World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurva élvezetes egy tank 😊
VK3601-eket úgy alázom el vele, hogy öröm nézni 😄😄
azok mekkora hulladék tankok omg
And just as a small hint! August is coming and it will be very "juicy" I heard.
Cheers,
Obirian
Megvásárolva:: T-34-85' vettél. Elköltöttél : 915 000.
A következõ tank sikeresen eladva 'VK 28.01' Kaptál : 646 498 kreditet.
szerettem a kis dagit... peccs elõtt
Neki köszönhetem az egyetlen és oly ritka Tamada Yoshio medálomat...
de mellé még megörvendeztetett 1 Orlikkal 1 Radley Waltersel és egy Pascucci-val is... ja és 7 kamikaze
de sajnos most utunk elválnak, csak porosodott a garázsban 😊
bb VK2801
It\'s a trap!!! :)
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
td party <#banplz>#banplz>dafuk, nerf td pls
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
AT-8 élesben egy kalap szart sem ér, még a 400 effis lowok is átlövik a tetején az artudetut. Már csak arra tartom meg, hogy tank ászt menjek vele, de egyre kevésbé van kedvem hozzá...
Uff.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De lehet mégis beszerzem az AT-t így akciósan...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Jöhet a Gánkerri!
Hát ez de CSÚNYA😄
Ki is próbáltam,3 perc után talált is egy "hiányos" csatát,és ott egész jól muzsikált.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Iván ellen nem nehéz mondjuk)
Ki tudja amíg nem látják egész jól "mûködhet",igaz élõn tuti minden ezt lõné a Master tankerért az fix😊
De mire azt összeszeded, kihullik a hajad 😊
Ráadásul ott kezded a td ágat, 75ös emberekkel 😄
Én egyszerre húztam a GC-t, meg tier2 tõl is. Kb 15k xp-vel áltam jobban a GC ágon, mint az AT ágon a tier7 kifejlesztésével. Tehût aki most kezdi, annak inkább ajánlanám az elejétõl a fát, már csak a kis Alecto miatt is 😄
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Fõleg hogy ott van T6-ban az AT8, ami meg bitang jó cucc.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szerintem nem 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
lomha és papír, de az ágyúja isten abban a kategóriában.... 8asokat is gond nélkül megszórja 😊
jó nem a legjobb tank azt aláírom... de nem is olyan szar mint amennyire egyesek állítják 😊
Röviden és tömören? Szar...
9kill,a sniper gondolom azért ugrott,mert bejött elém egy kis T60-70-80 akarmi,és õ is bekapott egyet.
(ja amúgy voltam mindenféle csíter szar,meg noob<#eplus2>#eplus2>)
Más:
A Churcill Gun Carrierrõl tud valaki mondani valamit?
Hamarosan jön az 5-ös Csörcsi,és gondoltam kihúzom,de elég ritka jószág,és az a 88 miliméter 0 döntésû páncél...hhháááttt.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
hát a kurva édes anyját a gyökér WG-nek h nem bír egy normális MM-et csinálni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-50 az nagyon durva volt régen, most nem tudom milyen. T-54 nagyon frankó tank, de sztem nekem nem ment annyira vele. A m46 egy hulladék, azt ki se fulloztam, undorító, angol medem meg nincs, azt majd talán akkor, ha buffolják a speedet. Ez a 40 még arra se elég, hogy a TD oldalába kerülj.
A Sau40 se vidám móka és kacagás, az FT AC meg általában helyben campelés a sajátbázison, amíg át nem jön valami fürge light és meg nem szabadít a kínjaidtól. A camója óriási - amig meg nem moccansz.
A Church GC-t a hétvégén kipróbálom, bár ahogy a beírásokból látom oda már upgraded hajókötélidegzet kell majd (valaki 10 meccs után eladta).