World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Látod, minek adtad el a teknõcöt 😛
JeffDunham
Én vissza fogom venni az AT7-et. Elég jól használható, szerintem baromi jó td. Teszek bele 75-ös legénységet és elkezdem húzni benne addig, amíg nem lesz olcsóbb a Tortoise, akkor át teszem és azzal használom tovább. Kegyetlen jó td, imádtam!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pointer4
Rám jött egy KV-1 amikor most játszottam vele, és 6x!!! pattan egymás után. Közben megöltem, de máig nem értem hogy csinálta 😄
Renault FT AC, Churchill GC, Renault UE 57, AT-1, Object 263, Somua SAu 40 a legkevesebbet játszottak, ebben a sorrendben. Sau 40bõl már 3x annyi meccset mentek mint a kis FT AC-ból.

Az obj 263-as ággal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tipikus ágváltó szopótank de az amx 40-et legalább veri😄
Igen, én is meglepõdtem amikot t4-ben ott a matilda mégis mire jó a valentine? Kb. 3x gagyibb minden tekintetben.

Mivel td verseny van, szerintetek mi az amivel van esély bekerüllni a topba? (asszrm már volt téma, de ha lehet róla szó, mégegyszer😊 😄)
JeffDunham
Húúúú de belém vertétek az ideget. Össze kevertem a két tankot. Természetesen a Valentine-ra gondoltam. Arra húztam ki. Huhhhhhhhhhhh...

De becumiztam volna. Az a vicc hogy a Matildát imádom is, a Valentine meg egy rakat guano.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

az mi az?
ez mi ez??????
Az jó, akkor most vedd meg a valentine-t és azzal is termeld ki mert onnan ágazik

JeffDunham
"az agymûködésemnek nekem sem tett jót a 2.5 liter sör 1.5 óra alatt"

Te mirõl beszélsz Foxi??? Agymûködés?!?!?! <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

pointer4
Az gáz, mert az a Valentinre kell <#zavart1><#idiota><#integet2><#buck><#eplus2><#hehe>
JeffDunham
Reggel adtam el a Matildát mert össze jött vele a 19.600 tp ami az 5-ös artyhoz kell. Menjenek a pichába! Mintha tudták volna. <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

pointer4
Áhám, Yossarian1984 bér húzás volt ? 😄
De én úgy nem vagyok avval a tankkal kibékülve, hogy még kicsitt jobb statom is lett vele.
És ennyi sebzést a többi tankkal is csináltam, amiket mostanában húztam. Viszont a többivel nem is anyáztam annyit a baromi sok lepattanó miatt, sokkal többet vártam volna ettól a tanktól.
És med létére elég lassúcska, bár a front páncélja, egész kellemes.
Még mindig nem értem, miért nem húzod ki, ha annyira OP...
Jó az, én szeretem, ez a T57 heavy is über jó lett. Bár nem med de jó. Mondjuk én elismerem, hogy OP, nem úgy mint a foch155 tulajok 😉
pointer4
Jó hát jó 😄
Hát nekem azért a mennyiségével is van gondom <#nevetes1>
Ezzel így nem értek egyet. Nekem nagyon brutál statom lett vele. Legjobb a 9-es medek közül. És nem használtam gold ammot! Snipernek szar, de nem eúgy kell használni. Sunyin kell de közelharcban, menni esetleg heavyk vagy medek mögött. Ha valaki ellövi magát kimenni, és beletárazni.

A 4es tár meg sokszor inkább elõny, mint hátrány a 6oshoz képest. Eleve gyorsabban tölt, mint a lóri, két lövés között is. Ezért gyorsan ki tudsz tárazni, míg a lóriba benne maradhat 1-2-3 töltény és akkor taktikailag hátrányban maradsz.

Support tanknak a legjobb. Akkor van szívás ha 1vs1be kerülsz mondjuk egy fullHP-s tankkal aminek j a frontaj és pattansz róla. Akkor kakukk van, de ha jól használaod akkor nagyon über burtál ez a tank. Meg lehet nézni a statomat vele: Yossarian1984
pointer4
Nem a 170 csata mennyiségével van a baj, hanem a hozzá párosuló alacsony sebzéssel/xp-vel, a nyerési arányról nem beszélve.
És mindenzt közel tier8-as átlaggal.
500 csatánkénti sebzés, az annyi, hogy bemeész egy jó körre, sebzel 3-4000-et, ami nem nagy szám, és akkor 6-8 csatáig csak bemész-kilépsz / bemész-kilépsz....
Avagy elbuksz minden csatában 1500hp-t úgy, hogy közben sebzel 500at....
Pedig épp most kezdtem filózni azon, hogy megveszem a Csörcsi GCt, mert 30% kedvezmény van rá. Legfeljebb minden csata elején beírom, hogy 10K creditet ér a fejem <#nevetes1>

Nem tudom mi a probléma a napi 170 meccsel. Épp a héten tettem fel a fórumra, hogy én is ennyit mentem 24 óra alatt 4 óra alvással. A különbség talán csak annyi, hogy nekem minden értékem zöld. (meg lehet nézni nem titok, keresd vissza a hozzászólást).
Bár lehet, hogy a wotlabs.net csal a számokkal.

Eagle16
Nemrég vettem meg a Tier 8-as brit TD-t, az is eléggé jó.

Lehet hogy azért ilyen jók, mert újak és még nem volt betervezett nerf, de pl. AT-15-tel jobban megy a játék mint az agyon nerfelt AC Mle. 48-assal. Több HP (alig 450-el, lol), jobb ágyú, hasonló páncélzat, a sebesség meg elég...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát ha autoloader lesz rajtuk, akkor én szenvedni fogok. 😊 Azok nekem nem mennek nagyon.

Nagyon nem szerettem a lorit viszont az Amx 50 100 az egyik kedvenc. Lorin kívül t54 meg centurion 7 van t9, az orosz az elég fun igazi med míg brit testvére igazi sniper. Na majd próbálom szokni eddig nincs sok csatám vele.

Pár hete vettem észre a jelenséget, bug vagy új feature lehet?

Egész jó lesz ez a hétvégi special!

Épp húzom az AT-2-t, azzal jól megszedem magam a bónusznak hála, majd megvehetem akciósan a t6-ost is. Igen, végül rászántam magam erre az ágra is a sok dícséret hatására. Bár elõször a Churchill GC felõl fogtam bele, de az olyan rossz volt, hogy kb 10 csata után eladtam 😄 Viszont a kis AT eddig meglepõen élhetõnek tûnik a lassúsága ellenére is.

A dupla crew xp pedig mindig jól jön 😊

pointer4
Legrosszabb tier9 med ágyú, ami ráadásul sokáig szûkül, és még pontatlan is.
Arannyal nincs annyi penje, mint a centurionnak. Bár ha lenne, akkor OP lenne.
Szerintem a Lori sokkal jobb táras, de ez úgy is a játékoson fog múlni 😊
A t54, WZ120, E50, Patton, LeoProt mind elõrébb van nálam rangsorba, talán csak a Brittet nevezném gyengébbnek.
Jah 171 mm pen, t8-asok röhogve megeszik ha nincs gold shell...😄 De a lövegpajzs irtó masszív meg a test is tud pattogni... csak ez a csörcsis futómû ami kb az I vh-t idézi sérülékennyé teszi😄
Tier9 OP-ja. Én nem használtam bele goldot. Lehet, hogy nem a legjobb a pen, de flankelni kell vele. Arra meg elég az a pen. És senki nem fogja megköszönni, mikor kb 5sec alatt 1600-t sebzel valakibe.
igen. Tegnap kaptam majdnem agyfaszt, top tankkal ( kv1s ) alig 10 méterrõl legnagyobb ágyúval egymás után 7 (!) lepattanóm volt 3 kisebb tankról, oldaláról, láncáról, seggérõl, mindenhonnan.

Köröztem a leláncolt stug körül és sehol nem vitte át, mikor szembõl is egy lövés 300 ról...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

de jó.. elnézést érte.. elcsesztem valamit..

Amúgy nem szoktak kilõni sûrûn, én szoktam õket kilõni!!! Csak nehezen viselem, mikor 1000-t belém sebez egy lövéssel a rohadékja. De általában ha ez megtörténik akkor harangoztak neki, attól mert elborul az agyam, nem kezdek idiótán játszani, csak elsõdleges célom az, hogy kilöjjem a mocskot 😄

Remélem az új orosz meden valami brutál autoloader lesz egy 130as vagy egy 150es kéne mint a fochra. Med is sebezzen 3x 1000-t 😄 Aztán visszamegyek én tölteni 50 secre 😄 Természetesen 300mm pen, úgy mint a nooboknak😄 Na az lenne az OP 😄 Bár egy 130as autoloader nem lenne rossz 😄
Double Crew experience for each battle

Even if you take it easy, your faithful tankers will not slack around! This weekend all your crew members will earn double the experience for each battle!

Medal Hunt: Steel Wall

If you manage to receive and survive more potential damage (at least 1,000 HP) than any other player on the entire battlefield while being hit by at least 11 shots, not only will you find this shiny shield in your Service Record, but you will also enjoy a bonus of 7000 additional credits.

This bonus will be automatically credited to your account when you receive the medal. You do not need to take any further action.

30% Discount and 30% Income Bonus on the following vehicles:

VI
Churchill VII

VII
Pz. Kpfw. VI Tiger

VI
AT 8

VI
Churchill Gun Carrier

VII
AT 7

80% Income Bonus for the following tanks:

II
Hotchkiss H35

II
D1

III
AMX 38

IV
Matilda

IV
Valentine

III
D2

IV
B1

V
BDR G1B

V
Churchill I

II
AT-1

II
Renault FT AC

III
Valentine AT

V
AT 2

Weekend Mission:

There is also a special assignment for the players eager for more bonuses!

Limitations:

None – every vehicle can participate!

Conditions:

In order to get a reward, the only thing you need to do is to destroy one of the mentioned tanks in the two lists above.

Rewards:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rewards will differ according to the tier of the tank destroyed:

For tier II-III tanks: 2,500 Credits
For tier IV-V tanks: 5,000 Credits
For tier VI-VII tanks: 10,000 Credits

You can enjoy these bonuses from Saturday 20th July 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 23th July 07:00 CEST.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This weekend it’s time to chill out and regenerate. Take it easy and enjoy yourselves, Commanders!

During the following days, we’ll be concentrating on all those mellow tanks which can’t be bothered to be the first ones to reach the frontline. Switch to your favourite slow bundles of lazy metal joy and profit from some great bonuses! Here’s what we have in stock for them:

Double Crew experience for each battle

Even if you take it easy, your faithful tankers will not slack around! This weekend all your crew members will earn double the experience for each battle!

Medal Hunt: Steel Wall

If you manage to receive and survive more potential damage (at least 1,000 HP) than any other player on the entire battlefield while being hit by at least 11 shots, not only will you find this shiny shield in your Service Record, but you will also enjoy a bonus of 7000 additional credits.

This bonus will be automatically credited to your account when you receive the medal. You do not need to take any further action.

30% Discount and 30% Income Bonus on the following vehicles:

VI

Churchill VII

VII

Pz. Kpfw. VI Tiger

VI

AT 8

VI

Churchill Gun Carrier

VII

AT 7

80% Income Bonus for the following tanks:

II

Hotchkiss H35

II

D1

IV

AMX 38

IV

Matilda

IV

Valentine

III

D2

IV

B1

V

BDR G1B

V

Churchill I

II

AT-1

II

Renault FT AC

III

Valentine AT

V

AT 2

Weekend Mission:

There is also a special assignment for the players eager for more bonuses!

Limitations:

None – every vehicle can participate!

Conditions:

In order to get a reward, the only thing you need to do is to destroy one of the mentioned tanks in the two lists above.

Rewards:

Rewards will differ according to the tier of the tank destroyed:

For tier II-III tanks: 2,500 Credits
For tier IV-V tanks: 5,000 Credits
For tier VI-VII tanks: 10,000 Credits

You can enjoy these bonuses from Saturday 20th July 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 23th July 07:00 CEST.
jövõ héten végig az lesz az interactive special keretén belül, mert TigerP nyert a szavazáson.

Valaki észrevette még rajtam kívül a furcsa penetration változásokat? 2x egymás után amx 1375 oldalt/lánctalpon eltalálva 150 pennel "we didnt penetrate them" stb, olyan dolgok lepattannak ami hihetetlen.
Tolnám a 110-et de alap ágyúval használhatatlan kategória. T34 közvetlen közelrõl test nem megy át! Váltunk 300 heat-re mert csak duplázó na az már viszi majd 80 méterrõl köv. t34 oldaláról elpattan! 240 pen lepattan auf.pantherrõl.
Olyan szinten föl tud idegesíteni még ennyi idõ után is... Pedig már annyi mindenrõl lemondtam, láthatóság, 0lövések stb. Mondjuk minden alkalommal röhögõgörcsöm támad mikor lepattanok valakirõl és beszól: "we dinged them" Átalakítjuk kicsit a hangrendszert, belerakunk bugokat majd nem vesszük észre még két public test után sem.

T54e1-rõl tud valaki jót mondani? A Centurion 7-t élveztem de ez eddig határozottan fostalicska érzésû. Snipernek nem jó mert vagy pattog t9/t10-ben vagy el sem talál semmit, cserébe közel sem mehetsz vele mert kitáraztál azt annyi. Próbálok hiénaként menni vele de ehhez kéne egy normális team vagy jobb térkép ami ritka.

valaki copy paste pls az akciot. Ceges fw mogul nem megy 😞
Koszike.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

<#nevetes1>

Amúgy még lánykoromba mikor az elején artyztam,hiszed vagy sem,nekem elsõdleges cél volt a td.Nagyobb prioritást élvezett még az ellen artyjánál is,hisz 1-2 op td nagyon megtudja akasztani a támadó éket,plusz akkor már a tüzérség is oda fókuszált.Olyankor borítékolható volt,h az a szárny elesett.Csak emiatt lõdözgettem a fajtájukra. 😊

Szerinted jó döntés volt?

Hogy rohadnának már meg,nekem tiger p leárazás kellene.

én csak ellenfélként találkozom vele... Annak viszont nagyon gyenge <#vigyor1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Látom neked is ez jött le xD
Fasza, 30% bónuszt kapok tigrisre cserébe minden ratyitallér engem fog baszkurállni 😄DDDD Most elnézve mekkora brit imádat van lehet hogy szerezni kéne egy Black Prince-et...
80 szazalek + a matilda-ra.............<#violent><#mf1>

Imadom...egesz hetvegen azzal fogok pedozni

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Akkor már értem miért lõnek ki. <#wave><#nyes>

Olyan közelrõl nem lehet 😛 Ahogy felvillan a minimapon egy kisháromszög, olyan vagyok mint mikor a bikának vörösposztót lengetnek, már robogok is arrafelé 😛 😄
A wot fórumon is panaszkodnak emiatt, de ott azt mondták hogy elvileg darabonként:
"Bonus for killing each single tank...so if you kill 3 tigers you got 30k bonus =)..simple"
Reméljük így lesz.

az agymûködésemnek nekem sem tett jót a 2.5 liter sör 1.5 óra alatt <#nevetes1>
Az a rész nekem is zavaros. De lehet azért, mert lassan péntek öt óra, nekem akkortájt meg leáll az agymûködésem.