418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem,de én is kifilézem a kupolán keresztül őt.
    Úgy hogy ő meg a hajára kenheti az elcseszett gold ammóját.
    Ha a gold lőszer hagyna aranyozott nyomot a tankon az én tankom most szép arany színű lenne.
    De így simán csak röhögött miközben nyolc barom lőtte szemből.
    A carn ax-ek csak a tornyukat mutatták volna,mert azt hitték nem lövöm be.

• asolyom
    Vettem 3000 forintért ezt a 25 ötszörözős küldetést, ezt beletolom a T-10-be, és akkor ki lesz fejlesztve az Objekt 277 is, csak éppen majd kreditet kell farmolni, hogy meg tudjam venni.
  • yossarianHUN
    Mennyiért szokták árulni egyébként nálunk? Ugyanolyan mocsok drága, mint a T-44-100 szokott lenni?
  • yossarianHUN
  • ROMOTO
    Valszeg hamarosan, mivel most épp az amcsi szerón lehet venni.
  • yossarianHUN
    Felgyűltek a játékosok T10-ben. A harmadik alternatíva a full T8 csata lesz, mást nem is nagyon fogsz látni ezeken kívül.
  • asolyom
    Jut eszembe, hosszú idő után újra felszereltem a Defendert, mert a T-10 legénységét tervezem húzni benne, míg az IS-7-es fiúk a KV-5-ben fejlődnek. Rögtön a második (természetesen T10) csatában hozott a Defender 104k kreditet, nettó!
  • asolyom
    Azért ez az MM még mindig magas nekem, mint nyúlnak a farzseb. A T8-as tankjaimmal szinte állandóan T10-ben megyek, viszont az IS-7-tel még full T10-es csatán kívül mást nem láttam.
  • asolyom
    Ezért nem tudtam a Maus-szal sem megbarátkozni, az még az E100- nál is csigább. Most, hogy meglett az IS-7, nekiálltam húzni a T-10-et is, hogy meglegyen azon az ágon is a 10-es tank, meg persze a S. Conqueror is a brit ágon.
  • realcsabi
    A legtöbb tank ilyen lesz, csak akkor érdemes reményeket fűzni hozzá, ha minden modul ki van fejlesztve. És nem tudom mondták-e már, a free xp legjobb felhasználási módja is az, ha modulokra költöd, hogy minél kevesebbet kelljen menned félkész tankokkal.
  • Ryleh
    Hmmm.. Kisse kemenyen fogalmaztam. Spendiroztam global xp bol a Pz3E re, 3.loveg es pancel, kamo, alca. Igy mar agilisabb meregzsak lehet. A hibam:hamar felejtosre akartam tenni a t3at evvel, pedig... Pedig ha kihuzok mindent,elite lesz.. S mig kiizzadja a kovetkezo vasak pontjat, eleg jo legenysegkepzo is lehet. Tehat megkovetem a korabbi "hudekivan a fax". :))))
  • Plata
    Most mentem egy csatát Sp-vel,terepen 9-24 az átlag sebessége,de úton már hihetetlen 34km-es sebességre is felgyorsul.
    De ha le jössz az útról újra lassú.
    Tornya t8 csatában jó,de testét simán belövik.
    Az ágyúja meg mikor milyen,főleg nem lövök át semmitse,de néha meg igen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.14. 09:31:48
  • Plata
    Oda.
    Nem láttam semmit mert hátul kullogtam.
    Csupa gyors szar volt.
  • joe662
    Odatetted a vasat rendesen
  • bekescsaba
    Hát nem sokan játszanak a Grillével (10). 4300 damage, 1800 assist, és 3 kill Tank Mastert ért.
  • Plata
    Na ma lefényképeztem neked az E100 duplázót.
    Szar volt,lassú tank hátul kullog tipusú csata,két lövésem volt.
  • joe662
    Az egy Lt,nem az a feladata,hogy szemből széjjelcincáljon bármit.
    Viszont készülj fel mert minden ágon vannak ipari hulladék tankok,és általában nem a fejlesztési fa elején
    Ha szerencséd van akkor t5-6 környékén letudod az adott f..stalicskát,ha nincsen akkor nem árt ha van free xp
    T8-tol a stock tankok kevés kivétellel lesznek élvezhetőek,igaz előtte se,de ott még azért kevesebb xp kell a fejlesztéshez.
  • Ryleh
    Talalkoztam az elso t3as igazi szemetdomb nemet vassal. Pz3e... Ez egy really ocskavas, hiaba uppolom, be sem ut semmit, allitom a szinvonala a t1es.. Nem gazabb. Es persze evvel a romhalmazzal lehet tovabblepni 3iranyba.cirka 10k xp es meg a felesleges upgradek,.. Szepen betettek a vonalba... Komolyan, orak ota csak pont.. Az enemynek. Elso szitkozodasom a jatekban. Ez avas kb akkora szegyen, mint a pz 1c versenyauto mozgasa,,, na az ami low tierben a kabare teteje:))
  • Plata
    Meg mondom nekem is tetszene a tank,a sebessége meg az aprósága miatt,de az ágyúja miatt nem venném meg soha.
    Úgyis bekerül T10-be is,de már T9 heavyt nem üti át,jó eséllyel már T8-at sem.
    Piszkosul papír,ütközésre He lőszerre érzékeny.
    T49-el jó hecc levadászni,általában egy lövés.
  • Sir Charles
    Mondjuk Mr Scheff legtöbb észrevételével általában nem értek egyet(ahogy ezzel sem).
    Persze sok városi pálya van, de azért sok nyílt pálya is, ez a kis tank meg kifejezetten arra van kitalálva, hogy bokorról bokorra ugrálva spottoljon.
    Szerintem igencsak használható egy olyan tank akár tier 10 ben is, aminek 550m a látótávja csigaszemmel(meg crew skillekkel), viszont nem veszik észre egy bokorban ülve 100-150m ig.
    Meg hozzáteszem városi pályán is lehet yolózni egy tankkal, ami 70-el megy és olyan kicsi, hogy alig látszódik.
  • asolyom
    Mr. Scheff valamelyik videójában láttam, hogy szerinte magasabb tierekben nincs igazán értelme a könnyű tankoknak. Egyrészt a látótávjuk nem több, mint mondjuk egy MT-nak, vagy HT-nak, másrészt a pályák kicsik, és kevés az olyan térkép, ahol igazán van (vagy lehet) értelme a spotolásnak.
  • Sir Charles
    Tegnap megvettem az ELC EVEN 90-t. Hát ez egy vicces kis tank,még erősen tanulófázisban, de már volt vele egy 2300 dmg / 2600 assist köröm.
    Sajnos azokon a pályákon, ahol nincs lehetőség spottolni, ott elég használhatatlan, bár nagy fun minden meccs így is vele.
    Próbálgatom, hogy mi az a távolság, ahol még meglátnak, meg minden pályán keresem a legkisebb kis szar bokrot, ahol elbújhatok.
    Összességében eddig nagyon tetszik,bár az is igaz, hogy az AMX 13 90 3 skilles legénységét raktam bele, stock legényekkel elég szenvedős lehet.
  • yossarianHUN
    Progettót emlékszik valaki, mikor lehetett kapni utoljára?
  • Angelus1991ster
    Olyan van, hogy egy 2-nél több férfi legénységem első BiA skill sorát kiválthatnám arannyal, hogy azt Zero skilkl sornak vegye? Vagy ha ilyet akarok akkor mindenképp vennem kell egy ilyen Zero BiA skill soros legénységes csomagot?
    Pl.: a 91%-on álló 5. skill soros legénységhez jól jönne.
  • Userx2
    De egy másik Caern AX-et a kupoláján keresztül kifiléz. Erre nem sok nehéz tank képes.
  • Lucifer001
    Igen így sokkal élvezetesebb szerintem is . Bár engem azért foglalkoztat az , hogy jól mozogjon , és ne bénán.
  • asolyom
    Így pár hónap szünet után látom, hogy a játékosállomány szellemi színvonala nem változott szinte semmit, tisztelet a kivételnek. És itt most nem arra gondolok, hogy valaki rosszul játszik, vagy éppen nagyon rosszul. Ezen én már régen túl vagyok. Hanem arra, hogy továbbra is megy a saját csapat, meg a csapattársak piszkálása. A legtöbb játékos az esetleges gyengébb teljesítményét igyekszik a csapatra, vagy éppen egy konkrét csapattársra fogni. Én már régen nem foglalkozom azzal, ha valaki bénán mozog, vagy útban áll, mert változtatni úgysem tudok rajta. Ilyenkor általában odébb megyek, és nem csesztetem a másikat. Bármi lehet az oka, ha nem úgy mozog, ahogy én elvárom. Lehet, hogy éppen megszakadt a kapcsolata. Velem is megesett, hogy ledobott a szerver, és mire visszajutottam szerencsémre nem lett bajom, de kaptam az ívet az egyik csapattárstól, hogy "super noob IS-7 fu**you". Persze nincsenek illúzióim, de mióta pl. leszedtem az xvm-et, és nem fél percenként a virtuális péniszem méricskélem, még élvezem is a játékot.
  • asolyom
    Jaj! Az egy rettenet, most kicsit jegelem a 112-t, viszont pattintós küldetésekhez igen jól muzsikál. Komolyan mondom, hogy a KV-5 ágyúját többre becsülöm. Igaz, hogy nem sebez akkorát, de pontosabb, és legalább APCR a prémium lőszere, ami a 30 mm-el kisebb átütés ellenére is megbízhatóbbnak érződik. Egyébként az IS-7 lövege is amolyan tipikus szovjet fegyver, egyszer 300 m-ről kicsapom vele a kukás kocsit, utána meg 20 m-ről a JgPz E100 hasát megcélozva a földbe lő.
  • yossarianHUN
    Mióta? 226 pen, 0.3 pontosság. Ezzel jobban áll, mint a legtöbb T8 heavy.
  • Plata
    Ha nem tölt aranyat akkor nem nagyon lő át semmit.
  • Lucifer001
    Őt -70% ért meg kellett volna vennem
  • asolyom
    Állítólag a Caernarvon AX sem a csúcs kategória.
  • Lucifer001
    112 nek az ágyúja is csak egy dísz Brit heavy nekem is kellene . Az FV201 is használhatatlan kategória .
  • joe662
    Ha jól emlékszem akkor full t10 ben 400xp utàn adja+ epic medàlok utàn is.
  • asolyom
    Nem vagyok gyakorlott még T10-ben a kötvényeket illetően. Itt mire kaptam azt a 10 kötvényt?
  • Plata
    Figy Panthert szerintem ne.
    Az nagyon vérszegény cucc.
    Addig jó amíg el tudod dugni hogy ne lássák és ki tudsz lőni valami lőrésen,de ha spotolódik akkor kampó.
    Főleg hogy rohadt He érzékeny cucc.
    He ágyúval ha látok panthert akkor alap hogy arra megy a fókusz,mert szart csinál belőle.Már egy T6 troll ágyú lekvárt csinál belőle,mellesleg az sem túl fürge.
  • asolyom
    Közben megvettem a T20-at, és átképeztem bele a Jumbo legénységét. A motor kivételével fullos, és egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon kis frankó MT-ra tettem szert. Még 8-as szinten sem rossz az ágyúja, szerencsére 9-ben még nem voltam, bárillúzióim nincsenek.
  • bekescsaba
    Amx M49?

MAgyon gondolkodom rajta. Odaadnám érte a WZ 120 Ft--t
  • asolyom
    Pont ezen gondolkozom, hogy be kellene cserélni a SP-et, egyszerűen megzavarodok tőle, hogy milyen lomha. Csak éppen nem nagyon van más olyan prémium tank, ami felkeltené a figyelmemet, és még nincs meg. Egy időben a Panther 8.8-cat nézegettem a teszt szerveren, de annyira az sem jött be. A brit ágon HT kellene, de az FV201-től kiráz a hideg veríték azzal a 171-es pennel T9-ben, ez már a BP-nél sem jött be. Az egyetlen ami valamennyire érdekel az az 59-Patton, de annak meg ott van az rémes dudor a tetején.
  • Lucifer001
    Van benne igazság . Köszi