáltalán külön mod, vagy az XVM-ben is be lehet állítani valahogy?
A Maus meg az E-100 kapna más löveget is, egy másik 12,8 cm-est 255 mm-es átütéssel és 490-es sebzéssel. A riválisokhoz képest balanceolva lennének. De ezt már korábban kifejtettem, hogy mit hogyan változtatnék meg magas szinten.
A közepeseknek most is csak kevésbé döntött páncél ellen van 260+ mm-es átütésük. A kisebb lövedékkompenzáció miatt nagyon sok esetben nincs 260 mm-es átütésük.
bornofakone:
Épp az lenne benne a jó, hogy csak a tier 10-es löveken kéne változtatni. A 9-esek és az az alattiak többnyire jók. Ráadásul a legutóbbi patchben a nehezek és a közepesek lövegeinek egy részét már majdnem a jó szintre nerfelték, de csak majdnem.
Amúgy nem értem miért akarsz aranyért prémium lõszert venni, mikor ezüstért is tudsz, ami nem kerül neked IGAZI pénzbe. Csak át kell állítanod azt a kis fülecskét hogy ezüstben adja meg a lõszer árát.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
van aranyam, a rendszer megsem enged aranyloszert venni, vajon mi lehet az oka?
koszonettel: Reiki
Szerencséd hogy most nincs annyi arty a pályákon nem élveznéd ennyire.
HUNS grat szép munka.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A közeljövõben várhatóan Facebook oldalt is létre fogunk hozni a csapat népszerûsítése érdekében, és emellett majd Twitteren is nyomon követhettek minket. Ezen felül stream-et indítunk, valamint a youtube channel is Team WD név alatt fog futni.
Ennek a teljes kiépítése igénybe fog venni pár hetet, mert szeretnénk, ha minden rendben és gördülékenyen történjen. Bõvebb információk ezzel kapcsolatban augusztusban várhatóak.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
59 csata 58% WR 81 kill 1949 avg damage a 105össel....
most biztos azt gondoljátok "hmmmm nem is rossz ez a 105ös"
pedig de!!! rossz! nem az van hogy jó gun van a tankon, hanem jó tankon van a gun 😊
sokszor kevés volt már a 198mm pen, IS-3 már gondot okozott szembõl...
de a Proto brutális masszivítása hozzásegített hogy stock gunnal ilyen fasza staton tartsam a vasat 😊
most jön a 120mm korszak 😊 jóba leszek én ezzel a Protoval<#eplus2>#eplus2>
Ennyire elfelejtettem játszani tegnap óta.
A csaták döntõ többsége már a betöltõ képernyõn el volt döntve.
De még így is értek meglepetések.
7 killel állok elöl, még kettõt ki tudnék lõni. A saját bázison kempelõ saját "barátságos" Hetzer hátulról kilõ (Redshire), majd beírja nekem, hogy "noob". Természetesen magyar játékos volt. Persze a maradék elvesztette a csatát.
Vagy csak én felejtettem el tényleg játszani.
De igaz: ha valami nem szórakoztat, pihentet vagy kikapcsol, hanem felidegesít akkor azt abba kell hagyni.
Most nálam lett tele a szarosvödör.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tud valaki részleteket? ez nekem teljesen új... de sztem ez nagy dolog.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Gyõzelem
Sand River 2013. július 18. 21:04:53
StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 272 + kredit 54 418
Csatában elért Achievement Testvériség, Top Gun, Szárnysegéd, Mesterlövész
lemeztank
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
De a mostani helyzetben, túl sok munka volna sztem átvariálni a pen. értékeket. Mert sztem ha t10-be csökkentik a pent, akk lefele is szépen kellene. De ahogy a WG-t ismerem nem hiszem hogy most neki állnának ekkora munkának, és átdolgoznák az egészet.
Ha növelnék a rof-t, de változatlan a sebzés, többször kapsz tõlük áldást 😊 1 hét után már vissza sírnád a jelenlegi rof-t 😄 Amúgy ezek szerint elnézve, csak annyi a problémád h több lett belõlük az arty nerf óta? (ha lebírod forogni, és élvezet a buttfuck, mi más problémád van velük? 😄 nagyot rúgnak? 😄)