World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én a misszióra fekszem rá.... csak nem világos hogy most tankonként van vagy tierenként???
kicsinálok 2 tigert akkor az 10k vagy 20k credit? 😊
vagy ha mellé még kicsinálok egy 5ös tankot az +10k credit???
ezt leírhatták volna....
Steel wall. Ez az indiannal gyerekjáték lesz. 😊

Maala
Ugyanaz az értelmes ember eldönthette, hogy megéri-e neki az 500 gold 800k creditért, vagy sem. Ennyit buktál ugyanis, ha visszavetted a Centurionokat, majd késõbb eladtad (event után) fél áron.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

szerencsétek hogy nem este 10ig rohadtam a kocsmába <#hehe>
Eagle16
Kirakták végre, tényleg foxbat-ot várták. link

A küldetés megint jó nagy MEH...meglepõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mondom téged vártak.. hétvégi spec.

Eagle16
Azért megnéznék róla egy statisztikát, hogy kinek volt meg mind a 3 angol közepes tankja, mert értelmes ember nem vette vissza õket több millióért 500 gold miatt. Maximum azoknak akik 24/7-ben prémiummal nyomják és gyûjtik a tankokat, azoknak jó akció volt ja. Csak nekik amúgy is annyi aranyuk volt hogy nem tudták hova tenni.

Olyan küldetésekre kéne koncentrálni, amik megismételhetõek és sokakat érint.

fasza 😊
én meg õket vártam....
Bazzeg és ezek a tiszavirágok osszák <#mf1><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#wow3><#wow3><#wow3><#banplz>
téged vártak

Eagle16
Amcsi szerveren pl. 1 nap prémiumot adnak ha kilõsz 20 közepes tankot Tier 4 fölött...szerintem ennek mindenki örülne és mindenki megcsinálhatná.

na látom nem kapkodják el a special kirakását....
megjöttem kocsmából azt még sehol semmi!!!!
Maala
Azért a medes dolgot ki lehetett grindelni lazán...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Eagle16
De így meg inkább idegesítõ, mert látják az emberek hogy az orosz szerveren mik mennek.

Következõ patch után meg az lesz hogy, a Tier 8-10-es angol SPG-vel csinálj egyenként 10 kill-t és akkor kapsz 500 aranyat. Érint majd vagy 10 embert biztos, mint a legutóbbi angol közepes tankos dolog.

Hát ha Rentonnak hinni lehet, ez sima ügy kell legyen. 😊

Vagy,
100 méteren belül durrantsd seggbe egy OP td-vel Rentont úgy,h ne vegyen észre. 😊

De legalább volt küldetés.
A fejlõdést kell nézni, elindult egy folyamat, ami rosszabb esetben semmit nem befolyásol, jobb esetben van belõle némi hasznod.

Már elõre látom mi lesz: ki kell lõni 20db obj263at és kapsz 1db elsõsegély csomagot. Annyiban fognak kedvezni, hogy ismételhetõ lesz 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Nem sietnek kirakni a holnapi akciót...

Hátha lenne valami értelmes küldetés most már, mert a legutóbbi egy jó nagy vicc volt.

Hát azért ennek a multinak lehettet volna fantáziája a név iránt (meg a logó is meh) de ettõl még gratula<#smile><#eljen>
Jó tudom, ingame nincs, de én az EMBERT keresem 😊

meg hát szegény Kacsa is... most, hogy így már tudják a nevét is és hogy hogy néz ki, a sok magyar wotos akiket régen banolt biztos megtalálja majd az utcán 😞

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nincs közöm se szakeszhoz, se szakaszhoz, és ha az SG-re akarok írni, akkor KamionosBarat néven teszem majd. Tudom, hogy nehéz elhinni, de nekem nincsenek különösebb hajlamaim arra, hogy magamban/magammal beszélgessek a fórumon.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

hé!! megmondtuk, hogy ne tedd ki a profilunkat a különbözõ fórumokra! Nikolasz már így se nagyon tud hova menekülni a sok nõi rajongótól!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

pointer4
Már nincs Szakesz 😊
Te vagy a Justin Bieber? <#wink>

És szakesz is te vagy? Öntsünk már tiszta fizet a pofádba.. izé, pohárba 😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gondoltam megosztom a nagyközönséggel, hogy MrScheff néven játszom. Ott a kép a nevem felett. Szerintem ez nem nevezhetõ nagy rejtélynek, de egy ideig elidõztetek vele, mert különben nem szúrtam volna ki. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Egészen Wargaming Pro League bajnokságig egyáltalán nem gyakorlóztunk. Csata elõtt átnéztük a fõbb pozíciókat, és megpróbáltuk a legtöbbet kihozni magunkból. Természetesen sokkal jobban megy, amióta mindennap 1 óra gyakorlást beiktatunk, mert régebben elõfordult, hogy csak 750-1250 goldot kerestünk Go4WoT-onként, mostanában viszont 1750 alá nem megyünk, illetve zsinórban háromszor húztunk be top 8 helyezést az elmúlt pár hétre visszamenõleg, ami közül az egyik az ominózus elsõ hely volt.

Eddig azt hittem Te vagy Budapest20 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Ez már-már kísérteties...
Gyözelem/Csata: 6 (6) (100%)
Tap: 824 (4 942)
Tap. (x1): 412 (2 471)
Szabad tap: 54 (242)
Bevétel: 41 857 (61202/-19345)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

MrScheff játékos én vagyok. 😊

"Tudod..., ott volt az a két fickó a bolondokházában, akik egyik este elhatározták, hogy nem akarnak többé elmegyógyintézetben élni, ezért elhatározzák, hogy megszöknek. Este fel is másznak a tetõre, és ott, egy keskeny nyíláson keresztül rálátnak a város háztetõire, ahogy elterülnek a holdfényben, elterülnek a szabadságra...
Az elsõ minden gond nélkül leugrik, de a másik nem meri megtenni ezt a lépést, mert attól fél..., attól fél, hogy lezuhan. Ekkor így szól az elsõ:
- Itt van a zseblámpám! Megvilágítom a házak közötti átjárót, és a fénycsíkot követve minden gond nélkül átsétálhatsz ide, utánam.
De a másik egyre csak rázza a fejét, és azt mondja:
- Mit képzelsz?! Azt hiszem õrült vagyok?! Biztos eloltanád a zseblámpát, amikor épp félúton járok!"

Trucker39
Mai átlag:

pointer4
Na ez igaz lehet, akkor jöttem vissza balcsiról, és gyanús volt, hogy dõl a lé 😄

Akkor itt egy másik (ekkor már csak ne mvolt semmi ilyen), ez egy átlag alatti sorozat, már 13 csatával 😄

65k átlag megvan a sok bénázás mellett is 😄

voivod32
Itam ugyan néhány sört, de most õszintén; ezzel min a baj?
http://wotreplays.com/site/253345#fjords-trucker39-kv-5

Az a kemény, hogy balfasz és még büszke is rá.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

voivod32
Ez szép teljesítmény öcsém! Jól lenulláztad õket!<#nevetes1><#mf1><#mf1>

Amikor farmolok,engem se annyira érdekel,h nyerünk vagy vesztünk,de a 400-as átlag kicsit tényleg girnyó.

WOT nick: tepi1

Trucker39
Ez jó lesz?

Link

Vagy esetleg ez:

Link

Sajnos olyat nem tusok mutatni hogy 6 csatából 6 gyõzelem. Olyat igen, hogy 30 csatából 10 gyõzelem. Gondolom, nem csak rajtam múlik a dolog.

Akk bocsesz benéztem!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Valaki BORG-os segítsen pls. Itt vagy PM-be írja le nekem a honlapunk címét. Nem vagyok otthon, de szeretnék összedobni 1-2 tacticot ESL-re. Köszi!
Ja, de az eventes cucc volt még jó pár hete, 230 000-t mentem a t34el az egyik körben 😄
pointer4
Szép összeget? Kíváncsi lennék arra a szép összegre XD

Nekem ez tetszik amikor pénzt farmolok :

Csatánkénti netto hozam 100k felett 😄
Amelyik hülyének meg nincs xvm-e és ha másért nem is, de a játék szeretetéért megpróbál küzdeni rácseszett, mert ott egy suicide scout aki csak pénzt gyûjt. nice.
szép összeget szedtél össze, ez marhaság, a pénz a sebzésre van (meg a spot damage), de te nem is sebeztél, ha harmadannyit mentél volna, és legalább 3-4-et lõsz csatánként ugyanannyi pénzt kaptál volna.

nameg, a loriról ne is beszéljünk, annak sok a javítása, annyit nem is lõttél vele, akkor meg nem is pénzt farmoltál, hanem sima BOT-ként az xp-t gyüjtötted.

De ember, 400as átlag sebzés? Ha tolatva mennék csatába a mezõ közepén, még akkor is csinálnék 1k sebzést.

Trucker39
Nem zavar a vélemény. Creditet szedek össze. Erre most ez az "eredmény" is megfelel. Valóban, elég hamar kihaltak a tankjaim, de ahogy elnéztem, egész nap ilyen 3-5 perces csatákba sikerültem kerülni. Az elején még küzdöttem, de a 20 %-s win chance, amivel néhányszor összefutottam, meggyõzött, hogy kár ezen a napon különösebben erõlködni. Legfeljebb csak ideges leszek, de nyerni akkor sem fogunk. Viszont szép összeget szedtem össze.

170 csata egyetlen nap alatt!! Azta mindenit!!!
és én még valakinek a 80 csatájára gondoltam, hogy megõrült. 😛