World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsinálok 2 tigert akkor az 10k vagy 20k credit? 😊
vagy ha mellé még kicsinálok egy 5ös tankot az +10k credit???
ezt leírhatták volna....
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-lazy-weekend/
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Olyan küldetésekre kéne koncentrálni, amik megismételhetõek és sokakat érint.
én meg õket vártam....
megjöttem kocsmából azt még sehol semmi!!!!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Következõ patch után meg az lesz hogy, a Tier 8-10-es angol SPG-vel csinálj egyenként 10 kill-t és akkor kapsz 500 aranyat. Érint majd vagy 10 embert biztos, mint a legutóbbi angol közepes tankos dolog.
100 méteren belül durrantsd seggbe egy OP td-vel Rentont úgy,h ne vegyen észre. 😊
A fejlõdést kell nézni, elindult egy folyamat, ami rosszabb esetben semmit nem befolyásol, jobb esetben van belõle némi hasznod.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hátha lenne valami értelmes küldetés most már, mert a legutóbbi egy jó nagy vicc volt.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyözelem/Csata: 6 (6) (100%)
Tap: 824 (4 942)
Tap. (x1): 412 (2 471)
Szabad tap: 54 (242)
Bevétel: 41 857 (61202/-19345)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Tudod..., ott volt az a két fickó a bolondokházában, akik egyik este elhatározták, hogy nem akarnak többé elmegyógyintézetben élni, ezért elhatározzák, hogy megszöknek. Este fel is másznak a tetõre, és ott, egy keskeny nyíláson keresztül rálátnak a város háztetõire, ahogy elterülnek a holdfényben, elterülnek a szabadságra...
Az elsõ minden gond nélkül leugrik, de a másik nem meri megtenni ezt a lépést, mert attól fél..., attól fél, hogy lezuhan. Ekkor így szól az elsõ:
- Itt van a zseblámpám! Megvilágítom a házak közötti átjárót, és a fénycsíkot követve minden gond nélkül átsétálhatsz ide, utánam.
De a másik egyre csak rázza a fejét, és azt mondja:
- Mit képzelsz?! Azt hiszem õrült vagyok?! Biztos eloltanád a zseblámpát, amikor épp félúton járok!"
Akkor itt egy másik (ekkor már csak ne mvolt semmi ilyen), ez egy átlag alatti sorozat, már 13 csatával 😄
65k átlag megvan a sok bénázás mellett is 😄
http://wotreplays.com/site/253345#fjords-trucker39-kv-5
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
WOT nick: tepi1
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nekem ez tetszik amikor pénzt farmolok :
Csatánkénti netto hozam 100k felett 😄
nameg, a loriról ne is beszéljünk, annak sok a javítása, annyit nem is lõttél vele, akkor meg nem is pénzt farmoltál, hanem sima BOT-ként az xp-t gyüjtötted.
és én még valakinek a 80 csatájára gondoltam, hogy megõrült. 😛