World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.03.15. 18:58:49
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Random helyett itt Obj.907-eztem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.03.15. 18:54:02
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Felette az ár jobban elindul, mint a teljesítmény.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.03.15. 17:37:50
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
???
Fraudi elírás, de jó.
Chieftec lesz az.
Nekem is eredeti boltban vásárolt új kártyám volt valamikor,de arra szerintem nem volt 3 év garancia.<#miaz>#miaz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.15. 16:45:55
Megoldódni látszik a korábbiakban említett fps problémám, ma reggel el sem indult a videokártyám. 30 hónapja vettem, egyébként egy MSI GTX 950-esről van szó, így van még rá 6 hónap garanciám. Két kérdésem lenne:
1., Olyan esetben hogyan működik a garancia, amikor egy drágább kártyát kérnék (ráfizetéssel) az elromlott helyett? Melyik árat számolják? A vételkori árat, vagy a mostani árát? Mi van, ha már nincsen ilyen 950-es kártya újonnan? Mit kérhetek helyette?
2., Milyen kártyát vegyek? I5 4420, 8 Gb Ram, 600 W Chieftain táp, az alaplapot nem tudom fejből. Szóval 70 000 lenne maximum rá, nyilván ebbe beleszámolódna a régi kártya garanciális ára. Már ha lehet ilyet.
1000 köszönet.
Trance&Friends nothing more..
A sok idióta csapattárs mind a hegyre ment.
Erre berobogott a bázisra Skoda t50,T10 Obj705 meg asszem Obj 416.Meg még a fene tudja mi,de sikerült őket le rendezni,ezek a marhák a hegyről visszajöttek hála az égnek.Obj705 t10 meg skoda t50 obj416 ritka nagy barom volt.
Ennyi volt a tank javítása. Javítás: 3 475
Pedig röpködtek a goldok,de skoda ritka nagy balfék volt két tárból nulla sebzés.T10 meg mellém lőtt,T10-et felkentem a falra erre mögöttem volt két másik gyökér és nem tudtak belőni.<#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fura hogy egy csomó lepattanó sebzést nem is észlelt a játék.
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2018.03.15. 10:50:58
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
The Matrix has you...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.14. 15:43:12
The Matrix has you...

The Matrix has you...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
De pl a ping az jó (üvegszálas tech van már), nincs packet loss. Most pl elkezdtem streamelni is, annál sincs adatvesztés. Ez inkább orosz vagy ukrán oldali hiba lesz.
Gyanús, hogy az új upgrade is ott lehet már a háttérben, mert pl tegnap óta lehet elő tölteni, Én már kaptam rá üzit (gondolom más is persze). Mondjuk erre nincs bizonyítékom, mert fogalmam sincs, hogy honnan tölt a cucc.
The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.03.14. 10:04:40
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Állítólag azzal van valami gond.
De nekem mára tele lett a hócipőm a játékkal.
Mentem volna olyan jó csatákat de szoptam mint állat,folyton vagy kicseszett telefon vagy valakinek valami hülyesége támadt.
Az előbb is tök jól ment a csata egymás után pattant rólam sok gyökér én meg osztottam rendesen,erre először a mobil csörgött azt felvettem akkor valamelyik tetves vonalason is hívás.<#falbav>#falbav>
Pedig tényleg élvezetes csata lett volna,jó volt hogy megszorítottak öten és nem tudtak fogást találni a minimaus-on,ha nem csesztettek volna közben telefonon meg egyéb módon a skorpiót is kinyírtam volna.De felcsesztek és inkább hagytam a francba.
Panther m10 golddal nem tudott belőni sehol.Menekült volna mint a mérgezett egér,de azért is lezártam előle az utat falnak meg háznak nyomtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.14. 09:06:54
The Matrix has you...
Trance&Friends nothing more..
Amúgy az EU2-n semmi gond nem volt, szóval az egyessel volt valami baj. csak ez fél órába került mire kiderült és a gép is többszöri újraindulás után is megemberelte magát. szóval 1/4-e elment a bónuszomnak a semmibe...még szerencse, hogy nyertem és nem vettem 😊
The Matrix has you...
Lehet valami a játékban lett változtatva.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mikor nekem legutóbb hasonló problémám volt, azt ajánlották nézzem meg a hőfokokat.
Megnéztem, nem volt magas, de gondoltam megnézem a paszták állapotát is, na az már nem volt.
Újra kentem a procit, vga-t, és megszünt, azóta nincs gondom.
WOT: Beluka
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"