World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mi lehet a gond?
Tegnap beléptem a játékba, és az FPS-em, 20 alá eset, előtte 60 volt. Ma ez odáig fajult, hogy már a garázsban sem tudok ügyködni, mert úgy szaggat, hogy a kurzort se tudom mozgatni. Ha újraindítom a gépet, 2-3 csata szépen lemegy 60 FPS-el, majd megint előjön a probléma.
Egy I5-öm van, GTX 950-el, 8 Gb rammal.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amikor vannak a bann hullámok érdekes módon egy epic, unicum sem kap bannt és azok 100%, hogy nem használnak xvm-et.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2018.03.12. 18:18:47
Trance&Friends nothing more..
annyit látok, hogy ki használja, mert azt jelzi az X ikonnal a nevek mellett. de mást nem.
The Matrix has you...
De szerintem egy jó játékos ha tényleg olyan jó nem fogja lelövöldözni ész nélkül a csapattársait.
Meg azt is megválogatná milyen szavakkal utasítja a másikat.
A tuti spot helyre szerettem volna menni,de nem jutottam messzire,mivel nem oda mentem ahova ő mondta a vissza számlálás alatt így egyből lőtt.
Egyébként meg ígérte hogy bannoltatni fog,mert meg mondtam neki hogy reportoltam.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.12. 16:19:18
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Csak hát sajnos a zöld meg a lila az inkább lenézést hoz ki mindenkiből (jó, ennek lehet az az oka is hogy némelyik nagyon arrogáns tud néhanap lenni), egyből mindenki arra asszociáli hogy aki jobb mint ő az biztos csal és/vagy goldot spammol.
Hihetetlen hogy mennyit ugatott.
Legalább is ő azt mondta hogy mind béna balfékek vagyunk,ő meg valami szuper unicum wn8-as veterán.
Mind a ketten pro tankerek és azt kellett volna csinálni mindenkinek amit mondanak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.12. 13:43:24
más ötletem nincs
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nekem nincs gondom - még - az ilyenekkel. Max annyi, hogy ugatnak, de lőni nem sokszor lőttek, talán egy vagy két alkalom ha volt...szerencsémre 😊
The Matrix has you...
Szal van az simán 1-10m csata is. :-D
gondolom manuálisan nézik át mind a 100ezer csatát
Vereség.
Map: Malinovka
T-54 ltwt.
118 17 946 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 13 725)
Javítás: T-54 ltwt. jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 13 650
Megvásárolva: Fogyócikkek a T-54 ltwt. járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 3 000
Lőszer nem kellett mert tényleg azonnal kilőttek,visszaszámlálás alatt jpze100 ugatott hogy ki merre menjen,na persze tojtam a fejére,nem fogok kimenni a nyílt mezőre neki.
Elindultam a legjobb spot helyre erre telibe lőtt,javítottam a láncot erre bumm még egy.
The Matrix has you...
Egyedül mentem előre mert a többiek úgy gondolták a bázison a bokrokban meg az erdőben jobb.Erre a városban összefutottam két td-vel meg heavykkel,egyedül.Szerencsére a td-k szépen pattogtak,a 110 meg szerintem bot volt.erre a semmiből mögém jött egy Bc25 először elfutott a bázis felé de látta ott kempel a banda így vissza rám,előttem td-k meg heavy így a hátamba jött.A tárat rám nyomta és volt egy sebző lövése.Ezután meg belém jött hátulról.<#wilting>#wilting>
Öngyilkos lett az állat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"The rewards will be credited to your accounts within 14 days of the season's end. In the meantime, we will remove cheating players from the season leaderboard."
Szóval még várjatok a james bondokkal.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.03.12. 00:00:51
Most este megnéztem én is még egyszer, hát lol. :-D Nagyon jól el van ennek a Skoda T50nek a töltési ideje találva... Khm. Emil... khmkhm...
Meg az M12-esen átmenő első lövedék... ... ...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.11. 23:51:42
amúgy azt nézem, hogy nem mutatja a bondokat (nálam sem), pedig gondolom Te is kaptál párat erre a körre.
The Matrix has you...
jó lesz nekem a liga kettő is 😊 amúgy pont azt néztem, hogy ha megcsinálom se jutok be a liga 1-be, mert az arányom nem elég jó. következő 5 chevront meg az életben nem csináltam volna meg.
ja és azt is írja, hogy 12 óra múlva lezáródik a szezon..szóval holnap délután már nem játszunk, csak számolgatjuk a bondokat 😊
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.03.11. 21:01:59
naná, hogy mák volt, de legalább minden összejött 😊
amúgy az OI-nál már összefostam magam, azért is mentem rá a másik tankra, aztán ahogy visszafordultam láttam, hogy ezt is elkaphatom még..kv-3 meg már csak hab a tortán volt 😊 de hogy mindegyik pattanjon Löwe-ről? azt nem gondoltam volna. nagyon jó kis tank, örülök, hogy megvettem. nem egy hasonló, jól hozó és izgalmas köröm volt már vele és még csak az elején tartunk.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Pontosan azért töltöttem a goldot, hogy még véletlenül se járjak úgy, mint te, és bukjam a másodlagost. Ritka az, hogy HE töltés helyett összehozzák a 3x-os HP lepattanót. Ha ezért cserébe csak annyit kell elviselnem, hogy valaki egy fórumon úgy beszél velem, mintha embert öltem volna, hát na bumm. :-)
The Matrix has you...